Pakkede-flygtningeHar du nogensinde tænkt over, hvorfor du i medierne hører meget lidt afstandtagen fra ulovlig indvandring og terrorister? Nedenfor er forklaringen. Medierne arbejder for Den Nye Verdensorden (se videoer i højre margen på denne blog). Rockefeller og JP Morgan, Rothschild´s agent – og nu Council on Foreign Relations kontrollerer medielandskabet - også i Europa. De har penge til at bestikke-og magt til at true og lukke kilder for ulydige abonnenter hos f.eks AP, Reuters etc. Og den Nye Verdensorden ønsker at udrydde Europas nationalstater og kristendommen - endog den hvide race - som udtrykt af præs. Sarkozy
Desuden truer den Europæiske Rammebeslutning om Racisme og Fremmedfrygt med 1-3 års fængsel for at offentliggøre sandheden om de illegale og legale muslimske indvandrere. Så naturligvis lefler medierne for illegal indvandring – og for de stolte terroristers trosfæller. 

ANSAmed - ALGIERS 24 June 2009 - Middelhavs- presseabureauer sagde nej til brugen af''racistisk og fremmedfjendsk terminologi,'' når der de dækker  emner som illegal indvandring og terrorisme, da de underskrev Algiers Deklarationen  for at fremme en “omhyggelig og hensigtsmæssig termininologi”. I Deklarationen, der blev underskrevet på det 18. møde i Alliancen af Middelhavs-nyhedsbureauer (Aman) i Algier, var 15 presseagenturer fra de nordlige og sydlige kyster i Middelhavsområdet enige om at behandle spørgsmålet om indvandring ''med stor omhu, idet der tages hensyn alle aspekter af denne menneskelige tragedie og respekt for menneskerettighederne''. I betragtning af mediernes store indflydelse på den offentlige mening og især presseabureauernes virkning, er ''det er vores pligt at vælge den passende terminologi, idet der tages hensyn til behovet for at respektere menneskerettighederne'' '', sagde direktøren for den algeriske APS, Nacher Mehal, der tager over fra Portugal's Jose 'Manuel Barroso (Lusa) som formand for Aman. Musette Mohamed Sahid, forsker ved det algeriske Economic Development Center, sagde i går under en konference om indvandring, at vi skal fremme''oprettelse af begrebet irregulær indvandring, i stedet for hemmelig, ulovlig eller blot “papirløs”.

Kommentar
Vi ser her som i en nøddeskal, hvad Bat Ye´or beskriver indgående i sin bog “Eurabia”: Hvordan muslimerne stiller krav – og hvordan europæerne krybende akcepterer dem – selv om kravene er nok så absurde. 
Derfor lyver vore medier for os på 2 måder: 1. De fordrejer sandheden for at manipulere den offentlige mening. 2. Hvad der er næsten endnu værre: Hvis de ikke kan finde passende ord til at tildække sandheden, tier de. Mange journalister lider under denne censur.