Lissabon Traktaten Gør EU-Diktatur Med Dødsstraf “lovligt”

Posted By Anders On April 18, 2008 @ 16:32 In Dansk, Euromed | 3 Comments

7. marts, 2008 Executive Intelligence Review.
[1] [1] Af Helga Zepp-LaRouche, journalist. Hun er gift med økonomen Lyndon LaRouche og leder af anti-EU bevægelsen [2] Bürger Solidarität  samt grundlægger af [3] Schiller Institut, idet hun er en af verdens største  Friedrich Schiller kendere.

“Jeg mener, at Europa står over for en langt større fare, end de fleste af os er klar over. I November 2007, havde den franske præsident, Nicolas Sarkozy, et lukket møde i  Strassbourg med nogle franske europaparlamentarikere og sagde, at hvis der blev folkeafstemning om Lissabon traktaten, [4] ville afstemningen tabes i alle sådanne lande. (Han tilføjede:" der er en kløft mellem folk og regeringer. En folkeafstemning nu ville bringe (vores) Europa i fare"). D. 13. dec. 2007 var der EU topmøde i Lissabon, og EUs regeringsledere underskrev den såkaldte Reform Traktat, Lissabon Traktaten. Og der kan ikke være tvivl om, at strategien var at sige: "Lad os ratificere den så hurtigt som muligt gennem vore parlamenter uden nævneværdig offentlig debat, hverken i medierne eller i parlamenterne. For skulle sådant ske, ville Traktaten ikke gå igennem."
Kommentar
: Dette bekræftes af nedenomtalte lækkede email.

"Det vigtigste er, at Traktaten vil ændre forholdet mellem Europas stater fra en alliance af stater til en enkelt forbundsstat, som så snart traktaten er ratificeret, vil blive styret som et fåmandsvælde uden deltagelse af de nationale parlamenter.
For eksempel betyder den såkaldte General-klausul, at Det Europæiske Råd og Europakommissionen skulle bestemme politikken på alle områder, undtagen udenrigspolitik og sikkerhedspolitik. Europa Parlamentet skal høres, men har ikke noget at sige overhovedet. Så  vore parliamentarikere, ville i stedet for at opfylde 80% af retningslinierne fra Bruxelles skulle ekspedere EU-kravene 100%.

Så har man den såkaldte solidaritetsklausul, der er en virkelig bombe, fordi den betyder, at hvis der er behov for at kæmpe mod terrorister i et hvilket som helst land - og begrebet "terrorhandling" er ikke defineret - skal ethvert land, selv om det er uenigt, deltage i militær aktion, i aggresionskrig, i fredsmissioner - og uenige lande har ikke mere veto-ret. Så uden offentlig debat eller parlamentsdebat bliver EU forvandlet til en defensiv alliance med den udtrykkelige forpligtelse til genoprustning og interventioner uden for området.

Nu, hvis vi ser på sagen, er det sådan, at 22 af de 27 EU lande allerede er i NATO, hvor solidariteten naturligvis også findes. Således har man en næsten 90% sammenfletning mellem NATO og EU. Derfor er det ikke svært at forstå, hvorfor Rusland og Kina i betragtning af NATOs østexpansion har sat lighedstegn mellem EUs og NATOs østekspansion. Fra mange diskussioner ved jeg, at russerne ser på NATOs indkredsningspolitik over for Rusland som en mulig vej til 3. Verdenskrig

Hvis man har en Bloomberg (New York borgmester og milliardær) fascistisk regering i USA og et Lissabon diktatur i Europa, har jeg en klar frygt for, at vi er på vej mod 3. Verdenskrig.
Hvor hurtigt det kan gå, kan man se af US forsvarsminister Robert Gates krav om flere tropper til Afghanistan i syd. Man kan se det i EUs hurtige handling ved Kosovos selvstændighed, længe før Kosovos selvstændighed var erklæret, og hvor der var total uenighed mellem EU medlemmerne. Men EU bureaukratiet sendte alligevel 1800 soldater og politifolk. Og derved sagde de:" Vi er ligeglade med medlemmernes mening."
Dødsstraf i tilfælde af forbrydelse mod EU staten
[5] Professor Schachtschneider påpegede, at traktaten også genindfører dødsstraf i Europa. I betragtning af, at især Italien har forsøgt gennem FN at afskaffe dødsstraf for evigt, anser jeg det for vigtigt. Det er ikke i traktaten, men i en fodnote, fordi  vi med Reformtraktaten også accepterer EU Charteret, der siger, at der ikke er dødsstraf - og så i en fodnote: "undtagen i tilfælde af krig, optøjer, opstande" , hvor dødsstraf er mulig. Schachtschneider påpeger, at dette er oprørende, fordi de anbringer det i fodnoten til en fodnote, og man skal være superekspert for at finde ud af det"!!!

Nu blokeres folkeafstemninger om denne traktat effektivt af europæiske politikere, der foretrækker at hemmeligholde traktatens indhold, hvad de jo let kan gøre, idet systemet synes at kontrollere vore forbløffende stiltiende medier fuldtændig. En grund til at hemmeligholde traktatindholdet er måske [6] selvændringsklausulen i artikel 48, stk. 6 og 7, der gør det muligt for eurokraterne at ændre Forfatnings-Reformtraktaten efter deres behag på ethvert tidspunkt uden at spørge os.  Denne traktat gør EUs diktatur "lovligt"!

Kun Irland kan redde Europa fra det iboende diktatur i den Traktat, som blev forkastet af franskmænd og hollændere.

[7] Udviklinger i Irland omkring afstemningen
60% af irerne overvejer stadig deres valg ved afstemningen d. 12. juni om Lissabon Traktaten, i flg. en rundspørge forud for den tyske kansler Merkels og Barrosos besøg i Irland.

Kun 28% af irerne er sikre på at ville stemme for traktaten, mens 12% sagde, at de ville forkaste den (avisen Irish Sun 14. april). 

Men skønt antallet af ubeslutsomme er aftaget fra 72% til 60% fra december, er resultatet af afstemningen langt fra sikker.

Samme rundspørge bekræftede også, at irerne er mest positive om EUs indvirkning. [8] Ca. 89 percent sagde, at medlemskab af EU havde været godt for deres land.

I et forsøg på at samle støtte  for traktaten holdt Merkel en pro-Europa tale i Dublins National Forum of Europe (14 April), hvor hun sagde, at " Lissabon Traktaten tilbyder den bedste forberedelse for Europas fremtid"  og tillader EU "fortsat at blomstre."

Pinlige Tilsagn fra Margot Wallström lækket
Bertie Aherns formentlige efterfølger, tidligere udenrigsminister Brian Cowen, har lovet at gøre et "ja" til sin højeste prioritet.

Men hans anstrengelser kompliceres måske af et memorandum fra den irske regering - lækket til  den iriske avis [9] Irish Daily Mail d. 14 April.
[10] Dokumentet fastslog, at Kommissionens vice-præsident, Margot Wallström,  havde sagt til den irske udenrigsminister Dermot Ahern "at Kommissionen var villig til at nedtone kontroversielle meddelelser forud for afstemningen."

Margot Wallström noterer, at medierne har været forholdsvis rolige om ratificeringsprocessen hidtil. "Vi må være i nær kontakt mhp. sporskifte hos medierne." 

Hvis nogen skulle have glemt det: Margot Wallström er 1. vice-præsident for EU Kommissionen - og øverste ansvarlige for EU kommunikation!!! I virkeligheden  er hun øverste ansvarlige for EU-censuren. Enhver lighed med Carlo Pontis Himmeldronning er EU-tilsigtet misinformation!

[8] Declan Ganley, formand for anti-traktat organisationen Libertas, sagde, at den mest foruroligende del af emailen "var indrømmelsen af, at regeringen håbede, at meget få ville faktisk læse traktatteksten og simpelthen stemme med de politikere, de stoler på.

Memorandumet i flg. [9] Irish Daily Mail d 14. apr. 2008
I flg. denne artikel har den irske regering udarbejdet en plan for at bedrage de irske vælgere gennem en fejlinformeringskampagne for at sikre sig, at Lissabon Traktaten bliver vedtaget ved afstemningen. Blandt punkterne i memorandumet er:
1. Regeringen har udelukket en udsættelse af afstemningen til oktober af frygt for det franske præsidentskab. De frygter udviklinger, som ikke er til hjælp under det franske præsidentskab.

( emailen noterede, at den franske præsident [8] Sarkozy måtte betragtes som "helt uforudsigelig").

2. At Dermot Ahern har bedt om - og fået - garantier for, at EU Kommissionen vil nedtone eller udsætte enhver meddelelse, som kunne skade ja-kampagnen. 3. At udviklingen på området fælles forsvar, som det franske præsidentskab presser på for, ville skade ja-kampagnen.  ([8] Irske vælgere forkastede EU's Nice Traktat i 2000 stort set pga. en ophedet debat om neutralitet og europæiske forsvarsspørgsmål).
4. Bekymringer om at miste støtte pga. landbrugsfællesskabet som resultat af de seneste WTO diskussioner.
5. En hensigt om ikke at fokusere på traktaten, men derimod på fordele ved EU-medlemskab i almindelighed.
6. En plan om at narre nej-kampagnen mht. datoen for afstemningen ved at spille med afstemningsdatoen - memorandumet foreslår 29. maj.

[11] Bruno Waterfield fra the Telegraph bekræfter historien d. 15. Apr. 2008, og tilføjer :“Det, at EU Kommissionen er "villig til at nedtone eller udsætte meddelelser" benægtes fast her i Bruxelles, omend med et vidende smørret grin eller glimt i øjet. Der er tiltagende bekræftelse af denne politik. Tirsdag var der mere, der tyder på "operation apati" med meddelelsen om, at  et møde om EU budgetreformen  (dvs. landbrugstilskud og Storbritanniens  £3 milliarder store årlige rabat) er udsat til 15. juni - efter den irske afstemning. Udsættelsen betyder aflysning af en "politisk konference", der var fastsat til 27. maj - en begivenhed, som ville have betydet en intens EU politisk debat, der ville nå ud til offentligheden.  [12] Rabatterne forventes nedskåret!"

Kommentar: Irland er faktisk nøglen til vor fremtid. Her er en Video: "[13] The End of Nations" (1 time og 22 min.) fra den irske Nej-kampagne. Desværre er det svært at forstå den irske dialekt. Men hvis man begynder ved 58 minutter og ser resten af filmen, får man på forståeligt engelsk den rystende forklaring på, hvorfor EU er så opsat på at få Lissabon traktaten - forudsætningen for yderligere udvidelser - igennem.

Vedr. den juridiske baggrund for dødsstraffen: [14] se her 

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=782

URLs in this post:
[1] Image: http://www.larouchepub.com/hzl/2008/3510referendum_lisbon.html
[2] Bürger Solidarität: http://www.bueso.de/
[3] Schiller Institut: http://www.schillerinstitute.org/biographys/bio_new_helga.html
[4] ville afstemningen tabes: http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml;jsessionid=X3ITYNHTMDMH5QFIQMGCFGGAVCBQUIV0?xml=/news/200
7/11/14/wfra114.xml

[5] Professor Schachtschneider: http://www.bueso.de/artikel/europa-nicht-als-grossstaat-sondern-als-republik-republiken-organisieren
#G4

[6] selvændringsklausulen: http://www.libertas.org/content/view/203/113/
[7] Udviklinger i Irland omkring afstemningen : http://www.euractiv.com/en/future-eu/majority-irish-undecided-eu-treaty/article-171646
[8] Ca. 89 percent: http://euobserver.com/9/25979
[9] Irish Daily Mail : http://www.politics.ie/viewtopic.php?f=172&t=33911
[10] Image: http://www.larouchepub.com/eirtoc/2008/eirtoc_3510.html
[11] Bruno Waterfield fra the Telegraph: http://blogs.telegraph.co.uk/foreign/brunowaterfield/april/operationapathy.htm
[12] Rabatterne forventes nedskåret!": http://euobserver.com/9/25995
[13] The End of Nations: http://blog.balder.org/?p=399
[14] se her : http://euro-med.dk/?p=949