Verdensstaten Bygges Op XVIII. EU-Håndbog i Manipulation: “Vi Skaber En Tsunami Til Social Forandring, Uden At Folk Fatter Mistanke.”

Posted By Anders On February 3, 2009 @ 00:30 In Euromed | No Comments

 

Det betyder ikke noget, hvis en erklæring er løgn - kunsten består i at få publikum til at tro, at den er sand. Og det gør publikum , når løgnen gentages ofte nok! Se denne [1] video 

En sådan løgn er [2] klimaløgnen, og [3] her og [4] her og [5] her  og [6] her og [7] her , svindlerne bag New World Order få enorme summer på deres [8] bluff.

 

[9] Club-of-rome-logoEu-flag I 2 artikler vil jeg vise en håndbog i manipulation, som jeg formoder, I aldrig vil glemme! For EU står bag det i samarbejde med Rockefeller's Club of Rome!

Men først et par citater fra Club of Rome

Det nye [10] multikulturelle menneske skabt af Club of Rome: "Menneskeheden er derfor konfronteret med et presserende behov for at skabe og udvikle en vision for fremtiden, en ny civilisation, beriget af den mangfoldighed af kulturer, visdom og filosofier, der stammer fra de forskellige regioner i verden.
"Her er nogle af de nuværende og tidligere [11] medlemmer af Club of Rome.

Club-of-rome-integrationI en rapport med titlen "The First Global Revolution"  offentliggjort af Club of Rome, en global tænketank, er der er følgende [12] erklæring fra medstifter Alexander King, tidligere OECD generalsekretær for uddannelse og videnskab og medstifter af Club of Rome:  "Da vi ledte efter en fjende til at forene os, kom vi på den ide, at forurening, truslen om global opvarmning, vandmangel, hungersnød og lignende ville få regningen til at gå op… Alle disse farer forårsages ved menneskelig indgriben…så den virkelige fjende er menneskeheden selv." Rademacher (fra s.50) går ind for en øko-skat (CO2-handel f.eks) for at skabe en socialt, kulturelt og økologisk bæredygtig verden på bekostning af økonomisk vækst i Vesten.

[10] "Intet undslipper  denne den Nye Ordens flodbølge, som river alt med sig " (Club of Rome erklæringen).

Club of Rome udbreder bl.a sin Nye Verdensordenslære om bæredygtighed gennem [13] Club of Rome Skoler

Bortset fra penge - er det egentlige motiv verdensregering
[14] Vaclav-klausTjekkiets præsident [15] Vaclav Klaus sagde : "[16] Fremtidens farer, vil ikke komme fra samme kilde (kommunismen). Ideologien vil være forskellig. Dens essens vil dog være den samme - den attraktive, patetiske, ved første øjekast ædle idé, der står over den enkelte i det fælles bedstes navn, og den enorme selvtillid hos dens tilhængere mhp. deres ret til at ofre mennesker og deres frihed for at gøre denne idé til virkelighed. Hvad jeg har i tankerne, er naturligvis, økologi og dens øjeblikket stærkeste version, klimaalarmismen."
Jeg kan også tilføje "og [15] vores velstand

Klaus sagde endog, at økologi indebærer fare for global styring, om hvad der skal ske med menneskeheden. Og han mener, det hele startede med "[17] Grænser for vækst" (af Club of Rome).  Han mener, at vi [18] sælger vores suverænitet-video.

Sverige synes at have været vuggen for denne nye verdensordens økologi på initiativ af Rockefeller's [17] Club of Rome, ([19] hjemmeside),

[20] Høring i Europa-Parlamentet 2. maj 2001 -under protektion af Mme Nicole Fontaine,

Europa-Parlamentets formand, , et uddrag.

 

[21] Muslim-ballade-Germany 1[22] Muslime-schweizFørst foreslår dokumentet en kommunistisk indkomst-omfordeling  - på globalt plan, herunder en borgerløn til alle i verden – betalt af de rige lande - vedtaget som en energi skat af 2005 Bilderberg Mødet ([23] Daniel Estulin).

Så  går det ind for multikulturalisme for at fremme handel og understreger mediernes vigtige roller og oplæring af fagfolk og brugere af nye tjenester: "Medlemsstaterne opfordres til at undersøge mulighederne for at bevare og fremme den kulturelle og sproglige mangfoldighed i det nye globale miljø, på alle niveauer. Medlemsstater opfordres til at være særligt opmærksomme på behovet for at opretholde og fremme kulturel mangfoldighed, i overensstemmelse med de relevante Europarådsinstrumenter.

 

"Historien om, hvordan dagens brede støtte til en bæredygtig udvikling i Sverige  og dens udbredning til andre lande har noget at gøre med, hvordan sociale bevægelser er skabt og gøres vedvarende bæredygtige.”

 

Formålet med dette oplæg er at relatere noget af, hvad organisationen [24] The Natural Step (TNS, en ikke-statslig organisation [NGO] for bæredygtig udvikling) har lært om bygning af samfundsmæssige bevægelser i retning af bæredygtighed.

Social kontekst: Folkemeningen placerer Sverige som et af de lande, der er kendt for at være "pæne."
I 2004 blev TNS  [25] sponsoreret af Rockefeller Brothers' Fond 

 

Sverige 1988: endeløs debat  … gør mange mennesker syge og trætte af den grønne bevægelse[26] TNS-Karl-henrik-robert En TNS forfatter, der arbejdede med celler, fremlagde en konsensusdannelses-proces blandt nogle af Sverige 's topforskere vedrørende bæredygtighed: "Hvad kan vi blive enige om?"

                                    TNS-Ramme-stifter, Karl-Henrik Robert

Videnskabelige kolleger forenede kræfterne
. Ved at tro, at hvis et samfund kunne være fælles om de principper for bæredygtighed, ligesom når man definerer reglerne i et familiespil, så alle kan nyde at spille sammen, så kunne det tage udfordringen om bæredygtig udvikling op.

Videnskabsfolk var og er  stadig ude af stand til at nå til enighed med sikkerhed om, hvilke specifikke detaljer fremtiden kan indebære.


Den videnskabelige konsensus proces givet flere fordele, som ville fortsætte med at fungere som samfundets chauffører mod bæredygtighed. Det mest roste er første konsensus dokument, som stort set beskriver den måde, hvorpå 
naturens cyklusser arbejder, hvordan de bliver forstyrret, og at samfundet i sidste ende vil komme til at betale prisen for det økonomisk, socialt og økologisk.

                                                                                                                

Lanceringen

Så begyndte denne kræft-videnskabsmand  at rekruttere de nødvendige aktører med henblik på at sprede nyheden til et lidt større publikum - hele den svenske befolkning. Dynamik blev til i en trinvis proces, hvor man rekrutterede flere forskere, så underholdere, derpå det svenske tv, regeringen, og i sidste ende den svenske konge. Dette var nok til, at sponsorer hoppede om bord. Som følge heraf blev en syv og tredive-siders brochure dekoreret med Det Naturliga Steget (Natural Step) og en audiocassette sendt til alle husstande i Sverige, 4,3 millioner eksemplarer.

 

TNS benytter bevidst en række pædagogiske teknikker til at rekruttere folk. I dette tilfælde baseredes konsensusprocessen på sociale teknologier, der gik ud på at bede om råd, "og derpå at spørge "hvad så?" Ved at spørge  mennesker, og især akademikere,  til råds finder de det meget mere tiltalende  at engagere sig!!

 

På omtrent samme tid som denne proces begyndte den globale holdning til miljøspørgsmål  at ændre sig. I 1992  fandt  i Rio UNCED sted, og en udbredt følelse af gru fulgte.

[27] Ikea-flag_polesI Sverige, er The Natural Step anerkendt som værende en af de vigtigste aktører mhp. at sætte miljøet direkte på den samfundsmæssige radarskærm, og menes af mange mennesker at være den vigtigste drivkraft bag opvarmning af erhvervslivet: IKEA, Electrolux, Scandic Hotels , svensk McDonald's, alle de store supermarkedskæder, byggefirmaer og andre forløbere udnyttede Natural Step Framework og tog et standpunkt som rollemodeller. Ikke overraskende støttedes dette af ændringer i markedet og det ændrede mange selskabers standpunkter. Virksomheder (i Sverige) siger, at forbrugernes holdninger og værdier er blevet et vigtigt emne.

 

Større dele af samfundet begyndte at involvere sig. Som tidligere nævnt har erhvervslivet også øget deres engagement.

 

Forskellige nye TNS aktiviteter søgte nyt og strategisk socialt engagement og offentlig opdragelse sprang op på grund af motiverede individer: miljø– og udfordringstog (mobile uddannelsesmæssige og markedsføringstog, der dækkede landet), Kongens Udfordring (en konkurrence hvert 3. år om den bedste øko-kommune), Ungdoms-Parlamentet for Miljø (en årlig tv-begivenhed, der engagerer omkring 50.000 studerende), og flere og flere kommuner.
 
Et andet resultat var antallet af selv-organiserede faglige netværk for miljøet. Disse grupper varierede i størrelse fra tredive til hundredvis af mennesker, og tegnede de fleste større erhverv: forskere, ingeniører, læger, sygeplejersker, osv.

Den akademiske verden, erhvervslivet og informerede aktører udarbejdede en række konsensus dokumenter.

 
I sin doktorafhandling citerer Hilary Bradbury TNS pædagogikken som afgørende for den indledende rekruttering til konsensus-processen og for at skabe en “behagelig samtale.” 
 

[28] Lieb´s+GanzerlKonfronteret med  fare for at miste den ønskede aspekt af denne samfundsmæssige dynamik, den generelle  følelse i samfundet af at være med (i den store fælles sag) ,  måtte noget gøres.

The Natural Step Framework supplerer, at eftersom kerneværdier er om at dele en samlet og forholdsvis neutral principforståelse af det sociale og miljømæssige ansvars (globale) dimension passer TNS komfortabelt med de fleste folks værdier (en bæredygtig fremtid), uden at pålægge nogen en udenlandsk moral. Interviews viser, at TNS ' tilgang med at engagere mennesker på en værdi-neutral, intellektuelt solid platform, og derefter lade dem selv udfylde resten, var et andet afgørende element, der tillader folk og virksomheder tilgang til og indgang i dialog uden at blive mistænksomme.

 

Ark of hopeNår alle medarbejdere i hele organisationen blev uddannet i rammekonventionen forbedrede virksomhedskulturen sig: moral, kommunikation, en følelse af formål uden for en selv og ens bankkonto.

 

Gaia Kultens "Håbets Ark” omkring [29] Earth Charter  - Når folk kan blive enige om noget, handler de gerne i fællesskab - hen imod en verdensstat, hvis vanviddet har universel appel.

 

Ved at stole på selvstændig udvælgelse, øger vi chancerne for at møde en organisation, der er klar til forandringsprocessen. [30] Desuden er der allerede masser af eksperter derude, der arbejder for ændringsstyring og -rådgivning , og vores opgave er at få dem ind i den samme ramme.

Jo flere virksomheder og organisationer det lykkes med, jo flere positive tilfælde er der at vise potentielle forandringsagenter.


Firmaerne begynder at nå konsensus og selv træde frem med budskabet.

 

[31] ManipulationEn bevægelse er afgjort i gang, og nærmer sig kysten ligesom en bølge, det er kun et spørgsmål om tid, før den knuser. Der er flere ledere omkring, end vi tror, men vi kan ikke se dem, mens de "skjulte ledere" smeder videre på en bæredygtig udvikling.

 

Kommercielle, økonomiske, sociale og politiske kræfter har bedre chance for enighed og positiv indblanding - for at skabe tsunamien for social forandring. "

Kommentar: Jeg er målløs. Dette er det største udslag af foragt, jeg er stødt på i mit studie af den Nye Verdensorden! Men vi ser altså her den Nye Verdensordens stærkeste våben: Manipulation af os uvidende, foragtelige undermennesker, der skal jages ned i [32] illuministernes korporative diktatur. Klimareligionen er deres mest effektive værktøj for at forføre fjolserne - hvad de jo her selv frækt skriver.

Begrebet "bæredygtig" kan også overføres på deres verdensregerings øvrige funktioner, f.eks. deres tyvagtige økonomi, multikultur osv.

desuden understreger dette dokument "pænhed" som forudsætningen for den Nye Verdensordens angreb. Denne "pænhed" blev skabt ved hjælp af [33] Rockefellers Mentalhygiejne.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=6403

URLs in this post:
[1] video : http://www.youtube.com/watch?v=yrGNNZnz8EI&feature=related.
[2] klimaløgnen: http://euro-med.dk/?p=34
[3] her: http://euro-med.dk/?p=626
[4] her: http://euro-med.dk/?p=3923
[5] her : http://euro-med.dk/?p=4825
[6] her: http://euro-med.dk/?p=5286
[7] her: http://euro-med.dk/?p=5013
[8] bluff: http://euro-med.dk/?p=62
[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederclub-2dof-2drome-2dlogo.gif
[10] multikulturelle: http://www.mega.nu:8080/ampp/cor.html#2
[11] medlemmer: http://www.green-agenda.com/globalrevolution.html
[12] erklæring: http://www.earthemperor.com/2008/10/25/the-first-global-revolution-by-alexander-king-and-bertrand-sc
hneider/

[13] Club of Rome Skoler: http://euro-med.dk/?p=673
[14] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedervaclav-2dklaus3.jpg
[15] Vaclav Klaus: http://euro-med.dk/?p=630
[16] Fremtidens farer: http://www.klaus.cz/klaus2/asp/clanek.asp?id=XpAV39wT4A32
[17] Grænser for vækst": http://euro-med.dk/?p=317
[18] sælger vores suverænitet-video.
: http://www.pi-news.net/2008/03/interview-mit-vaclav-klaus-zur-iccc-konferenz/
[19] hjemmeside: http://www.clubofrome.org/eng/home/
[20] Høring i Europa-Parlamentet: http://www.clubofrome.org/archive/publications/Brussels_EP_02.05.01.pdf
[21] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermuslim-2dballade-2dgermany-201.jpg
[22] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermuslime-2dschweiz.jpg
[23] Daniel Estulin: http://www.counterpunch.org/estulin05272005.html
[24] The Natural Step (TNS: http://www.thenaturalstep.org/
[25] sponsoreret af Rockefeller Brothers' Fond: http://www.rbf.org/info/info_show.htm?doc_id=512577
[26] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedertns-2dkarl-2dhenrik-2drobert.bmp
[27] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederikea-2dflag-poles.jpg
[28] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederlieb-b4s-2bganzerl.jpg
[29] Earth Charter: http://earthcharterinaction.org/ec_splash/
[30] Image: http://euro-med.dk/billeder/vampire5.jpg
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermanipulation.jpg
[32] illuministernes: http://euro-med.dk/?p=511
[33] Rockefellers Mentalhygiejne. : http://euro-med.dk/?p=143