Fårene Klippes: FNs Forrykte Klimakonference i Poznan 1.-12. December

Posted By Anders On December 4, 2008 @ 01:15 In Dansk, Euromed | No Comments

Mens store dele af Nordeuropa er dækket af sne – og snefaldet begyndte usædvanligt tidligt, allerede i oktober – sker der noget tragi-komisk i Polen.
[1] Poznan-konf.-logo[2] EU Dec. 2008: Fra 1. til 12.  december, 2008, vil mere end 10.000 deltagere komme til de forskellige FN klima-møder i Poznan (Posen) fra 170 lande om den globale opvarmning. EU har lovet at reducere sin CO2-udledning med 20% sammenlignet med 1990-niveauet, og hvis andre ligestillede lande accepterer denne samme målsætning, vil EU endog reducere med 30%. Som om det ikke var nok, kræver EUs Klimakomité nu en [3] 80% nedsættelse inden 2050!
Kommentar:
Gad vidst, hvormeget unødigt CO2 alle disse specialfly udleder?

[4] Top-10-warmest yearsHøjre: Top-ti varmeste år siden 1920erne ([5] NASA Database).
Efter Joseph D´Aleo,  Executive Director of the International Climate and Environmental Change Assessment Project.

Denne blog har tidligere beskrevet ETS (European Emission Trading Scheme)/[6] ECX (European Climate Exchange) samt bankfolkene bagved (Rockefeller, Rothschild, Al Gore). Den anslåede  [7] pris  for en reduktion på 20% er 200 milliarder dollars årligt i 2030. Jeg har tidligere beskrevet klimafuppet [8] her, [9] her, [10] her, og hvordan det blev afsløret som et [11] manipuleret løgn.

Især østeuropæiske EU-lande og Tyskland er imod disse nedskæringer - så Sarkozy synes villig til at lade de mest forurenende fabrikker svine gratis! ([12] EurActiv Nov 27.2008). Medlemsstater vil være i stand til at omstille op til 70% af emissionsreduktionspligten ved at investere i rene udviklingsprojekter i tredjelande. Grønne grupper bekymrer det, at hvis det bliver sådan vedtaget, vil klima-pakken reelt være 'død'

Der er også bekymring for, at et svagt kompromis alvorligt ville undergrave EU's troværdighed i de internationale klimaforhandlinger. "Alle er på udkig efter EU-fiasko."

[13] The Telegraph Dec. 1, 2008 : Formanden for det britiske Udvalg for Klimaændringer, Lord Turner, udtalte, at 1,7 millioner britiske husstande vil blive drevet ud i brændselsfattigdom pga. de anbefalede CO2-reduktioner.

Her er et omfattende [14] program, der viser, at Poznan mødet er meget mere end blot et teknisk møde om nedbringelse af CO2-emission.

Det er global styring, som forsøger at kontrollere sektorer som: ligestilling, biodiversitet, bankvæsen, globalt kulstofmarked, migration, energisikkerhed, bæredygtige bygninger, transport, international sikkerhed.

Hvordan arbejder ETS - og hvem nyder fordel af det? [15] The Times Online Nov. 30, 2008: “Finansministeriet skovlede fede £ 54m ind fra en helt ny kilde. Anledningen var Storbritanniens første
auktion af CO2-tilladelser. Næsten 4mio blev blev der givet hammerslag på til drivhusgasudledere i et salg, der var fire gange overtegnet. Regeringen forventer at sælge 80 millioner mere i løbet af de næste fire år  og derved kassere yderligere £ 1 mia.

[16] Nuuk-temperaturer[17] Temp.-USTemperaturer siden 1880 i Godthåb, Grønland (venstre) og USA [5] (NASA) højre. 
Efter Joseph D´Aleo, Executive Director of the International Climate and Environmental Change Assessment Project.
   

CO2–handelsskemaer stammer fra FN's Kyoto-protokol fra 1997.
Ved krævning af selskaber for retten til at udlede CO2,  håber regeringen at tilskynde dem til at skifte til renere og grønnere teknologi. Det er den seneste udvikling i en global kampagne for at redde planeten ved, at forurenerne betaler.
Vi er vidner til fødslen af den største og mest komplekse varebørs verden har set. Sidste år alene, blev tilladelser til en værdi af mere end £ 55 mia handlet på verdens kulstof markeder - men den fremtidige omsætning vil sætte dette tal helt i skyggen, hvis alt går efter globalisternes plan.

[18] 1970 til 2005: CO2 stiger, mens temperaturen er stabil .
[19] CO2-graf-NIWA
[20] UAH-temp

 
Men ak! Nogle af dem tættest på kulstof-markederne sige åbent, at systemet er dømt til at mislykkes. Kuldioxydhandel viser ingen tegn på at nå sit formål: CO2-emissionerne er øget, ikke mindsket, siden de første handelsskemaer.

Ikke desto mindre vil de 10.000 politikere, politiske beslutningstagere og embedsmænd, der ankommer i denne uge i Poznan overveje et forslag om at gøre
kuldioxydhandel til en af verdens vigtigste redskaber til at skære i udledningen af drivhusgasser, efter at Kyoto-protokollen udløber i 2012.

Uoverensstemmelsen mellem at foreslå, at et helt nyt finansielt marked vil være i stand til at redde verden - når tro på enhver anden form for finansielt marked er styrtet sammen - behøver ingen understregning.

Selv Jim Hansen, direktør for NASA Goddards Rum Center og en kendt kritiker af globale foranstaltninger til bekæmpelse af klimaændringer, mener, at kuldioksyd-handel er en "forfærdelig" tilgang.
"Kuldioksydhandel  løser ikke udledningsproblemet overhovedet," siger han. "I virkeligheden giver den industrien en måde at undgå at reducere deres udledninger."

Chancerne for, at ngen som helst politiker vil skære dybt nok, er ubetydelig. Forbrugerne - vælgerne - er nødt til at betale regningen, når omkostningerne ved tilladelserne dukker op i de indenlandske energipriser. Britiske forbrugere betaler allerede omkring £ 60 ekstra hvert år for deres gas-og el-regninger til støtte for vedvarende energi.

Hvis en virksomhed udleder for meget CO2, kan det enten skære ned eller betale andre virksomheder for at reducere deres udledninger i stedet. Hvis det viser sig at være billigere at betale nogen i Kina for at plante en skov til at absorbere kuldioxid, eller en fabrik i Indien til at installere renere teknologi for at nedbringe udledningen af drivhusgasser, så dette er tilladt, forudsat at projektet er blevet godkendt i henhold til FN's rammekonvention om klimaændringer. For hvert ton sparet CO2 udsteder konventionen et godkendt emissionsreduktionscertifikat, eller CER.

Et indisk selskab, der fremstiller køle-gasser på en spredt kemisk fabrik i Rajasthan, stod til at tjene £ 300mio ved at sælge certifikater til oversøiske selskaber herunder Shell og Barclays. Det indiske selskab havde brugt blot £ 1,4 mio på udstyr til at reducere sine emissioner - og blev ved hjælp af den fortjeneste i stand til at udvide produktionen af en anden drivhusgas til det tusinddobbelte.

CO2-udslipEn embedsmand skønner, at op til 20% af de udstedte kulstoftilgodehavender  ikke udgør en reel reduktion i udledningen af drivhusgasser. Dette betød, at den reelle virkning af systemet havde været at øge mængden af drivhusgasser i atmosfæren.

Der er naturligvis et andet enormt misforhold i Rusland, en af verdens største leverandører af kul, gas og olie, også i kraft af, at det har kontrol over systemet til at reducere emissionerne fra disse fossile brændstoffer. Det betyder, at Vesten kan ende med at betale russerne for brændstof - og derefter betale dem igen for retten til at brænde det.

Ufortrødent trods disse grundlæggende fejl og mangler har FN planer om mange flere CER ordninger. Ca. 4.000 venter på godkendelse, herunder planer for at opfange methan fra indiske kyllingegårde, filippinske svinebrug og thailandske kulminer.

En nylig anerkendt skrivelse fra Tyndall Center for Climate Change Research, den britiske regerings førende akademiske forskningscentrum for den globale opvarmning, advarede om, at stabilisering af klimaet vil føre til økonomisk recession.
Professor Kevin Anderson, direktør for Tyndall centret: "Målet, der var sat for klima-forhandlingerne, var at holde de globale temperaturstigninger under 2C. I øjeblikket er det imidlertid sådan, at niveauet for emissioner stiger så hurtigt, at vi er på vej ind i en verden, der er 4-5C varmere end nu i 2100. Kuldioksydhandel har ingen betydning "

Med andre ord, hvis forskerne har ret, er alle vores bestræbelser på at bekæmpe recessionen et fejlskud.”

Kommentar
Dette er den Nye Verdensorden i praksis: Løgne, hjernevaskpropaganda, grådighed, pseudovidenskab, stræben efter at regere verden.
Midlet er at fortælle os, hvor forfærdelig verden vil være om et par år - medmindre vi gør noget meget dyrt nu! Gennem denne skræmmekampagne  stjæler  de vore penge og overtager verdensregeringsførelsen for at gøre os endnu mere til deres skatskyldige slaver.

På  Bilderbergmødet i 2005 sneg journalist  [21] Daniel Estulin sig inden for og var vidne til, hvordan verdens ledere diskuterede indførelse af en lille global energiafgift, så de kunne opbygge deres FN-styrede verdensrepublik. Voila! CO2-afgiften/skatten!
Hvilket selv
[22] Jim Hansen, far til løgnen om den menneskeskabte globale opvarmning kalder forfærdeligt – vel snarest fordi denne forholdsregel ikke kan blive dyr nok!

Istid-for-400-mio-år-siden

Temperatur og CO2 gennem de sidste 600 mio år: [23] Ingen CO2–global opvarmningssammenhæng

Pth!! Konspirationsteori! hører jeg nogle af jer sige. Men fortæl mig lige - hvilket andet ord end konspirationspraksis dækker det faktum, at ledere fra hele verden mødes og er så "sikre" på, at der er en menneskeskabt global opvarmning, når 54% af de akademiske klimaeksperter [24] ikke [24] kunne  bekræfte det for et år siden, når vi stadig har lavere temperaturer end i middelalderen, når i de sidste 10 år temperaturen er konstant efter at være steget 0,7 grader C gennem de seneste 150 år efter en "lille istid" mellem 1500 og 1870 - til og med falder inden for de sidste år, mens CO2 i atmosfæren samtidig er stigende, og når vi for 450 mio år siden havde [25] meget mere CO2 i luften– og istid?

Som [26] Tjekkiets præsident Klaus har sagt: Det handler om vores frihed. Og den mand har en livslang uddannelse i at lugte ideologisk diktatur!

 

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=5013

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederpoznan-2dkonf-2dlogo.jpg
[2] EU Dec. 2008: http://www.ue2008.fr/PFUE/lang/de/accueil/PFUE-12_2008/PFUE-01.12.2008/la_conference_internationale_
de_poznan_sur_le_changement_climatique

[3] 80% nedsættelse inden 2050! : http://www.europarl.europa.eu/news/public/story_page/064-43310-336-12-49-911-20081201STO43286-2008-0
1-12-2008/default_en.htm

[4] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedertop-2d10-2dwarmest-20years.jpg
[5] NASA Database: http://scienceandpublicpolicy.org/originals/accurate_climate_change_assessment_an_impossible_task_.h
tml

[6] ECX : http://euro-med.dk/?p=62
[7] pris: http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5jW7uNtjy-taCuOE9ue0_wwZO857w
[8] her: http://euro-med.dk/?p=34
[9] her: http://euro-med.dk/?p=625
[10] her: http://euro-med.dk/?p=3923
[11] manipuleret løgn: http://euro-med.dk/?p=4825
[12] EurActiv Nov 27.2008: http://www.euractiv.com/en/climate-change/eu-heads-scaled-climate-ambitions/article-177565
[13] The Telegraph Dec. 1, 2008 : http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/globalwarming/3538546/UK-climate-change-targets-will-pu
sh-up-fuel-bills-warns-Government-advisor.html

[14] program: http://www.ue2008.fr/webdav/site/PFUE/shared/import/1201_COP_conv_climat_COP-MOP_Prot_Kyoto/Poznan_C
onference_Final_programme_EN.pdf

[15] The Times Online Nov. 30, 2008: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/article5257602.ece
[16] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedernuuk-2dtemperaturer.jpg
[17] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedertemp-2dus.jpg
[18] 1970 til 2005: http://www.niwa.cri.nz/edu/students/change/baring_head/exercise
[19] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederco2-2dgraf-2dniwa.gif
[20] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederuah-2dtemp.jpg
[21] Daniel Estulin : http://www.counterpunch.org/estulin05272005.html
[22] Jim Hansen: http://www.telegraph.co.uk/opinion/main.jhtml?view=DETAILS&grid=A1YourView&xml=/opinion/2008
/07/27/do2708.xml

[23] Ingen CO2–global opvarmningssammenhæng: http://www.geocraft.com/WVFossils/Carboniferous_climate.html
[24] ikke : http://www.welt.de/welt_print/article1210902/Die_Klimaforscher_sind_sich_laengst_nicht_sicher.html
[25] meget mere CO2 i luften– og istid: http://euro-med.dk.http://ff.org/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=373
[26] Tjekkiets præsident Klaus : http://euro-med.dk/?p=630