Vi har lige passeret 4–årsdagen for London bomberne d. 7. juli.  Men mindet lever  stadig - og uoverensstemmelser i den officielle rapport om denne begivenhed har vakt  offentlighedens mistanke om et insiderjob – lige som mistanken om 11. september- mordene – med det formål for regeringen at få big brother kontrol over alle briter.

London-7.juli3London 7 July, 2005, Wikipedia: Kl. 08:50 eksploderede tre bomber med halvtreds sekunders afstand på tre undergrundstog i London. En fjerde bombe eksploderede på en bus næsten en time senere kl 09:47 på Tavistock Square. Bombeangrebene dræbte 56 mennesker, herunder de fire bombemænd, sårede 700 og forårsagede forstyrrelser i byens transportsystem (svært den første dag) og landets mobile telekommunikationsinfrastruktur.

Det er ikke klart, hvorfor bombemændene bar identifikationsgenstande, der førte til opdagelsen af bombefabrikken i Leeds. Bombefabrikken synes at have været bestemt til fremtidig anvendelse, og en række andre eksplosive anordninger siges at være blevet fundet i bombemændenes bil på Luton station. Hertil kommer, at bombemændene købte returbilletter til London fra Luton. De første tre bomber eksploderede med 50 sekunders afstand, hvilket tyder på, at en tidtagningsanordning eller fjernstyret aktivering blev brugt

Regeringen har nægtet at lade foretage en offentlig undersøgelse men siger, at … "det ville være et dræn af ressourcer og binding af centralt placerede embedsmænd og politifolk". Tidligere premierminister Tony Blair sagde, en uafhængig undersøgelse ville underminere støtte til sikkerhedstjenesten.

En gruppe af overlevende og pårørende til de dræbte har nu indgivet søgsmål ved High Court og ved europæiske domstole for at få en fuldstændig offentlig undersøgelse mhp. at opklaring af de modstridende redegørelser for denne dag.
Skyggeimdemrigsminister, David Davis, sagde "Det bliver mere og mere klart, at historien, der præsenteres for offentligheden og Parlamentet er i modstrid med kendsgerningerne."

London-7.juli2Uoverensstemmelserne
The Mail 3 July 2009: Om eftermiddagen den 7. juli,  kom Tony Blair tilbage til Downing Street for at udtale, at angrebet var en handling i “islams navn”. Senere, på et møde i regeringens nationale beredskabsudvalg COBRA, fortalte  London's anti-terror-politimester, Andy Hayman, ledende ministre, at han formodede selvmordsbombere.

Og sådan blev historien om 7 / 7, som vi er kommet til at acceptere, stykket sammen: fire britiske muslimer - Mohammad Sidique Khan, 30, Shehzad Tanweer, 22, Jermaine Lindsay, 19, og Hasib Hussain, 18 - sprængte sig i luften ved hjælp af hjemmelavede sprængstoffer og dræbte 56 og sårede 700 på tre undergrundstog og en dobbeltdækkerbus. De var rejst med et almindeligt tog fra Luton til King's Cross Thames Link Station i London, og hver af dem bar en tung rygsæk med sprængstoffer.

Det er en version af begivenhederne, der er blevet støttet af en parlamentsundersøgelse højt niveau og en regeringsrapport, begge offentliggjort i maj 2006, ti måneder efter begivenheden. Den er baseret på 12.500 erklæringer, en politi-undersøgelse af 142 computere og 6.000 timers CCTV-video-optagelser. Rapporten insisterede på, at  på bombemændene handlede på egen hånd, idet de havde lavet sprængstoffer af chapattimel og hårblegemiddel blandet i et badekar i en lejlighed i Leeds, Yorkshire, hvor alle fire havde familie og venner.

London-7.juli-memorialMen familierne til de døde ofre og et stigende antal  7 / 7–overlevende hævder, der er uoverensstemmelser og grundlæggende fejl i de officielle redegørelser, som behøver forklaring.
De efterladte er så opsatte på en uafhængig undersøgelse, at de er nu er ved at anlægge sag ved High Court for at forsøge at tvinge indenrigsministeren, Alan Johnson, til at tillade den. Og de forlanger en fuldstændig offentlig høring for at få besvaret centrale spørgsmål om, hvad efterretningstjenesterne og politiet vidste og ikke vidste før bomberne.
I mellemtiden er regeringens bestemte afvisning af at opfylde deres krav ved at få en meget farlig bivirkning - giver nemlig næring til utallige konspirationsteorier omkring d. 7 / 7. Bøger, blogs og flere video dokumentarfilm peger på mærkværdigheder i de officielle redegørelser.

Alarmerende nok bliver nogle af konspirationsteori-videoerne handlet omkring moskéerne i hele landet for at oppiske anti-britiske følelser.
Formanden for Birmingham's centrale moské har siden sagt, at bombernes identitet blev opdaget af politiet mistænkeligt hurtigt. »Når et legeme sprænges i stykker, er det ødelagt. Hvordan kan det være, at identifikationspapirerne, der blev fundet på bombestederne på disse mænd, stadig var intakte? Blev de anbragt der?"
Virkningen af videoen påvirker muslimske følelser. En ældre mand siger:»Der kan ikke være megen tvivl om, at regeringen selv gjorde det mod disse fire unge mænd."

For de mest aparte og krænkende af dem  foreslår, at angrebene ikke var muslimske terroristers arbejde overhovedet - men blev udført af regeringen for at øge støtten til Irak-krigen - eller big brother kontrol med briterne. Her er en afslørende video om 7 / 7, “Latterlige Afledningsmanøvrer”.

Togplanerne
Centralt i puslespillet er, hvilket tog de fire muslimer tog fra Luton til London om morgenen, da bomberne sprang - i betragtning af, at de tre separate undergrundseksplosioner på Edgware Road, Aldgate og King's Cross forekom sammen kl. præcis 8:50, efterfulgt af en rød bus en time senere nær Tavistock Square.
De officielle rapporter sagde, at bombelæggerne kom med 7:40 toget fra Luton, der ville være nået frem til King's Cross i god tid, til at de kunne gå om bord på undergrundstoget. Men 7:40 toget kørte slet ikke den formiddag. Det var aflyst.

London-7.juli4Regeringen har siden korrigeret denne information - men kun efter at fejlen blev rejst af overlevende - og siger, at  bombemændene faktisk nåede et tidligere tog, 7:25 fra Luton til den 35-minutters tur til King's Cross. Det skulle ankomme til hovedstaden kl. 8.00. Men det rejser flere spørgsmål end svar. For dette tog var 23 minutter forsinket. Det ankom til London kl. 8:23, siger stationsembedsmænd.
Ifølge Kampagnen for Sandheden om 7. Juli - en anden gruppe, der forlanger en offentlig undersøgelse - sætter dette igen spørgsmålstegn ved den officielle version om bombemændenes rejse.
Et stille CCTV foto af de fire bombelæggeres ankomst til stationen i Luton er det eneste af de fire mænd sammen den 7 juli. Kontroversielt nok er ingen CCTV billeder, hverken stille eller bevægelige, af dem i London nogensinde blevet frigivet. Lutonbilledet er også omstridt: kvaliteten er dårlig, og ansigterne på tre af bombemændene er uidentificerbare. Dette foto er tidsstemplet fire sekunder før 7:22. Men hvis dette var tilfældet, ville mændene have haft bare tre minutter til at gå op ad trappen i Luton, købe deres £ 22 dagreturbilletter og komme til den platform, som var pakket med pendlere på grund af de tidligere rejseforstyrrelser.

Sandhedskampagnegruppen er lige så skeptisk over bombemændene formodede ankomsttid til King's Cross. De siger det tager syv minutter at gå fra Thames Linkline Station til  King's Cross hovedstation, hvor der er en indgang til undergrundsnettet. Politiet siger de fire mænd blev set i King's Cross hovedstations forhal kl. 8:26, selv om CCTV optagelserne aldrig nogensinde er blevet offentliggjort. Men er dette muligt? Hvordan var mændene kommet der på tre korte minutter efter at være kommet ud af Luton toget kl. 8:23?

London-7.juliOg det er sådan inkonsekvenser, der nærer uddybelsen af bekymringerne.
I denne uge afslørede en tv-dokumentarudsendelse på BBC2, kaldet “Sammensværgelsesakter 7 / 7” eksistensen af en sammensværgelsesteoretikers 56-minutters video kaldet Bølgeskvulpsvirkninger. Den beskylder Tony Blair, regeringen, politiet, og de britiske og israelske hemmelige tjenester for at myrde de uskyldige mennesker, som døde den dag for at ophvirvle anti-islamisk fanatisme og skabe offentlig støtte til 'krigen mod terror'. Den hævder, at de fire britiske muslimer blev lokket af myndighederne til at tage del i, hvad de fik at vide, ville være en fingeret anti-terror uddannelsesøvelse. Hvad de ikke blev fortalt, hævder  videoen, var, at regeringen skulle til atsprænge dem i luften sammen med andre passagerer, og derefter foregive, at de fire var selvmordsbombere.

Forfatteren til "Bølgeskvulpsvirkninger" er den 60-årige mand fra Yorkshire, Anthony John Hill, der bor i Kells, County Meath, Irland. Han er i øjeblikket anholdt der og kæmper mod udlevering til Storbritannien. Politiet her ønsker at interviewe ham om beskyldning for fordrejning af rettens gang, efter at han har sendt en kopi af sin video til et jurymedlem i en terroristsag. Internetfilmen spørger, hvorfor så mange overlevende efter undergrundsbombeangrebene har sagt, at eksplosionerne kom op gennem gulvet i togene, og ikke nedad, som det ville være tilfældet, hvis en rygsæk eksploderede indefra? Ifølge Infokrieg d. 2. juli ,  bekræftede en BBC-udsendelse den 30. juni, 2009, at metal i bunden af togene blev bøjet opad - Paul Watson.
Og hvorfor kan ingen passagerer på Londontoget fra Luton tydeligt huske de fire bombelæggere med deres store rygsække denne skæbnesvangre morgen?

Den fingerede øvelse
Wiseup journal: Om morgenen den 7 / 7 sagde Visor Consultants' administrerende direktør, Peter Power, på ITV og BBC, at hans krisestyringsvirksomhed kørte en fingeret terrorøvelse på samme tid på de samme mål (som de rigtige terroranslag). Man kan her høre hans medieinterview  eller se det her. Hans selskab kørte de fire øvelser "netop på de banegårde" [direkte citat] og en øvelse over jorden i en eksplosion, der også rent faktisk skete på samme tidspunkt på samme dag.

Var det selvmord? 
The Mirror: Hvorfor købte de returbilletter til toget til Luton? Hvorfor købte de parkeringsbilletter til biler? London-bombemændene kan være blevet narret til at dræbe sig selv "
New York Times: "Hver af de fire mænd, der døde i 7. juli angrebet, købte returtogbilletter fra Luton til London. Germaine Lindsay's lejede bil tilbage i Luton havde en syv-dages parkeringsmærkat på instrumentbrættet. Nogle politifolk er i stigende grad ved at overveje muligheden for, at mændene ikke havde planer om at begå selvmord, og at de blev narret til at dø. "

London-7.july6Hvordan kan selvmordsbombere, der angiveligt døde i 3 tog og 1 bus blive skudt af politiet på gaden?
The New Zealand Herald: "En New Zealænder, der arbejder for Reuters i London, siger, at to kolleger var vidne til  politiets ubekræftede nedskydning  af to tilsyneladende selvmordsbombere uden for HSBC tårnet på Canary Wharf i London. Canada's Globe and Mail-avis rapporterede en ubekræftet hændelse, hvor politiet skyder en bombemand uden for HSBC tårnet."
Det er interessant at bemærke, at Verint Systems, sikkerhedsvirksomheden, der var ansvarlig for CCTV overvågningskameraer i Londons undergrundsjernbanenet, havde cirka 1.000 ansatte. Ingen CCTV optagelser af de fire muslimer på vej ind i undergrundstogene er blevet frigivet af Verint, der hævder, at deres kameraer ikke fungerede. Hvorfor?

Sandsynligheden for at øvelse og terrorangreb tilfældigt er sideløbende (10års-gennemsnit): En chance ud af 3.715.592.613.265.750.000.000.000.000.000.000.000.000

Kommentar
Kunne disse 7 / 7 bombningsbegivenheder i London være en ny 11. september, et insider job begået af skruppelløse Nye Verdensordenskriminelle med henblik på at fremme deres kontrol af os - og deres erobring af verden? Hvis ja, hvad er så det næste? Og mht. Al Qaida? Glem det. Ifølge Council on Foreign Relations er det blot en ammestuefortælling!
Det er meget mistænkeligt, at den britiske regering ikke vil tillade en uafhængig undersøgelse. Og omstændighederne omkring begivenhederne er faktisk meget mistænkelige.
Men hvad tror du, kære læser? Jeg vil gerne se din kommentar på denne blog.

Bemærk i øvrigt, hvordan "The Mail" forsigtigt og antidemokratisk udpeger dem, der er skeptiske over for den officielle erklæring som "sammensværgelsesteoretikere". Det gør det odiøst at søge sandheden. I den nuværende situation synes folkene bag de uholdbare officielle erklæringer at være "sammensvorne teoretikere"!
Dette ord "konspirationsteori” har skjult et hav af diktatoriske svinestreger!