SvinefluDer er tilsyneladende ingen ende på de skræmmekampagner, som den nye verdensorden udsætter os for: Hjemmelavet terrorisme , klimaløgn, indvandring, finansiel krise.
Pandemier (denne blog marts 8, 2009) og her, er også blevet anvendt - fugleinfluenza, kogalskab osv. Nu blev en mild influenza-epidemi i Mexico på et meget tidligt tidspunkt af FN´s WHO erklæret som en mulig pandemi - selv om sygdommen netop er optrådt som en almindelig mild sæsonbestemt influenza uden for Mexico. WHO nu øger nu skræmmekampagnen og fortæller os, at 40% af britterne kunne få denne influenza!! Mærkeligt nok har WHO fra starten, hvor sygdommen var begrænset til Mexiko og nogle få US tilfælde, afslået at lukke grænser eller at gribe til karantæne: “Det hjælper ingenting,” siger WHO!!!

AFP 29 April 2009 :FNs generalsekretær, Ban-ki-Moon, beskrev udbruddet som "den første test" af det pandemiberedskab, som det internationale samfund i de seneste tre år har etableret. FN reagerer "hurtigt og effektivt," siger han og tilføjer, at Verdenssundhedsorganisationen (WHO) ledede det globale organ's bestræbelser på at bekæmpe udbruddet. "Hvis vi virkelig står over for en pandemi, er vi nødt til at vise global solidaritet," sagde Ban. "I vores sammenkoblede verden, kan ingen nation klare trusler af sådanne dimensioner på egen hånd."
 
Prison Planet 26. April  For Ki-moon og den globale elite, betyder "global solidaritet" i "vores sammenkoblede verden"  et fremstød for verdensregering. Ki-moon's dystre advarsel falder lige efter G20-topmødet, hvor planer blev annonceret for at gennemføre oprettelsen af en ny global valuta for at erstatte den amerikanske dollar's rolle som verdens reservevaluta. Den britiske premierminister Gordon Brown og andre har gentagne gange opfordret til "verdensregering" og en "Ny Verdensorden." (Se videoer i højre margin af denne blog).

Ki-moon, FN, og globalisterne, med deltagelse af de globalist-dominerede multnationale medier og den herskende elite i Mexico, laver fup med influenza udbruddet som en mulig pandemi med henblik på at sælge os deres verdensregering. Det er en løbende process. Hvis udbruddet faktisk bliver til en global pandemi, som WHO tilsyneladende tror,kan vi forvente ikke blot karantæner, men indførelsen af undtagelestilstand i USA. Faktisk har regeringen længe planlagt noget sådant..

Business and Media institute 27.April. 2009 : Svineinfluenzahistorien har optaget nyhedsmedierne i tre dage og fastholder hysteriet ifølge Fox News Channel's Brit Hume.
“Hidtil har rækkevidden af svineinfluenzaudbruddet været lille i forhold til sæsonbestemt influenza”, siger Fox News kommentatoren . "Her har vi et tilfælde med et par dusin - kun et par - som kræver hospitalsindlæggelse, og ingen dødsfald. Hvad det er, er stor ståhej for - jeg er bange for at sige det - ikke meget. "

Baxter-labChicago Tribune 27 April   Den i Østrig baserede farmaceutiske virksomhed (Baxter), som for kun uger siden var involveret i en skandale med vacciner, der efter alt at dømme forsætligt var besmittet  med dødeligt fugleinfluenza virus, er blevet valgt til at lede indsatsen for at fremstille en vaccine mod den mexicanske svineinfluenza, der  tilsyneladende breder sig til USA og Europa. Det delikate er, at Time Magazine nu er ved at forberede amerikanerne på tvungen massevaccination – med Baxter´s vaccine!! Det vil blive interessant at se, om Baxter allerede har vaccine liggende!! Det tager ellers månedsvis at fremstille vaccine mod nye typer!!

Sanders Research 2007: Forud for dette, i maj 2007, havde det amerikanske militær  fremsynethed til "planen for en eventuel fugleinfluenzapandemi”. Mulige scenarier omfatter, at amerikanske tropper bliver sat til at slå  optøjer ned, vogte farmaceutiske planter og ladninger og hjælpe med at begrænse menneskers bevægelighed i landet og på tværs af landets grænser.
Hertil kommer, at forsvarsministeriet vil udarbejde en plan for at sikre kontinuitet i driften af den amerikanske regering.  "Forsvarsministeriet vil forøge civile ordensudøvende funktioner for at genoprette og opretholde orden i overensstemmelse med gældende vedtægter."
Militæret også kan bistå civile myndigheder i "isolering “og / eller sætte grupper af personer
i karantæne med henblik på at minimere spredningen af sygdommen i løbet af en influenzapandemi." 
Army-soldiers
Prison Planet 27 april 
Ethvert amerikansk svar på en fugleinfluenza-pandemi vil blive styret i henhold til WHO, WTO, FN og NAFTA direktiver. Kongressen og amerikanske myndigheder vil være lukket ude. 
CNS News 18, 2009: Den ulovlige brug af militær til politiarbejde i USA synes at være uden problemer - 3. Divisions 1. Brigadeer trukket hjem fra Irak og stillet under the Northern Command.

Global Res. 4 Oct. 2005 
Præsident Bushs erklæring foreslår indførelse af undtagelsestilstand i tilfælde af et fugleinfluenza udbrud.  Den skjulte dagsorden består i at bruge truslen om en pandemi og / eller situationen for en naturkatastrofe som et påskud til at etablere militærstyre under en facade af et "velfungerende demokrati."

Kommentar
Jeg tror ikke, at denne epidemi vil føre til, at militæret tager magten i USA i sig selv.
Men faren er der: Kalifornien har trods blot 13 tilfælde sat staten i undtagelsestilstand!!!
2000 mennesker menes at være blevet smittet med svineinfluenza i Mexico i dag - 152 siges at være døde(men kun 7 tilf. er verificerede!).
Men det er indlysende, at den bliver brugt til verdensregeringsformål gennem FN.
Sygdommen forekommer sporadisk over hele Jorden, indført fra Mexico. Men ingen dødsfald er blevet
Edgar-hernandezrapporteret uden for Mexico. Dette synes at være en meget mild influenza - sammenlignet med andre influenzaepidemier. Det er forbløffende, at den ikke har spredt sig  mere i Mexico City (20 mio tæt pakkede, meget selskabelige mennesker). Det er et H1N1-virus - en mild en - og ikke den slags man så i 1918 som den spanske syge.

Bekymringer i dag er omkring fugleinfluenza H5N1. Alligevel stiller pens.  Army General Russell Honoree spørgsmålet: “Er viruset kommet fra et laboratorium? (Ligesom Baxter vaccinens fugleinfluenzavirus) CNN-video . Én ting, der vækker mistanke, er at der er DNA-stammer fra  menneskeligt influenzavirus, fugleinfluenza- og svineinfluenzavirus fra Amerika og Eurasien – aldrig set før. Men nu fortæller meget bekvemt den mexicanske sundhedsminister  os, at udbruddet begyndte i LaGloria, hvor 4-årige Edgar Hernandez var det første tilfælde. Der havde været en masse åndedrætssygdomme der denne vinter - og landmænd har svin - ja, selvfølgelig! Men Edgar var den eneste patient der. Og Mexico's Nationale Organisation for svineproduktion og Producenter har udsendt sin egen erklæring, der siger: "Vi benægter helt, at influenza-virus, som rammer Mexico, opstod hos svin, fordi det er blevet videnskabeligt bevist, at dette ikke er muligt." (The Times 28 April, 2009).

Men farma-firmaerne gnider sig i hænderne   Det gjorde de også i 1976 - under et lignende hysteri - som beskrevet i denne video med den amerikanske Senator Ron Paul. Han siger, at formålet med panikmageriet er "stor regering". Det er farligt at haste vacciner gennem hvilket skete 1976 - med en forurening med dødelige bivirkninger til følge.  Igen i  2005 var der et influenzavaccine, som uforklarligt var forurenet med dødelig, ikke engang aktuel  asiatisk influenza virus fra 1957- men det opdagedes i tide.