NVO Klimatister Lyver Fordobling af Arktisk Istykkelse til Dramatisk Issvind

Posted By Anders On June 7, 2009 @ 01:43 In Dansk, Euromed | No Comments

Klimatisterne har lige holdt et formøde til FN's klimakonference i december 2009 i København - for at styrke sig selv og industrien i troen. Industrien kan næsten ikke vente på at få vores skattepenge og CO2-afgifter (det er det samme) for alle disse dyre CO2-borttryllemaskiner. Der var navne som Ban Ki-moon, Al Gore, José Barroso - sidstnævnte fandt det endda det nødvendigt endnu en gang at lyve og påpege, at det er en videnskabeligt ([1] netop ikke) påvist realitet. Har vi mon stresset ham?
Den Nye Verdensordens klimapropaganda har gjort det helt klart for os, at hver gang vi glemmer at slukke lyset til natten, dør en isbjørn!

DR meddelte, at  Københavns prostituerede aldrig havde haft så travlt som under klimaformødet. Krage søger mage! Så tilbage står spørgsmålet: Hvem er de største ludere: De, som [2] sælger deres sjæle for milliarder af  dollars (f.eks. [3] Al Gore) - eller de, som sælger deres kroppe for en håndfuld dollars?

Den 24. juli 2008 var [4] Obama i Berlin og råbte: "Mens vi taler her, får biler i Boston og fabrikker i Beijing Nordpolens ishætte til at smelte, atlanterhavskystlinierne til at vige og bringer tørke til gårde fra Kansas til Kenya. Lad os beslutte, at alle lande - herunder mit eget - vil handle med samme beslutsomhed, som jeres nation har gjort, og reducere det kulstof, vi sender ud i vores atmosfære. Dette er det rette tidspunkt til at give vores børn deres fremtid tilbage. Dette er øjeblikket til at stå sammen som en person." Amen.

Når en smart fyr som Obama, der har haft held til at blive USA's præsident som [5] uomvendt muslim på bare ét trylleord: "forandring," en mand, der er blevet kultfigur, en helgen, siger dette, må det vel være sandt?

Nåh, HKH Prins Charles var ikke helt sikker, så han velsignede en mission for 3 vovehalses , der skulle måle tykkelsen af Nordpolens iskappe - for at bekræfte, hvad den ufejlbarlige amerikanske åbenbaring  havde fortalt os på vegne af Nobelprisvinderne - og de dermed 100% pålidelige? - [6] IPCC og Al Gore.Imidlertid havde de fået en [7] britisk domstols ord for, at der var ved mindst 11 fejl i Gores klima-propagandafilm "En Ubekvem Sandhed" - en film, der er blevet kaldt "Et Bekvemt fupnummer!" 

Et bevis var hårdt tiltrængt. Så den Nye Verdensordens fans, BBC i hvis bestyrelse er Edmund de Rothschild's svigersøn, [8] Marcus Agius, samt World Wildlife Fund besluttede at finansiere en ekspedition til Nordpolen for at måle tynd is der - BBC skulle vise det subtropiske klima deroppe! For at nordpolsisen skulle være tynd, det havde globalisterne bestemt for længe siden. [9] BBC er tæt sammenvævet med Rockefeller Foundation, [10] sponsoreret af Rockefeller Brothers´Foundation - og grundlagt af blandt andre Anthony Rupert [11] på vegne af Rothschilds.)
[12] Edmund de Rothschild blev vundet for CO2 svindelen gennem “Wilderness Conservation Concept,” [13] Video  - (fra 30min-50 sek.).

[14] Catlin-ben-hadow_1370351a[15] The Telegraph May 15, 2009: “Hurra! Den uforfærdede opdagelsesrejsende, Pen Hadow, og hans [16] Catlin Arctic Survey hold er nu i sikkerhed væk fra polarisen. Det er en enorm lettelse for de mange af os sympatisører, som var bekymrede over, at de var dømt til at dø enten af forfrysning, angreb fra en af de mange dræber-isbjørne som lusker omkring i regionen, eller oh skam! at deres ekspedition skulle vise sig at blive en fiasko som i sin tid Scotts.

De drog af sted til det høje nordpolsområde for 73 dage siden, fyldt med store forhåbninger. De ville trampe sig vej helt til Nordpolen. (Men blev frustreret over at det var for koldt for årstiden). De ville marchere 1000 km (de klarede 434). Frem for alt ville de øge bevidstheden om "klimaændringer" ved boring af masser af huller i polariskappen for således at vise, hvor bekymrende tynd den er, og i hvor overhængende fare den er for at forsvinde. (Men deres udstyr brød sammen i frostetemperaturerne og under alle omstændigheder, som Christopher Booker rapporterede forleden, er den amerikanske hærs bøjer der, og de gør allerede dette job udmærket og har fundet, at siden marts sidste år er isen blevet "mindst en halv meter tykkere").
Og for nu at sætte kronen på værket kommer den endnu mere tragiske nyhed, at det arktiske område ikke er varmet dramatisk op alligevel. Ifølge tal fra Danmarks Meteorologiske Institut - som er offentliggjort af Steven Goddard på den uvurderlige [17] Watts Up With That- har den arktiske gennemsnitstemperatur næppe ændret sig siden starten af deres registre i 1958. Arktis var faktisk varmere i 1940'erne, end den er nu, men afkøledes mellem 1940 og 1980.

"Af hensyn til vores børn og børnebørn, beder jeg til, at vi vil lytte til resultaterne af Catlins arktiske undersøgelse," sagde prinsen af Wales, da han lancerede, hvad han kaldte det "bemærkelsesværdigt vigtige projekt."
[18] Catlin2
For en gangs skyld er HKH og jeg fuldstændig enige. Takket være denne ekspeditions uselviske heltemod, ved vi nu, at: 1. Nordpolsområdets er yderst koldt. 2. I virkeligheden endnu koldere, end vi nogensinde kunne have anelse om. 3. Vi kan sætte vores skræk for en smeltende Norpolsiskappe på standby i et stykke tid. 4. Og vores frygt for smeltende isbjørne ligeledes.”

Hvad foregår der?
[19] Christopher Booker, The telegraph 22 March, 2009: “Pen Hadow. Med to kammerater måler han tykkelsen af isen for at vise, hvor hurtigt den er "aftaget." Hans ekspedition er en af en række begivenheder, der har til formål at "skabe bevidsthed om farerne ved klimaforandringer" inden december- konferencen i København, hvor varmisterne håber at få en ny traktat om indførelse af langt mere drastiske nedskæringer på CO2-udledninger.
Hadow's Catlin Arctic projektet har opbakning på øverste niveau af BBC, WWF (det kunne "gøre en varig forskel for politisk relevant videnskab") og prins Charles.

BBC rapporterede pligtskyldigt, hvordan man i temperaturer på minus 40 grader, blev "sønderslået af vinden, bidt af frosten og kvæstet af at falde på isen." I sidste uge var de kommet til deres sidste rester af mad - men blev reddet i sidste øjeblik. De blev foruroligede ved at se en af de isbjørne, som angiveligt trues af global opvarmning, vandre rundt, uden tvivl havde den udset dem til sin middagsmad.“

[20] Elektromagnetisk- ismåling[21] Nu d. 16. maj rapporterede ekspeditionen - som det kunne forventes - at den polare iskappe er tyndere end forventet, 1,77 m gennemsnitligt (hvis man tror på disse partiske mennesker)
[22] Watt´s Up With That 11. maj 2009: “Deres mission er blevet fulgt åndeløst af BBC- og Guardianreportere, der hidtil havde troet, at det arktiske område var smeltet og blevet et sted til solbadning. Efter de daglige rapporter om is, kulde, forfrysning, underafkøling, smerter og generel elendighed, som holdet måtte døje - må da selv de mest forrykte avisreportere nu være klar over, at det arktiske område er et meget koldt og isnende sted.
Forhåbentlig vil de vende sikkert hjem til deres familier, og producere en nyttig og objektiv rapport om deres konklusioner om isen. Denne anskuelsesundervisninng til offentligheden om den vedvarende kulde i Arktis skæmmes ikke af den omstændighed, at de undlod at levere resultater på mange tidligere løfter, herunder at nå Nordpolen. Måske dette er grunden til, at pressen stort set ignorerer dem nu, med kun 14 hits på en Google News søgning efter "Catlin Arctic Ice Survey".
[23] Polaristykkelse
Her er de [17] arktiske temperaturer - de er, som de var i 1958!

Lawrence Solomon-ekspeditionen anvendte elektromagnetiske istykkelses-målinger

Her er en helt modsigende rapport fra et virkelig professionelt og højt agtet forskerteam.
[24] The Financial Post 4 May. 2009: Isen i Arktis er ofte dobbelt så tyk som forventet, rapporterer overraskede forskere, der vendte tilbage i sidste uge fra en stor videnskabelig ekspedition. Videnskabsmændene - en 20-medlemmers kontingent fra Canada, USA, Tyskland og Italien - brugte en måned på at udforske Nordpolen såvel som aldrig før målte områder af Arktis. Blandt deres resultater: I stedet for at finde, at nydannet is er to meter tyk, "målte vi isens tykkelse op til fire meter," udtalte en talsmand for Alfred Wegener Instituttet for Polar- og Havforskningsinstituttet i [25] Helmholtz Gemeinschaft Deutscher Forschungszentren, Tysklands største videnskabelige organisation.
[26] Snowman-protestAlfred Wegener Instituttet er en af de seks forsknings-institutioner, som er involveret i den månedlange ekspedition, kaldet Pan-Arctic Målinger og Arctic Climate Model Inter Comparison Project. De øvrige fem omfatter tre fra Canada (Environment Canada, University of Alberta, York University) en fra USA (National Oceanic og Atmospheric Administration) og en fra Italien (Institute of Atmospheric Sciences and Climate.

Det banebrydende projekt brød nye veje ved at indsætte Polar 5, et fastvinget fly frem for en helikopter med mere begrænset rækkevidde. Polar 5 ikke kun lander i den arktiske is, den trak en enhed kaldet EM-Bird på et 80 m langt tov 20 meter over isens overflade. EM-Bird udfører elektromagnetiske (EM) induktionslydmålinger af isens tykkelse. Den tykkeste is, som ekspeditionen har fundet, var på Ellesmere Island, hvor tykkelserne ofte oversteg 15 meter.

[27] Cryosphere-31.dec.2008Forventer De, at den stærkt partiske og vel-finansierede, medie-dækkede Catlin-ekspedition vil at levere objektive resultater om deres ideologisk bedste værktøj, “global opvarmning”?  Det resultat, de skulle komme hjem med, var jo af politiske og [3] CO2–profitgrunde fastlagt i forvejen.
Desuden var deres udstyr brudt sammen i kulden!

Ikke desto mindre - hvorfor skal tykkelsen af polariskappen aftage - når dens udbredelse er uændret i hvert fald siden 1980? Besynderligt: idet isen begyndte at udvide sig, offentliggjorde”[28] Cryosphere Today” den 1. Jan 2009 politisk korrekt denne besked, som blev gentaget: "Cryosphere Today” 25 februar, 2009: SSMI billederne var mange dage i 2009 så dårlige, at vi har fjernet dem fra denne sammenligningsskærm. Der er nok interesse for disse side om side-sammenlignings-billeder til, at vi vil forsøge at erstatte dem med tilsvarende billeder fra AMSR-E sensor i de kommende uger." Intet har ændret sig siden 1. Jan. 2009 - pga. vejret? eller pga. den Nye Verdensordens ideologers ordrer?
I [29] Antarktis tiltager isen også. Havspejlet stiger  - har gjort det siden den seneste istid - men siden 2005 kun med 2 mm om året, sammenlignet med 3 mm før 2005. Mere [1] her og [3] her.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=8724

URLs in this post:
[1] netop ikke: http://euro-med.dk/?p=5286
[2] sælger deres sjæle: http://euro-med.dk/?p=8401
[3] Al Gore: http://euro-med.dk/?p=62
[4] Obama i Berlin : http://euro-med.dk/?p=1293
[5] uomvendt muslim : http://euro-med.dk/?p=8020
[6] IPCC og Al Gore: http://euro-med.dk/?p=8388
[7] britisk domstols : http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,22559777-5000117,00.html
[8] Marcus Agius: http://en.wikipedia.org/wiki/Marcus_Agius
[9] BBC er tæt sammenvævet med Rockefeller Foundation: http://www.capitalresearch.org/pubs/pdf/FW0706.pdf
[10] sponsoreret af Rockefeller Brothers´Foundation: http://www.rbf.org/grantsdatabase/grantsdatabase_show.htm?doc_id=617367
[11] på vegne af Rothschilds: http://www.wvwnews.net/story.php?id=2265
[12] Edmund de Rothschild : http://euro-med.dk/?p=7684
[13] Video : http://video.google.com/videoplay?docid=-6642758020554799808
[14] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercatlin-2dben-2dhadow-1370351a2.jpg
[15] The Telegraph May 15, 2009: http://blogs.telegraph.co.uk/james_delingpole/blog/2009/05/15/global_warming_explorers_in_arctic_get
_nasty_shock_polar_ice_caps_blooming_freezing

[16] Catlin Arctic Survey: http://www.catlinarcticsurvey.com/
[17] Watts Up With That: http://wattsupwiththat.com/2009/05/13/arctic-non-warming-since-1958/
[18] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercatlin22.jpg
[19] Christopher Booker, The telegraph 22 March, 2009: http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/5028380/The-Global-Warming-Three-are
-on-thin-ice.html

[20] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederelektromagnetisk-2d-20ism-e5ling5.jpg
[21] Nu d. 16. maj rapporterede ekspeditionen: http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/globalwarming/5321067/Pen-Hadow-climate-change-trek-fin
ds-thin-ice.html

[22] Watt´s Up With That 11. maj 2009: http://wattsupwiththat.com/2009/05/11/catlin-artic-ice-survey-packing-it-up-what-have-they-accomplis
hed/

[23] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederpolaristykkelse-thumb2.jpg
[24] The Financial Post: http://network.nationalpost.com/np/blogs/fpcomment/archive/2009/05/04/lawrence-solomon-deep-arctic-i
ce-surprises-scientific-expedition.aspx

[25] Helmholtz Gemeinschaft Deutscher Forschungszentren: http://www.helmholtz.de/
[26] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersnowman-2dprotest-thumb2.jpg
[27] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercryosphere-2d31dec20082.png
[28] Cryosphere Today: http://igloo.atmos.uiuc.edu/cgi-bin/test/print.sh
[29] Antarktis tiltager isen også: http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25349683-601,00.html