“Politisk Korrekthed Er Dhimmitude” I: Politiker-Udsagn

Posted By Anders On February 4, 2008 @ 21:19 In Dansk, Euromed | 1 Comment

I jan. 2008 var der Landdagsvalg i Hessen, Tyskland. Dette blev et skoleeksempel på, hvordan "politisk korrekthed" er identisk med "dhimmitude", dvs. underkastelse under sågar islamisk kriminalitet og på,  at sådant  betaler sig i en hjernevasket befolkning:
I valgkampagnen kritiserede Hessens kristne regeringschef, Roland Koch, muslimsk ungdomskriminalitet. Han blev (naturligvis) stærkt angrebet af den "politiske korrekthed" blandt socialdemokrater og De Grønne - såvel som fra Jødernes centralråd, hvis generalsekretær, [1] Stefan Kramer, og dette råds tidl. vice-chef, [2] Michel Friedman, sammenlignede Koch med nazister, fordi han reagerede på jødernes værste fjenders overgreb!!
Det ser ud til, at de overalt  [3] Rockefeller-og rød/grønt loyale[3] politisk korrekte medier så systematisk forvandlede Roland Kochs forestående sejr til en katastrofe med [4] mentalhygiejniske midler. Ikke forgæves har den[5] grønne Joschka Fischer i 2007 været "Distinguished Diplomate" hos [5] Rockefellers [5] US Council on Foreign Relations og været medstifter af  European Council on Foreign Relations.

[6]

Koch´s CDU parti led svære tab på 12.5 procentpoints ved valget, hvorpå  [7] nogle "politisk korrekte" CDU  politikere også angreb Koch .  Heldigvis støttes Koch af CDU-leder [8] Angela Merkel, som tør modsætte sig Tyrkisk EU-optagelse. Må hun kunne modstå presset fra den Nye Verdensorden!

Hvad er dhimmitude?
”Udtrykket dhimmitude kommer fra arabisk “dhimmi”. Det hentyder til underkuede , ikke-muslimske individer eller folkeslag, som accepterer den ydmygende og snærende underordning under en opadstigende islamisk magt for at undgå død eller at blive slaver.  Dvs. hele den muslimske jihad dynamik, hvorved engang blomstrende ikke-muslimske flertalscivilisationer er blevet reduceret til slet fungerende dhimmitude (slavestatus). Mange er blevet helt islamiserede og er gået under. Andre er forstenede rester af fortiden, ude af stand til at udvikle sig" (Bat Ye´or, Eurabia 2005).

Jeg forstår dhimmitude derudover som en til alle tider karakteristisk selvpålagt, krybende underkastelse under islam af politiske, økonomiske, ideologiske, sikkerheds- eller karrieregrunde - eller blot af hensyn til flertallets mening.. 

Nutidens dhimmitude: Hele EU-organisationens underkastelse under islam. [9]
Klein Verzet 23. jan. 2008:

"Den hollandske antiterrorisme koordinator Joustra har [10] advaret parlamentsmedlem Geert Wilders. Han sagde til Wilders, at han stod over for mulig  [11] udvisning  fra Holland, hvis han frigiver sin 10 minutters kritiske film om islam. Dagen efter talte premierminister Balkenende om den krise, landet står over for pga. filmen. Og både inden- og udenrigsministeren fortalte parlamentsmedlemmet, at hans film kunne få konsekvenser for hans sikkerhed i ind- og udland. "
Denne hollandske manifestation af underkastelse under islam kom efter at [12] Stormuftien af Syrien havde talt i EU-parlamentet, en tale, som er en skandale af 2 grunde:

 1. EU Parlamentet inviterede en taler, som prædiker en ideologi, der er diametralt modsat EUs værdier som nedfældet i dec. 2007 i EUs charter om Fundamentale Rettigheder. 2. Fordi muftien i sin tale truede et af den europæiske enheds stifterlande, Holland, [13] med blodbad og krig, hvis hollænderne ikke stoppede Geert Wilders´film. Denne advarsel har åbenbart skræmt livet ud af den hollandske regering, der nok husker "Muhammedkrisen", der faktisk gjorde næsten hele Europa til føjelige dhimmier. Kun et [14] preview af 1. del af Wilder´s film er hidtil blevet blog-publiceret, skønt den var annonceret til 25. jan. 2008. Dette  er "politisk korrekthed" , dhimmitude, alias selvforskyldt fejhed i det politiske establishment, der har importeret denne muslimske terror. Sådant kan kun forstærke muslimernes mening om sig selv: at de er det udvalgte herrefolk over Vestens dekadente, foragtelige og kujonagtige slavesjæle.

Denne stormufti af Jerusalem havde også en høj stjerne hos europæiske politikere: Al Husseini boede i Berlin under 2. verdenskrig  - og organiserede 2 muslimske divisioner til at [15] terrorisere de kristne serbere i Jugoslavien. Hans folk - undvegne naziforbrydere, der var konverteret til det islamiske herrefolk - fremmede den Europæisk-Arabiske Dialog, forløberen for Euromediterranien. (Bat Ye´or Eurabia 2005).

[16] Politisk korrekthed/dhimmitude er at tolerere dette

" Michael Nazir-Ali er den første asiatiske biskop i den engelske statskirke (Rochester). Hans kommentarer sidste uge om muslimske ekstremisters kvælertag og  [17] adgang-forbudt-zoner for kristne i nogle kommuner genoplivede debatten om den fremtidige kulturelle mangfoldighed og fremkaldte en strøm af fordømmelse. Medlemmer af alle 3 politiske partier råbte straks op om at afskedige ham."

"For lidt over et år siden blev daværende indenrigsminister Reid afbrudt af den muslimske ekstremist, Abu Izzadeen i  Leytonstone, Øst London, under en tale om terrorisme. "Hvor vover du komme til et muslimsk område ?" skreg Izzadeen. De britiske politiske partier ved ikke mere , hvad de eller Britannien står for."    (The Times Online Jan. 13, 2008)

Britiske Indenrigsminister Jacqi Smith

[18] Og at sige dette: “Indenrigsminister Jacqui Smith sagde, at ekstremister  opførte sig i modstrid med deres tro, snarere end at de handlede i islams navn. Så hun indførte udtrykket:Anti-islamisk handlingi stedet for terror"  (og så derved bekvemt bort fra koranbefalingerme, som jo er = islam).
“Sikkerhedsembedsmænd mener, at en direkte sammenkædning mellem islam og terror er betændt og risikerer at fremmedgøre den muslimske opinion.” (The Daily Mail, Jan. 17, 2008).
Den britiske indenrigsminister efterlever ligefrem taqija, islams "legale" løgn for at stikke vantro blår i øjnene.  (Koransura 9:1,  4. Conf. of Acad. Islamic Res., Cairo 1970). Mere dhimmi kan man ikke blive.

Og dette: Bloggeren [19] Lionheart står til fængsel for at have bragt sandheden om muslimske narkobanders ødelæggelse af Lutons ungdom - trods det, at Lionheart havde hjulpet politiet med at afsløre 7.7.2005 bombemændene!! Grund: Myndighedernes Frygt for islam.
Man dømmer den finske blogger [20] Tomashot og bloggen News from Finland for at have beskrevet den muslimske kriminalitet i Finland, som de politisk korrekte medier fortier - og lukker begge blogs!!

At dømme således:

[21] The Times Online 24. jan., 2008: Tegnefilm om de 3 små grise: Balladen samlede sig om  Bett awards, der støttes af Becta, regeringens undervisningsteknologikontor. Dommerne mente bl.a. : “Tanken om at genfortælle en traditionel historie er fin, men den bør ikke fremmedgøre arbejsstyrken. I særdeleshed vil dommerne ikke anbefale dette produkt til det muslimske samfund". Derfor ingen støtte!
[22] Sparegrise
er nu afskaffet af de britiske banker af hensyn til muslimerne, der ikke engang føler sig krænket af sparegrise!

[23] Samt at sige [24] dette (ss.12-13):
Tidl. britiske premierminister
, Tony Blair, marts 2006: “Det mest bemærkelsesværdige ved Koranen - for så vidt den kan oversættes rigtigt fra arabisk - er at forstå, hvor fremskridtsvenlig den er… Jeg taler med stor frygtsomhed og ydmyghed (typiske dhimmi-udtryk)  som  medlem af et andet trossamfund. Jeg er ikke kvalificeret til at dømme… Den er altfavnende!… Den hæver videnskab til skyerne og afskyer overtro!! Den er praktisk og langt forud for sin tid i sin indstilling til kvinder, ægteskab og regeringsform ," sagde han. Han tilføjede, at under koranledelse var udbredningen af islam og dets herredømme over tidligere kristne og hedenske lande "åndeløst betagende".

[25] Og at sige dette : Den tidligere Svenske socialdemokratiske minister, Jens Orback, i radioen:" Vi må være åbne og tolerante mod islam og muslimerne, for når vi kommer i mindretal, vil de også være det mod os" !!!

Samt dette: Den danske udenrigsminister, Per Stig Møller (citeret af prof. Bent Jensen i Jyllands-Posten 26. Nov. 2005):

Dhimmi Per Stig Møller, dansk udenrigsminister ønsker bare at behage muslimerne

"Den kristne civilisation er under pres. Normalt skulle der derfor presses tilbage, sådan som Europa gjorde det i perioden mellem 700 og 1699." Men da udenrigsministeren ikke går ind for religionskrig i det 21. århundrede, har han lavet en ”budgetlinie" (ca 100 millioner kr. - det "Arabiske Initiativ") -  i finansloven, som tilgodeser partnerskab med den arabiske verden. ”Næste gang er vi taberne. Fordi befolkningsudviklingen er til ugunst for europæerne: Så skal vi gamle til at stå op imod en overvældende mængde af muslimer”.

Og hvordan vil vore dhimmi-politikere så klare det morads, de bringer os ud i?

[26] Dhimmier i færd med at sælge Danmark til islam

[27] Bostom har flg. bemærkninger:  Amir Taheri  har citeret de måske mest foruroligende eksempler på  denne tilbøjelighed til at hengive sig til en historisk og farlig fantasi.  To mytiske opfindelser om det "tilsigtede fælleskirkelige", islamiske herredømme i Europa er blevet genoplivet: 1. Det 'Andalusiske Paradis i det muslimske Spanien (det skal jeg senere skrive om) og  2. Det tidligere ottomanske millet system (mest udtalt i Østeuropa, især på Balkan) .
Taheri, men desværre ikke Kepel, Chirac's rådgiver, var klog nok til at stille spørgsmålet: Hvem skal styre dette nye Andalusien: Muslimerne eller de sekulære franskmænd?
Mulighed 2 har spillet fallit i de franske forstæders evige guerillakrig mellem de uforemnelige parallelsamfund.

Så det virkelige spørgsmål er: Er vore politikere selv feje dhimmier - eller er de Den [28] illuministiske Nye Verdensordens bestukne/truede dhimmi-lignende slaver, der skal gøre os til dhimmier?
For det sidste taler, at vore politikere ikke mindsker faren - men tværtimod pumper flere og flere muslimer ind i EuropaArticle printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=394

URLs in this post:
[1] Stefan Kramer: http://www.pr-inside.com/immigrant-groups-criticize-german-conservative-s-r380402.htm
[2] Michel Friedman: http://www.ksta.de/html/artikel/1201334260275.shtml
[3] Rockefeller-og rød/grønt loyale: http://www.pi-news.net/2008/02/zur-parteilichkeit-der-oeffentl-rechtlichen-medien/#more-6817
[4] mentalhygiejniske: http://euro-med.dk/?p=143
[5] grønne Joschka Fischer i 2007 været "Distinguished Diplomate" hos : http://euro-med.dk/?p=123
[6] Image: http://euro-med.dk/billeder/controlled-press.jpg
[7] nogle "politisk korrekte" CDU  politikere også angreb Koch .: http://www.derwesten.de/nachrichten/nachrichten/politik/2008/1/31/news-20014523/detail.html
[8] Angela Merkel, som tør modsætte sig Tyrkisk EU-optagelse.: http://www.focus-fen.net/index.php?id=n132611
[9]
Klein Verzet 23. jan. 2008:: http://kleinverzet.blogspot.com/2008/01/parliamentary-member-wilders-faces.html
[10] advaret parlamentsmedlem Geert Wilders: http://www.volkskrant.nl/binnenland/article497246.ece/Angst_voor_islam_regeert_Nederland
[11] udvisning: http://www.nieuwnieuws.nl/archives/binnenland/2008/01/wilders_ontvlucht_nederland.html
[12] Stormuftien af Syrien havde talt i EU-parlamentet: http://euro-med.dk/?p=325
[13] med blodbad og krig: http://www.plnewsforum.com/index.php?/forums/viewthread/28013/
[14] preview: http://www.youtube.com/watch?v=j0jUuzdfqfc&eurl=http://kleinverzet.blogspot.com/2008/01/preview-
geert-wilders-his-koran-movie.html

[15] terrorisere de kristne serbere: http://de.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Amin_al-Husseini
[16] Politisk korrekthed/dhimmitude er at tolerere dette : http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article3176455.ece
[17] adgang-forbudt-zoner for kristne: http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2008/01/06/nislam106.xml
[18] Og at sige dette: http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=508901&in_page_id=17
66&ito=1490

[19] Lionheart: http://euro-med.dk/?p=265
[20] Tomashot og bloggen News from Finland: http://euro-med.dk/?p=336
[21] The Times Online 24. jan., 2008: http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/books/children/article3241394.ece
[22] Sparegrise: http://news.ninemsn.com.au/article.aspx?id=68445
[23] Samt: http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/010726.php
[24] dette : http://fpc.org.uk/fsblob/798.pdf
[25] Og at sige dette : http://www.sverigeicentrum.se/206/muslimer.html
[26] Image: http://euro-med.dk/billeder/fog-rasmussenfez-klaedte-muslimer.jpg
[27] Bostom: http://www.americanthinker.com/2005/11/eurabias_morass_elicits_mythic.html
[28] illuministiske: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2007-0356&language=EN
&mode=XML