Apokalypsens-4-ryttere“Jeg blev ikke født i en krybbe. Men jeg står her for at redde planeten Jorden! "(Midterste video).
Obama_jesus
The Telegraph 7 April, 2009 Lettere frustrerede reportere her i Istanbul spurgte, hvorfor Obama ikke havde opnået mere under sin otte dages Europatur.
Under 2008-valgkampen, hånede John McCain Obama ved at sammenligne ham med Moses og kaldte ham den "udvalgte", en selvudnævnt verdensfrelser. Derpå beskrev Axelrod Obama som sædemanden i Europa, måske som sædemanden i Det Nye Testamentes lignelse.
Obama: "Frø blev sået, og det var formålet med denne tur." Tiden vil vise, hvor mange, der faldt på stengrund.
Denne pæne erstatning for krigsmageren bliver hyldet over hele verden. Han kan  da ikke være farlig, kan han?

Fredsfyrsten blev hyldet af masserne i Prag (video). Financial Times 6 April 2009: "Og det skete i de dage, at Barack Hussein Obama besøgte Europa. I London, reddede han verdensøkonomien. I Strasbourg, helbredte han NATO -alliancen. I Prag befriede han verden for atomvåben. I Ankara forenede han Islam og Vesten. Og på den syvende dag kom  han tilbage til Air Force One og forsvandt op i en skyfri himmel. Var det hele en drøm? Jeg er bange for det."
 
Obama_somaliMen hvem er denne "frelser" virkelig? Iflg. video og utallige google artikler har ret, er hans rigtige navn Barry Soetoro (efter hans stedfar Lolo Soetoro), og han er en ukonverteret muslim og naturaliseret indonesisk statsborger (han boede der fra 1967-1971) – i hvert fald med falsk dåbsattest.
Denne video viser, hvem han virkelig bukker for: islam og / eller penge.
Naturligvis indtrådte han (af politiske grunde) i en "kristen" menighed med en politisk ukorrekt præst.
Men Obama blev aldrig kristen.

Mange tror, at Obama er frimurer som de fleste af hans forgængere i embedet.  Freemason Hall: "William R. Singleton Hope-Lebanon Lodge No. 7,  Washington, D.C., vil afholde ballet til ære for præsident Obama og vice-præsident Biden. Det er første gang, at frimurerne er værter for indvielsesfestligheden."
Navn og grad angives andetsteds: Barack Hussein Obama, 32 Grads frimurer ved Prince Hall Logen.

Obama i somalisk dress. Hvem er han egentlig?

Her er Obamas ord fra Middle East Times 10. April – og video: "Vi vil udtrykke vores store taknemmelighed for den muslimske tro, som har gjort så meget i så mange århundreder for at forme verden til det bedre - herunder mit eget land. USA er blevet beriget af muslimske amerikanere. Mange andre amerikanere har muslimer i deres familie, eller har boet i et muslimsk flertalsland. Jeg ved det, fordi jeg er en af dem." 
Naturligvis er ingen hidtidig præsident vokset op i den tredje verden.

Til Israel talte han som følger: "Lad mig sige det helt klart: USA støtter kraftigt målet om to stater, Israel og Palæstina, "Israel tager ikke ordrer fra Obam.," var Israels miljøminister og Likud medlem, Gilad Erdans, vrede reaktion på Obamas indlæg. Et sammenstød af viljer synes uundgåelig.

Worship2_deesSåledes stødte han  Sarkozy og Merkel fra sig: "Lad mig sige det helt klart: De Forenede Stater går stærkt ind for Tyrkiets ansøgning om at blive medlem af Den Europæiske Union Tyrkiet er en vigtig del af Europa. "
Sarkozys Reaktion: "Sarkozy gyder koldt vand på Obamas bestræbelser på at omstøbe USA på verdensscenen og kalder dem uoriginale, uvæsentlige og overvurderede. Bagved… ligger Sarkozys ærgrelse over den stormende rock-stjerneagtige velkomst, som Europa gav Obama på hans Europatur." 

At Obama er en tro tjener af Den Nye Verdensorden er klart: "Obama sagde, at ingen enkelt nation kan løse de problemer, der stammer fra den finansielle nedsmeltning, klimaændringer og atomvåben” - nu udelades krigen mod terror - for ikke at fornærme hans muslimske brødre. Alex Jones' film, The Obama Deception (video),  viser klart, at han arbejder for Wall Street og Den Nye Verdensorden.
Hans mentor er Zbigniew Brzezinski, grundlæggeren af den Trilaterale Kommission sammen med David Rockefeller. Obama har sandsynligvis deltaget i Bilderbergmødet 2008 (det samme gjorde hans udenrigsminister, Hillary Clinton). Mindst  10 af hans nærmeste rådgivere er medlemmer af Council on Foreign Relations - og mindst 11 er medlemmer af den anden Rockefellerklub, The Trilateral Commission. Obama er en fuldgyldig Ny Verdensordensmarionet - for Council on Foreign Relations, the Trilateral Commission og Bilderberg.
Men kan han levere varen?

G20 communiquéet  fortjener at blive behandlet med betydelig skepsis. Det gør ikke meget for at tage fat på den underliggende krise i banksystemet og kreditformidlingsmarkederne. 

Obama-fingers_thumb[2]Financial Times 6 April 2009:  Resultaterne af Nato-topmødet i Strasbourg var også skuffende. Den nye amerikanske præsident står over for en økonomisk katastrofe hjemme, en krig i dødvande i Afghanistan, uforudsigelige fjender f.eks. Nordkorea, og allierede i Europa, som stort set ikke er til nogen hjælp. I denne uge har Obama cementeret det indtryk, at han er en usædvanlig begavet og intelligent politiker. Men det betyder ikke, han vil få suces. Det kunne bare være, at han er den rette mand på det forkerte tidspunkt.

The Telegraph 12.  Apr. 2009: Det er umuligt at overvurdere betydningen af Obamas valg til præsidentembedet blandt oplyste liberale amerikanere: Han er mere end en helt. Han er en retfærdiggørelse af alt det, de har troet (ofte udfordrende håbet), at deres land stod for.

Obamas karriere synes at være tæt forbundet med klimasvindelen - som han tilstod i Berlin den 24. juli 2008.
Obama's klimapolitike rådgiver, John Holdren, fortalte Associated Press i sit første interview siden han blev ansat i sidste måned,Geoengineering at idéen om geo-engineering af klimaet bliver diskuteret. En af disse ekstreme løsninger omfatter opskydning af forurenende partikler i den øvre atmosfære, så de tilbagekaster solens stråler ud i rummet. Holdren sagde, en sådan eksperimentel foranstaltning kun ville blive brugt som en sidste udvej.
Holdren, en 65-årig fysiker, er langt fra alene om at tage geo-engineering mere alvorligt. National Academy of Science gør klimaflikning til genstand for det første workshop i sit nye multidisciplinære klimaudfordringsprogram. Det britiske parlament har også drøftet ideen. Men Holdren bemærker, at skyde partikler i ud i luften kan have alvorlige bivirkninger.  Skinnende giftige metal partikler af barium og bly findes i de såkaldte chemtrails  fra fly - og falder til jorden. Her er en video , der viser lukrativ Geo-engineering til ingen verdens nytte.

Dette synes at komme direkte fra Council on Foreign Relations' (CFR) klimaekspert, David Victor. Han var Obama's kampagne-klimarådgiver.
Formålet er klart i henhold til CFR(nederst): "Beskatning af te (der førte til den Amerikanske Revolution i 1776) blegner i forhold til beskatning af luft som opfattet regeringsfornærmelse. De klare fordele ved en beskatningspolitik, der bekæmper den globale opvarmning, kunne overbevise selv efterkommere af vores skatte-modstandsdygtige grundlæggere."
 
St.ObamaThe New York Times:  " I de sidste to uger, kan man høre et kor af republikanerne, kul-stats Demokrater, højreorienterede tænketanke og milieuskeptikere alle synge den samme sang: "cap-and-trade er en skat”.
Obama vil hæve dine skatter og ofre amerikanske arbejdspladser for at bekæmpe denne globale opvarmnings-paradeforestilling, som mange forskere mener, er noget vrøvl. Værre: cap-and-trade vil blive forvaltet af Wall Street. Hvis du kunne lide kreditmisligholdelsesobligationer, vil du elske kuldioxydafsætningsobligationer."

Kommmentar
I Tyrkiet mishagede  og her  Obama  tyskerne og franskmændene, som mener, at Tyrkiet har bortspillet sin politiske good-will mhp. EU-optagelse ved sin adfærd i NATO processen ved udpegelsen af Anders Fogh Rasmussen som den næste generalsekretær,

Prag-demonstration-mod obamaBruno Waterfield, The Daily Telegraph, den 5. april, 2009: "Her i Prag, begyndte præsident Obama godt. Han fik et publikum på 20.000 til at spise af sin hånd, da han bemærkede: "Få mennesker ville have forudsagt, at en, som jeg en dag ville blive præsident i USA."
Men så begyndte han at tale om sikkerhed og den nukleare trussel. Halvfjerds procent af tjekkerne er imod planer om at installere radarbaser i landet som en del af George W Bush's missilskjold. Lokale folkeafstemninger i kommuner, hvor radaranlæggene er planlagt, har vist, at 95 procent af tjekkerne er imod.

"Han har sagt, at han ønsker at lytte til Europa, men han respekterer ikke det tjekkiske demokrati. Over 70 procent af Obamas lattervækkende-edsaflæggelseos er imod missilforsvar, der er blevet os påtvunget," fortalte en 38-årig hjælpearbejder mig. Hele ordningen er omtrent lige så populær som IMF. Obamas politik synes at læne sig temmelig tungt på institutioner, der er gift for offentligheden.

Obama under sin præsidented  - han forkludrede forestillingen, som måtte gentages.

Er denne mand Jordens frelser  - som han selv siger? Er han Moses, der fører verden et stykke tid – så længe hans skatteydere kan betale hans gilde? Eller er han den Hvide Rytter i Apokalypsen, der rider fra sejr til sejr, indtil han afsløres som en charlatan lige som hans Nye Verdensordensmestre?
Hidtil synes han bare at være en inkompetent marionet, der har brudt alle sine valgløfter - og dermed er en kæmpemæssig fare for verden.