Fig. 1 Mail Online 29. Okt. 2008: Første oktobersnefald i London i 74 år
 

Fig. 2 Ice Age Now: Rekordlave temperaturer i USA i okt. 2008

 

Fig. 3 Nodpolens iskappe tiltager for 2. år i træk (28.okt 2007- 28. okt. 2008)

AFP 30. Apr. 2008 – citerer Nature: Truende afkøling af golfstrømmen og global afkøling i de næste 10 år eller mere.

Afsmeltningen at Grønlands-indlandsisen i Jakobshavn skyldes ikke stigende lufttemperatur som gang på gang påstået af bilderberger 2005, Connie Hedegård , der har taget alverdens politikere med dertil for at vise resultatet af den "globale opvarmning"  - men derimod en varm bundstrøm, Irmingerstrømmen, der måske pga. ændrede vindforhold er blevet mere udtalt

 
Fig. 4 University of Alabama Huntsville: Globale temperaturer 1979-2008 - satellitmålinger
 
Fig. 5 (NIWA Science): Kuldioxyd (CO2) i atmosfæren
 

Hvor er forbindelsen mellem "global opvarmning" og CO2?
Se her og her. Der er ingen. Vi kan til og med være på vej mod en ny istid, idet de tidligere blev forudgået af 10-25 års global opvarmning, der standsede "verdens puls", dvs. Golfstrømmen. Faktisk er vi helt naturligt på vej ud af en lille istid siden 1870. Forud for dennne istid var der i middelalderen varmere end i dag. Dette skyldes en naturlig cyklus med variationer i solpletaktiviteten.
CO2-stigningen skyldes en forsinket frigørelse fra oceanerne, når det bliver varmere - er ikke årsagen til at det bliver varmere.

For 450 millioner år siden indeholdt atmosfæren 10 gange mere CO2 end i dag - og da var der istid!

Så hvad med den kommende forarmende  CO2-skat?
Den er ikke andet end en skat til Den Nye Verdensorden som aftalt på Bilderbergmødet i Rottach Egern 2005 - hvor journalisten Daniel Estulin havde sneget sig ind. Derfor skal denne skat udnyttes til det yderste: EU-Parlamentets Pressemeddelelse 29. okt, 2008: "Europaparlamentets Bureau har besluttet at fremsætte en strategisk plan for at reducere institutionens CO2-fingeraftryk med 30%, hvorved det overstiger EUs forethavende om at reducere drivhusgasudslippet med 20%."
Udledningstilladelser indbringer en masse penge, som vi i sidste ende skal betale.