Paven Slutter Sig Til Den Nye Verdensorden

Posted By Anders On July 8, 2009 @ 11:19 In Dansk, Euromed | No Comments

[1] Vatikan-økonomiDet har længe været klart, at den katolske [2] kirke er i lommen på  Rothschild. Nu sælger pave Benedict XVI sig selv og sin kirke helt til [3] Rothschilds illuminisme.

[4] The Edmonton Journal 7 July 2009 VATIKANSTATEN - Pave Benedict forlangte tirsdag en "global politisk myndighed" til at styre den globale økonomi samt mere offentlig regulering af de nationale økonomier for at trække verden ud af den nuværende krise og undgå en gentagelse. Benedikt sagde, at "der er et presserende behov for en ægte verdenspolitisk myndighed", hvis opgave ville være "til at styre den globale økonomi; at genoplive økonomier, der er ramt af krisen, for at undgå en forværrelse af den nuværende krise og større skævheder, der ville følge.”

Denne myndighed ville være nødt til at blive "reguleret ved lov" og "skal alment anerkendes og være udstyret med effektiv magt til at sikre sikkerheden for alle, respekt for justitsvæsenet og respekt for menneskerettigheder. Naturligvis ville den have myndighed til at sikre overholdelse af sine beslutninger fra alle parter, også af de koordinerede foranstaltninger, der vedtages i forskellige internationale fora,"siger han.
De Forenede Nationer, økonomiske institutioner og den internationale finansverden skal alle reformeres ", selv midt i en global recession," sagde han i Encyclikal, et hæfte på 141 sider.

En encyclical er den højeste form for pavelig skriftlig meddelelse og giver den klareste angivelse til verdens 1,1 milliard katolikker såvel som ikke-katolikker af, hvad paven og Vatikanet tænker om særlige sociale og moralske spørgsmål. Den blev rettet til alle katolikker såvel som "alle mennesker af god vilje" og blev udgivet på tærsklen til starten af G8-topmødet i Italien og tre dage, før paven skal diskutere den globale afmatning med den amerikanske præsident, Barack Obama.

I flere dele af Encyclicalen gør Benedict  det klart, at han har store forbehold over for et helt frit marked. "Overbevisningen om, at økonomien skal være selvstændig, at den skal være afskærmet fra 'påvirkninger" af moralsk karakter, har fået mennesker til at misbruge den økonomiske proces på en grundigt destruktiv måde, "siger han. "På langt sigt har disse overbevisninger ført til økonomiske, sociale og politiske systemer, der tramper på personlig og social frihed og er derfor ude af stand til at levere den retfærdighed, som de lover," tilføjede han.

Overskud er kun nyttig, hvis den tjener som middel til en lysere fremtid for hele menneskeheden. "Når fortjeneste bliver det eneste mål, hvis den opnås på uretmæssig vis og uden det fælles bedste som sit endelige mål, risikerer den at ødelægge rigdom og skabe fattigdom," sagde han. Han sagde, den aktuelle økonomiske krise var "klart bevis" på, hvad han brændemærker som "syndens skadelige virkninger" i økonomien. "Økonomien har brug for etik for at fungere korrekt - ikke en hvilken som helst etik, men en etik, der sætter mennesker i centrum," siger han. "Finansfolk skal genopdage det ægte etiske fundament for deres aktiviteter… rigtig hensigt, åbenhed, og søgen efter positive resultater er forenelige med hinanden og må aldrig adskilles fra hinanden," sagde han. Paven syntes at støtte statslig intervention "til at korrigere fejl og mangler" i økonomien og siger "man kunne forudse en stigning i de nye former for politisk deltagelse, nationalt og internationalt."

Kommentar
Fimansfolk har aldrig haft etik - blot grådighed.
Jeg håber virkelig, at denne encyclikale smøre skyldes uvidenhed, men den følger desværre Den Nye Verdensordens plan helt nøjagtigt. Opfattelsen af dagens totalt perverterede økonomi er korrekt, selvfølgelig.
Men pavens opfordring til en *reform af FN, *en verdenspolitisk myndighed til at *styre den globale økonomi, som skal *reguleres ved lov, med *menneskerettighederne, der kun tjener til at fremme den katastrofale indvandring og[5] ødelæggelsen af den europæiske kristne kultur, *universelt anerkendt og sikret med *effektiv magt til at sikre sikkerheden for alle, *respekt for den gudløse og diktatoriske Nye Verdensordens justitsvæsen - med *myndighed til at sikre overholdelse af dens autokratiske beslutninger og * foranstaltninger, der er vedtaget i forskellige internationale fora ([6] Bilderberg-gruppen - som på sit seneste møde ville [7] gøre IMF til verdens centralbank– og FNs finansministerium samt gøre WHO til FNs Sundhedsministerium, den [8] Trilaterale Kommission, [9] Council on Foreign Relations, [10] Club of Rome, den [11] erklærede Nye-Verdensordens-G20 - alt dette er hårrejsende beskrivelse af den Nye Verdensordens verdensregering. Som Financial Times skrev i sin rystende artikel om [12] verdensregeringen den 8. dec 2008: International regering har tendens til kun at være effektiv, kun når den er anti-demokratisk. Hvad, der er planlagt til at blive verdens politiske tilsynsmyndighed, er den samme flok slyngler, der startede den finansielle krise, som paven fordømmer. Dette bundt er [13] Rothschilds satanister. Men [14] i FN har Satanismen udviklet sig til en egentlig religion med sin [15] egen antikrist. Her er, hvad den nye verdensordens Ypperstepræst, [16] David Rockefeller, sagde i 1994: "Dette nuværende vindue af muligheder, hvor en ægte fredelig og solidarisk verdensorden kan bygges, vil ikke være åbent længe - Vi er på randen af en global omdannelse. Det eneste, vi har brug for, er den rigtige store krise, og nationerne vil acceptere den nye verdensorden. "

Hvad paven nu har gjort. Hvad værre er: Paven har valgt det sataniske FN til at regere verden. Dette skyldes den omstændighed, at paven og hans kirke er blevet et politisk organ for 1.800 år siden - og ignorerer Kristi ord: "Mit Rige er ikke af denne verden" (Joh. 18:36) -samt "Verdens fyrste kommer, og i mig er der intet, som hører ham til." (Joh. 14:30).
Til Katolikker i verden: For jeres egen skyld,  få denne vildførte og vildledende nye verdensordenspave og – kirke væk fra dette katastrofale bedrag, som også har ført til den [17] Nye Katolske Kathekismus, hvis art. 8 gør Kristus overflødig ved at lade muslimer blive frelste sammen med kristne! Dette er Antikrists væsen.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=9510

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedervatikan-2d-f8konomi3.jpg
[2] kirke er i lommen på  Rothschild: http://www.fundinguniverse.com/company-histories/N-M-Rothschild-amp;-Sons-Limited-Company-History.ht
ml

[3] Rothschilds illuminisme: http://euro-med.dk/?p=511
[4] The Edmonton Journal 7 July 2009 : http://www.edmontonjournal.com/business/fp/Pope+calls+world+political+authority/1767302/story.html
[5] ødelæggelsen af den europæiske kristne kultur: http://balder.org/articles/hatespeech/Europa-Parlamentets-Beslutning-Bekaempelse-Stigende-Ekstremism
e-Europa-13-December-2007.php

[6] Bilderberg-gruppen : http://euro-med.dk/?p=1278
[7] gøre IMF til verdens centralbank– og FNs finansministerium: http://www.infowars.com/bilderberg-wants-global-department-of-health-global-treasury/
[8] Trilaterale Kommission: http://euro-med.dk/?p=547
[9] Council on Foreign Relations: http://euro-med.dk/?p=4041
[10] Club of Rome: http://euro-med.dk/?p=651
[11] erklærede Nye-Verdensordens-G20 : http://euro-med.dk/?p=7794
[12] verdensregeringen: http://euro-med.dk/?p=5141
[13] Rothschilds satanister: http://euro-med.dk/?p=7546
[14] i FN har Satanismen udviklet sig til en egentlig religion : http://euro-med.dk/?p=7425
[15] egen antikrist: http://euro-med.dk/?p=7476
[16] David Rockefeller, sagde i 1994: http://quotes.liberty-tree.ca/quote/david_rockefeller_quote_b72f
[17] Nye Katolske Kathekismus, hvis art. 8: http://www.vatican.va/archive/ccc_css/archive/catechism/p123a9p3.htm#841