Illegal-USA

Mange af os har spurgt, hvorfor vi bliver generet med en endeløs indvandring af den 3. Verdens fødselsoverskud - meget på bekostning af vores økonomi, mens vi hastigt bliver fattigere og mister vores arbejde, på bekostning af af vores kultur, religion, fysiske og mentale velbefindende og vores sikkerhed. Indvandrerne vil ikke overtage vores livsform, hader og foragter os - og ser sig selv som vores erobrere. Det giver ikke mening. Så en ideologi må stå bag dette vanvid. Og sådan er det. Ideologerne er vores virkelige fjender. Og de er dygtige - for med deres mentalhygiejniske teknik har de hjernevasket os til at sympatisere med vor egen undergang.
Ideologernes mål er diktatorisk verdensregering af verdensborgere uden nationalitet.

 The Phoenix Business Journal 8 July, 2009:  Overorganisationen, Council on Foreign Relations (CFR) og her, sagde onsdag, at den går ind for at give juridisk status til mange af de cirka 12 millioner illegale indvandrere i USA, hvilket skaber et gæstearbejdstagerprogram for, at lavt kvalificeret udenlandsk arbejdskraft kan komme og arbejde i USA og CFr er imod, at det lokale politi kommer til at udføre razziaer mod indvandring.
CFR sagde også, at det lokale politi ikke bør føre an i indvandringshåndhævelsen og arbejdspladsrazziaer. CFR's anbefalinger om gæstearbejdere og amnesti reflekterer planer, der skal behandles i Kongressen i år af præsident Barack Obama. Arizona State University professor Raul H. Yzaguirre og tidligere Florida-guvernør Jeb Bush (bror til præs. Bush) var med i CFR arbejdsgruppen, der skrev anbefalingerne.

Den gruppe ønsker også, at USA skal fordreje eller lette nogle sikkerhedsmæssige foranstaltninger efter 11. sept., som har afskrækket fra indvandring og udenlandsk turisme i USA. Den
New York-baserede CFR er en international politisk sværvægtsgruppe, hvis medlemmer omfatter magtfulde politikere, administrerende direktører og universitetetspræsidenter samt multinationale selskaber, medievirksomheder og private virksomheder.

Rådets koncernmedlemmer tæller Bank of America, Goldman Sachs, American Express, Chevron, ExxonMobil Corp, ROTHSCHILD NORTH AMERICA Inc., News Corp, General Electric, KBR Inc., Lockheed Martin, Raytheon Co, Soros Fund Management og Google Inc.
USA Sen. John McCain, tidligere Arizona guvernør Bruce Babbitt, US Homeland Security Secretary Janet Napolitano, Arizona State University formand Michael Crow og Thunderbird School of Global Managements præsident, Angel Cabrera.

Andre bemærkelsesværdige CFR medlemmer omfatter: • Tidligere amerikanske udenrigsministre Henry Kissinger, Colin Powell, James Baker, Madeleine Albright, Cornaleeza Rice. • Tidligere USfinansministre Henry Paulson og Robert Rubin. • finansmanden GEORGE SOROS og JP MORGAN CHASE & Co adm. direktør, Jamie Dimon. • Tidligere Federal Reserve Bank præsidenterne  Alan Greenspan og Paul Volcker. • Tidligere præsidenter George H.W. Bush, Jimmy Carter og Bill Clinton og tidligere Vice President Dick Cheney. • Medieberømtheder såsom NBC's Tom Brokaw, News Corp CEO Rupert Murdoch, Newsweek International redaktør og CNN kommentator Fareed Zakaria og New York Times udgiver Arthur Ochs "Punch" Sulzberger.
Jeg kan tilføje Israels premierministre Ehud Olmert og Binyamin Netanyahu (selvom de ikke er US-borgere)  samt medlemmerne  3272. ROCKEFELLER DAVID JR.
3273. ROCKEFELLER DAVID SR. 3274. ROCKEFELLER JOHN D IV JAY D. 3275. ROCKEFELLER RODMAN CLARK. 3276. ROCKEFELLER BROTHERS FUND. 3277. ROCKEFELLER FOUNDATION samt mange flere.

Muslimer-ligger-i-belgisk-kirkeBrussels Journal 27 July 2009 I sidste uge besluttede regeringen i Belgien at legalisere illegale udlændinge, som kan påvise, at de har "integreret sig tilstrækkeligt"  i landet. De illegale indvandrere skal opfylde en række betingelser, såsom at have boet i landet i de seneste fem år eller at have arbejdet i Belgien i mindst to et halvt år, efter at have lært en af Belgiens tre officielle sprog, eller at de har har børn i skolen.
De officielle papirer vil tillade illegale udlændinge ophold og arbejde i landet. De belgiske myndigheder mener, at foranstaltningen skal gælde for et maksimum på 25.000 mennesker. Tidligere skøn siger, at antallet af modtagere kan variere fra 50.000 til 100.000.Den belgiske kardinal, Godfried Danneels, glædede sig over beslutningen. Den belgiske katolske kirke har aktivt presset på for en ny runde af reguleringer siden 2000 reguleringerne, som tillod 50.000 illegale indvandrere til at blive fast bosiddende i Belgien. Ved at tillade, og undertiden aktivt at tilskynde illegale indvandrere, der efter belgisk lovgivning skulle have været udvist, at bosætte sig i kirker, har katolske organisationer forsøgt at lægge pres på regeringen. Selv paveligt Nuncio, Vatikanets repræsentant i Belgien, udtrykte støtte til kirkebosættere.

Den belgiske regulering har tiltrukket en masse kritik fra nabolandene, fordi det påvirker dem også. Belgien er medlem af Den Europæiske Union. Ifølge EU's regler får mennesker, der lovligt opholder sig i en af medlemsstaterne, lov til lovligt at opholde sig i de øvrige 26 medlemsstater også. Amnesti for illegale indvandrere finder sted med jævne mellemrum i Europa. Hver gang en regering giver en, siger de, at dette bliver den sidste, og at fra nu af alle illegale nyankomne vil blive udvist. Siden 1974 har Vesteuropa givet permanent opholdstilladelse til over 6 mio illegale indvandrere. Church-allah-1Frankrig har tilstået 3 store amnestier i de sidste 25 år. Spanien har tilstået 6 i de sidste 15 år. Italien gav amnesti i 1988, 1990, 1996, 1998, 2002 og 2006. Alle disse lande hører til Den Europæiske Union, hvor der er fri bevægelighed for personer.
Disse EU-medlemsstater, der direkte grænser til Afrika og Asien langs Middelhavet, håber, at når en illegal udlænding har fået sin opholdstilladelse, vil han forlade landet til mere velhavende velfærdsstater som Tyskland, Storbritannien eller Skandinavien. Indvandrerne kan lovligt udvandre til et Shangri-La andre steder i Europa. Og, ja, de fleste af dem gør det.
Ikke desto mindre skal man ikke tro politikere såsom den belgiske premierminister Herman Van Rompuy, der hævder, at reguleringen af illegale indvandrere, som de indrømmer i dag, vil være den endelige og sidste amnesti. De seneste erfaringer viser, at amnesti ikke lukker sluserne. De åbner demAt gøre illegale indvandrere legale, tiltrækker nye illegale indvandrere.

Sidste år søgte ca 31.160 personer asyl i Italien - mere end dobbelt så mange som 2007, året efter Italiens massepardon i 2006. Sidste år søgte ca 13.400 personer asyl i Holland - næsten dobbelt så mange som de foregående år, da den hollandske regering gjorde 30.000 illegale udlændinge legale. Det kan forventes, at Belgien også snart vil se antallet af asylansøgere stige.

Mens Vesteuropa er ved at blive  muslimsk, begår dens “kristne” kirker selvmord.
En muslim ville aldrig tillade sin moske at blive forvandlet til en sovesal for ikke-troende. Det er imidlertid præcis, hvad den belgiske katolske kirke gør. Den belgiske biskopkonference har allerede åbnet 20 kirker og kapeller til illegale indvandrere - de såkaldte "sans-papiers" eller "folk uden papirer [= opholdstilladelser]" -der efter belgisk lov skal udvises.
De illegale indvandrere har fået fortalt, at de er sikre i kirkerne, fordi myndighederne vil afstå fra at få adgang til bygningerne i respekt for den katolske kirke. Det er mærkeligt, at Kirken skal insinuere, at der er en vis form for forfølgelse i betragtning af, at de belgiske myndigheder aldrig organiserer søgninger efter ulovlige indvandrere og næsten aldrig udviser selv kriminelle. Antallet af mennesker, der camperer i kirker varierer fra 100 til 700. (2006).

Muhammeds-fødselsdagPalmesøndag (9. april) fejrede en protestantisk kirke i Bochum/Tyskland Muhammeds fødselsdag. Kirken opfordrede lokale tyrkiske samfund og den tyrkiske konsul, Munis Dirik, til at deltage i tjenesten. Et tyrkisk orkester spillede Sufi-musik under tjenesten, hvor protestanter og muslimer samledes for at ære Muhammed!
I sin prædiken forsøgte Fred Sobiech, den protestantiske sognepræst,  at knytte af Muhammed og Jesus sammen  og sagde: "I dag mindes vi Muhammads fødsel og liv  og
begyndelsen af ugen for Kristi lidelse, der fører til langfredag, dagen, hvor Jesus af Nazareth blev korsfæstet."
I Brorsonkirken i København nyder udviste irakiske asylansøgere kirkeasyl  - og politikere taler om at have barmhjertighed med dem  - hvad man ikke kan forstå i Irak, da de på ingen måde er i fare de!!

Kommentar
Således er der i den Nye Verdensorden en klar præference for indvandring af personer, der normalt og historisk betragtes som uønskede i vestlige samfund. "Vores" politikere har nu i næsten 40 år solgt os til Islam( Bat Ye´or, Eurabia 2005), arrangeret fri indvandring gennem Euromediterranien Processen, åbner vores grænser på vid gab for dem, indfører grundlæggende menneskerettigheder, der gør det umuligt at sende de ulovlige indvandrere tilbage til deres diktatoriske oprindelsesstater. Ikke nok med det: EU har hemmeligt indledt hvervning af 50 mio muslimske Afrikanere og deres familier til Europa inden 2050!!  Herudover har EU Parlamentet støttet et Kommissionsforslag et blåtkort system, hvorefter man vil hente 20 mio ikke-vestlige + familier til Europa inden 2020.
Selv i de tilfælde, hvor de nægtes  opholdstilladelse,  er det kun omkring 25%, der tilbagesendes. Når lovbryderne i Vesten har skjult illegale indvandrere i tilstrækkelig lang tid (uden tvivl med kendskab fra myndighederne)  belønnes de ved, at indvandrerne får tilladelse til at opholde sig og sprede deres velsignede religiøse ideologi om os foragtede vantro - der skal nedgøres til dhimmier (undermennesker) - hvis ikke vi skal dræbes (Koransura 9:1-5). Dette er "vores" Nye Verdensordenspolitikeres  politik i diktatorisk konsensus. Præsident Sarkozy har endda kaldt det en pligt for franskmændene at krydse sig med afrikanere og arabere - eller hans regering vil sørge derfor! Nu sætter EU sig ind for en solidarisk flygtningepolitik, så middelhavslandene kan sende flygtninge til Nordeuropa – i stedet for at returnere dem som vedtaget af EU Parlamentet  for et år siden!! Dette er i overensstemmelse med, hvad den stiftende fader i Europabevægelsen, Coudenhove Kalergi, sagde, dvs. at europæerne i 21. århundrede skulle se ud som de gamle egyptere.

Hvorfor sådant omvendt racistisk had mod europæerne? Hvorfor et sådant had mod kristendommen? Fordi disse 2 faktorer repræsenterer den Gamle Verdensorden, som er en hindring for illuministernes en-verdens-stat? Illuministerne indførte udtrykket "unyttige spisere," der skal tilintetgøres. Så man kan virkelig undre sig over, hvorfor de nu forsøger at gøre det af med de "nyttige spisere", der har æren for at have udviklet verden ud af middelalderen - og i stedet fremme deres "unyttige spisere", der har gjort meget lidt for at bringe verden fremad fra Middelalderen.
Måske gav  Maurice Strong,  Rockefellers illuministiske og nære ven første UNEP-direktør og medforfatter til det kommunistiske Earth Charter (ned Gorbatjov og Steven Rockefeller) svaret på FNs Rio Conference 1992: «Er det eneste håb for planeten ikke den industrielle civilisations sammenbrud? Er det ikke vores ansvar at sørge for, at det sammenbrud sker? »

Kan det skyldes, at det er sværere at overtale veluddannede folk til at underkaste sig den nye verdensordens diktatur end simple mennesker uden uddannelse? Er det lettere at blive tilbedt af middelalderlige sind end af folk med en intellektuel horisont som menneske-guder i deres luciferiske religion  – der giver sig bizarre og naive manifestatiooner som hos Tony Blair, EUs kommende præsident, når irerne har vedtaget Lissabon Traktaten? Virkningen af Lucifer-religionen på kirkerne har en klar retning: Gnostisk sammensmeltning af alle religioner til en politisk verdensreligion – Interfaith – der ledes af det “kristne” kleresi, som har vendt alle Kristi befalinger ryggen  – og i stedet sluttet sig til FNs verdensregering – dvs Lucifer.
I alle tilfælde er "vores" politikere og kirker er forhippede på at fremme den mørke middelalder igen - ofrer de nationale stater og Jesus Kristus.

T