Erich Follath Spiegel online 22. juni 2009Den israelske premierminister, Benjamin Netanyahu, 59, og den iranske præsident, Mahmoud Ahmadinejad, 52, er tvillinger i ånden: Begge mænd er overbeviste om den absolutte gyldighed af deres tro, begge er besat af det, de opfatter som deres videregående kald, og begge er overbeviste om, at de har en messiansk mission - en mission der "ærer" en religion eller "redder" et folk.
Netanyahu_elections_484934aIlluminaten Netanjahu viser gerne kabbalistiske/frimurertegn med hænderne. Dette tegn betyder Mark Master Frimurer – og her. Nedenfor viser han den Guddommelige Konges tegn, Antikrists tegn. Netanjahu er medlem af Rockefellers Council on Foreign Relations – lige som hans forgænger, Olmert.

Alt tyder på, at de kommende nukleare forhandlinger mellem Washington og Teheran - hvis de skulle begynde, mens Ahmadinejad stadig er iransk præsident - vil ende i et dødvande ved udgangen af året. Hvis det sker, vil den amerikanske præsident, Barack Obama, presse på for skrappere sanktioner mod Teheran i begyndelsen af 2010, med tøvende støtte fra russerne og kineserne. For lederne i Teheran vil fortolke dette som en aggressiv handling, og den vil sandsynligvis fremskynde sin berigelse af uran, hvilket betyder, at Iran vil kun være et par måneder væk fra at have kapacitet til at bygge en atombombe. På et eller andet tidspunkt næste forår, kunne tingene være gennemført så langt, at israelerne kunne beslutte, at iværksætte angreb mod iranske atomanlæg , selv uden Washington's godkendelse. Hele Mellemøsten ville se tusindvis af ofre, og konsekvenserne for den globale økonomi ville være ødelæggende.

Det er vigtigt at undersøge de dybt religiøse ideer, der former både Ahmadinejad og Netanyahu og praktisk forhåndsbestemmer dem til at kollidere med hinanden: Teologien i den islamiske Haqqani skole og det jødiske begreb Amalek. Og for at forstå, hvorfor Teheran og Jerusalem, med Ahmadinejad og Netanyahu ved deres respektive ror, er gået i gang med sådan en alarmerende og muligvis ødelæggende kurs, hjælper det - som denne forfatter har gjort - at have personligt mødt de involverede personer og at have studeret deres miljøer under talrige rejser til Iran og Israel i løbet af de seneste tre og et halvt årtier.

Ahmedinejad-president-iran-illuminati-sign-150Ahmedinejad gør dobbelt satanstegn. Tjener han og Netanjahu samme herre og mester? (se Albert Pikes brev til Mazzini - kendt siden ca. 1949).

Mesbah Yazdi er Ahmedinejad's mentor.
De såkaldte mahdister omkring Mesbah Yazdi og Ahmadinejad tror, at deres tolvte imam forsvandt fra jordens overflade i det 9. århundrede, fordi Allah den Almægtige skjulte ham for at sætte mennesket på en prøve. De mener også, at denne tolvte imam, eller Mahdi, vil vende tilbage til jorden, som Jesus vil, som alle muslimer ser som en vigtig forgænger for Muhammad. Mahdien vil efter deres opfattelse skabe et paradis på jorden for troende og fordømme gudsbespottere til evig forbandelse. Men han vil først vende tilbage, når verden har gennemgået en renselse, en hvirvlende, gigantisk udrensning.

Kan det ske i form af en krig mellem muslimer og kættere, måske? Muligvis en atomkrig? Og ønsker nogle af de apokalyptisk sindede i Haqqaniskolen at fremprovokere denne katastrofale begivenhed for at bevirke Mahdis genkomst så hurtigt som muligt?
Efter den antizionistiske Holocaustkonfernce for 3 år siden opfordrede den iranske præsident gentagne gange  til udryddelsen af det zionistiske regime. Ahmadinejad kommer på tværs som en demagog, en hårdnakket kriger slående mod den vestlige verden og dens formodede moralske lidelser, såsom "at kæmpe for de homoseksuelles stemmer." Han erklærer diskussioner om atomspørgsmålet for afsluttet,  selv om internationale samtaler, i det mindste dem, der involverer USA, endnu ikke er begyndt.

I en ansigt-til-ansigt samtale kan Ahmadinejad være høflig, endog charmerende, og han er dygtig til nøgternt at fremlægge sin sag, nemlig at Vesten forsøger at få kontrol over Iran. Men han har også en anden, mystisk side. Han mener at være udvalgt. På et møde med iranske medlemmer af parlamentet, hævdede Ahmadinejad, at han var omgivet af et lys, da han talte til FN's Generalforsamling i New York, og at lyset gjorde lederne fra andre lande i publikum tavse under hans tale. Denne særlige åndelige forbindelse med Mahdi, som præsidenten gør krav på  for sig selv ved at fremsætte sådanne påstande, gør ham også mistænklig for ledende gejstlige i Qom. Haqqaniskolen var ikke særlig populær hos Khomeini, den revolutionære leder og grundlægger af det iranske præstestyre, og han siges endog at have overvejet et forbud mod organisationen. De radikale tilhængere af Haqqanibevægelsen siges også at blive betragtet med mistro af Khamenei, Khomeini's efterfølger. Ifølge medarbejdere til Ahmadinejad, fortsætter han med at træffe sin mentor hver uge til et ideologisk møde. Mesbah Yazdi, hvis kælenavn er "Professor Krokodille," bider straks tilbage mod alle dissidenter. Han ønsker at rense landet for alle reformvenlige bevægelser, og han er kendt for at have karakteriseret tilhængere af den reformvenlige lejr som "en bunke sprut-drikkende klude."

I perioder med eksistentiel trussel tillader shiitisk (og sunni) islam udtrykkeligt "taqiyya," en doktrin, der tillader bedrag eller løgn til gavn for samfundet (og for den enkelte muslim til enhver tid – Koransura 9:1, 4. Conf. Acad. Islam. Res., Cairo, 1970). Nu prøver muslimske lærde at bagatellisere Ahmedinejads trusler om at fjerne Israel fra landkortet.

Netanjahu-okDe kalder ham "Bibi." Når denne Bibi, Benjamin Netanyahu, har nævnt Teheran og dens politiske ledelse i de seneste måneder, har han gentaget sit mantra, at det iranske atomprogram er den største trussel Israel har stået over for "siden sin oprettelse i 1948." Den liberale og konsekvent velinformerede israelske avis, Haaretz, skrev: "Politikerne i kontakt med Netanyahu siger Netanjahu allerede har besluttet sig til at ødelægge Irans nukleare anlæg" - tilsyneladende uden Washington's godkendelse.
Bibi, der var del af en mission for at redde gidslerne om bord på et kapret Sabena jet, fik landets anden-højeste dekoration for tapperhed. Bibi, drog til USA, hvor han læste ved prestigefyldte universiteter.

Benjamin gjorde det til sin opgave at fylde sin  døde bror, Yonatans usædvanlige fodspor (han faldt ved Entebbe-befrielsen), og at bekæmpe anti-jødisk terror mindst lige så entusiastisk og grundigt. Familiens patriark forsynede sine sønner med de nødvendige ideologiske værktøjer.
Benjamin talte foragteligt om "palæstinensiske vrangforestillinger" og sagde, at de ville "få sig en overraskelse, når jeg kommer til magten (1993)."
"Den skiderik ønsker ikke en aftale," sagde den tidligere amerikanske præsident, Bill Clinton, engang ophidset i overværelse af flere vidner, som svar på endnu et eksempel på Netanyahus obstruktionspolitik. I et interview  kaldte den tidligere talsmand for det Hvide Hus, Joe Lockhart, den israelske premierminister, "en af de mest klamme enkeltpersoner man kan komme ud for - bare en løgner og bedrager."

Det er næsten sikkert, at Netanyahu forbliver ubøjelig på spørgsmålet om de iranske atombomber, hvor han styrer Israel hen mod et angreb. Hvorfor tror han, at en rød linje er overskredet? Og hvorfor håber han tilsyneladende på, at hans modstander Ahmadinejad forbliver i embedet, hvad selv den respekterede tyske avis, Frankfurter Allgemeine Zeitung, rapporterede med forbavselse under henvisning til israelske kilder? 

AmalekDa den amerikanske forfatter og Israel-ekspert, Jeffrey Goldberg, for nylig bad en af Netanyahus fortrolige om at forklare denne fiksering, svarede han blot: "Tænk på Amalek." Dette er det jødiske begreb, der udgør en potentiel katastrofal parallel til den islamiske Haqqaniskole - et par spejlbilledebegreber, der kunne betyde krig. I bibelsk sammenhæng var Amalek Esaus efterkommer, som med sine stammekrigere fra Kanaan iværksatte et lumsk og uprovokeret angreb på hebræerne, da de var på vej til Det Hellige Land, Eretz Israel. I bredere forstand henviser udtrykket Amalek til den eksistentielle trussel mod jødedommen på alle tidspunkter, under alle omstændigheder, og fra alle fjender. Torah, Devarim 25, femte Mosebog, lyder: "Husk hvad Amalek gjorde mod dig på din rejse, da du havde forladt Egypten - hvordan han uden frygt for Gud overraskede dig på marchen , da du var sulten og træt, og han huggede alle de sidste i din bagtrop ned. " 

Ingen jødisk generation får lov til at glemme konflikten med Amalek, fordi Amalek rummer det iboende onde og destruktive. Kampen mod Amalek er enhver from jødes pligt, en "mitzvah aseh" eller befaling om handling. Ifølge visse fortolkninger af gamle skrifter er denne mitzvah mere vidtrækkende, nemlig et bud om at fjerne jødernes oprindelige fjender.
Rabbier som Bibi Netanyahu's bedstefar lærte, og fortsætter med at lære i dag, at jøder er tvunget til at bekæmpe Amalekiterne, der konstant, som Goldberg udtrykker det, dukker op "igen i nye former": Nebuchadnezers soldater og den spanske storinkvisitor, Tomás de Torquemada, Adolf Hitler's bøller, og nu iranske hardliners, der sværger at ødelægge Israel, sammen med deres præsident, Ahmadinejad. De, der ligesom Netanyahu, ser Irans nukleare program som Amaleks våbenarsenal, har ikke blot ret, men er forpligtede til at træffe forebyggende foranstaltninger for at ødelægge det. Ifølge jødiske apokalyptiske begreber, ville en jødisk stat ophøre med at eksistere efter et eventuelt iransk førsteslags-atomangreb. Med andre ord, det er bedre at angribe først i tilfælde af tvivl.

Forestillingen om, at Iran ville begå selvmord og dens  regering ville se hundrede tusinder af uskyldige mennesker udslettet i det uundgåelige modangreb, hvis det skulle bruge atomvåben, er irrelevant. Faktisk, siger anti-Amalekiterne, længes Ahmadinejad bogstaveligt efter sådan et inferno, fordi det ville bane vejen for Mahdis genkomst i det resulterende sidste-dages-scenario. Israelerne afviser som naiv idéen om, at Ahmadinejad "kun" er en populist og med sit atomprogram "kun" skal forfølge taktiske mål, ligesom den regionale styrkelse af Iran for at bringe det op på samme niveau som Israel, en atommagt.
Men tegnene står på nuværende tidspunkt på stormfuldt vejr forude: Haqqani mod Anti– Amalek, og på et opgør mellem de ulige tvillinger. 

Foreign Affairs 10. juni 2009: Hvis der er noget, der skal gøres for at eliminere de nukleare ambitioner hos regimet i Teheran,  bliver Jerusalem nødt til at gøre det ensidigt - og bære konsekvenserne. Washington ønsker, at Israel skal sidde med hænderne i skødet, og Israel har tilsyneladende indvilliget i at gøre det. Det er klart for alle i Jerusalem, at hvis Israel skulle iværksætte et uautoriseret angreb, mens muligheden for dialog  stadig er i live, kan Obama-administrationen  igangsætte straffeforanstaltninger, både diplomatisk og økonomisk.
Andre, især i Netanyahus inderste cirkel, mener, at udtalelser fremsat af medlemmer af den amerikanske administration, herunder Obama selv, giver vink og nik om, at Israel har brug for at tage skridt længere nede ad vejen. Det er i det mindste er det indtryk, som mange i Jerusalem stod tilbage med efter Netanyahus besøg i Washington i maj, da hverken Obama eller forsvarsminister Robert Gates modsagde Netanyahus påstand om, at Israel har ret til at forsvare sig mod en iransk nuklear trussel. CIA-direktør Leon Panetta rejste til Israel lige før Netanyahus ankomst i Washington - men ifølge israelske kilder henviste han kun  til de næste syv måneder. Israelske embedsmænd tæt på Netanyahu ser kun to betingelser for fremtidig ensidig militær aktion af Israel: at Jerusalem giver forudgående besked, og at man ikke beder Washington om udtrykkeligt grønt lys.

Netanyahu synes stadig  at være ubeslutsom. Han har gentagne gange erklæret i årenes løb, at Israel ikke kan acceptere et nukleart Iran. I et interview, jeg havde med ham i slutningen af 2007, sagde han: "Vi er nødt til at forberede os på en situation, hvor vi ikke kan komme videre, og Iran har haft held til at erhverve en bombe. Mod vanvittige skal afskrækkelse være absolut, total. Den vanvittige må forstå, at hvis han løfter hånden imod os, vil vi ramme ham på en måde, der grundigt vil fjerne ethvert ønske om at skade os."

Atom-angreb-_58144tNogle politiske analytikere tror, at den slags sprog afspejler Netanyahus dybe personlige overbevisning og hans forståelse af pligten som national leder.
Netanyahu ved, at en vellykket iransk atomprøvesprængning kan ødelægge hans politiske fremtid. Desuden er det umiddelbare politiske miljø, som Netanyahu opererer i,  befordrende for godkendelse af et forebyggende slag. Hans ledende koalitionspartner, udenrigsminister Avigdor Lieberman, har fremsat trusler mod Iran ved adskillige lejligheder. Og de nuværende ledere af Mossad og Shin Bet tror på at løse problemer med magt.

Som Iran nærmer sig atomvåbenformåen - engang i 2010, i henhold til gældende Mossadskøn - vil et stigende antal folk i Netanyahus cirkel komme til den opfattelse, at Israel er nødt til at skride til handling, og at USA vil være forstående for Israels behov. Og hvis Obama administration ikke er så forstående? Israel kan beslutte, at de eksistentielle farer for en mulig anden Holocaust tilsiger at risikere en alvorlig splittelse med USA. I sidste ende kan frygten for en atomvåbenstat, hvis leder taler åbent for at ødelægge Israel, opveje landets efterretningseksperters synspunkter. (På mellemniveau frygter efterretningstjenesten ikke et nukleart Iran).

Kommentar
Hvad med den nuværende "iranske revolution"? Medmindre den eskalerer til et virkeligt socialt oprør, synes den at være forbi nu - på trods af CIA og JSOC's og George Soros' anstrengelser - og ayatollaherne kræver nu henretning af de protesterende. Men Iran er nu et splittet land.

Hvis Israel skulle iværksætte et angreb på Iran nu, vil det måske forene iranerne - eller faktisk igangsætte en dybere revolution, som ønsket af den Nye Verdensordens illuminater som John Bolton, Henry Kissinger og EU Parlamentets ledelse. I hvert fald synes det, som om Israel har givet amerikanerne 7 måneder til at forhandle - hvilket ikke vil føre til noget – og sandsynligvis aldrig komme i gang. I sidstnævnte tilfælde kunne Israel slå til allerede i år - for en uomvendt muslimsk illuminat, den amerikanske præsident, Obama, vil næppe indlede et angreb på det muslimske Iran.
Alligevel vil opgøret mellem Anti-Amalekiter  og Haqqaniter komme snart så sikkert på som amen i jødedom og islam – medmindre den Islamiske Republik går i opløsning forinden.