Verdensstaten Opbygges XVI. “Kapitalismen Er Død” - Marx Lever Op

Posted By Anders On January 29, 2009 @ 00:01 In Dansk, Euromed | No Comments

[1] Island-IMF-m_0Vi har set, hvordan det koger på [2] Island-også på grund af betingelserne for et 2,1 mia lån fra IMF. Vi er vidne til langvarige optøjer i Grækenland. Vi har set optøjer i København

De røde fascister og deres muslimske venner udfordrer deres slipsbærende kolleger ([3] Fabian kommunisterne), der styrer Europa. De revolutionære rødfascister er ved at miste tålmodigheden med den sneglehastighed, hvormed den nye verdensorden er ved at blive indført.
 
En mand, der frygter dette er den tidligere EU-Præsident, Sarkozy. Han ved, hvad der skete i 1968 - og ser, hvordan lederen af optøjerne fra dengang, [4] MEP Daniel Cohn-Bendit  bliver tiltagende uforskammet - som udtrykt i Prag over for den tjekkiske præsident, Klaus.

Sarkozy frygter en gentagelse af 1968 - og har derfor udskudt 2 lovforslag: 
[5] French-riots-2008[6] EUobserver [6] 23, [6] dec. 2008: Frankrigs præsident, Nicholas Sarkozy, har ladet planer om ændringer af læseplaner ved de højere læreanstalter og søndagsåbningstider falde af frygt for, at "den græske syge" kan sprede sig til Frankrig, eller endog på tværs af kontinentet. "Vi kan ikke have en europæisk “68er maj ” til jul."

"Franskmændene kunne vælte hele landet - se på, hvad der sker i Grækenland," sagde Sarkozy angiveligt til deputerede fra sit parti, UMP. (Ikke desto mindre har Sarkozy lovet at oprette en ny verdensoirden ved hjælp af islam og [7] raceblanding.

De månedlange protester af studenter og fagforeninger mod uddannelsesændringer førte til, skolebygninger barrikaderedes i hele Frankrig og kogte over i Rennes i den vestlige del af landet især, hvor de blev voldelige.

"Der varmes op overalt i Europa, i Grækenland, men også i Spanien, Italien og selv i Frankrig. Sloganet for de græske studerende om '€ 600 generationen" kunne let smitte her, fortalte "Præsident Sarkozy sine ministre.

Kommentar: Underligt at høre dette at fra den umoralske Sarkozy. [8] 1968–revolutionen var et smart jødisk anført trick (Frankfurtskolen) for at nedbryde vores moralske forsvar mod den Nye Verdensordens diktatur [9] - dens effektivitet forøgedes stærkt gennem den Rockefeller-støttede Mentalhygiejne.

I de seneste uger har demonstrationer, besættelser af universiteter, og selv blokering af jernbanelinjer spredt sig i hele Spanien i protest mod Bologna-processen, en EU-inspireret række universitets-og kollegiereformer.
Bologna-processen har også medført betydelige studenteropposition i Italien, Finland og Kroatien, med hundredtusindvis af studerende, professorer og forældre, som tog til Rom den 30. oktober til den største studenterprotest, landet har oplevet siden tresserne. Her vejrer [10] kommunisterne morgenluft . [11] BusinessWeek, 21. Jan. 2009  melder om kriseoptøjer i de baltiske lande, Bulgarien – med Ungarn nok som det næste land på listen. Litauens præsident, Adamkus, antyder russisk anstiftelse.

Karl Marx genopstår
[12] Die Welt Online 3 jan 2009 Karl Marx er vendt tilbage, hvis ikke helt fra graven så dog fra historiens skraldespand. Den tyske finansminister Peer Steinbrück sagde for nylig, at Marx's svar "ikke kan være irrelevant" for nutidens problemer.
Frankrigs præsident Nicholas Sarkozy tillod sig at blive fotograferet, mens han gennembladede Marx's Das Kapital.
En tysk filmskaber, Alexander KLUGE, lover at filme Das Kapital.

Marx var en indsigtsfuld analytiker i det nittende århundredes version af globaliseringen.

[13] [13] MarxBetydningen af Marx's fornyede popularitet er, at kapitalismen nu alment ses som værende fundamentalt brudt sammen, med det finansielle system i centrum af problemet. Marx's beskrivelse af "varefetishismen" - omsætningen af varer i omsættelige aktiver, skilt enten fra processen med at skabe dem eller fra deres nytteværdi - synes helt relevant for den komplekse realkreditproces (udstykning af pantebreve  i en pulje med gode og mest dårlige realkreditlån), i hvilke værdierne synes at være skjult ved at skjule transaktionerne.

Punkt fem i et ti-punkts program var "centralisering af kreditten i statens hænder ved hjælp af en nationalbank med statens ejendom og  monopol." 

I lyset af vanskelighederne hos de store bil-producenter og mindre leverandører også, kræver mange, at staten skal tvinge bankerne til at låne ud som en del af den redningspakke.

Chancerne er højere for, at et stort antal beslutningstagere vil være i stand til at identificere nye sunde projekter med held, når krisen er forbi, og meget ringere for, at en centraliseret version af finansielle planlæggere vil gøre det med succes.

[14] Hammer-og-segl-flag"[15] Til forsvar for marxismen", Marokko 6 jan 2009: Marxister organiseret i den Kommunistiske Aktionsliga var aktive i disse demonstrationer. Under vores taler forklarede vi, at den herskende klasse i Israel var inde i en dyb økonomisk og politisk krise. Vi tilføjede, at der ikke er nogen løsning mulig i de palæstinensiske masser under kapitalismen og den eneste løsning ud af dette barbari er socialismen.
Disse massemobiliseringer af unge i Marokko, som i resten af den arabiske verden, er ikke tilfældige. Vi forstod for længe siden, at, ligesom i Grækenland, ventede vreden hos de unge, der har været ramt af elendighed og undertrykkelse i Marokko, blot på en lejlighed til at komme op til overfladen. De unge har nu rejst sig!

Her er en opfølgning i [16] New York Times d. 18. Nov. 2008 ved en Sudhir Venkatesh  : "Frankrig vil ikke blive sparet for sværdet. Jeg forudser, at verden vil se franske byer lyse op i ungdomsuroligheder i 2009, senest i 2010 …i  2011 bestemt. "   

[17] Capitalism-in-crisis[18] The Times Online 25 Jan. 2008
Studiet af det "sovjetiske Storbritannien" har konstateret, at regeringens andel af produktion og udgifter nu er steget til mere end 60% i nogle områder i England og over 70% andre steder.

I hele Storbritannien vil 49% af økonomien bestå i statens udgifter, men i Wales vil det tal vil være 71,6% - en stigning fra 59% i 2004-5. Intet sted i det britiske hovedland kommer dog tæt på Nordirland, hvor staten er ansvarlig for 77,6% af udgifterne,

Eksperter mener, at recessionen vil stramme statens greb yderligere.
Staten står nu langt tydeligere i mange dele af Storbritannien, end den gjorde i de tidligere sovjetiske satellitstater som Ungarn og Slovakiet, da de opstod ud fra kommunismen i 1990'erne, hvor statens udgifter tegnede sig for omkring 60% af deres økonomier. 

En Labour kilde i [19] The Independent d. 26 jan 2009  sagde: "Pakke på pakke er kommet ud i en panikslagen strøm fra regeringen, og en masse af de penge er allerede gået tabt."

[20] Das-kapital[21] The Telegraph 26. jan 2009
USA mister 500.000 arbejdspladser om måneden. Brasilien tabte 650.000 i december. Beijing siger, 10m Kineserne har mistet deres job, siden dramaet begyndte. Japans eksport faldt 35% sidste måned, på årsbasis.

Kommentar
Karl Marx er vendt tilbage på grund indsatsen fra hans Nye Verdensordensherrer – som det kan ses af, at "Das Kapital" igen er en bestseller - i [22] Japan, i [23] Tyskland  og andre steder. Vi har set, at selv om revolutionær marxisme døde ud efter Sovjetunionens fald - har [3] Fabian kommunisternes  forhalingstaktik været meget effektiv og omdannet lande som Danmark og Sverige til kommunistiske stater med fordeling af rigdom - hvorimod Sovjetunionen fordelte fattigdom. 
Overser vi en voksende revolutionær marxisme i den muslimske verden, en marxisme som kappes med muslimerne om en ny verdensorden?

Nu er Obama's rådgiver for klima, [24] Carol Browner, en sådan Fabiansocialist direkte fra den socialistiske internationale. At Gordon Brown og Tony Blair tilhører den slags  har været kendt i lang tid - og at de omdanner England til gammeldags kommunistisk statsfattigdom fremgår  tydeligt af ovenstående.
Ikke så mærkeligt: Marx og Engels var medlemmer af en gruppe af landsforviste tyskere i London - ifølge [25] Engels kaldet "De retfærdige Mænds Liga", som blev omdøbt til "Den Kommunistiske Liga." Den havde sin oprindelse i "De Fredløses" Liga", som ifølge Engels havde sine rødder i [26] babouvismen, der blev grundlagt af illuministen og den 'kommunistisk-revolutionære Babeuf på grundlag af hans "Ligemænds Manifest" fra 1796 . Tidlige bolshevikker afveg kun lidt fra [27] Karl-marx-et-satanbabouvister og kaldte sig spartakister - efter Weishaupts alias Spartakus. Marx og Engels skrev i [28] forordet til "Det Kommunistiske Manifest 's" tyske 1872-udgave, at de på kongressen i London i 1847 af Den hemmelige Kommunistiske Liga blev pålagt at udarbejde partiprogrammet. 

Og det gjorde de så – idet de fulgte Weishaupt's [29] Illuministprogram . Valget af 1. maj - dagen for grundlæggelsen af Illuminaterne i 1776 som socialisternes internationale kampdag taler også for, at Marx hører til illuminismen. Både Marx, Weishaupt og Mayer Amschel Rothschild var jøder med [30] kendskab  til [31] Talmud og dens [32] farisæeres syn på ikke -jøder som undermennesker.

Så kommunismen er blot et redskab for illuminismen. De rige bankfolk bag[33] illuminismen  er ligeglade med, om vi kalder det herskende system kapitalistisk eller socialistisk. For dem er kun det faktum af betydning, at vi adlyder deres [34] verdensregering, [35] her som lydige slaver og betaler vores skat, klima- og energiafgifter til dem - og ikke forstyrrer deres forretning ved stridigheder om f.eks religion. Se denne [36] video, der viser nogle af forkæmperne for den Nye Verdensorden. Derfor har de travlt med at afskaffe religionsstridigheder ved at lave et [37] sammenkog  af alverdens religioner i [38] United Religions Initiative. Og det er derfor, de har så travlt med at fjerne racestridigheder ved raceblanding. For kort tid siden kunne man på DRs videotekst læse, at racismeobservatører var meget bekymrede, fordi hver 10. dansker ikke kunne tænke sig at parre sig med en farvet person!

[39] Soviet-jack[40] Eussr-flagF.ø. erklærer[41] EU at være illuministisk (explanatory statement). Så den britiske premierminister, [42] bilderbergeren Gordon Brown, erklærede ([43] AFP) d. 26 Jan 2008: “Vi kan se de trusler og udfordringer, vi i dag står over for, som en Ny Global Ordens svære fødselsveer.”   Hvorpå han vil [44] socialisere  arbejdsmarkedet og kræver mere international styring!
Se Browns Nye Verdensordenstale på Videoen i højre margin af denne blog.
[45] CNN 27 Jan [45] 2009: I et interview med CNN, sagde World Economic Forum-grundlæggeren, (Bilderberger 2003), Klaus Schwab, at "verden er midt i en "omdannelseskrise". Vi må skabe en ny verden, og det er det, som Davos 2009 vil handle om."

Tidligere FN generalsekretær, Kofi Annan, har løsningen -[46] CNN 28 Jan 2009:"Den verdensomspændende økonomiske recession har afsløret en "global regeringskrise" som kun kan[47] klares ved en radikal [35] omstrukturering af FN."
[48] The Independent 28 Jan 2008: "Se  på Peter Mandelsons (tidl. EU Kommissær - nu engelsk minister) brogede mandskab, bl.a. [49] Nat Rothschild (udnævnt til  "En Ung Global leder" af WEF i 2005 …Mens pengemændene forsvinder (få kvinder), fordi de skammer sig, hævder stats- og regeringscheferne deres greb:41 af dem er til stede."

Hvem har givet disse skurke - der er [50] ansvarlige for krisen - beføjelse til at ændre vor verden hen over hovet på os?


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=6308

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederisland-2dimf-2dm-02.jpg
[2] Island: http://www.france24.com/en/20081120-imf-21-billion-dollar-loan-iceland-financial-crisis-recession
[3] Fabian kommunisterne: http://euro-med.dk/?p=5588
[4] MEP Daniel Cohn-Bendit: http://euro-med.dk/?p=5094
[5] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederfrench-2driots-2d20083.jpg
[6] EUobserver : http://euobserver.com/9/27330
[7] raceblanding.: http://euro-med.dk/?p=5558
[8] 1968–revolutionen: http://euro-med.dk/?p=156
[9] - dens effektivitet forøgedes stærkt gennem den Rockefeller-støttede Mentalhygiejne: http://euro-med.dk/?p=
[10] kommunisterne : http://www.marxist.com/italy-struggle-moves-onto-higher-level.htm
[11] BusinessWeek, 21. Jan. 2009: http://www.businessweek.com/globalbiz/content/jan2009/gb20090121_794144.htm?chan=top+news_top+news+i
ndex+-+temp_global+business

[12] Die Welt Online 3 jan 2009: http://www.welt.de/english-news/article2965864/The-Karl-Marx-Renaissance.html
[13]
: http://euro-med.dk/billeder/billedermarx6.jpg
[14] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederhammer-2dog-2dsegl-2dflag3.jpg
[15] Til forsvar for marxismen: http://www.marxist.com/moroccan-youth-against-attack-gaza.htm
[16] New York Times d. 18. Nov. 2008: http://freakonomics.blogs.nytimes.com/2008/11/18/is-france-due-for-riots/
[17] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedercapitalism-2din-2dcrisis2.jpg
[18] The Times Online 25 Jan. 2008: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/economics/article5581225.ece
[19] The Independent d. 26 jan 2009: http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/voters-lose-faith-in-bailouts-and-vat-cut-1515727.html
[20] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederdas-2dkapital3.jpg
[21] The Telegraph 26. jan 2009: http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/4339501/Bad-news-were-back-to-1931
.-Good-news-its-not-1933-yet.html

[22] Japan: http://www.news.com.au/couriermail/story/0,23739,24836720-5013016,00.html
[23] Tyskland: http://domain-b.com/economy/worldeconomy/20081027_karl_marx.html
[24] Carol Browner: http://euro-med.dk/?p=5857
[25] Engels: http://marxists.org/archive/marx/works/1847/communist-league/1885hist.htm
[26] babouvismen: http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/origin_of_communism_and_marxism.htm
[27] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkarl-2dmarx-2det-2dsatan6.jpg
[28] forordet: http://www.marxists.org/archive/marx/works/1848/communist-manifesto/preface.htm
[29] Illuministprogram: http://www.the7thfire.com/new_world_order/final_warning/illuminati_grows.htm
[30] kendskab: http://www.manfredlehmann.com/sieg442.html
[31] Talmud: http://www.biblebelievers.org.au/factindx.htm#III
[32] farisæeres: http://www.come-and-hear.com/dilling/chapt01.html
[33] illuminismen: http://euro-med.dk/?p=511
[34] verdensregering: http://euro-med.dk/?p=5141
[35] her: http://euro-med.dk/?p=5733
[36] video,: http://www.youtube.com/watch?v=a7D21rPpBrk
[37] sammenkog : http://euro-med.dk/?p=4584
[38] United Religions Initiative: http://euro-med.dk/?p=4748
[39] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersoviet-2djack5.jpg
[40] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedereussr-2dflag2.png
[41] EU at være illuministisk: http://euro-med.dk/EU-Documents/Draft-EU-Legislative-Resolution-A6-0356-2007.pdf
[42] bilderbergeren: http://euro-med.dk/?p=1278
[43] AFP) d. 26 Jan 2008: http://uk.news.yahoo.com/18/20090126/tuk-brown-sees-new-world-order-after-cri-a7ad41d.html
[44] socialisere : http://www.wiseupjournal.com/?p=769
[45] CNN 27 Jan : http://edition.cnn.com/2009/BUSINESS/01/27/davos.tuesday.crisis/
[46] CNN 28 Jan 2009: http://edition.cnn.com/2009/BUSINESS/01/28/davos.wef.annan/index.html
[47] klares: http://euro-med.dk/?p=5698
[48] The Independent 28 Jan 2008: http://www.independent.co.uk/news/business/news/economic-summit-when-davos-freezes-over-1517845.html
[49] Nat Rothschild: http://www.rense.com/general81/mcroth.htm
[50] ansvarlige: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=12053