Hitler Genfødt?

Posted By Anders On February 17, 2008 @ 18:04 In Dansk, Euromed | 1 Comment

D. 15.02.2008 afholdt den muslimske  sammenslutning Hisb-ut-tahrir  demonstration i København i amledning  af 17 avisers  genoptrykning af Muhammedtegningerne.

Ad Nørrebrogade  [1] marcherede (rystende video, "Gates of Vienna") en råbende og skrigende  masse, hvis sprogbrug tilsyneladende begrænser sig til Allah-u-Akbar, af sted til Skt Hans Torv. Taleren, den for opfordring til vold mod jøder dømte Hisb-ut-tahrir-fører, Fadi Abdullatif, skreg i følge[2] Politiken 15.02.2008 fra talerstolen:

Fadi Abullatif , Hisb-ut-tahrir d. 15.02.2009

"Vi er samlet her i dag, fordi ytringsfriheden er et forbandet instrument i politikernes hænder.  I islam har vi pligt til at sige sandheden. Ytringsfriheden er friheden til at lyve (taqija- islams "lovlige løgn"). Det er en bevidst provokation fra regeringens side og et forsøg på at holde det muslimske mindretal i Danmark nede, når den accepterer gengivelsen af tegningen. Endnu en gang udsættes vores kære profet for fornærmelser og overgreb. Det er en del af en kampagne mod muslimer for at få os til at opgive vores tro, men de vinder aldrig", hvorefter tilhørerne istemte Sieg - øh, Allah u-Akhbar - Allah er stor. "Statsministeren kalder genoptrykningen for nødvendig, men han bruger ytringsfriheden som en bevidst provokation for at skade islam".

Kalifatet er svaret

[3]
"Det er alene kalifatet, der er i stand til at stoppe krænkelserne. En stat, der reagerer med sværd og ikke med ord. Rejs jer, og etabler et kalifat, der lever for islams skyld og forsvarer Koranen, Muhammed og hans sharia. En stat, der viser prisen for at fornærme profeten", sagde Abdullatif fra talerstolen. "Det er slut med tavshed og underkastelse."

Uroligheder er skadelige
Med udskejelserne i den sidste uges tid, hvor unge muslimer støttet af deres danske autonome håndlangere fra den mentalhygiejniske vridemaskine har brændt utallige biler og skoler af, har islam endnu en gang mindet os om, at det med freden er ren taqija, islams "legale løgn" (koransura 9:1) - at stikke blår i øjnene på europæiske [4] Dhimmi-slavesjæle. En teknik Hitler beherskede til fuldkommenhed.

Muslimerne hævder, at deres motiv til ildspåsættelserne i den sidste uges tid er genoptrykningen af muhammedtegningerne. Det passer ikke (taqija), idet de startede inden de 2 tunesiske mænd blev arresteret for bevislige mordplaner mod en af tegnerne. Det var disse 2 mænds dødstrussel, som fik de 17 aviser til at genoptrykke tegningerne i protest og sympati med tegneren. 

[5]

I natten mellem 14. og 15. febr. 2008 rykkede brandvæsen og politi ud til 110 SA påsatte brande (muslimer og deres autonome håndlangere) i Danmark (Snaphanen 15.02.2008)

"De, som skræmmer befolkningen ved disse uroligheder, tjener kun de højreorientede i landet, som ønsker at skade islam", siger han.

Med sin sidste sætning røber Abdullatif uventet intelligens: Han ved, at han opnår mere ved at få de naive danskere til fortsat at tro på islam som "fredens religion". Men han er skinhellig - for han har jo lige opfordret muslimerne til at gribe til sværdet! Når ned til 12-årige muslimske børn leger pyromaner, kender vi billedet fra den palæstinensiske intifada: Børnene sendes i krig af de voksne, fordi de er under den kriminelle lavalder!!

Hvordan sådanne uforenelige parallelsamfund skal leve i samme land? Vi har tilbudt muslimerne alle vore muligheder - men de kan eller vil ikke tage imod dem. Der er to muligheder: Den stærke islam æder svage eropæeres dekadence og gør os til rettroende muslimer - eller de svage europæere bliver pludselig stærke og smider den endnu talmæssigt underlegne ballademager-ideologis tilhængere ud af landet. Det sidste er desværre næppe sandsynligt. Dertil er vi for hjernevaskede af den Nye Verdensordens [6] mentalhygiejne og [7] 68er revolution.

                            Skolen i Værebro brænder (Ekstra Bladet 14.02. 2008)  [8]

For vi står nu med spørgsmålet: Hvorfor finder en tolerant retsstat sig i intolerance? Hvorfor finder retsstaten sig i, at dens borgere offentlig hetser til at indføre sværdets regime i stedet for ordets?
Og direkte opfordringer til oprør? Dette er jo højforræderi. Men deri er Hisb-ut-tahrir desværre kolleger til vore politikere, der har solgt os til islam gennem [9] Euromediterranien Imperiet. Nu står så politikere og politi magtesløse over for mørkets kræfter, lader os i stikken og nægter os til og med retten til selvforsvar!

Svaret er: Fordi vi er dekadente, feje og håber, at sværdet ikke rammer os selv - men kun naboen!!  Derfor fortjener vi alt, hvad islam kommer til at gøre mod os! For vi har ikke lagt pres på vore politikere.

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=466

URLs in this post:
[1] marcherede: http://uk.youtube.com/watch?v=WeJyHosS0bM
[2] Politiken 15.02.2008: http://politiken.dk/indland/article472326.ece
[3] Image: http://euro-med.dk/billeder/hisbuttahrir.jpg
[4] Dhimmi-slavesjæle: http://euro-med.dk/?p=437
[5] Image: http://euro-med.dk/billeder/kort-over-brande.jpg
[6] mentalhygiejne: http://euro-med.dk/?p=143
[7] 68er revolution: http://euro-med.dk/?p=156
[8] Image: http://euro-med.dk/billeder/v%25c3%25a6rebro-skole.jpg
[9] Euromediterranien Imperiet: http://euro-med.dk/?p=456