Ahmedinejad-president-iran-illuminati-sign-150Jeg kan bestemt ikke lide det diktatoriske, fanatiske, shiitisk-muslimske regime i Iran. Men jeg har en naturlig skepsis over for mediernes tilgang til de igangværende protester i kølvandet på det seneste iranske valg.
Alle fortæller os, at Mousavi vandt valget - men i virkeligheden er Ahmedinejad en meget popular mand blandt iranerne. Ifølge Guardian 15 June, 2009, viste meningsmålinger forud for valget, at omkring 2 / 3 af stemmern ville gå til Ahmedinejad!  Det kan være et faktum, at genvalget af præsident Ahmadinejad kan være, hvad det iranske folk ønskede.
Her er en oversigt  over de amerikanske manøvrer for at manipulere Iran i mere end 50 år.

At valget var uregelmæssigt er tilsyneladende hævet over enhver tvivl: The Times 22 June:  “I 50 iranske byer oversteg antallet af afgivne stemmer ved denne måneds præsidentvalg antallet af valgberettigede vælgere, melder statens valg-vagthund i dag.”
Siden valget har et ukendt antal iranere protesteret på Irans gader og forlangt omvalg. Dødstallene er usikre – men det går i flg. CNN hårdt til.
.
Tegn på, at USA står bag oprøret i Iran
At USA er direkte involveret i iransk regimeomstyrtning, fortælles i i denne  ABC News video fra 14. juni 2009.
Her er et video-interview  med den forhenværende US National Security rådgiver for præsidenterne Gerald Ford og George HW Bush,  Brent  Scowcroft. Han indrømmer, at USA har agenter i marken i Iran - men at de intet kan gøre for at hjælpe de protesterende.

The Telegraph 16 May 2007: Tidligere US-ambassadør i FN, John Bolton:. Økonomiske sanktioner "med smerte" måtte være det næste skridt, efterfulgt af forsøg på at vælte det teokratiske regime og i sidste ende militære aktioner for at ødelægge dets nukleare anlæg.
"Hvis vi ikke kan få nok andre lande til at gå sammen med os om at gøre det, så må vi ændre regimet ved at støtte oppositionsgrupper … hvis alt andet mislykkes, hvis valget er mellem et atomfrit Iran og magtanvendelse, så tror jeg, vi skal se på brugen af magt. " 

Iran-green-revolutionPaul Craig Roberts 19 June: Den påstand er fremsat, at Ahmadinejad stjal valget, fordi resultatet blev erklæret for tidligt, efter at valglokalerne lukket, til at alle stemmer kunne være optalt. Men Mousavi erklærede sin sejr flere timer før valglokalerne lukkede. Dette er klassisk CIA destabilisering med det formål at miskreditere et omstridt resultat. Der er en magtkamp mellem ayatollaherne. Mange er rettet ind imod Ahmadinejad, fordi han beskylder dem for korruption, og går dermed den iranske landbobefolknings ærinde, hvor iranerne mener, at ayatollahernes livsstil viser et overmål af magt og penge. Kommentatorer "forklarer" Iranvalget baseret på deres egne illusioner, vrangforestillinger, følelser og interesser. Uanset om valgresultaterne, der forudsiger Ahmadinejads sejr er holdbare, er der indtil videre ingen tegn om, at valget blev stjålet – ud over formodning . Men der er troværdige rapporter om, at CIA har arbejdet i to år med at destabilisere den iranske regering.

F.eks skrev den neokonservative Kenneth Timmerman dagen før valget, at "der er tale om en »grøn revolution« i Teheran." Hvordan kanTimmerman vide det, medmindre det var en organiseret plan? Timmerman skriver videre, at "National Endowment for Democracy har brugt millioner af dollars på at fremme 'farve'-revolutioner… Nogle af disse penge synes atvære faldet i hænderne på pro-Mousavi grupper, der har forbindelser til ikke-statslige organisationer (NGOer) uden for Iran, som National Endowment for Democracy finansierer. " Timmermans egen neocon Institut for Demokrati er "en privat, almennyttig organisation oprettet i 1995 med tilskud fra National Endowment for Democracy (NED), for at fremme demokrati og internationalt anerkendte standarder for menneskerettigheder i Iran."

Så, hvad der foregår?
Bilderberger, Trilateral-kommissionist og CFR, Henry Kissinger, ypperstepræst i den nye verdensorden, slår til lyd for at ændre regimet udefra i Iran, hvis den igangværende revolution mislykkes, video.

Præsident Bush Jr. begyndte undergravningen af Iran
Outside-infiltrationSeymour M.Hersh, The New Yorker, 7 July 2008 : Sidste år tilsluttede Kongressen sig en anmodning fra præsident Bush om at finansiere en væsentlig optrapning af hemmelige operationer mod Iran, i henhold til nuværende og tidligere militær-, efterretnings-, og kongreshøringerkilder. Til disse operationer ansøgte præsidenten om 400 millioner dollars.
Hemmelige operationer mod Iran er ikke nye. US Special Operations Forces har gennemført grænseoverskridende operationer fra det sydlige Irak med præsidentens tilladelse, siden sidste år.
"Beslutningen blev fokuseret på at underminere Irans nukleare ambitioner og forsøge at undergrave regeringen gennem at ændre regimet."  De hemmelige operationer kører parallellt med en hemmelig militær specialafdeling, som nu opererer i Iran og er er under kontrol af JSOC.

I de seneste måneder har der i følge de iranske medier været en stigning i volden i Iran; det er umuligt på dette tidlige stadium at tilskrive den JSOC eller CIA aktiviteter, eller at vurdere deres indvirkning på den iranske ledelse. Iranerne er begyndt offentligt at skyde skylden på USA, Storbritannien, og for nylig, CIA for nogle hændelser (Britiske diplomater er netop udvist). En mulig konsekvens af disse operationer vil være et voldeligt iransk angreb på en af de dissidentgrupper, der kunne give Bush-regeringen en grund til at gribe ind. Ja, Obama er “forfærdet” over denne video, der viser Neda Soltan lige før hun døde. Den propagandistiske effekt af en sådan video bør ikke undervurderes.
MOUSAVI-large
En Gallup-måling lavet i november sidste år konstaterede, at treoghalvfjerds procent af de adspurgte mente, at USA bør anvende  økonomisk indsats og diplomati for at standse Irans atomprogram, mens kun atten pct favoriserede direkte militær aktion.

CQ Politics 22 June 2009: For 3 årtier siden førte Mir-Hossein Mousavi mod USA en terroristkrig , der har omfattet blodige angreb på den amerikanske ambassade og Marinekorpsets kaserne i Beirut.
Mousawi, der er blevet fejret i Vesten for at anstifte gadedemonstrationer mod Teheran-regimet da han tabte valget, ledede den samlede terrorkampagne i 1980'erne.
Baer, en tidligere CIA officer med Mellemøsten som område, knytter Mousavi endnu tættere til Beirut-bombeangrebene. Baer tilføjede: "Mousavi var  ikke blot fejet op til denne vildfarelse, men gjorde også en aktiv indsats for den."

Reza-pahlevi Paul Watson, Prison Planet 23 June 2009: Reza Pahlavi, søn af den tidligere Shah i Iran, er er ved at bringe sig i stilling til at blive den nye USA-støttede marionet-leder af Iran, skulle den nuværende ordning blive fældet af protesterne.
Det fremgår, at Mousavi blot er en nødløsning for den anglo-amerikanske etablering, og at hans terroristfortid hurtigt vil blive brugt til at miskreditere ham og forhindre ham i at få magten, hvorved banen er klar til, at Pahlavi kan træde til og gøre det muligt for den Nye Verdensorden igen at tage kontrol med Iran for første gang i 30 år. 

The Corbett Open Intelligence Report 23 June, 2009: Der er 2009–præsidentvalg i Iran og oppositionslederen Mir-Houssein Mousavi erklærer sejr timer før valget lukker, hvilket sikrer, at ethvert resultat, der er modsat vil blive draget i tvivl. Vestlige medier går i overgear, kæmper med hinanden for at se, hvem der kan tilbyde den mest overdrevne fordømmelse af afstemningen og præsident Ahmadenijads tilsyneladende sejr (BBC vinder ved at offentliggøre usminkede løgne om den angivelige folkelige opstand, som den senere blev tvunget til at trække tilbage). Den 13 juni begyndte 30000 "twits" at oversvømme Twitter med levende opdateringer fra Iran, mest skrevet på engelsk og leveret af en håndfuld af de nyligt registrerede brugere med identiske profilfotos. Jerusalem Post skriver en historie om Iran Twitter-fænomenet et par timer efter, at den starter (og hvem siger Mossad ikke holder sig ajour med nye medier?). Nu yder YouTube et "Breaking News"-link øverst på hver side, der linker til de seneste optagelser af de iranske protester.

KhameneiDestabilisering
Ironisk nok, var Iran også fødestedet for det oprindelige CIA program for destabilisering af en udenlandsk regering. Tænk på det som destabilisering 1.0: Det er 1953 og demokratisk valgte iranske leder Mohammed Mossadegh følger op på hans valg løfter til nationalize industrien for det iranske folk, herunder olieindustrien af Iran, som derefter blev kontrolleret af den Anglo-Iranian Oil Company. CIA er sendt til landet for at bringe en ende på Mossadegh's regering. De begynder på en terrorkampagne, bombardementer og angreb på muslimske mål med henblik på at skyde skylden på den nationalistiske, sekulære Mossadegh. Endelig støtter de revolutionen, der bringer deres ønskemarionet, Shahen, til magten.

Indtast destabilisering 1.1. Det starter, når IMF kommer ind i billedet for at tilbyde en bestikkelse til en luset diktator i et tredjeverdensland. Han får 10% til gengæld for at tegne et ublu-lån til et infrastrukturprojekt, somt landet ikke har råd til. Når landet uundgåeligt misligholdelder afdrag og renter, begynder IMF at tage over, pålægger et omstrukturerings-program, der i sidste ende resulterer i fuld skala plyndring af landets ressourcer i de vestlige foretningsinteresser. Dette program blev kørt i land efter land, fra Jamaica til Myanmar, fra Chile til Zimbabwe. Kildekoden til dette program blev afsløret i 2001, da Verdensbankens tidligere cheføkonom, Joseph Stiglitz gik til offentligheden om fidusen. Flere detaljer blev tilføjet i 2004 med offentliggørelsen af John Perkin's Bekendelser fra en Økonomisk Lejemorder, som viste, i hvilket omfang førende selskaber og medskyldige selskaber støttede, underbyggede og fremmede den økonomiske udplyndring og omstyrtelsen af udenlandske regeringer.

Iransk-atombombeDestabilisering 1.2 indebærer tilsyneladende uegennyttigt demokratifremmende ngo'er med beroligende navne som Open Society Institute, Freedom House (et Council on Foreign Relations-organ) og National Endowment for Democracy. De finansierer, træner, støtter og mobiliserer modstandsbevægelser i lande, der skal destabiliseres, ofte under valg, og normalt er de organiseret omkring en identificerbar farve. Disse "farverevolutioner" sprang op i det seneste årti, og har hidtil med held destabiliseret regeringerne i Ukraine, Libanon, Georgien og Kirgisistan, blandt andre. Disse revolutioner bærer aftryk af milliardær-finansioligarken, George Soros .

Nu kommer vi til destabilisering 2.0, egentlig ikke meget mere end en lille vridning af destabilisering 1.2. Det eneste anderledes er, at nu er Twitter, Facebook, YouTube og andre sociale medier ved at blive sat ind til at forstærke virkningen af  interne protester. Endnu en gang roser Soros håndlanger, Evgeny Morozov, fordelene ved den nye Teheran twitterrevolution og New York Times skriver journalistiske hymner til internettets nye mediers kompetence … når det tjener vestlige imperialistiske interesser.

Perspektiver 
The Financial Times 24 June 2009: Ayatollah Ali Khamenei siger, at han ikke vil bøje sig for presset.
I virkeligheden er i følge  Debkafile 24 June, 2009 Mousavi's modstand allerede blevet slukket. I mellemtiden skriger EU-Parlamentet efter omvalg og internationale konsekvenser. "Vi kan ikke lade civilsamfundet stå alene!"
The Wall Street Journal 24 June 2009: Republikanere og mange iranske demokrati-aktivister har hævdet i de seneste dage, at en amerikansk dialog med den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad's regering i nær fremtid risikerer at legitimere regimet, der er blevet anklaget af oppositionskandidater for at stjæle det nationale valg og at terrorisere fredelige protesterende.
Forsvarsminister, Robert Gates, er også i tvivl om udsigterne for forhandlinger med Irans nuværende regering.
Rusland brød med Vesten
tirsdag og anerkendte formelt Mr. Ahmadinejads genvalg. Der er en bekymring i Washington, at Moskva og Beijing kunne nævne Irans politisk ustabilitet som årsager til ikke at håndhæve de nye økonomiske sanktioner mod Iran.
"Dette er et af de mere foruroligende scenarier, der er i gang," sagde en højtstående europæisk tjenestemand, der arbejder med Iran. 

Global Research 24 June, 2009: Protestbevægelsen, der genereres af anklager om valgsvindel fra Mir Hossein Mousavi og andre tabende kandidater i Irans 12. jun-valg, er stort set forsvundet fra gaderne mandag, men den interne kamp inden for det iranske regimes fortsatte.
Den relative ro i den iranske hovedstad blev håndhævet af tunge politiindsatser. Bag Mousavi står Irans tidligere præsident, milliardæren ayatollah Ali Akbar Hashemi Rafsanjani.

Iran-grøn-revolution Bag mediernes begejstring for den "grønne revolution" i Iran står den amerikanske regering og dens efterretningstjenesterUSs mål er ikke at vælte den Islamiske Republik eller til at fremme en blomstring af demokratiet, men snarere at ændre i toppen af regimet, så den ville begunstige amerikanske interesser. 

Men den USA-støttede indsats for at fremme "reformatorerne" er tilsyneladende gået i stå.

Protesterne fra de relativt privilegerede til støtte for Mousavi kan erstattes af en bevægelse af den arbejdende klasse mod arbejdsløshed og inflation mod ordningen som helhed.

Kommentar
Det lader til, at medmindre en social revolution følger efter i Iran, har ayatollah Khamenei en endnu stærkere indenlandsk position end før revolutionen. Men udadtil er Iran  endnu mere isoleret end før. Dette vil uden tvivl gøre det lettere for Benjamin Netanyahu's sag og nemmere for ham at starte et israelsk angreb på Iran med sympatien fra verden på terroristen Mousavis side. Formentlig tabte Mousavi virkelig valget - og sandsynligvis er urolighederne iværksat af USA på det forkerte argument om et "stjålet valg."
Ingen tvivl om, de amerikanske ledere ønskede at se ayatollaherne styrtet. Nu er deres eneste udvej måske et militært angreb - som ønsket af Bolton, Kissinger og et stigende antal amerikanske politikere. Hvem har illuminaterne i tankerne som deres marionet: Rafsanjani eller Reza Pahlevi?
Fremtiden i Mellemøsten ser ikke fredelig ud.