“Protester Mod Jeres Forrædere, Europa!”

Posted By Anders On March 10, 2008 @ 17:24 In Dansk, Euromed | 1 Comment

Logisk må en socialist som Villy Søvndal være imod indvandringsgalskaben - skønt han indtil videre kun er imod radikal islam  - fordi den er en bombe under alt det, han står for: Velfærdsstaten, kapitalismens kommunistiske model. I 2005 sluttede en regeringsudnævnt [1] Velfærds-kommission, at indvandrerstop fra de tungeste lande ville spare Danmark for udgifter på mindst 50 milliarder kroner årligt. Nogle eksperter mener, at tallet snarere er 100 milliarder.  Immigrationen [2] koster 30% af det offentlige budget i Sverige.
I Danmark lever der i dag omkring [3] 620.000 muslimer, eller 11 % af befolkningen, og de penge, vi giver ud på dem, mangler tiltagende katastrofalt til børn og gamle, skoler, hospitaler, veje, jernbaner, anstændige lønninger til politibetjente, lærere og sygeplejersker etc. Kommissionen beregnede, at mens en indvandrerefterkommer fra vugge til grav koster samfundet 2.5 million kroner - koster en dansker kun 0.75 million kroner!!! Og mens 77% af danskerne var i beskæftigelse, gjaldt det kun  46 % af indvandrerne - og det tal gælder jo kun, fordi østeuropæiske indvandrere tæller med..

Villy Søvndal har mod til at sige, at han tog fejl og vi andre havde ret, da han under den første "Muhammed-krise" kritiserede tegnerne. Nu kan han se, at tegningerne var nødvendige. Og han vil arrangere en [4] kæmpedemonstration    til sommer imod radikal islam.

Den danske  [5] regering  hilser forandringen velkommen.  beskæftigelsesminister Hjort Frederiksen ansporer Søvndal til at alliere sig med Dansk Folkeparti. Og hvis Søvndal vil have en rigtigt stor demonstration, gør han klogt deri. 

Er endog regeringen ved at vågne op? Eller prøver den blot på at opfange en ny rebel i sin globalist-sump - som de har gjort med Dansk Folkeparti? Siden vor  nuværende regering kom til magten i 2001 er den muslimske indvandring steget år for år.   Og under den sidste ballade-runde med afbrænding af hundredvis af skraldespande, biler og lejligheder - såvel som under den permanente voldsbølge fra muslimske teen-agere og deres danske autonome håndlangere - sagde vor statminister blot: "Det er ikke samfundets skyld!: " Det er det heller ikke. Det er hans skyld, fordi han ikke sætter islam på plads - men bliver ved med at importere den!! 

Når man kaster en snebold, kan man somme tider starte en lavine. Søvndal er vor sidste chance for at stoppe islamiseringsvanviddet, som har ramt Europa, og for at redde vore vestlige værdier, som vi så bittert og dyrekøbt har erhvervet os igennem de sidste 100 år. Men medmindre folk nu rejser sig og lægger pres på politikerne , vil dette ende med at blive et slag i luften - som hjernerne bag den Nye Verdenorden satser på. Derfor:

Mød op til den kommende kæmpedemonstration i Danmark .

Kræv alle radikale islam-støtter hjemsendt!


Nej! Dette er ikke mit forslag. Det stammer fra den tidligere Hisb-ut-Tahrir VIP [6] Maajid Nawaz. Mit forslag er, at alle, som bekender sig til en radikal, samfundsomstyrtende bog skal hjemsendes - hvadenten det så er Koran eller Mein Kampf.

[7] Pat Condell, den britiske komiker og skuespilforfatter, siger det mest forløsende, jeg endnu har hørt, om vore forræderiske politikere, medier og "intellektuelle". Se denne [8] video på PI. Hans budskab er: "Tal imod jeres forrædere, Europa!"

Det ser ud til at ikke vi, men den ledende - eller ledede - klike bag EUs multikulturalisme alligevel er slynglerne!!

Det har vi almindelige mennesker hele tiden vidst. Men nu ser det ud til, at flere og flere fremtrædende personer også kan se det og siger det åbent: Pat Condell og Villy Søvndal er 2 af dem. Mogens Glistrup sagde det for længe siden - og kom i fængsel derfor!  Dansk Folkeparti sagde det for længe siden, gjorde lidet - informerede os ikke engang on den [9] Euromediterrane/Mediterrane Union - og synes nu faldet til patten!


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=599

URLs in this post:
[1] Velfærds-kommission: http://borsen.dk/nyhed/81323/
[2] koster 30%: http://danmark.wordpress.com/2007/07/15/immigration-costs-in-sweden-amount-to-almost-297-pc-of-the-p
ublic-budget-2001/

[3] 620.000 muslimer: http://www.siad.dk/
[4] kæmpedemonstration : http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/03/08/042454.htm
[5] regering  hilser forandringen velkommen: http://www.berlingske.dk/article/20080310/politik/803100315/
[6] Maajid Nawaz.: http://jp.dk/udland/europa/article1291147.ece
[7] Pat Condell: http://en.wikipedia.org/wiki/Pat_Condell
[8] video på PI: http://www.pi-news.net/2008/03/nicht-noch-mehr-respekt-vor-dem-islam-bitte/#more-7722
[9] Euromediterrane/Mediterrane Union: http://euro-med.dk/?p=574