EU Korruption: Revisionen Nægter At Godkende EUs Budget Pga. Ulovligheder

Posted By Anders On November 16, 2007 @ 21:02 In Dansk, Euromed | 2 Comments

EU: Bedrageri - det er os!
I 2004 havde  EU en modig kvinde, [1] Marta Andreasen, som chef for EU-Kommissionens Regnskabsafdeling. Hun hævdede offentligt , at EUs budget på 100 milliarder euro var udsat for spild og bedrageri. Hvorpå hun med kort varsel blev fyret.

[2] Marta_andreasen

I dag fastslår [3] Marta Andreasen i BBC:”Regnskabssystemet er sårbart for bedrageri og er ikke designet til at kontrollere betalinger centralt .” Hun tilføjer: ” Der har været en masse vinduespyntning. Men i grunden er revisorernes kritik ikke ændret.”

Marta Andreasen var den danske Leder af EU-Kommissionens regnskabsafdeling.  [4] Fyret pga. ærlighed !

Nu for 13. gang i træk har [5] Revisionen afslået at udstede EU budgettet en ren sundhedsattest .

En iøjnefaldende sag er, at revisorerne har fundet, at mindst12% af de 32.4 Milliarder euro  til strukturelle politiske projekter ikke skulle have været udbetalt! Særligt på områderne Regional Udvikling og Social Sammenhængskraft.

Til EU: Hænderne  væk fra Europa!

“Hvad revisorerne siger til Europas borgere er:Lige nu kan vi ikke sige, at jeres skattepenge behandles på lovlig vis!!”, fortalte Dan Jørgensen, dansk EU-Parlamentsmedlem, på en pressekonference.

Revisionen afslørede intet større bedrageritilfælde , men den sagde, at nogle af de rundhåndede understøttelser til gårde i fattige regioner og hjælp til sådannes udvikling er - eller er måske -gået i de forkerte lommer!

Blandt EU-landbrugsstøttens nye begunstigede er jernbaner, hesteopdræts- og rideklubber, golf- og fritidsklubber såvel som byrådsmedlemmer, siger rapporten.

[5] Daniel Hanan, MEP, fra The Telegraph skriver: “Selv de små beløb, som er givet ordentligt ud, går ofte til dyrt pjat. Et Labour byråd i min valgkreds annoncerede 6 måneders sabbat til at studere virkningen af kønsbetinget indstilling til affaldsbehandling.”

“Europakommissionen har udarbejdet et system, hvor den får anerkendelsen for de spenderede penge - mens medlemstaterne skal inddrive de nødvendige skatter. Følgelig har eurokraterne en tilbøjelighed til ukritisk at sprøjte om sig med deres bevillinger, idet de håber, med hver chek at kunne købe sig popularitet

Den nye klasse af snyltere , som vi betaler for ikke at arbejde
“Og således er en hel klasse kommet til live, hvis eksistensgrundlag afhænger af europæiske budgetforholdsregler: Tjenestemænd , store landbesidderer, rådsformænd, Jean Monnet professorer, lobbyister, hjælpeorganisationer , leverandører, pressionsgrupper (og NGOer) .

Denne klasse er større end i almindelighed antaget. For et par uger siden var jeg vært ved et møde i Europaparlamentet. Der var måske 100 mennesker til stede, af hvilke kun 4 var valgte repræsentanter. Alle andre var tjenestemænd. og det ikke af den sædvanlige slags: De var europæiske embedsmænd i de respektive samfund - med andre ord folk, hvis lånedokumenter EU garanterer for. Hver gang, jeg bad dem om at give mig eksempler på, hvad de lavede, gentog de som en telefonsvarer uden detaljer, at de var forbindelsespersoner til EU-Kommissionen, gav sig af med fornyelse og udbredte kendskab til de bedste fremgangsmåder.

EU er  - en mekanisme til omfordeling af rigdom til folk, som direkte eller indirekte er på EUs lønningsliste.
Min kollega, James Elles, f.eks. er altid på udkig efter udveje til at mindske EUs udgifter. Men de fleste Europa-parlamentsmedlemmer hindrer ham i at trække penge ud af projektet. For de ved, at deres måde at omgås udgifterne er langt fra forbilledlig.”


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=54

URLs in this post:
[1] Marta Andreasen: http://www.senyt.dk/default.asp?Dok=95
[2] Image: http://euro-med.dk../bil/billedermarta-andreasen.jpg
[3] Marta Andreasen : http://eureferendum.blogspot.com/2007/11/dog-bites-man.html
[4] Fyret pga. ærlighed : http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/04/1208&format=HTML&aged=0&la
nguage=EN&guiLanguage=en

[5] Revisionen afslået at udstede EU budgettet en ren sundhedsattest .: http://www.telegraph.co.uk/opinion/main.jhtml?xml=/opinion/2007/11/14/do1402.xml