Tonyblair frelserDen Nye Verdensordens metode til at tvinge os ind under deres FN-Verdensregering er frygt: Spred rædsel blandt folk, så vil de råbe på verdensregering til at redde dem ud af den forfærdelige situation, pga. de “globale problemer, der kun kan løses ved hjælp af globale midler” (Tony Blair: A global Alliance for Global Values) ). Disse “globale problemer” er dels opdigtede (klima) – dels den igangværende økonomiske krise skabt af de stenrige illuminister og deres håndlangere, “vore” politikere, medier og eurokraterne (explanatory statement) – samt “Krigen mod Terror”.

Manipulation af folks ubevidste frygt og ønsker som den Nye Verdensordens våben blev introduceret af Edward Bernays for præsident Eisenhower: video: “Masserne drives af irrationelle følelser, er manipulerbare og skal ledes fra oven. Lav en terrorkampagne.” Den recept har verden fulgt siden d. 11.9. 2001, og den skaber nu fascisme – se denne artikel på Centurean2.

Edward Bernays var elite-jøde -  nevø til Sigmund Freud - og som han arbejdede Bernays med  at manipulere det ubevidste "id", das Es."

I  “Albert Pikes brev til Mazzini” , som sandsynligvis er den Nye Verdensordens arbejdsprogram, erklæres: “Vi vil fremkalde en formidabel social katastrofe i al sin rædsel…., og mængden …vil modtage Lucifer-doktrinens sande lys. Video.
 
Jeg har lige fået en kommentar fra russiske Alex til min sidste artikel. Den viser, hvordan Bernays taktik virker i praksis. Hvad jeg læste der, var så menneskeligt, at jeg følte et gys af medfølelse – og vrede mod de skyldige. For hvad der stod i den artikel, Alex sendte mig, er situationen for almindelige mennesker over hele verden i dag. Men jeg tror ikke, nogen kunne beskrive det mere gribende end poetiske russere, der har lidt så meget.

Her er artiklen
UA-ru-nyheder 12 Feb. 2009
"Korridorerne i kontorbygninger har enten  plusser eller minusser. Lad os ikke tale om minusser, men om plusser. Alle kender hinanden, man kan høre hej-hilsener og godmorgen-hilsener.

Men det sidste par måneder hersker  her stilhed.

Skarerne af klienter er bare forsvundet, ingen kommer ind og spørger: "Undskyld, hvor kan jeg finde? ..", Der er ikke mere fremmede, der ryger i de fælles opholdsrum, piger fra nærliggende kontorer kommer ikke rendende for at veksle til byttepenge. Direktøren for ejendomsmæglerbureau-kontoret forsvandt, man kan ikke høre saks og hårtørrere fra en frisørsalon, og kvinderne fra kontoret (man kunne aldrig stave dets navn) hænger  ofte "Lukket for dagen" kortet ud. Folk drikker en masse på kontorerne, og det er umuligt at ånde i rygeområderne. Besøg af  julemanden og fester var blevet aflyst i år.

Men det værste er at se bunker af papir smidt på gulvet i gangen nær de vidt åbne døre. Og flyttemænd  som bringer møblerne ud får en til at gyse. Der er en til, der lukker…

FortvivlelseRædselen kryber usynligt rundt på gaderne, kravler ind i lejligheder, spreder sine vinger over fabrikker, vedvarer på markedsdiskene, usynligt men vedvarende fejer den hen over supermarkedernes hylder. Rædsel fjerner farver fra de lokale avisers forsider og har hængt papir ud  på søjler og stakit, hvor man kan læse: "Vil sælge! Vil sælge! Vil sælge! "

Den tavse forfærdelse har skåret ordene "normal og "perfekt" ud af vore daglige samtaler og indsætter de forsigtige
"mens" og "indtil videre" i stedet.

Den tidligere skolekammerat, som jeg ikke havde set i 15 år, spurgte mig ikke om min familie og vores kammerater men råbte dumt en anmodning om at skrive om "denne tævesøn”, min chef, som ophørte med at betale for fire måneder siden. Han troede, det ville gavne sagen. Beklager, min dreng, jeg vil ikke skrive, da det ikke giver mening. Og han råbte tilbage - "fede skiderik". Jeg løb væk uden at foretage mig noget og blev ikke fornærmet men skammede mig. Over hvad, over hvem?

Den tavse rædsel er krøbet ind på hospitaler, rædselen lyser ud af øjnene på mennesker i nærheden af håndkøbsapoteket; den forfærdelige artikel om nedsættelse af lønningerne for de offentligt ansatte har fjernet det sædvanlige smil fra den velkendte læges ansigt og "lort …" sprang ud af hans mund. Rædsel flyver over fabrikkens kontrolsteder som en modbydelig ulykkesfugl, der får arbejdere til enten at tage fat i og banke deres direktør eller vende sig om og bare gå væk. Rædsel lyser ud af øjnene på mængden, der står i nærheden af Beskæftigelses- Centrets opslagstavler, hvor de kan se, at de ledige stillinger konstant svinder ind. Og modbydelige ansigter fra hovedstadens byråd - de ved hvad de gør, men fortsætter med det."

Kommentar
Edward Bernays var en farlig person. Her er citater af ham:
"Mindretallet har opdaget en magtfuld hjælp til at påvirke flertallet. Det er fundet muligt, således at forme sindet hos masserne, at de vil kaste deres nyligt vundne styrke i den ønskede retning. Propaganda er den usynlige regerings udøvende gren."

"Den bevidste og intelligente manipulation af massernes organiserede vaner og holdninger er et vigtigt element i et demokratisk samfund. De, der manipulerer denne usete mekanisme i samfundet udgør en usynlig regering, de er den sande regerende magt i vores land. "

"Vi bliver styret, vores sind formes, vores smag dannes, vores idéer antydes i vid udstrækning af mænd, vi har aldrig hørt om."

Bernays tilføjer, at det samme gælder for økonomien!!
Bernays var forbundet med den Nye Verdensorden gennem Council on Foreigns lydige redskab, præsident Dwight D. Eisenhower. Og hvor har den nye verdensorden antaget Bernays´ idéer for at manipulere, lyve over for og intimidere offentligheden for sit eget beskidte formål: Verdensregering og udplyndring af os økonomisk i en diktatorisk verden. Jeg formoder, det vil blive, som Alex beskriver Rusland i dag - måske snarere som Sovjetunionen.
Det er, hvad denne illuminist-skabte krise under udvikling skal gøre ved os. Og det kan den kun pga. et eminent dygtigt hjernevask-forarbejde, der sammen med en lånt rigdom, der er taget fra kommende generationer, helt har nedbrudt vores arv fra den Gamle Verdensorden. Her fik Bernays hjælp af den Rockefellerstøttede  Mentalhygiejne.

Fremtiden afhænger af, om 40 års hjernevask kunne udslette 2000 års kristen kultur i den grad, at vi på ingen måde vil forsvare vores arv - men lige som kvæg underkaster os den Nye Verdensordens trældom.