Opbygning Af Verdensstaten II. Sarkozy Vil Gennemtvinge Hitlers Tanker om Et Herrefolk

Posted By Anders On December 21, 2008 @ 20:43 In Dansk, Euromed | 4 Comments

[1] Sarcozy-presidentfrance-satanic293h[2] Hitler4_3Ironisk nok har den jødiske Nicolas Sarkozy, den nuværende roterende præsident for EU, lagt sig efter Adolf Hitler's ideer om at få et herrefolk til at regere verden.
Men der er dog en forskel. Mens Hitler stræbte efter en renset "arisk" race og kultur til det hverv, stræber EU tilsyneladende  efter en "universal" blanding af sorte, brune og hvide gener og kulturer - vil endog gennemtvinge denne blanding, i flg. Sarkozy.

Følgende er fra en tale, som Sarkozy holdt den 17. december til studerende på Ecole Polytechnique i Palaiseau. Og her er en [3] video.

Er du villig til at opgive din identitet - ikke blot åndeligt og kulturelt - men også genetisk? Hvis ikke, må denne nye EU-fascisme bekæmpes nu! Men kun ved at stå sammen kan vi gøre det! Er denne rendyrkede fascisme virkelig acceptabel for europæerne? Man må undre sig over, at dette kan finde sted, når nu EU Parlamentet for 3 uger siden vedtog [4] “Rammebeslutningen om Racisme og Fremmedfrygt”, der garanterer op til 3 års fængsel for racisme!!  

Talen refereres af "[5] Galliawatch":

[6] [6] Mixed marriage

[7] "Nævnte tale fokuserer på Frankrig's forpligtelse til at blive en blandet befolkning - det besværlige ord "métissér" er igen i centrum for hans utroligt truende indlæg. Verbet "métisser"  betyder teoretisk at blande blod eller at lave krydsninger, men til tider er det brugt mere løst til at betyde at blande kulturer. Sarkozy bruger ordet, eller en form af det, mindst 7 gange i de første sekunder af videoen. Hvad enten han henviser til  blanding af blod eller blot ødelæggelse af fransk kultur ved at bringe fjendtlige udlændinge ind, er det umuligt at komme uden om den kendsgerning, at han siger til den franske befolkning, i en form, som aldrig har været så slem, at den har at blive blandet, for ellers… !!!

Her er min gengivelse af hans ord. Det er langt fra perfekt, fordi hans grammatik synes en smule ude af trit til tider. Bortset fra to steder, har jeg beholdt det franske ord "métissage" (krydsning) og dets forskellige verbale og adjectivale former, da "krydsning", "raceblanding" og andre tilsvarende udtryk ikke altid er udtryk for den rette betydning. "Krydsning" lyder for videnskabeligt, som når landmændene krydser afgrøder. "Raceblanding" er for teknisk og henviser til ægteskab. "Bastardisering" er for grafisk.  

Sarkozy: "(…) Målet er at tage "métissage"-udfordringen op - den udfordring, "métissage", som det 21. århundrede stiller os over for. Udfordringen i "métissage" har Frankrig altid været bekendt med,  og ved at møde den udfordring, "métissage", forbliver Frankrig tro mod sin historie. Endvidere er det blodsbeslægtethed, der altid har fremkaldt enden på civilisationer og samfund.”

Bemærk: I ovenstående sætning kan vi se, at han taler om raceblanding af hans landsmænds blod  med udlændinges (og vi ved, at udlændinge i denne sammenhæng ikke er svenskere eller italienere).

“I løbet af århundrederne har Frankrig altid har kendt "métissage", Frankrig har altid været "métissée".

Bemærk: Dette er sindssygt. Frankrig har aldrig været “metissée" på den måde, han bruger ordet. Han prøver at sætte lighedstegn mellem blandingen mellem keltere, latinere og frankere og blanding af hvide og sorte eller europæere og nordafrikanske muslimer.

[8] Sarkozy-OK"Frankrig har krydsavlet kulturer, ideer og historie. Frankrig, der var i stand til at krydse disse kulturer og denne historie, som byggede et universelt sprog, fordi Frankrig selv er universel i mangfoldigheden af sin oprindelse. "

Bemærk: Jeg er ikke sikker på, hvad han forsøger at sige, bortset fra, at ud af den racemæssigt forskellige blanding kommer der noget universelt.  Hvilket måske er eller måske ikke er rigtigt, men det er ikke pointen. Hvorfor ønsker han at ødelægge civilisationen, der voksede og blomstrede i løbet af de sidste 2000 år, fra det romerske imperium til enden på Anden Verdenskrig? Hvad er hans klage over den franske civilisationen, bortset fra han ikke kan lide den ret meget?

"Mine damer og herrer, dette er det sidste: Hvis den republikanske viljes magt ikke fungerer, vil det være nødvendigt for Republikken at ty til  mere tvangsbetonede metoder."

Bemærk: Det er ovenstående sætning, der får Desouche's læsere til at gribe efter deres geværer.

"Men vi har ikke noget valg. Mangfoldighed i landets basis skal afspejles ved mangfoldighed i spidsen for landet.
Det er ikke et valg. Det er en forpligtelse. Det er en absolut nødvendighed. Vi kan ikke gøre andet stillet over for  risikoen for at finde os selv konfronteret med store problemer.

Vi skal ændres, så vi skal komme til at ændre os."

Bemærk: For en mand, der kun serind i fremtiden, som er helt lige glad med fortiden, synes Nicolas Sarkozy at være helt ude af trit med de behov, som hans folk har. De valgte ham ikke til at ændre DNAen i landet, men til at forbedre deres vilkår, for at bekæmpe kriminalitet, for at mindske indvandringen, og for at genskabe en følelse af national stolthed. Af alle forræderier, Frankrig har udholdt, dette er det fjendtligste af alle.

François Desouche har fået over 200 kommentarer fra læserne. De spænder fra "Lad os tage vores familier og komme ud af Europa" til "Send denne fyr til galgen".

Kommentar
[9] Rothschild-globes[10] Chaplinglobe1174402984Venstre: Disse globuser kan ses på denne [11] Rothschild hjemmeside
Højre: Chaplin som den Store Diktator

Sarkozy har stærke [12] zionistiske forbindelser
Og han ser ud til at være en Rothschild marionet: [13] CNN Money 5 september 2007 :
Nicolas Sarkozy brugte sin stilling som præsident til at gennemtvinge en $ 110-milliarder fusion mellem to franske energi-selskaber - det privatejede firma Suez og det statsligt kontrollerede gasfirma Gaz de France (GDF) - Sarkozy har svunget sin “kommandus”-holdning op på et ekstraordinært niveau.
Kilder, der er bekendte med den situationen, siger, hans vigtigste rådgiver i denne aftale er en tidligere Rothschild bankmand ved navn François Pérol, der nu er i Elysée (interessant nok, var Rothschild selv rådgiver for Suez i transaktionen).

[14] The Guardian 11 juni 2007: Sarkozy har erkendt at have kontaktet sine venner, der også omfatter Edouard de Rothschild, ledende aktionær i det venstreorienterede dagblad Libération, for at klage, når reportagerne generer ham. 

Sarkozys skandaløse racistiske tanker bringer mig til at tænke på en anden filosemitisk racist og [15] frimurer med de samme blandingstanker: [16] Coudenhove Kalergi, EUs fejrede helgen og forkæmper, der så fremtidens europæere med samme udseende som de gamle ægyptere.

I betragtning af, at den jødiske borgmester i Amsterdam, [17] Job Cohen, i den forgangne sommer så indvandring og multikultur som målestokke for succes i sin af kriminalitet tiltagende plagede by, må man spørge sig: Hvem og hvad er fællesnævner for disse folk?  [18] Her er et bud: illuministerne, herrefolket, . Og  hvem arbejder for dem? Som det fremgår af en [19] senere artikel på denne blog, er raceblanding en nødvendighed for frembringelsen af de ideelle slaver. Kun sådan kan man dele og herske. Men herved bliver Hitlers opdeling af menneskeheden i et herrefolk og undermennesker bestående.

[20] Illuminatitegn hos verdens fascistiske elitistiske[21] broderskab
Mange [22] flere elitister gør disse tegn

 [23] [24] Chirac-okay[25] Bush-jr.-ok[26] Bushsr.-ok[24] Netanjahu-ok[27] Obama-fingers_thumb[2][28] [29]
[23]

[30] [30] Bill-clinton-ok[23] Beatles-ok+horn[31] Satanist_clinton[32] Berlusconi + satanstegn[30]  [33] Satanist-george_bush[23] [34] Popesignbig 
 

[23] [29]  


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=5558

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersarcozy-2dpresidentfrance-2dsatanic293h-thumb2.jpg
[2] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederhitler4-34.jpg
[3] video: http://www.youtube.com/watch?v=UCs4ZcsDo4E
[4] “Rammebeslutningen om Racisme og Fremmedfrygt: http://balder.org/articles/hatespeech/Europa-Parlamentets-Beslutning-Bekaempelse-Stigende-Ekstremism
e-Europa-13-December-2007.php

[5] Galliawatch: http://galliawatch.blogspot.com/search/label/President%20Sarkozy%202008
[6] : http://euro-med.dk/billeder/billedermixed-20marriage15.jpg
[7] Image: http://euro-med.dk/billeder/Sarko%20and%20Obama.jpg
[8] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersarkozy-2dok5.jpg
[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederrothschild-2dglobes5.jpg
[10] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederchaplinglobe11744029843.jpg
[11] Rothschild hjemmeside: http://www.rothschild-cie.fr/
[12] zionistiske : http://www.realjewnews.com/?p=222
[13] CNN Money 5 september 2007 : http://money.cnn.com/2007/09/04/magazines/fortune/gumbel_sarkozy.fortune/index.htm
[14] The Guardian 11 juni 2007: http://www.guardian.co.uk/media/2007/jun/11/mondaymediasection8
[15] frimurer: http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_Graf_Coudenhove-Kalergi
[16] Coudenhove Kalergi: http://euro-med.dk/?p=4833
[17] Job Cohen: http://euro-med.dk/?p=5328
[18] Her er et bud: illuministerne, herrefolket: http://euro-med.dk/?p=511
[19] senere artikel: http://euro-med.dk/?p=11526
[20] Illuminatitegn: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica24.htm#TWENTY-FOUR.
[21] broderskab: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica07.htm#SEVEN
[22] flere elitister: http://cultofthedeadfish.blogspot.com/2008/11/illuminati-hand-signals.html?widgetType=BlogArchive&am
p;widgetId=BlogArchive1&action=toggle&dir=open&toggle=MONTHLY-1222812000000&toggleop
en=MONTHLY-1225494000000

[23]
: http://euro-med.dk/billeder/billederbeatles-2dok-2bhorn8.jpg
[24] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederchirac-2dokay4.jpg
[25] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederbush-2djr-2dok2.jpg
[26] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederbushsr-2dok2.jpg
[27] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederobama-2dfingers-thumb22.jpg
[28]
: http://euro-med.dk/billeder/billedernetanjahu-2dok3.jpg
[29]

: http://euro-med.dk/billeder/billederbuddha3.jpg
[30]
: http://euro-med.dk/billeder/billederarafat-2dok5.jpg
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersatanist-clinton2.jpg
[32] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederberlusconi-20-2b-20satanstegn2.jpg
[33] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedersatanist-2dgeorge-bush2.jpg
[34] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederpopesignbig2.jpg