Joe Biden Og Colin Powel:”Forbered Jer Nu På Det Værste!”

Posted By Anders On October 23, 2008 @ 00:15 In Dansk, Euromed | 1 Comment

Er vi ved begyndelsen af en tilfældig, uforudsigelig økonomisk krise på grund af grådige bankfolk - eller er vi i begyndelsen af en planlagt altomfattende verdenskatastrofe - som efter den Store Depression i 30érne?[1]

Lad os lytte til den [2] Nye Verdensordens Barack Obamas vice-præsident kandidat, [3] Joe Biden abc-news: "Det vil ikke vare seks måneder, før verden tester Barack Obama som de gjorde med John Kennedy. Jeg kan give jer mindst fire eller fem scenarier, hvor det kunne stamme fra," sagde Biden til Emerald City tilhængere, og nævnede Mellemøsten og Rusland som muligheder. "Og han får brug for hjælp. Og den form for hjælp han får brug for er, at han får brug for jer til- ikke økonomisk at hjælpe ham.

Læg mærke til dette, vi vil få en international krise, en menneskeskabt krise, for at teste denne fyrs temperament." "Omgjord jeres lænder," sagde Biden til skaren. "Vi vil vinde med jeres hjælp, om Gud vil, vi  vil vinde, men dette bliver ikke en dans på roser. Denne næste præsident vil få overladt det mest betydningsfulde hverv Dette er et systemisk problem, vi har med denne økonomi. Jeg lover jer alle, der vil sidde her om et år fra nu af, at I vil sige: "Åh min Gud, hvorfor er de dér i meningsmålingerne? Hvorfor er tilslutningen så ringe? Hvorfor er det her så hårdt? "
Vi bliver nødt til at tage nogle utroligt vanskelige beslutninger i de første to år. Så jeg beder jer nu, jeg beder jer nu, være parat til at holde fast ved os. Jeg garanterer jer for, at det kommer til at ske ([4] video)!!"

Tidligere US udenrigsminister, Colin Powell, angiver sågar datoen for den kommende store krise til 21.-22. januar 2009 ([5] video)!!!

Hvordan kan Colin Powel vide denne dato?
[6] The Middle east Times, Oct. 22, 2008 (uddrag): "Ethvert alternativ til et militært angreb (mod Iran) er nu opbrugt, og uret nærmer sig midnat.
I maj 2007  indgik
USA en hemmelig aftale med Iran om ikke at angribe det til gengæld for, at Iran reducerede sin terrorisme i Irak og Afghanistan og holdt sin oliepris stabil indtil udgangen af Bush's embedsperiode d. 20 januar 2009.
Dette gav Iran tid til at udvikle sine atomvåben og rekvirere raketter fra Rusland og Kina - og det gav amerikanerne tid til at opbygge en formidabel krigsmaskine omkring Iran (Jeg rapporterer senere) til brug, når den hemmelige "Store Handel" udløber den 21. januar2009."

[7] Debkafile, Oct 21, 2008: "USA's efterretningstjenester har ændret sit skøn til, at Iran vil være klar til at bygge sin første atombombe blot en måned, efter at den næste amerikanske præsident er taget i ed. Det afsløredes af DEBKAfile's Washington kilder som værende videregivet som retningslinje til de 2 præsidentkandidaters mellemøsthold.

Denne udvikling sammen med galopperende global økonomisk krise vil tvinge den kommende amerikanske præsident til at gå lige ind i beslutningsprocessen uden pause på dag ét i det Ovale Kontor.
Han vil skulle bestemme, hvilke hasteforanstaltninger, der kan tjene bedst for at holde en atombombe ude af den islamiske republiks hænder.
.
Viden om denne udfordring farvede Sen. Biden's ekstra ord i Seattle.

Israels politiske og militære ledere står også over for et vanskeligt dilemma, som ikke længere kan udsættes , nemlig om de skal slå til mod Irans nukleare anlæg militært i de næste tre måneder mellem USA-præsidentskaberne før sidste vindue lukkes i.

Kommentar
Så uanset hvem bliver den amerikanske præsident, kan vi forvente en større økonomisk og sandsynligvis en militær katastrofe i Mellemøsten inden for denærmeste tid - en forværring af den nuværende økonomiske rod - et rod, der helt sikkert skyldes de uansvarlige "Subprime" lån indledt af Jimmy Carter og Bill Clinton - og næret af Alan Greenspans uansvarligt lavrente politik.

[8] Men hvem gjorde krisen global?
[8] The Telegraph 18 Oct, 2008: FSAs (Finanstilsyn) kludren kan ifølge tilsynsmyndighederne i andre lande have spillet en aktiv rolle i udløsningen af kreditkrisen, som bragte det globale finansielle system på randen af sammenbrud.
En finansiel kæde linker amerikanske sub-prime realkreditlån til pakkere og sælgere af disse pantelån i (London) City, samt på Wall Street.
 
[9] I fredags krævede det Konservative Partis finanstalsmand, Philip Hammond, en offentlig undersøgelse af FSA's tilsyn med AIG Financial Products i Mayfair.

AIGs ledelse har erkendt, at London blev skuepladsen for dens dårlige forretninger.

I modsætning til normal praksis garderede AIG Financial Products sig ikke mod et muligt fald i CDS-markedet.

AIG Financial Products havde bygget et forretningsbjerg på en meget lille kapital. Det indledte den optrævling, der førte til AIG's centrale rolle mht. udløsningen af den globale finansielle krise.

AIG-skandalen forbinder den premierministeren med den finansielle krise idet han skabte FSA, da han blev kansler i 1997.

"Premierministeren har brugt Londons City som sin malkeko," sagde Tory finanstalsmand Hammond. "Han har lånt af den. Han beskatter den. Nu ser det ud til, at han gjorde det muligt for den at operere uden tilstrækkelig regulering. 

Gordon Brown - der holder lange taler om den Nye Verdensorden (højre margen på denne blog), tillod FSA ikke at kontrollere den helt uprofessionelle adfærd hos AIG. Hvorfor?

Lad os tage et kig på [10] FSA, i.e. the Financial Service Authority.
I følge FSA's hjemmeside styres denne NGO, FSA, der stiftedes i 1997, af en bestyrelse udpeget af Finansministeriet i samarbejde med Bank of England - der er [11] dybt afhængig af Rothschild.
Ud over formanden og 3 administrerende direktørerer er der ni ikke-udøvende medlemmer af bestyrelsen.

[10] FSA har ansvaret i UK for godkendelse og overvågning af finansielle tjenesteydelser, institutioner og markeder og inden for de aftalte lovgivningsmæssige rammer for den regulerende politik.
FSA bidrager på i Lamfalussy-processen (EU)
.
Banken er ansvarlig for den overordnede stabilitet i det britiske finansielle system og har en rolle i at fremme effektiviteten af de britiske finansielle tjenesteydelser!?!

Hvem er medlemmer af bestyrelsen?
Følgende oplysninger er fra [12] FSAs website.

Lord Jacob Rothschild

Formanden for bestyrelsen er Lord Adair Turner, fra 2000-2006 var han næstformand for Merrill Lynch ( [13] Rothschild datter) Europa. Indtil 2008 var han direktør for Standard Chartered Bank, en [14] Rothschild datter. Ud over det er han bestyrelsesmedlem i WWF, som instituttet [15] Foundation Watch skriver om: "Rockefellers penge påvirker WWF's internationale dagsorden"

Næstformand er Sir James Crosby: Som stiftende direktør for J Rothschild Assurance (nu St. James Place) i 1991 blev han direktør for [16] St James Place plc fra 2000 til 2006.

Den administrerende direktør er Hector Sands, der kommer fra Credit Suisse First Boston, Credit Suisse og Rothschild ikke blot konkurrerenter men også samarbejdspartnere og ofte [17] skifter de bankfolk.

Sally Dewar, administrerende direktør, kom fra London Stock Exchange, som [18] Edmond de Rothschild er medlem af .

Administrerende direktør Peter Fisher er den administrerende direktør i [19] BlackRock – en Rothschild allieret.

FSA bestyrelsesmedlem Brian Flanagan er  direktør hos [20] Rothschild klient Wm Morrison Supermarkets

FSA bestyrelsesmedlem John Gieve Deputy Governor, Financial Stability of Bank of England i januar 2006. Bank of England er dybt afhængige af Rothschild og Wall Street.

FSA bestyrelsesmedlem David Miles: David blev adm. direktør og britisk Cheføkonom på [21] Morgan Stanley & Co Ltd, en Rockefeller partner . Tidligere arbejdede David  for Bank of England.

Billedet er lavet af [22] David Dees

Kommentar
Den nuværende finansielle krise blev til i USA - og udløstes globalt i London - enten ved incompetence - eller forsætlig forsømmelse fra FSA. Den sidstnævnte mulighed bliver tydelig , når man tænker på folkene i bestyrelsen for denne FSA: De er i vid udstrækning Rothscild-Rockefeller folk, dvs den illuministiske Nye Verdensordens lejesvende.

Så mistanken om, at Rothschild har gjort denne krise global fra London lige for øjnene af "Nye Verdensordens" -Gordon Brown (se video i højre margin på denne blog) vokser sig stærkere.

I min næste artikel vil jeg beskrive flere  overraskelser bag FSA.

Men måske har vi i vores bekymringer om økonomien ikke engang fattet det fulde perspektiv af den løbende verdensomspændende krise.
Det er en finansiel krise, der synes at være forløberen for en større økonomisk krise, der er lige begyndt.
Men hertil kommer, at en militær katastrofe truer i den nærmeste fremtid i Mellemøsten - det vil i det mindste have effekt på verdensøkonomien - måske få den til at kollapse fuldstændigt - sådan som det så længe har været planlagt af [23] illuministerne.

Om sandt eller ikke: lækagen af oplysningerne om, at den iranske atombombe praktisk taget erfærdigudviklet, er et signal om, at krigen er en afgjort sag, da dette fremsættes af en mulig kommende amerikansk vice-præsident.
Perspektivet kan endda være langt mere ildevarslende - men også rumme et glimt af håb, som jeg skal komme ind på senere -til passende tid.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=3316

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/billeder/joe-biden.jpg
[2] Nye Verdensordens Barack Obamas: http://euro-med.dk/?p=1320
[3] Joe Biden abc-news: http://blogs.abcnews.com/politicalradar/2008/10/biden-to-suppor.html
[4] video: http://uk.youtube.com/watch?v=dOwb9l0DtRA
[5] video: http://uk.youtube.com/watch?v=_LDBOPcHpeo
[6] The Middle east Times, Oct. 22, 2008 (uddrag): http://www.metimes.com/Opinion/2008/10/22/the_grand_bargain/4459/
[7] Debkafile, Oct 21, 2008: http://www.debka.com/headline.php?hid=5660
[8] Image: http://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/financialcrisis/3225213/AIG-trail-leads-to-London-c
asino.html

[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/FSA.jpg
[10] FSA, i.e. the Financial Service Authority: http://www.fsa.gov.uk/pubs/other/fsap_guide.pdf
[11] dybt afhængig af Rothschild: http://euro-med.dk/?p=3167
[12] FSAs website: http://www.fsa.gov.uk/Pages/About/Who/board/index.shtml
[13] Rothschild datter: http://www.forbes.com/business/2005/07/21/rothschild-banking-international-cx_0721bizmanrothschild.h
tml

[14] Rothschild datter: http://www.iht.com/articles/1994/02/26/mrb2.php
[15] Foundation Watch: http://www.capitalresearch.org/pubs/pdf/FW0706.pdf
[16] St James Place plc: http://www.alacrastore.com/storecontent/spcred/145506
[17] skifter: http://www.google.com/search?q=credit+suisse+%2B+rothschild&rls=com.microsoft
[18] Edmond de Rothschild er medlem af .: http://www.lcfr.co.uk/en/londres/securities/country_funds.asp
[19] BlackRock – en Rothschild allieret.: http://findarticles.com/p/articles/mi_m0EIN/is_/ai_86126235
[20] Rothschild klient Wm Morrison Supermarkets: http://www.forbes.com/home/feeds/afx/2006/04/03/afx2640678.html
[21] Morgan Stanley & Co Ltd, en Rockefeller partner : http://www.rockefellergroup.com/news/r6917_morgan_stanley_lease.html
[22] David Dees: http://www.rense.com/1.mpicons/dees1.htm
[23] illuministerne: http://euro-med.dk/?p=511