Den Gamle Verdensordens Afvikling II. Krisen: Rothschilds Håb Om Guldbaseret Verdensmønt Og Verdensregering

Posted By Anders On February 11, 2009 @ 19:35 In Dansk, Euromed | 2 Comments

[1] Dav.rockefellerDet lader til, at den Nye Verdensorden virkelig gør sit bedste for at adlyde sin Stormester, [2] David Rockefeller, 1994: "Vi er på randen af en global omdannelse. Det eneste, vi har brug for, er den rigtige større krise , og nationen vil acceptere den Nye Verdensorden.” 
Vi befinder os i en dyb recession, og flere og flere taler om en depression så dyb som i 1930ne. Selv Lederen af WTO, [3] Pascal Lamy, nu erklærede 7. Feb. 2009:  “Denne krise vejer tungt på politikken og bringer freden i fare. Nogle demokratier er gamle og tilstrækkeligt stabile til at overvinde sådanne problemer,  andre vil blive konfronteret med uro og inter-religiøse og etniske konflikter."

Et råb fra Rothschild om en guld-baseret verdensvaluta  (dvs. verdensregering) under Rothschild kontrol.
Som tidligere vist på denne blog, [4] hamstrer Rothschild og Rockefeller guld [4] , hvilket vækker mistanke om, at disse illuminister ønsker at benytte den igangværende krise til en tilbagevenden til guldstandard. Den, der bestemmer verdens pengemængde styrer verden - som [5] Nathan Rothschild sagde

Torsten-polleitNu har [6] Thorsten Polleitadm. direktør for Barclays Capital Tyskland, (tæt [7] tilknyttet Rrothschild) den 9. februar 2009 erklæret i "Handelsblatt":
"Fri Banklovgivning" er løsningen, dvs privatiseringen af bank– og valutasystemet. Den eksisterende bankgæld vil være bundet til det guld, der stadig er i centralbankenes kældre. Derved bindes papirpengene til en fast værdi. Så kan udbud og efterspørgsel frit bestemme mængden og kvaliteten af pengene. Formentlig vil en guldstandard dukke op, eller en bimetallisme, hvor guld og sølv er de faste holdepunkter for pengene. Frihed og gode penge hænger uløseligt sammen.

Samtidig foreslår [8] Rothschilds værktøj , George Soros, en [9] Verdensmøntfod i form af  IMFs SDR – særlige trækningsrettigheder der betales af Vesten!!
Kommentar: Først laver Rothschild og hans Wall Street bankfolk og deres lakajer som Bill Clinton krisen. Så vil de udnytte krisen som et springbræt for deres illuministiske, korporative verdensvaluta/[10] verdensregering , [11] her,  for endeligt at underkue os undermenneskefjolser! For når  Rothschild-Rockefeller guldet bliver basis for verdensmøntfoden, behersker de verdensøkonomien - og dermed verden.

Hvem bliver beskyldt for den nuværende krise?

Den Australske premierminister, Kevin Rudd, ([12] Sydney Morning Herald 31. januar, 2009) har fordømt den uhæmmede kapitalisme i de seneste tre årtier… I et essay hudfletter premierministeren de neo-liberale, der begyndte at omdanne markedssystemet i 1970'erne, og i sidste ende udløste krisen.

[13] Islands-advarsel-til-verden

Islands advarsel til verden

[14] Washington Times 6. Feb. 2009 (skrevet af en tidligere finanstilsynsmand)
Mange af de samme intellektuelt og (påstået) finansielt korrupte politikere, hvis handlinger direkte har bidraget til, at den nuværende krise, er nu som ræven sat til at vogte gæs og har til opgave at "lave reformer." De … er fortalere for udvidelse af destruktiv bankregulering til sunde dele af den finansielle industri.

De er egnede til at gøre tingene værre, ikke bedre - i Fed, skatteministeriet, Kommissionen for Værdipapirer og Valutakurser, og især Kongressen. Det er dem, der har oprettet og derefter undladt at føre tilsyn med og yde passende kapitalkrav til Freddie Mac og Fannie Mae … og tvunget bankerne til at yde lån til uegnede købere
Kommentar: Hvad skete der egentlig d. 15. sept. 2008? Se denne [15] video med US Senator Kanjorski: I løbet af 2 timer d. 15.sept. blev der trukket 550 mia dollars ud af US-bankerne – og man skønnede, at hvis Fed ikke havde grebet ind ville der i de næste 3 timer være forsvundet ydeligere 5 billioner – og verdensøkonomien ville være brudt sammen! Hvem kan lave sådan noget i den stil?
Det minder om Rothschilds værktøj, George Soros, der [16] knækkede det britiske pund i 1992
.  Denne Soros vil nu have en [9] verdensvaluta, der baserer sig på IMF´s Special Drawing Rights.

[17] Dollarstyrke[18] Statsbankerot
"Der er et rygte i omløb om, at stater ikke kan gå konkurs," sagde den tyske kansler Angela Merkel for nylig i Frankfurt. "Dette rygte er ikke rigtigt." [5] Danmark gik statsbankerot i 1813 pga. lån hos Rothschild.
Selv[19] EU frygter det

Hvis regeringer går for langt i forsøget på at redde virksomhederne og økonomien, kan de  selv blive insolvente.
Og indtil videre er de nationale regeringer gået meget langt. Det være sig i USA eller i Europa. Storbritannien er på randen af økonomisk ruin.
Der har ikke været noget andet tidspunkt i historien siden afslutningen af Den Store Depression i 30erne, at risikoen for nationale konkurser var større i Europa end lige nu.

De nationale budgetter i de fleste af EU's medlemsstater er i en elendig tilstand.
Finanseksperter i Europa-Kommissionen i Bruxelles anslår, at alene i år vil underskudet på udgifter blandt eurozonens 16 medlemmer udgøre 4 procent af BNP, og dette tal stiger til 4,4 procent næste år. Eurostabilitetspagten tillader dog kun 3 procent.
Kommissionen anslår, at i 2010 vil 17 EU-lande overskride dette beløb. Listen omfatter lande som Tyskland (4,2 procent), Frankrig (5 procent), Spanien (5,7 procent) og Storbritannien (9,6 procent).
"Mindre lande er ved at blive skubbet ud af kreditmarkederne, fordi de store lande låntager milliardbeløb, deres kreditværdighed er blevet sænket, og de bliver tvunget til at låne til højere renter. Spanien, Italien, Irland og Grækenland har været særligt hårdt ramt.
Forud for deres indførelse af euroen, kunne lande som Italien, Grækenland eller Spanien simpelthen devaluere deres valutaer i besværlige tider.

I de seneste måneder er mængden af penge i omløb i USA og Europa steget med næsten 50%.

Fra den finansielle til den [20] realøkonomiske krise
Irish Times 3. Febr. 2009: Størrelsen af gældsproblemet, som centrale sektorer står over for, er simpelthen overvældende og stiller  bankernes i skyggen.. Ifølge de seneste tal fra Den Internationale Valutafond og Bank for International Settlements, er irernes samlede bruttogældsætning, dvs. for stat, banker og ikke-finansielle personlige og private sektorer, på gigantiske € 1.671 milliarder ved udgangen af 2008. Dette er mere end otte gange nationalindkomsten. Irske husstande og oprindelige virksomheder er de mest forgældede i hele EU.

I Perioden juli 2008-juli 2009 - vil irske selskaber og privatsektoren stå over for at skulle finde tæt på € 300 mia  i alt til  indløsninger. Det er et reelt kreditsammenbrud. En sådan byrde kan kun føre til øgede konkurser. I 2008 havde irske selskaber næsten fem gange større sandsynlighed for at gå konkurs, end de havde i 2002. Dette år vil også se personlige konkurser stige.

I Storbritannien er i de sidste 3 mdr. virksomhedernes anmodning  om at blive sat under administration steget med 124% - og antallet af konkurser steg med 50%, mens antallet af folk, der går konkurs, er steget med 20% - ifølge [21] Times Online den 6. Feb. 2009.
I Tyskland forventer [22] 43% af virksomhederne  at afskedige medarbejdere i år .
.
Den russiske bjørn bliver[23] arrig.
[24] Russia-violence_1250612cNæsten alle i Vladivostok marcherede af økonomiske årsager

Mens de marcherede ned ad byens hovedgade, råbte de i kor "Putin, træd tilbage!" Nogle bannere sammenlignede endog statsministeren med Hitler.
Som Ruslands økonomi falder sammen efter års energisk vækst, har Kreml reageret i panik på muligheden for voksende social utilfredshed. Kommentatorer advarer om, at vrede over økonomien, der ventes at falde med op til tre procent i år, kunne vende Putins popularitet og underminere hans ambitioner om at klynge sig til magten.

Den største tilkendegivelse af offentlig uvilje mod Ruslands normalt populære premierminister fremtvang en voldsom reaktion i Moskva. Pro-Kreml unge slog brutalt nogle demonstranter, mens andre blev anholdt.
Endnu mere bekymrende for regeringen blev demonstrationen ledet af det kommunistiske parti - som har været tilbageholdende med at kritisere Putin tidligere - og en ny græsrodsbevægelse kaldet Tiger, som samler en række utilfredse beboere fra Ruslands Fjernøsten. Tiger er den form for organisation, som Kreml især frygter: en borgerrettighedsbevægelse uden politisk tilhørsforhold.

Hvad vil følge efter den gamle økonomiske verdensorden?
USA's præsidentkandidat, senator Ron Paul: Centralbankfolkene har lige været til møde i Basel for at diskutere en tilbagevenden til en guld-standard verdensvaluta. [25] Video.

Kommentar
Da Rothschild og Rockefeller [4] hamstrer guld
ville guldmøntfod betyde, at de havde kontol verdens pengemængde - som ønsket af Nathan Rothschild - og dermed havde de praktisk taget kontrol med verden.
[26]
WallStreetTentsOhioSept2008Vi bliver fattigere
hurtigere end nogensinde før. I eurozonen er arbejdsløsheden overvældende 8% i dec 2008 - og kun 7,2% i EU27! (EU Press Release 30 jan 2009).
Indtil nu har den globale krise[27]  ødelagt 40% af verdens rigdom   (dvs. velstanden er gået til den kriminelle elite bag krisen)
Arbejdsløsheden er [28] hastigt stigende - selv i den stærkeste europæiske økonomi, Tyskland
Det er [29] vanskeligt for ECB at holde euroområdet sammen
Guld [30] står skyhøjt.
Nogle mener, vi har haft et [31] økonomisk Pearl Harbour, der vil føre til katastrofe.
IMFadvarer om[32] svær britisk recession
.
Den 4. Feb. 2009  talte selv Gordon Brown om, at verden er ved at være i [33] depression.
Væksten i verdensøkonomien er [34] stoppet. [35]
I Davos (WEF) var stemningen [36] dyster

Kommentar
 
David Rockefeller og Co. har nu deres krise - og alt tyder på en global omdannelse. 
Her er 3 [2] citater, der viser arten af den krise, vi er i:

"Den virkelige trussel mod vor republik er denne usynlige regering, der som en kæmpe blæksprutte udstrækker sin slimede længde over by, stat og nation. Ligesom en blæksprutte i det virkelige liv opererer den under et selvstændig skabt dække…. i spidsen for denne blæksprutte er Rockefellers Standard Oils interesser og en lille gruppe magtfulde bank-huse, der generelt betegnes som internationale bankfolk. Den lille klike af magtfulde internationale bankfolk styrer næsten den amerikanske regering mhp. deres egne egoistiske formål. De kontrollerer praktisk  taget begge politiske partier."
- New York City borgmester John F. Hylan, 1922.

[37] Carroll_quigley"Finanskapitalismens  beføjelser havde et andet vidtrækkende mål, intet mindre end at skabe et verdenssystem af finansiel kontrol på private hænder i stand til at dominere det politiske system i hvert land og økonomien i verden som helhed. Dette system skulle kontrolleres på feudalistisk vis af verdens centralbanker, der handler i forening, ved hemmelige aftaler, der opnås i hyppige private møder og konferencer. Toppen af systemet var [38] Bank for International Settlements  i Basel, Schweiz, en privat bank ejet og kontrolleret af verdens centralbanker, som selv var private virksomheder. Væksten i finanskapitalismen muliggjorde en centralisering af den globale økonomiske kontrol og anvendelse af denne magt til direkte gavn for finansfolk og indirekte skade for alle andre økonomiske grupper."
  - "Tragedy og Hope: A History of The World of Our Time" (Macmillan Company, 1966) Professor Carroll Quigley fra Georgetown University - Bill Clinton´s mentor. Han havde i årevis studeret Council on Foreign Relations arkiver.

[39] Council on Foreign Relations er "magtklassen." Ikke alene har det indflydelse på og magt  over centrale beslutningstagere på højeste niveau i regeringen til at lægge pres fra oven, men annoncerer og anvender enkeltpersoner og grupper til at lægge pres fra neden, for at begrunde afgørelser på højt niveau om at omdanne USA fra en suveræn Republik med en forfatning til en slave-medlemsstat af et verdensdiktatur. "
- Tidligere kongresmedlem John Rarick 1971.

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=6574

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederdavrockefeller4.jpg
[2] David Rockefeller, 1994: http://www.buddylogan.com/rockefeller-warburg.html
[3] Pascal Lamy: http://news.yahoo.com/s/afp/20090207/bs_afp/financeeconomygermanytradewto_20090207141558
[4] hamstrer: http://euro-med.dk/?p=3240
[5] Nathan Rothschild: http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/house_of_rothschild_final_warnin.htm
[6] Thorsten Polleit: http://www.handelsblatt.com/finanzen/devisen/die-geldordnung-muss-reformiert-werden;2145703
[7] tilknyttet Rrothschild: http://digg.com/business_finance/The_Board_Of_Rothschild_Barclays_PLC_Buys_Lehman_Fed_Stock
[8] Rothschilds værktøj: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century10.htm#CHAPTE
R%2056

[9] Verdensmøntfod: http://www.mmnews.de/index.php/200902102221/MM-News/Soros-will-neues-Geld.html
[10] verdensregering: http://euro-med.dk/?p=5141
[11] her: http://euro-med.dk/?p=5733
[12] Sydney Morning Herald 31. januar, 2009: http://www.smh.com.au/articles/2009/01/30/1232818725574.html
[13] Image: http://euro-med.dk/billeder/islands_2Dadvarsel_2Dtil_2Dverden_thumb.jpg
[14] Washington Times 6. Feb. 2009: http://www.washingtontimes.com/news/2009/feb/06/no-thought-regulation/
[15] video: http://www.youtube.com/watch?v=_NMu1mFao3w
[16] knækkede : http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros
[17] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederdollarstyrke3.jpg
[18] Statsbankerot: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,604523,00.html
[19] EU frygter det: http://www.mmnews.de/index.php/200902082204/MM-News/EU-pleite.html
[20] realøkonomiske: http://www.irishtimes.com/newspaper/opinion/2009/0203/1232923383096.html
[21] Times Online den 6. Feb. 2009: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/economics/article5674413.ece
[22] 43% af virksomhederne: http://www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,606462,00.html
[23] arrig.: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/4411195/Thousands-of-Russians-march-in-prote
st-over-Vladimir-Putin-and-the-economy.html

[24] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederrussia-2dviolence-1250612c3.jpg
[25] Video. : http://bavaria-for-ron-paul.blogspot.com/2009/01/ron-paul-ber-den-dollar-und-die.html
[26] Image: http://ec.europa.eu/news/economy/090119_1_de.htm
[27]  ødelagt 40%: http://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/davos/4374492/WEF-2009-Global-crisis-has-destroyed-
40pc-of-world-wealth.html

[28] hastigt stigende: http://www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,604239,00.html
[29] vanskeligt: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=azQAixzrw_y4&refer=worldwide
[30] står skyhøjt. : http://www.welt.de/finanzen/article3098600/Der-Euro-rutscht-ab-Anleger-fluechten-ins-Gold.html
[31] økonomisk: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=11964
[32] svær britisk recession: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1130782/IMF-warns-Britain-faces-worse-recession-country.html
[33] depression: http://uk.news.yahoo.com/14/20090204/tpl-uncertainty-over-gordon-brown-s-depr-81c5b50.html
[34] stoppet: http://euobserver.com/9/27498
[35]
: http://euobserver.com/9/27498I
[36] dyster: http://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=10554197
[37] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercarroll-quigley1.jpg
[38] Bank for International Settlements: http://euro-med.dk/?p=2868
[39] Council on Foreign Relations: http://euro-med.dk/?p=4041