Danmark Overgives Stykvist Til Islam Og Anarkister

Posted By Anders On February 22, 2008 @ 21:55 In Dansk, Euromed | No Comments

D. 11. juli 2006 nægtede Københavns politi SIAD at demonstrere på Nørrebro mod islam.
Over for mig har justitsministeren i brev af 21. marts 2007 nægtet at omstøde det forbud. Nu har selv politiet givet op - så Den Nye Verdensorden rigtigt kan brede sig. Flg. stammer fra TV2-nyhederne

[1] Mail fra Politiledelsen: Hundepatruljer virker som en rød klud

Med afsæt i de seneste dages ildspåsættelser, er der personer, der gerne vil kæde handlingerne sammen med politiets optræden i området omkring Folkets Park. Politiet skal fortsat opretholde ro og orden i området om konsekvent skride ind over for lovovertrædelser.
[2]

Nørrebro smadret. Men tag ikke fejl. Det er ikke muslimers og mentalhygiejnens blomster, der bærer skylden. Nej det er politiets skyld, for di de vil hævde vor lov og orden  over for den hellige sharia.

Konsekvensen af vores resolutte indgriben i området har afstedkommet, at gruppepatruljer og hundevogne virker som en rød klud på de unge. Derfor skal patruljerne fra Beredskabssektionen og Hundepatruljen, indtil videre, ikke foretage visitationer i området omkring Blågårds Plads og Folkets Park.

Vi skal gennemføre patrulje i området og gribe ind i forhold til lovovertrædelser som sædvanligt og være rygdækning for primært Bellahøjs patruljevogne.

Årsagen er den megen fokus, der er på problemet, og at vi ikke skal kunne give anledning til at nogen udnytter situationen. Vi har et ansvar over for de personer, der risikere at få brændt deres biler af, eller værre, at skulle evakueres fra brændende bygninger om natten.

Jeg har forståelse for de frustrationer, som dette kan give anledning til, i forhold til det flotte og reelle politiarbejde, der er udført i området indtil nu, men beslutningen skal ses som en del af en større målrettet måde at løse de nuværende alvorlige problemer på.

[3] Kritik fra egne rækker
Beslutningen om at indskrænke kontrollen møder kritik fra både politikere og betjente.

Formand i Københavns Politiforening, Claus Oxholm, forstår ikkke beslutningen:

"Det synes jeg er hovedrystende. Jeg kan godt forstå, at kolleger tager sig til hovedet og tænker "hvad er det her for noget, hvorfor skal vi lægge under for, at der er nogen lidt uheldige personer, som vælger at klage over politiet og så vælger man at agere ud fra det"," siger Claus Oxholm, formand for Politiforbundet i København.

Peter Skaarup, Retsordfører for Dansk Folkeparti, siger:

"Vi mener ikke, at politiet provokerer. Vi mener faktisk, at det er de unge, der provokerer. Det er de unge, der gerne vil dirigere, hvad der foregår, og det skal de ikke have lov til."

[4] Komité: Overvåg politivisiteringer
Eller anderledes sagt: Det er kriminelt at mistænke brandstiftende muslimer for at være forbryderne bag de mange brande i Danmark i den senere tid.

"Det er tegn på diskriminering, hvis bestemte befolkningsgrupper visiteres oftere end andre, og politiet bør kunne dokumentere, at dette ikke finder sted," siger Eva Smith.

"Det er klart, at der på eksempelvis Indre Nørrebro vil være mange indvandrere blandt de visiterede, men andelen bør stadig ikke overskride beboersammensætningen generelt," siger Smith.

Ros til britisk politi
I efteråret fremlagde Racismekomitéen en rapport med 20 anbefalinger til bekæmpelse af racisme i politiet. Her blev især britisk politi rost for at registrere de visiteredes etnicitet.

"I England gør man meget ud af at få visitationerne til at passe nogenlunde med befolkningssammensætningen. Og hvis en gruppe er overrepræsenteret, så bliver betjentene bedt om at redegøre for årsagen til det," siger Smith.

Det gør man ikke i Danmark.

"Vi stopper dem, der påkalder sig politiets opmærksomhed, og så betyder det ikke noget, om folk har sort hår eller ej," siger talsmand for politiet i København, Flemming Steen Munk.

Heller ikke politidirektør Hanne Bech Hansen kan se idéen i at følge anbefalingen fra ECRI.

Begynder hvis det bliver pålagt
"Det har vi ikke skønnet nødvendigt, og det er i hvert fald ikke noget, vi vil begynde på af egen kraft. Men hvis vi bliver pålagt det, er det naturligvis en anden sag," lyder det fra Hanne Bech Hansen.

Siden nytår har Dansk Politi visiteret borgere i Odense Centrum, Hillerød midtby, Esbjerg, Køge, Aalborg, Aabenraa, samt flere bydele i København.

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=504

URLs in this post:
[1] Mail fra Politiledelsen: http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10545292.html
[2] Image: http://euro-med.dk/billeder/n%25c3%25b8rrebro-smadret.jpg
[3] Kritik fra egne rækker: http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10544900.html
[4] Komité: Overvåg politivisiteringer
: http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10505240.html
[5] ECRI: http://www.coe.int/t/e/human_rights/ecri/2-european_conference/1-documents_adopted/02-general_conclu
sions.asp#P87_7188

[6] EU har fulgt op med sin rammeafgørelse imod racisme: http://europa.eu/scadplus/leg/en/lvb/l33178.htm