EUs Racistiske Krig Mod Den Hvide Race

Posted By Anders On November 26, 2008 @ 15:32 In Dansk, Euromed | 1 Comment

Blåt Kort-ordningen blev vedtaget af [1] EU Parlamentet i en rådgivende afstemning den 20. november, 2008 - og vil sandsynligvis blive vedtaget af Det Europæiske Råd i begyndelsen af 2009.
Jeg har tidligere beskrevet [2] EUs såkaldte Blåt Kort og planer om at importere 20 millioner ikke-vestlige til erstatning for en demografisk mangel på kvalificeret arbejdskraft i løbet af de kommende 20 år. Men det bliver meget værre.

Det Forenede Kongerige, Irland, og Danmark vil have mulighed for at fravælge - men vil sandsynligvis gøre som sædvanlig: give efter for gruppepres!
Og jeg har beskrevet, at det [3] vækker bekymring blandt europæere  med den gigantiske indvandring i en tid med økonomisk recession - og samtidig med, at der kommer stigende priser som følge af EU’s plan om at reducere CO2-udledningen med 30% i stedet for 20% i forhold til 1990-niveauet inden år 2020.

Men det synes ikke at være nok for den nye verdensordens EU. Det vil nu tilsyneladende øge antallet af legale afrikanske indvandrere (hvilke færdigheder?) til 56 mio inden 2050!
Måske endda fordi EU ikke kan stoppe pres fra det stadigt fattigere befolkningsgrupper med [4] unkontrollerede fødselstal i Nord Afrika – som FN har advaret om .

[5] Jeg kan kun se dette som en hyldest til  initiativtageren til den første europæiske bevægelse, [6] Richard Coudenhove Kalergi, medstifter af Den Europæiske Parlamentariske Union - EUs forløber - og fortaler for den europæiske races undergang: “Fremtidens menneske vil blive af blandet race. Nutidens racer og klasser vil gradvist forsvinde på grund af, at rum, tid, og fordomme forsvinder. Fremtidens eurasiske-negroide race, ligner i sit udseende de gamle egyptere og vil erstatte folkenes mangfoldighed med en mangfoldighed af enkeltpersoner.”
Den [7] Paneuropæiske Union har for nylig hædret denne racistiske profet, hvis bog “Praktischer Idealismus” er forbudt i Tyskland.

[8] Heller ikke det Blå Kort er nok for EU’s bestræbelser på at fremme Coudenhove Kalergis vision:
[8] The Sunday Express Oct. 11, 2008: 56 millioner afrikanske arbejdere skal indkaldes til Europa i en vidtrækkende, hemmeligholdt indvandringsaftale. Et kontroversielt skatteyder-finansieret “Job Center” er åbnet i Mali - blot det første skridt mod at fremme “fri bevægelighed for mennesker i Afrika og EU” – mere end lovet på De Euromediterranske Udenrigsministres [9] 6. Konference i Napoli 2.-3. 12. 2003. 

Bruxelles-økonomer hævder, at Storbritannien og andre EU-lande vil “behøve” 56 millioner gæstearbejdere i 2050 for at kompensere for den “demografiske tilbagegang” på grund af faldende fødselstal og stigende dødelighed på tværs af Europa. Rapporten fra EU’s statistiske organ Eurostat, advarer om, at det store antal indvandrere kan behøves for at dække arbejdskraftmangelen om to år, hvis Europa skal have håb om finansiering af pensions-og sundhedsmæssige behov i dets voksende ældre befolkning.

Rapporten fra det franske MEP, Francoise Castex, opfordrer til, at indvandrere skal gives juridiske rettigheder og adgang til sociale ydelser såsom understøttelse.
Ms Castex sagde: “Det er presserende, at medlemsstaterne har en rolig tilgang til indvandring. At sige »ja«, er ikke et nyt fænomen, vi må acceptere det. Vi har brug for indvandring. “Forslagene omfatter oprettelsen af en ” Blåt Kort”-ordning, der er baseret på den amerikanske green card, der giver fuld arbejdstid og velfærdsrettigheder. Blåt Kort indehavere ville være berettiget til at bevæge sig frit i hele EU og til at  oprette hjem i hvilken som helst af de 27 medlemsstater.

I aftes sagde Sir Andrew Green fra Migration Watch UK: “England og Holland er allerede de mest overfyldte lande i Europa. Som det er, er vi er nødt til at bygge, hvad der svarer til syv byer på størrelse med Birmingham over 25 år for de indvandrere, regeringen allerede forventer.

Regeringen må sikre, at disse arbejdstilladelser ikke er gyldige i Storbritannien. Højere grad af indvandring er det sidste, vi har brug for med en recession på vej.”

Og skyggeindenrigsministeren, Dominic Grieve, sagde: “Når ministre taler barsk om bestræbelserne på at kontrollere indvandringen, er de nødt til at give en klar erklæring om, at national politik ikke undergraves gennem bagdøren i Bruxelles.”

Tusindvis af indvandrere - som Kanoute Tieny fra Mali - får op til £ 5.500 i tilskud fra EU til at vende hjem til Afrika. Hvor er logikken?

[10] UK Independence Party leder Nigel Farage har angrebet trækket som “en skandale”. Han sagde: “Jo hurtigere Storbritannien får kontrollen over   indvandringspolitikken tilbage, des bedre.” Forslagene - del af Afrika-EU-partnerskabsaftalen, undertegnet i Portugal i december sidste år - advarer også  mod de negative virkninger af masseindvandring og opfordrer til “bedre integration af Afrikanske indvandrere “.

Der opfordres også til en medfølende tilgang til otte millioner illegale indvandrere, der allerede bor i EU. Det hedder: “Ulovlige migranter skal ikke behandles som kriminelle. Mange risikerer deres liv, idet de ønsker frihed eller eksistensmulighed i Europa. Så længe EU har en højere levestandard end landene mod syd og øst, vil fristelsen til at komme eksistere - især hvis der er job at få.”

Erklæringen opfordrer EU til at bistå de afrikanske regeringer til at oprette indvandrings-informationscentre “for at få bedre styr på arbejdskraftens mobilitet mellem Afrika og EU”. 

Det første var jobcentret, der blev åbnet i Bamako, hovedstaden i Mali, i mandags. Centret forventes snart at åbne i andre vestafrikanske lande og senere i Nordafrika.

Officielt er lovlig indvandring - Blåt Kort systemet - mere acceptabel end denne hemmelige katastrofale planlægning af den hvide EU-befolknings undergang

[11] EU Parlamentets Pressemeddelelse d. 14. nov, 2008:
“Blåt kort adgangskriterier:
En ansøger skal have fundet et job i EU, og have mindst fem års erfaring i den pågældende sektor eller en universitetsuddannelse, der anerkendes af den medlemsstat. Sagsøgerens kontrakt skal sikre en indkomst på mindst 1.7 gange den gennemsnitlige bruttoløn i bopælslandet, tilføjer medlemmer i udvalget, der fastsætter, at denne løn må ikke være lavere end for en sammenlignelig arbejdstager i værtslandet

Blåt Kort bør ikke gives til asylansøgere eller tredjelandsstatsborgere, der er kommet til Unionen som sæsonarbejdere, idet sidstnævnte er omfattet af et konkret forslag til et direktiv, siger MEP’er i udvalget.
Blåt kort vil også give indehaveren ret til familiesammenføring - hans eller hendes ægtefælle ville også være i stand til at søge et job i EU - og at få social dækning i den pågældende medlemsstat.

MEP’er i Udvalget mener, at medlemsstaterne bør være i stand til at beslutte, hvor mange Blå Kort, de ønsker at give hvert år. Kortet bør ikke betragtes som en “ret” for indvandrere, og kan nægtes, selv hvis de opfylder kriterierne.
De nationale myndigheder skal også være i stand til at afvise indehavere af Blå Kort udstedt af de øvrige medlemsstater til fordel for en national eller EU-løsning, siger de.
MEP’er i udvalget siger også, at medlemsstaterne ikke bør aktivt tilskynde til “hjernetømning” af tredjelande gennem Blå Kort i sektorer, hvor disse lande lider af mangel på arbejdskraft, især inden for områder som sundhed og uddannelse.
Det Forenede Kongerige og Irland ønsker ikke at deltage.

Kommentar 
I et interview med med EurActiv sagde det hollandske parlamentsmedlem, Jeanine Hennis Plasschaert, liberal talskvinde for indvandring, at EPP’s rapport manglede fokus og ville føre til “alle former for restriktioner og bureaukrati, snarere end at åbne dørene for højtuddannede arbejdstagere.”

Ja, men den  25. nov. 2008  kunne man på videoteksten hos DRTV1 læse, at over de næste 2 år vil der komme 8 mio flere arbejdsløse i de 30 OECD-lande. Så hvorfor om 2 år hente flere millioner dårligt uddannede afrikanske muslimer hertil – og hvorfor begynde allerede nu med at rekruttere dem i Afrika? 

Hurra for den økonomiske krise! Den mindsker behovet for arbejdskraft - og gør det uacceptabelt, at EU borgere og politikere importerer alle de muslimske afrikanere.
Denne krise alene kan stoppe eurokratiske og politiske vanvittiges styring af EU ind i katastrofen gennem en eksplosiv indvandring.

Processus-de-dialogueMan kunne se det meget restriktive Blå Kort-system som en ulogisk modsætning til den meningsløse import af 56 mio ufaglærte borgere fra de fattigste og mest uuddannede lande i verden. Man kunne også se det som den hykleriske forskel mellem de beroligende forsikringer til offentligheden og de virkelige hensigter hos de EU illuministiske verdensstatsforkæmpere.

Vi har nu i mange år hørt virksomheders og deres spytslikkende politikeres “skrigen” efter arbejdskraft - som om vækst var en naturlov.

Det er min opfattelse, at når arbejdskraftsressourcerne i et land er opbrugt, skal man stoppe med at producere der og henlægge yderligere produktion til udviklingslande med ledig arbejdskraft - i stedet for at importere arbejdskraft og således at ødelægge vores egen kultur lægge grunden til stadig flere fattigdomsflygtninge.
Jeg selv synes, det er meget usundt for os at blive rigere, end vi nu er. Og “arbejdskraft”import betyder import af store familier, som vi også skal betale for, hvilket gør gevinsten temmelig negativ -især i tider med recession - og skaber parallelsamfund og vold, som vi er vidne til mere og mere til vor smerte.

 

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=4833

URLs in this post:
[1] EU Parlamentet: http://www.europarl.europa.eu/oeil/file.jsp?id=5553642
[2] EUs såkaldte Blåt Kort : http://www.workpermit.com/news/2007-10-23/europe/european-union-blue-card-scheme-unveiled-in-strasbo
urg-franco-frattini.htm

[3] vækker bekymring blandt europæere: http://euro-med.dk/?p=996
[4] unkontrollerede fødselstal i Nord Afrika – som FN har advaret om : http://www.ansamed.info/en/top/ME11.YAM18332.html
[5] Image: http://euro-med.dk/billeder/%C3%A6gyptere.jpg
[6] Richard Coudenhove Kalergi: http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_Graf_Coudenhove-Kalergi
[7] Paneuropæiske Union: http://blog.balder.org/?p=400
[8] Image: http://www.express.co.uk/posts/view/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EUDavid%
20hamiltonMORE

[9] 6. Konference : http://euro-med.dk/?p=1212
[10] Image: http://euro-med.dk/billeder/Map-Eurabia-Highway-Into-Europe.jpg
[11] EU Parlamentets Pressemeddelelse d. 14. nov, 2008: http://www.europarl.europa.eu//news/public/focus_page/018-41713-315-11-46-902-20081107FCS41562-10-11
-2008-2008/default_en.htm