FNs Menneskerettighedsråds Multikulturelle Tempel i Genève

Posted By Anders On November 28, 2008 @ 01:13 In Dansk, Euromed | No Comments

[1]

[2] [2] Zapatero + kong abdullahZapatero’s fanatiske anti-kirkelige regering er meget stolt af sit nye  21. århundredes Sixtinske Kapel, et tempel viet til mangfoldighedens guder. Det har i sidste ende til formål at nedrive den vestlige civilization (især til den jødisk-kristne del), som Zapatero hader så meget.

Ifølge Zapatero, ville verden være så meget mere fredelig, hvis Vesten blot ville opgive den jødisk-kristne monoteisme. Pyt med den lille detalle at hyper-sekularister som Zapatero er indbegrebet af, hvad Al-Qaeda og andre islamiske ekstremister hader ved Vesten. Zapatero mener, at med en lille dosis af [3] mangfoldighedens gruppeterapi vil han være i stand til pakke eventuelle uoverensstemmelser ind, som han måtte have med de islamister, der ønsker at overtage hans land. “(Soeren Kern, Brussels Journal Nov 20, 2008).

UN_NWOJoseph Klein, Frontpage Magazine, 19 Nov. 2008: “I april 2009 vil Durban II-konferencen: Durban Review of the United Nations World Conference Against Racism finde sted i Genève. I Durban I kaprede muslimske nationer dagsordenen med forslag om at fordømme zionisme som “racistisk” og genoplive den berygtede FN’s Generalforsamlingsresolution, der sidestiller zionisme med racisme, som blev vedtaget i 1975 og ophævet i 1991. Afrikanske ledere, med støtte fra radikale US-amerikanske borgerrettighedsaktivister, der omfatter medlemmer af kommende præsident Obama’s tidligere kirke, Trinity United Church of Christ, forlanger slaveri-erstatning fra USA og andre vestlige nationer. Imidlertid fik Sudan, Iran, Saudi-Arabien og Zimbabwe, og andre centre for racisme, intolerance og menneskerettigheder samt grusomheder fribillet.

USA og Israel trak sig ud af 2001 Durban-konferencen i afsky mod den antisemitiske og anti-vestlige retning, der blev taget. USA’s faste repræsentant ved FN, Zalmay Khalilzad, forklarede, hvorfor Bush-administrationen har besluttet ikke at deltage i Durban II overhovedet under de nuværende omstændigheder

Med væsentlige input fra Organisationen for Den Islamiske Konference (OIC) og fra regionale grupper af udviklingslande har især de afrikanske delegationer travlt med udarbejdelse af udkast til det endelige “resultat”-dokument til konferencen, og det drypper af had til Israel og Vesten og viser foragt for friheden.

Durban II er ligesom sin forgænger, 2001–hadegildet, et perfekt eksempel på, hvordan FN bliver brugt til at emballere en ond dagsorden i en pakke, der foregiver at fremme høje mål om at fremme af menneskerettigheder og bekæmpelse af racisme.
Planlæggerne af Durban II har til opgave at fokusere dagsordenen på
(1) at dæmonisere Israel som en racistisk apartheid stat;
(2) konkrete erstatningsforanstaltninger til kompensation for “efterkommere” af ofrene for slaveri, kolonialisme og forskelsbehandling;
(3) at gøre kritik af islam til en krænkelse af international ret.
[4] [5] [5] Human-rights-chamber

[4] [5] [5] Som officielt projekt af det lige så modbydelige FN’s Menneskerettighedsråd bliver Durban II-parodien finansieret med midler fra det almindelige FN-budget med et beløb på næsten syv millioner dollars.

FN’s Menneskerettighedsråds Rum i Genève

Her er et par citater fra det planlagte program:
“… Den mest alvorlige manifestation af bagvaskelse af religioner er stigningen i islamofobi og forværringen af situationen for de muslimske mindretal rundt om i verden”
“Da den eksisterende nationale lovgivning og domstolene har undladt at behandle spørgsmålet, skal internationalt bindende normative standarder udformes, der kan give tilstrækkelige garantier mod bagvaskelse af religioner og religiøs intolerance … national lovgivning alene kan ikke håndtere den stigende strøm af injurier og had mod Muslimer. “

 Som med så mange andre ting, har den kommende præsident Obama ikke udtalt sin stilling til Durban II.

Den danske udenrigsminister Per Stig Møller [6] Jyllands-Posten 28 Oct, 2008 Enten trækker OIC sit forslag om, at kritik af religion er ensbetydende med racisme - eller de vestlige lande vil holde sig væk fra FN-konferencen om racisme, Durban II. (Men desværre, den mand kan man ikke stole på!)

[7] Fn-i-geneve[8] Eur[7] opean Council on Foreign Relations: I slutningen af 1990′erne blev EUs holdninger til menneskerettighederne støttet af over 70% af de afgivne stemmer på FN’s Generalforsamling. I de sidste to år er omfanget af støtten faldet til omkring 50%. EU’s tilbagegang i FN er iøjnefaldende i tre vigtigste fora: Generalforsamlingen, Menneskerettighedsrådet, og Sikkerhedsrådet. Tendensen mht. støtte til kinesiske og russiske positioner i samme afstemninger er nu næsten det stik modsatte, med et spring fra omkring 50% for ti år siden til 74% (Kina) og 76% (Rusland) i de sidste generalforsamlingssessioner.

Hvem er tilhængerne af FNs Menneskerettighedsråd?
[9] The Anna Lindh Foundation 18 Nov: Den administrerende direktør for Anna Lindh Foundation,  Andreu Claret, har deltaget den 18. november 2008, i indvielsen af det nye Menneskerettighedsråds og [10] Alliance of Civilisations Rum i det europæiske hovedkvarter for De Forenede Nationer i Genève.
Indvielsen af den sal blev overværet af en række kendte personligheder, herunder kongen og dronningen af Spanien (medlemmer af Rockefeller’s Club of Rome), FNs generalsekretær, premierministrene i Spanien og Tyrkiet, og den schweiziske præsident.”

[11] Som gave fra Spanien er mødelokalet for nylig blevet renoveret. Miquel Barcelo er en af Spaniens største moderne kunstnere, der har forvandlet kuplen i rummet til en blændende grotte, fuld af stalaktitter, i enhver tænkelig farve.

“Menneskerettighedsrådets og [12] Alliance of Civilizations Rum” er det officielle navn, og det er nu permanent hjemsted for det nyoprettede FN’s Menneskerettighedsråd.


Naturligvis var også FNs Generalsekretær , Ban Ki-moon, til stede og sagde “Korrelationen med mangfoldigheden er klar. Multilaterale løsninger er mere nødvendige end nogensinde. Fra den finansielle krise til klimaændringer og millenniumudviklingsmålene, er tiden inde til at løfte mangfoldigheden til et nyt, stærkere og mere rummeligt niveau.


Soeren Kern, Brussels Journal 20 Nov. 2008: Mens spanierne debatterer den kunstneriske værdi af Barceló’s loft, blev spændingen vendt til vrede, idet de spanske skatteydere opdagede, at det vil blive dem, der skal betale regningen. Det 13-måneders malerprojekt har kostet mere end 20 millioner euro, som er ved at blive betalt af Spanien.

“Hulen er en metafor for Agoraen, det første mødested for mennesker, det store afrikanske træ, hvorunder man kan sidde og tale, og den eneste mulige fremtid: dialog, menneskerettigheder,” siger Barceló.
Idet han bruger postmoderne retorik, der nøje efterligner den, der anvendes af Zapatero,  beskriver Barceló sit nye arbejde som “rækkende ud mod det uendelige, hvilket bringer en mangfoldighed af synspunkter.”

FN-stalaktitMen pyt! Det jo den lille detalle, at pengene blev taget fra u-lands-budgettet til at betale for Zapateros storslåede monument for globalismen. Ifølge den spanske regering er “alt, hvad der er relateret til menneskerettigheder udviklingsbistand, og i den forstand er, hvad der bliver gjort i Genève inden for rammerne af FN, det bedste eksempel på en effektiv mangfoldighed.”


  Loftet i Menneskerettighedsrådets Rum 


“Spaniens udenrigsminister, Miguel Ángel Moratinos, nægtede at diskutere prisen, fordi “kunst har ingen pris.” Han sagde: “Kun tåber forveksler værdi og pris. Dette projekt er en ny måde at føre diplomati og udenrigspolitik.

Som altid med Zapatero: det er det det ydre billede, der betyder noget, ikke stoffet.”

I mellemtiden gør den tankegang sig gældende, hvis Spaniens eksempel på “kunst, som effektiv multilateralisme” gennem FN’s Menneskerettighedsråd og Alliancen af Civilisationer kan bidrage på en eller anden måde til Israels og Vestens undergang, kan Zapatero også tage æren for at bringe fred til Mellemøsten og endda til hele verden.

Så vil mulighederne for at opbygge hans socialistiske utopi blive endeløse!”

Kommentar
Spanien har sine egne, nostalgiske grunde til at længes efter Islam: Muslimerne  beherskede det “[13] Gyldne Al Andalus” 711–1492 A.D. og udryddede der før 1100 A.D. kristendommen
Trykker krisen efterhånden så meget, at “vore” politikere frygter så meget for reaktionen (tænk på Island) fra “deres” befolkninger mht. indvandringsomkostningerne, at de måske dog vil vige tilbage for alt for åbent fortsat at føje spot til den skade, deres holdning forvolder? 
Hvis de deltager i Durban II, vil en allerede udbredt vrede blæse dem i møde.
Men hvis de bliver hjemme, kan de måske vinde en smule sympati hos “deres” befolkninger. Og den sympati vil de så uden tvivl bruge som et røgslør til at udbygge deres endnu farligere Middelhavsunion under.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=4874

URLs in this post:
[1] : http://www.turkishdailynews.com.tr/article.php?enewsid=77183
[2]
: http://euro-med.dk/billeder/billederzapatero-20-2b-20kong-20abdullah-thumb.jpg
[3] mangfoldighedens gruppeterapi : http://euro-med.dk/?p=1262
[4]
: http://euro-med.dk/billeder/billederhuman-2drights-2dchamber.jpg
[5]
: http://euro-med.dk/billeder/billederhuman-2drights-2dchamber-thumb1.jpg
[6] Jyllands-Posten 28 Oct, 2008 : http://jp.dk/indland/indland_politik/article1497864.ece
[7] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederfn-2di-2dgeneve-thumb.jpg
[8] Eur: http://www.ecfr.eu/content/entry/the_european_union_at_the_united_nations/
[9] The Anna Lindh Foundation 18 Nov: http://www.euromedalex.org/Home/EN/Home.aspx
[10] Alliance of Civilisations : http://www.funci.org/en/2008/diary/first-alliance-of-civilizations-forum-in-madrid/
[11]
: http://euro-med.dk/billeder/billederzapatero-20-2b-20kong-20abdullah.jpg
[12] Alliance of Civilizations: http://euro-med.dk/?p=1274
[13] Gyldne Al Andalus: http://euro-med.dk/?p=437