Krisen er Enden på Et Korrupt Finanssystem - Verdensregering Gennem Guldstandard?

Posted By Anders On December 2, 2008 @ 01:06 In Dansk, Euromed | No Comments

[1] Mike Whitney, Global Research 12 Nov. 2008: “Vinteren 2008-2009 vil vise sig at være den globale økonomiske utilfredsheds vinter, der markerer forkastelse af den fejlagtige ideologi, at uregulerede globale finansielle markeder fremmer finansiel fornyelse, markedseffektivitet, uhindret vækst.” og endeløs velstand og samtidig reducerer risikoen ved at sprede den til hele systemet.
Økonomerne Paul Davidson og Henry C.K. Liu i “Åbent brev til verdens ledere, der deltog i 15. november topmødet i det Hvide Hus om finansielle markeder og den globale økonomi”.

Emin_deesWall Street har lukket hanen for realkreditobligationerDer er ingen tillid mellem bankerne selv.


Bankerne er ikke er i stand til at opveje det store kreditbeløb, som blev lavet af de nu hedengangne investeringsbanker og hedgefonde, som er hæmmet af tab på næsten $ 3.5 billioner - halvdelen af deres samlede værdi.
I bedste tilfælde vil banklån kun skrumpe 15 eller 20 procent, hvilket vil lede USA ind i en dyb “18 måneder til 2 år” varende recession i stedet for en ny Stor Depression.

Paulson’s forsøg på at aflede $ 30 milliarder til finansielle ikke-bank institutioner for at genoplive realkreditmarkedet er det rene vanvid, når der ikke er nogen appetit blandt investorerne for sådan noget struktureret bras.

Hverken Paulson heller Bernanke har en plan B:
en alternativ ordning for genopbygningen af de finansielle markeder på et solidt og bæredygtigt fundament i stedet for lave renter og puljer af gæld. Alt, hvad de har gjort indtil nu, tyder på, at de kun fokuserer på en ting, at opblæse en ny egenkapitalboble. “Pust op eller dø”, som man siger, og Bernanke har til hensigt at nå dette mål ved hjælp af de samme værktøjer, der bragte os på randen af katastrofen.


Beklager, Ben, finansieringen er tørret ud, og banker har ikke vist nogen interesse i at gå tilbage til de konventionelle “30-årige faste realkreditlåns dage.” De er stendøde. Fed og Treasury er nødt til at holde op med at kigge efter måder at puste boblen op på igen og arbejde på at genoprette tilliden på markederne.Ben_Bernanke


                                                                                       Federal Reserve-chef Ben BernankeNational Intelligence Council, Times Online, Nov 21, 2008: “De næste 20 år vil være ladet med risici”


 The Times Online, Nov. 21, 2008: Mere end en ud af fem boliger på markedet er der, fordi deres ejere ikke har råd til pantetilbagebetalinger.


José Barroso Nov. 21, 2008G20 lederne opfordrede til en ny form for global styring. I planen, vi vil levere, vil vi medtage behovet for en betydelig budgetmæssige ekspansion i EU. Finanspolitikken bør anvendes til at understøtte den økonomiske aktivitet.

På den lovgivningsmæssige side var der klar enighed i Washington om, at ingen finansielle institutioner eller instrumenter, bør være uden for loven, gennemsigtigheden bør øges, overdreven risikovillighed holdes i tømme og interessekonflikter undgås.

Mange af de spørgsmål skal behandles på EU-niveau (ikke nationalt).Topmødet anerkendte IMFs centrale rolle mhp. at yde makrofinansiel politisk rådgivning. Det er afgørende. Denne krise skyldes til dels makroøkonomiske politiske fejl, og den manglende evne til at forhindre opbygningen af de globale ubalancer har også spillet en rolle. Kraftig, upartisk overvågning af alle lande er hårdt tiltrængt.

Ron Paul (
[2] video): Spørgsmål til Bernanke om en anden verdensvaluta end dollar. Og om guld-møntfod. Bernanke benægter begge dele.

GuldprisNu er Ron Pauls spørgsmål velbegrundet: [3] The New York Post Nov. 21, 2008: Guld-efterspørgslen er enorm - ikke desto mindre er prisen på de ædle metaller som sådan omkring 25% lavere end for 1 måned siden - selv om Centralbankerne har stoppet salget af guld på markedet.

Mærkværdigvis faldt guldprisen fra sit højeste niveau nogensinde i marts (1000 dollars pr unse) til midlertidigt 700 dollars i 3. kvartal, skønt [4] efterspørgselen var 380 tons war, og salgsvolumenet kun 150 tons– det meste fra nødstedte hedgefonds! Hvorfor
Paradoksalt nok har i denne situation [5] Perth Mint stoppet salget af guld!! Perth Mint er Branchens Verdensomspændende Indsamling af Guldbarrer  - og  [6] ejes af  NM Rothschild & Sons. Nogle mener, Rothschild ønsker at beholde guldet for sig selv - og at lade os stå med fiat (papir) penge, som kan gøres værdiløse.

Der er nu meget, der tyder på, at priserne på ædle metaller er blevet manipuleret ved aftale mellem US-Rothschild agenter fra JP Morgan og det amerikanske finansministerium til kunstigt lavt niveau og med tilskud fra Fed. Hvorefter JP Morgan overtog [7] sølv futures fra Bear Stearns til en unaturligt lav pris efter statsligt pres på Bear Stearns, og Morgan tjente mange milliarder dollars på den handel.

Som tidligere rapporteret på denne blog, er der er stærke tegn på, at Federal Reserve og Bank of England hamstrer [8] guld i hvælvinger for Rothschild. 

Kommentar
Ron Paul’s mistanke om, at en verdensvaluta  med guldstandard er ved at blive planlagt og rykker tættere er velfunderet.
Det ville betyde, at Illuminati/illuministerne kontrollerer verdens finanser - og dermed ville have den faktiske verdensregering.
Jim Rogers, [9] Bloomberg 25 Nov. 2008:“ Dollaren vil “miste sin status som verdens reservevaluta. Den vil blive devalueret og blive meget mindre værd. Disse fyre i Washington, de ønsker at forringe valutaen.”

[10] CBS News 25 Nov. 2008: US forsvarsminister, CFR-medlem Robert Gates, har givet sit departements øverste ledere 25 dage til at udstede forordninger til at sikre forsvaret af USAs hjemmefront (dvs. militært), som “et historisk brud med fortiden” - i henhold til kommissionens formand.
Siden den 1. oktober er kamp-uddannede militære enheder af 1. Brigade af 3. Infantry Division fra Irak, under Hærens Northern Command, som tidligere
[11] rapporteret her. Så det ser ud til, at USA forventer hjemlige problemer. Måske [12] som i Island

[13] D. 9. okt. 2008 udstedte Gerald Celente, Trends Journal en advarsel om, at når folk indser, at deres værdipapirer er ikke det papir værd, de er trykt på, og folk begynder at gå over til guld, kan hele systemet bryde sammen øjeblikkeligt. 
[14] Celente erklæres af af CNN, The Economist, CNBC, Wall Street Journal, CBS osv.  at være verdens bedste til forudsigelse af udviklingen-tendenser.
“Centralbankerne gør alt, hvad de kan for presse dollaren op guldpriserne ned. Centralbankerne kontrollerer trykpressen.
Spillet bliver manipuleret i fuldt dagslys, og vi ser det lige foran os. Det er kriminel aktivitet fra top til bund.
Når virkeligheden rammer og folk ser, hvor dårligt det står til, vil man begynde at se skatteoprør. Folk kan ikke tillade disse skoleskatter, og folk har ikke råd til ejendomsskatterne.

WallStreetTentsOhioSept2008Der vil komme en revolution i dette land. Den kommer ikke endnu, men den vil komme hen ad vejen, og vil vi se et tredje parti, og dette var udløser af det: Wall Streets overtagelse af Washington DC.  i fuldt dagslys i dette ublodige kup. Og det vil ske efterhånden som betingelserne fortsat forværres.

Vi vil gå gennem en periode med hyper-inflationen, som vi aldrig før har set. Regeringen er netop i færd med at trykke penge dagligt  ud af den blå luft! Jo flere billige penge, de trykker, des værre bliver hyper-inflationen, og des flere mennesker bliver vrede; jo mere vrede folk bliver, jo mere skatteoprør, og da er det, at vi vil se et nyt system. Dette land blev bygget på skatteoprør, og det vil ske igen

Dette er nu kommunisme. I stedet for kommissærerne fra det kommunistiske parti, bringer de nu folk ind fra Wall Street partiet. I socialismen har man afstemninger. I kommunismen, har man ikke sådanne.”

Denne marxistiske revolution fra en proletariseret middelklasse blev forudsagt af det Britiske Forsvarsministerium  sidste år.


Illuminaterne/illuministerne vil formentlig denne krise for at ødelægge det eksisterende finansielle og politiske system - og måske indføre en global valuta baseret på guld i stedet for – der ses bort fra amerikanernes ret i henhold til den Amerikanske Uafhængighedserklæring: “Men når en lang række af misbrug og magttilraning, der altid forfølger det samme mål, røber en plan om at føre dem ind under absolut despoti, er det deres ret, ja deres pligt, at smide en sådan regering ud og skabe nye vagter for deres fremtidige sikkerhed.”
Illuminaterne håber på, at folk i deres dekadence har glemt denne forfatningsmæssige ret!

RubinJeg tror, det er derfor, at Council on Foreign Relations(CFR)-medlemmerne Jimmy Carter, Bill Clinton og hans finansminister, Robert Rubin, Alan Greenspan, og deres Wall Street venner - blandt dem den nuværende finansminister, Henry Paulson, tidligere formand for bestyrelsen og administrerende direktør for Goldman Sachs, startede denne subprime-krise og undlod at kautionere for Lehman Brothers - selv om de tidligere reddede den langt mindre Bear Stearns, der [15] ikke engang var insolvent!

   Robert Rubin

Nu vil [16] Obama udnævne sine CFR-venner (Lawrence Summers, James Rubin, Timothy Geithner – endog tidligere Federal Reserve bestyrelsesformand [17] Paul Volcker) til at styre økonomien, de så omhyggeligt har torpederet, lade ræven vogte gæs. For Obama’s økonomiske team er Rubin’s disciple, en af dem endda Robert Rubin’s søn, James! Hvor er forandringen?

Vi har  at gøre med det måske største pengetyveri i historien.

Her er, hvad [18] F. William ENGDAHL skriver i Global Research den 24. november 2008:
“Tidligt stak Paulsen $ 125 milliarder i de ni største banker, herunder $ 10 milliarder i sin tidligere virksomhed, Goldman Sachs. Men hvis vi sammenligner værdien af disse bankaktier med markedsværdien, har amerikanske skatteydere betalt $ 125 milliarder, hvor en investor kunne have købt dem for $ 62.5 milliarder, efter en detaljeret gennemgang ved Ron W. Bloom, en økonom med USAs United Steel Workers´Union, hvis medlemmer og pensionsfonde står over for ødelæggende tab, hvis GM går fallit.
Det vil sige halvdelen af de offentlige penge var en gave til Paulsen’s Wall Street kumpaner.” 


 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=4968

URLs in this post:
[1] Mike Whitney, Global Research 12 Nov. 2008: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=11072
[2] video: http://revolution.blogdns.org/2008/11/ron-paul-konfrontiert-bernanke-mit-weltwahrungsplanen/
[3] The New York Post Nov. 21, 2008: http://www.nypost.com/seven/11182008/business/governments_cant_handle_global_run_on_go_139306.htm
[4] efterspørgselen var 380 tons war, og salgsvolumenet kun 150 tons: http://www.boerse-go.de/partner/ftor/shownews.php?ida=1045195&idc=2
[5] Perth Mint stoppet salget af guld: http://www.theaustralian.news.com.au/business/story/0,28124,24687337-643,00.html
[6] ejes af  NM Rothschild & Sons: http://www.goldbarsworldwide.com/PDF/OR_3_industrycollection.pdf
[7] sølv futures fra Bear Stearns : http://news.silverseek.com/TedButler/1226344970.php
[8] guld i hvælvinger for Rothschild.: http://euro-med.dk/?p=3240
[9] Bloomberg 25 Nov. 2008: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aP5uFzsclsDQ&refer=home
[10] CBS News 25 Nov. 2008: http://www.cbsnews.com/stories/2008/11/25/national/main4631564.shtml?tag=topHome%3btopStories
[11] rapporteret her: http://euro-med.dk/?p=2612
[12] som i Island: http://news.scotsman.com/world/A-nearriot-and--parliament.4722970.jp
[13] D. 9. okt. 2008 udstedte Gerald Celente: http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1485&category=Environment
[14] Celente erklæres: http://www.prisonplanet.com/celente-predicts-revolution-food-riots-tax-rebellions-by-2012.html
[15] ikke engang var insolvent: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/banking_and_finance/article3678336.e
ce

[16] Obama udnævne : http://www.nytimes.com/2008/11/24/us/politics/24rubin.html?_r=2&em
[17] Paul Volcker: http://news.yahoo.com/s/ap/20081126/ap_on_go_pr_wh/obama_economy;_ylt=AhVKvwCY2T1DE4LYY9l.Owms0NUE
[18] F. William ENGDAHL: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=11117