Mange ting kan siges om Lissabon-traktaten, men frem for alt viser den en total mangel på EU respekt for demokrati og folkeafstemninger. Den har også indbygget selvændring - hvilket "tillader" eurokraterne og vores bilderberg-ledere at bøje den i henhold til deres fremtidige behov. Og den er en nødvendighed for fremtidig ekspansion - herunder Middelhavsunionen

Lissabon Traktaten vil give EU en ikke-roterende præsident og en permanent udenrigsminister ("højtstående repræsentant" - hvad Solana allerede er).
Nu, da EU naturligvis er sikker på at gå videre med sin diktatoriske institutionalisering, lader den til at have en kandidat til det kommende præsidentkab: Rothschild's mand, Tony Blair.
Irerne som den sidste forhindring? Nuvel, bilderbergerne har netop besluttet at banke dem til at stemme for Lissabon-traktaten i dette efterår - og nu viser en Irish Times poll, at irerne er ved at blive bange for deres egen courage: 52% vil nu stemme for Lissabon-traktaten! Historien gentager sig i Irland! Selv i tilfælde af et nej vil EU vil uden tvivl fortsætte med sin Nye Verdensordens-dagsorden, Lissabon-traktaten – med en præsident under et andet navn! 

Blair-V-signThe Guardian 3. okt, 2001: Nogle venstreorienterede og fagforeningsfolk, trætte af Blair-talens religiøsitet, kaldte den "messiansk" og sagde, at den mangler engagement mht. hjælp med at rette op på verdens onder.
"Dette er et øjeblik, der må gribes," siger Blair. "Kalejdoskopet er blevet rystet, brikkerne er i bevægelse, snart vil de synke ned igen. Før de gør det, lad os omordne denne verden omkring os. 

The Independent 5. april 2009:Tony Blair har vist sig som den førende kandidat til at blive den første permanente præsident for Den Europæiske Union, efter at Gordon Brown gav sin gnavne velsignelse til planen. Den tidligere premierminister har optrappet sin kampagne for jobbet, som han ønsker at bruge til at bygge en bro mellem Europa og den nye Obama administration. Hans tilbagevenden til den globale scene ville være et chok for hans kritikere over Irak-krigen og forfærde mange i Europa.

Men The Independent har erfaret, at Brown har accepteret, at hans gamle rival skal være i i frontposition til udnævnelsen, på det grundlag, at Storbritannien skal have en central figur i opbygningen af den "nye verdensorden". En højtstående britisk embedsmand sagde: "Han [Brown] er nødt til at sluge en bitter pille og at sætte sig til møder igen med Blair. Men han erkender, at der skal være nogen fra UK i den nye globale arkitektur. Der er ingen modstand mod planen." Andre europæiske ledere giver også bred støtte, fordi de ønsker en højt profileret figur til at repræsentere den 27-nationer store blok i den nye alliance med den amerikanske administration. Tony Blair er stadig en populær skikkelse i USA. Efter i første omgang at have forsøgt at blokere for Blair som en mulig kandidat sidste år, har den franske præsident, Nicolas Sarkozy, kastet sin vægt bag den tidligere premierminister. 

Mens verdens øjne var rettet mod Londons G20-topmøde sidste onsdag, holdt Blair private samtaler med Europa-Kommissionens formand, José Manuel Barroso, i Bruxelles. Samtalerne drejede sig om hans arbejde som Mellemøsten-udsending for verdensmagternes kvartet, men det er næsten sikkert, at de to mænd drøftede hans kandidatur.
Men Blairs planer vil stadig kunne forpurres, hvis Angela Merkel taber det tyske valg i september. Hun menes at have et stærkt ønske om jobbet i tilfælde af nederlag.

Storbritannien har allerede kastet sin vægt bag Barrosos kandidatur til en anden valgperiode som formand for EU-Kommissionen. Hans genudnævnelse vil også styrke mulighederne for et britisk navn til det nye job.
Tony Blair vil have tilbragt to år i Mellemøsten-rollen i juli, hvilket giver ham en legitim mulighed for at hævde, at han har brugt tid nok til det job. Men kritikerne vil sige, at Blair ikke har haft heldet med sig til noget gennembrud.

Præsident-tony-blairHvilke beføjelser vil præsident Blair få?
EUObserver 6. april 2009: Præsident for Det Europæiske Råd er en to og et halvt års stilling, der kan fornyes én gang. Jobbeskrivelsen i Lissabon-traktaten foreskriver, at præsidenten repræsenterer EU udadtil og tilrettelægger regelmæssige møder mellem EUs ledere. Men beskrivelsen efterlader masser af plads til råderum, hvilket gav anledning til megen debat i Bruxelles om, hvad slags person, der bør have jobbet, og hvor megen magt, han bør have.

Europa-Parlamentet er meget opsat på at holde låg på beføjelserne, fordi de frygter, at en almægtig præsident vil forskyde balancen til fordel for medlemsstaterne. I sidste måned vedtog parlamentets forfatningskomite, at præsidenten ikke bør tale for EU som helhed om politiske spørgsmål.
Men at anbringe en overordnet politisk figur som Tony Blair i stillingen vil sandsynligvis netop medføre dette.

I øjeblikket er oprettelsen af posten  uvis. Lissabon-traktaten står over for en folkeafstemning i Irland senere i år og er endnu ikke er godkendt i Den Tjekkiske Republik. Den er også udsat for en domstolsundersøgelse i Tyskland og er endnu ikke underskrevet af den polske præsident. 

Hvem er Tony Blair egentlig?
Religion: The Times 22. Dec. 2007: Den tidligere premierminister Tony Blair er blevet optaget i den romersk katolske kirke. Udenrigs– hensyn til alle religioner betød, at han følte sig ude af stand til at følge sit åndelige hjertes ønske, mens han var i embedet. Der var også frygt blandt hans rådgivere for, at han kunne blive identificeret offentligt som en troende kristen. Selv om hans tro og personlige præferencer i retning af katolicismen aldrig har været en hemmelighed, sagde hans tidligere pressesekretær, Alastair Campbell, engang disse berømte ord : »Vi har ikke noget med Gud at gøre."

Så han er kristen - eller hvad? Følgende utrolige historie blev nævnt af the Guardian on 16. okt. 2004 - og har været berettet af Times den 15. januar 2001 - denne artikel nu slettet - men her er en kopi i  Freemasonry Watch. Men denne rapport i The Daily Mail 4. juli 2007, kan også gøre det: "I en dokumentarfilm, der skal på skærmen hos BBC, bebuder Cherie Blair trodsigt:"Jeg er ikke skrupskør." Men i betragtning af hendes mand's omgang med sandheden, kan vi så tro hende?“

Cherie-blair468x475Blairparret har foretrukket en blidere, amok-apokalyptisk Maya Vibration. Under en ferie på den mexicanske riviera i august 2001, gennemgik de et "genfødelsesritual" i en temazcal - et Maya-dampbad som repræsenterer livmoderen. Urte-tilsat vand blev kastet over opvarmede lavasten for at bevirke en rensende sved og afbalancere Blairs "energistrømning", mens deres terapeut, Nancy Aguilar, bød det godtroende par at forestille sig dyre-figurer i dampen og forklarede, hvad sådanne visioner betød. Storbritanniens  premierminister og hans hustru, som er Crown Court dommer, bad for fred på Jorden og skreg så for at tilkendegive genfødselssmerten, før de vovede sig ud igen. De blev tilbudt vandmelon og papaya og derefter bedt om at smøre al den uspiste frugt over hinandens kroppe sammen med mudder fra junglen udenfor. Derefter gik de hånd i hånd ned til stranden for at svømme i havet. Virkede det? Den 11. sept.-katastrofen kom en måned senere, efterfulgt af seks års global konflikt. Så ikke megen fred, men masser af Apocalypto.

Men hvordan kan man være  kristen - når man er gift med en New Age heks, Cherie Blair, som det er nærmere beskrevet i Daily Mails artikel - og skylder  den Nye Verdensorden sin karriere - Antikrists politiske system?

Blair gav verden udseende af at være kristen - men kombinerede New Age / Ny Verdensordensreligion i sin "Tony Blair Faith Foundation" som tidligere beskrevet på denne blog - med henblik på at fremme Interfaith, den Nye Verdensordens antikristne globale enhedsreligion som gør enhver religion lige og lige sand - hvilket er en åbenlys løgn i øjnene på kristne, muslimer og jøder. Naturligvis hjælper hans venner, Rothschild til.

Dr Rowan Williams, Archbishop of Canterbury: "Tros– stipendierne, som Tony Blair Faith Foundation har stiftet, et et fint eksempel på, hvordan unge på den mest praktiske måde kan vise, hvad det vil sige at være troende. Ved at give deres tid til andre viser de Guds kærlighed til os alle.” (Bl.a. Matth. 25 ser anderledes på den sag!).

Den religiøse tros virkning vil derfor sandsynligvis blive dybtgående, især i en verden, hvor forskellige områder er i stigende grad sammenkoblet. Det er instituttets opfattelse, at intelligent og vedvarende overvejelse om de afgørende spørgsmål om tro og globalisering kan føre til en dybere forståelse, og den form for forsoning og fredelig sameksistens, som vil være af afgørende betydning i det 21. århundrede.
Som middel til at overveje disse vigtige spørgsmål arbejder instituttet på at opbygge en global samtale om dem mellem en elitegruppe af universiteter i hele verden i løbet af de kommende atten måneder. Initiativet blev lanceret på Yale University i september 2008 med et tretten ugers kursus om tro og globalisering, som Yale vil bearbejde  og gentage i år og til næste år. Vi er nu ved at udvikle initiativet mere bredt. National University of Singapore og Durham University i Storbritannien er nu ved at udvikle deres egne versioner af kurset. Vi er i samtale med en række andre universiteter, og flere følger. 
For at tro og globaliseringsinitiativet skal blive mest relevant, skal det se ud over klasseværelset. Vi arbejder med de religiøse ledere, politikere, beslutningstagere, erhvervsledere og civilsamfundet med henblik på at informere om akademiets lære og at bringe denne lære ud i resten af verden.

Kommentar
Ingen tvivl om, at religion-uanset af hvilken slags - bliver spændt for den Nye Verdensordens globaliseringsvogn. Det er Blairs mission. Og han lægger ikke skjul på, at han er partner med Yale University i hvilken kernen er den nye Verdensordens Skull and Bones, der har fostret præsidenterne Bush. Video. Hitler vidste, det var nødvendigt at vinde katolikker og protestanter for sin ideologi. Det lykkedes ham - og kirkerne afskaffede Kristi lære til fordel for ideologien. Dette er præcis, hvad den New Age maya-genfødte fabiansocialistiske Tony Blair gør. Kristus siger: “Ingen kommer til Gud uden gennem mig” (Johs 14:6). Den slags bagateller bryder Blair sig ikke om – selv om det faktisk er kristendommens kerne. Blair er opsat på at/må smelte al religiøs tro sammen som lige rigtig til en usmagelig suppe til fremme af den Nye Verdensorden, gøre religionerne “inklusive,” for i flg. deres natur udelukker de hinanden. Det benægter Blair naturligvis. For Blair er ikke kristen, Han er en af Rothschilds nyttige luciferiske idioter, illuministerne, som EU i det hele taget (explanatory statement).

Blair priser islam i “A Global Alliance for Global Values” (ss.12–13)
"Det, som falder mest i øjnene, når man læser Koranen - for så vidt som den kan oversættes fra det oprindelige arabiske - er at forstå, hvor fremskridtsvenlig den er. Jeg taler som medlem af en anden tro med stor spagfærdighed og ydmyghed. Jeg er ikke kvalificeret til at dømme. Men for en udenforstående slår Koranen mig som en reformerende bog, der forsøger at føre jødedom og kristendom tilbage til deres oprindelser, snarest lige som reformatorerne forsøgte med den kristne kirke. Den er inklusiv (dvs. udelukker ikke). Den hæver videnskab og viden til skyerne og afskyr overtro. Den er praktisk og mht. regeringsførelse, kvinder og ægteskab langt forud for sin tid," sagde Blair.

Han tilføjede, at under Koranens vejledning var udbredningen af islam og dens herredømme over tidligere kristne lande "betagende"."Igennem århundreder grundlagde den et imperium, som førte verden an i udvikling, kunst og kultur. Når vi ser tilbage på middelalderen, var tolerancens bannerbærere i hin tid meget mere sandsynlige at finde i muslimske end i kristne lande," erklærede Blair i marts 2006. 

Men der er mere.
Tony Blair er fabiansocialist. Det er ideologi, der misbruger Gud - endnu et anti-evangelium: Det er djævelsk at Blairs religion udadtil ligner Kristi sociale ideal - men i praksis foragter og ignorerer fabian-socialisterne  deres næste ligesom farisæerne. OK dette betyder, at han er forankret til Karl Marx – og bruger militæret til at fremme ideologien. Men sådan er jo alle de europæiske ledere i dag.

Men der er et faktum, som europæerne ikke bør glemme om den nok kommende præsident for EU i henhold til Lissabon-traktaten: Blair er krigsmager.
The Telegraph 1o May 2007:  Trodsig krigsmager til det sidste. I sine 10 år i embedet har han ført flere krige end nogen tidligere britisk premierminister, og hans embede som premierminister vil i sidste ende blive defineret ved hans beslutning om at forpligte britiske tropper til invasionen af Irak i foråret 2003, og hans trofaste støtte til Bush administrationen i den globale krig mod terror. Nogle af Blairs krige er lettere at begrunde end andre. Storbritanniens engagement i Kosovo-konflikten i 1999, som forsøgte at forhindre en gentagelse af den etniske udrensning, der havde plaget Balkan i 1990'erne, blev hyldet i mange kredse som en "retfærdig krig".
Også beslutningen om at forpligte britiske tropper til at gribe ind i en grim borgerkrig i det vestafrikanske Sierra Leone i sommeren 2000 høstede ham bifaldsytringer.

11. juli 2003: Nelson Mandela sagde i går, at det "smertede ham" at Tony Blair førte krig mod Irak.  The Independent May 21, 1999: Den amerikanske presse rapporterede, at præsident Bill Clinton havde grebet ind for at presse Storbritannien til dæmpe sin krigsmager-retorik (om landtropper i Kosovo). Præsidenten talte med Tony Blair i halvanden time, rapporterede New York Times.
Socialist Worker Online Sept. 2006: Blairs forsvar af krigene i Irak og Afghanistan udløste vedvarende kritiske tilråb.

Kommentar: Varulv, dyrkelse af død og krig, bedrag og hykleri, begær efter Rothschild's penge og magt at misbruge til vores sorg. Det er de ord, jeg forbinder med navnet Tony Blair. Og nu synes manden at være på vej til at blive vores diktatoriske fremtidige president. At EU overhovedet kan tage ham i betragtning, siger meget om manglen på moral og demokrati i EU. Krage søger mage. Men naturligvis, når EU kan udnævne den dømte kriminelle bedrager, Jacques Barrot, som kommissær for retsvæsen – hvorfor så ikke også en krigsmager som præsident? 
Han har jo dog den vigtigste kvalifikation: Blair er Rothschilds mand og drabant.  Det er det uhyggelige: Han vil omordne verden - til Den Nye Verdensorden.
Og han kender tilsyneladende kun et middel: Krig sammen med det USA, han atter vil bygge bro til.