Godt Eller Dårligt Tegn? Klima- Og Indvandringspolitik Ved At Bryde Sammen

Posted By Anders On December 9, 2008 @ 17:00 In Dansk, Euromed | No Comments

Nogen har sagt, at klimapolitikken er en luksus for mennesker, som ikke ved, hvad de skal gøre med deres penge - men at man ikke har råd til den, når man er sulten.
Den globale økonomiske krise er nu ved at at medføre bivirkninger - eller måske snarere ønsket virkning: Den vanvittige Nye Verdensordensstrategi, der fører til meningsforskelle, som kunne ende i kaos - endog anarki. Det [1] forløjede krigsflagskib: den menneskeskabte klimaændring er ved at blive udstillet som umulig at finansiere - og det skaber altid problemer, når en religiøs ideologi skal afskaffes.[2]

[2] Athen-ballade

I Grækenland er der absolut ingen penge til klimadelirium heller. Men der en anden side af den Nye Verdensordens sindssyge som nu ved at ende i en katastrofe: For det første har der i lang tid ikke været nogen penge til alle asylansøgerne fra muslimske lande.Grækenland godkendte kun 140 af de 20.692 asylansøgninger i 2007, i henhold til FN's flygtninge-organ. For det andet har disse [3] asylansøgere nu startet urolighederne i Grækenland - og fået følgeskab af studerende og anarkister - der kræver [4] langt flere penge !!
Men hidtil har medierne ikke fortalt os om, at asylansøgerne er igangsætterne af de græske optøjer.

Krisen for Klima-kriseløgnen
[5] EU Business News 8 december 2008: Kansler Angela Merkel, der kæmpede for at få verdens industrilande tilat mindske udledningen af drivhusgasser mindsket, svor på at bekæmpe enhver EU-klima aftale, som bringer tyske arbejdspladser i fare, nu hvor recessionen strammer sit greb. "Der må ikke tages beslutninger, der vil bringe arbejdspladser og investeringer i Tyskland i fare. Det skal jeg sørge for ", tilføjede hun.

Merkel har forsvaret klimabeskyttelse under sit formandskab sidste år for EU og gruppen af de otte mest industrialiserede nationer.

Men den tyske økonomi - Europas største - er i mellemtiden kommet på glatis og arbejdspladser er i fare. Verdens største eksportør af varer faldt i recession i tredje kvartal, ifølge officielle tal, og økonomien vil sandsynligvis skrumpe næste år med den største hastighed siden 1945.

Mod dette tilbagefald advarer nogle økonomer om, at omkostningerne ved at blive grøn bliver farligt høj. Tyskland kan miste mere end 100.000 arbejdspladser - og inden 2020 sågar 300.000. hvis EU får industrier til at betale for forureningsrettigheder.

I løbet af weekenden har en række regionale ledere fra Merkels konservative blok også advaret om risikoen for tyske selskaber i nye klimabeskyttelsesforskrifter.

[6] Krisen for indvandringsideologien - Press Association 6. december 2008
Hundredvis af indvandrere, der venter på at indgive asylansøgninger, gik amok i Athens centrum, satte ild til skraldespande og angreb passerende biler. Dette bekræftes af [7] International Herald Tribune den 6. december 2008
[8] Ifølge Bloomberg, den 8. december 2008 blev en 15-årige græsk demonstrant skudt og dræbt af en angrebet politimand, der nu vil blive tiltalt for mord.
Dette skulle vel have neutraliseret politiet effektivt og bane vejen for anarki.

[9] Stenkastende-muslimer-i-london-east-endI henhold til [10] MailOnline 8 december 2008  skal i UK "indvandrere vente op til 10 år for retten til at kræve UK socialhjælp og sociale boliger i det hårdeste anslag set i årtier, viste det  sig i går aftes. Alle legale indvandrere bliver nødt til at aftjene en fem års borgerskabs-prøvetid ', før de kommer i betragtning til et pas et pas, siger indvandringsminister Phil WOOLAS.

De, der arbejder hårdt, er lovlydige og gør frivilligt arbejde vil være berettiget til tilskud et eller to år efter. Men andre må vente yderligere fem år, før de kan kræve nogen hjælp overhovedet, med henblik på at afskrække indvandrere, der opfatter Storbritannien som en en tag-selv-butik for dagpengemodtagere.

Indvandringsminister, Phil Woolas sagde: "Retten til ydelser bør være op til borgerne i vores land, ikke andre mennesker. Hvis man er borger har man optjent ret til ydelser. Folk skal vise, de er her for at arbejde."
Det følger efter nyheden om, at en afghansk mor til syv, Toorpakai Saeidi, boede i et £ 1.2 millioner palæ i West London og indkasserede £ 175.000 om året i tilskud på skatteydernes bekostning.

Kommentar
Phil Woolas får sikkert problemer med EU reglerne og FN menneskerettighederne: de tillader næppe sådan forskelsbehandling af de helliggjorte indvandrere, der jo beriger vor kultur.

Enhver med tilbøjelighed til logisk tænkning kunne sige sig, at den Nye Verdensordens flagkrigsskibe: Klima-løgn og indvandring vil ødelægge vores samfund og forårsage etniske og sociale uroligheder og kaos. Sandsynligvis er dette bare begyndelsen til det store kaos, de har planlagt for os - herunder at stjæle vores penge og frihed.

[11] Revolutionær kommunisme vender tilbage for at skabe politistater
[12] Global Research skriver den 8. december, 2008: Med det "sociale sikkerhedsnet" alvorligt kompromitteret, kan vi forvente, at en hurtig og dyb forarmelsesproces træder i kraft efterhånden som nedturen tager til. Hårde 'løsninger' vil forårsage lidelse og en vrede, der udgør grundlaget for at stritte imod.

  Jeg taler som en person, der er aktiv i bekæmpelse af fattigdom i Toronto. Det vil være svært at overvurdere den grad, hvori denne krise vil intensivere misbrug af de fattigste.

Der er en "tjeneste", som er blevet fritaget for sparekniven. Denne undtagelse fra reglen er naturligvis politiarbejdet. Politiets rolle blandt de fattige vil blive øget i forhold til forværringen af fattigdom og elendighed …. Efterhånden som pres på ydelser og omfanget af synlig hjemløshed tager til,  kan vi regne med, at intensiveret politiundertrykkelse vil være et centralt element i angrebet, som de fattige bliver nødt til at reagere på .Indvandrere vil stå over for en massiv uforholdsmæssig grad af angreb. En somalisk kvinde, der ansøgte om samme tilskud fik at vide af et andet kontor, at hun skal ikke forvente en sådan bistand, fordi hun allerede var bedre stillet i Canada, end hun havde været i Afrika.

Der er en fare for, at denne krise vil udfolde sig med en sådan hastighed og sværhedsgrad, at det vil skabe en bedøvet passivitet i samfund under angreb - for en tid.
Den mest effektive foranstaltning mod dette vil være at fastlægge, så hurtigt som muligt, praktiske modeller for effektiv modstand
…. En veteran fra 1930'erne organisering i Toronto fortalt mig engang, at bevægelsen dengang kunne trække en stor forsamling ti med meget kort varsel at blokere myndigheders bestræbelser på at sætte familier ud af deres hjem. 

Individuelle lokale med militante ledere og oppositionelle grupper af fagforeningsfolk skal slutte sig til initiativer fra samfund under angreb.
Et voksende antal mennesker vil sætte spørgsmålstegn ved selve systemet, der så åbenlyst ikke opfyldte deres behov eller tilbyder dem en fremtid.

For de fattige kommer denne krise efter en lang proces med at undertrykke dem i løbet af årtierne med neoliberalismen. Der er allerede vrede og erkendelsen af, at slemt vil blive meget værre, vil brede sig til mange.

Kommentar
De gamle kommunistiske revolutionære idéer synes at være ved at dukke op igen - og fører nu  måske med held til den Nye Verdensordens ønsketænkningssituation: Anarki, kaos, blodsudgydelse
- så at folk ved afslutningen heraf vil skrige efter den nye verdensorden og verdensregering - nøjagtig som det skete i den Franske Revolution og ved fødslen af Sovjetunionen,   Wall Street financierede også Hitler.

Dette falder sammen med det, som [13] Gerald Celente sagde i Oktober: "Der vil komme et oprør nu snart  - og det begynder med skatteoprør." I den samme artikel beskrev jeg, hvordan US forsvarsminister Robert Gates forlangte en meget snarlig forstærkning af hjemmefronten. Allerede tidligere har [14] USA trukket kamptropper hjem fra Irak for at forstærke hjemmefronten.

Desuden har vi  voldelige og hurtigt tiltagende indvandrerspændinger, som blot vil blive meget værre bl.a. p.g.a. pengemangel. Se denne [15] forfærdelige video fra Athen. Her er der virkelig ikke penge til meningsløs CO2-bekæmpelse.[16]

Jeg mener ikke, at folkene bag Nye Verdensorden (se videoerne i højre margin af denne blog) er dumme og udvikler kaos). De har nemlig gjort det før i den Franske og Russiske Revolution som blev [17] finansieret af Wall Street og Tyskland. De følger deres [18] Hegelske strategi : Tese (destabilisering) - antitese (optøjer, revolution, krig) - syntese (løsning, som bringer os et skridt tættere på deres korporative verdensrepublik og global styring). Deres arbejdsprogram er uden tvivl "[19] Albert Pikes brev til Mazzini - som måske ikke eksisterer - men er kendt siden 1940'erne


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=5134

URLs in this post:
[1] forløjede krigsflagskib: den menneskeskabte klimaændring: http://euro-med.dk/?p=5013
[2]
: http://euro-med.dk/billeder/billederathen-2dballade2.jpg
[3] asylansøgere nu startet: http://blog.balder.org/?p=551
[4] langt flere penge : http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aX.URTR9giR4&refer=worldwide!
[5] EU Business News 8 december 2008: http://www.eubusiness.com/news-eu/1228730522.68/
[6] Krisen for indvandringsideologien: http://www.google.com/hostednews/ukpress/article/ALeqM5jW3OkF5W4p7I7qXcSUuUJhBQ_ZXA
[7] International Herald Tribune den 6. december 2008: http://www.iht.com/articles/ap/2008/12/06/europe/EU-Greece-Migrant-Riot.php
[8] Ifølge Bloomberg, den 8. december 2008: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aYHlRp.EgsQM&refer=worldwide
[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederstenkastende-2dmuslimer-2di-2dlondon-2deast-2dend2.jpg
[10] MailOnline 8 december 2008: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1092784/Immigrants-wait-10-years-claim-council-housing-massi
ve-benefits-clampdown.html

[11] Image: http://euro-med.dk/billeder/lenin2.jpg
[12] Global Research skriver den 8. december, 2008: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=11337
[13] Gerald Celente: http://euro-med.dk/?p=4968
[14] USA trukket kamptropper hjem: http://euro-med.dk/?p=2612
[15] forfærdelige video fra Athen.: http://www.youtube.com/watch?v=tFuEgnRuhD8&eurl=http://bnp.org.uk/2008/12/greece-suffers-under-w
ave-of-asylum-seeker-caused-violence/&feature=player_embedded

[16] : http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html
[17] finansieret af Wall Street og Tyskland: http://reformed-theology.org/html/books/bolshevik_revolution/
[18] Hegelske strategi: http://www.womensgroup.org/998NEWLT.html
[19] Albert Pikes brev til Mazzini: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm