EU-Diktaturets Ansigt

Posted By Anders On January 20, 2008 @ 15:21 In Dansk, Euromed | No Comments

[1] José Barroso President for EU Kommissionen
16.01.2008 (EUOBSERVER / BRUXELLES) - EU-Kommissionen har antydet, at den ikke vil bøje sig for pres, der kommer fra adskillige medlemstater og mildne planer om at nedskære CO2 udslippene i de 27 lande i løbet af det næste årti. Da han talte til MEPer i Strasbourg d.15 Januar, sagde Kommissionspræsident Jose Manuel Barroso: "Forvent ikke, at vi går på kompromis med europæiske interesser."  Han kunne have tilføjet: Fordi vi alle risikerer at miste mange penge, hvis vi gør!

Baroleon

"Både vor internationale troværdighed og troværdigheden over for EU-borgerne (altså modsætningen til "international"!) afhænger af opfyldelsen af målene." Han talte nøjagtigt en uge før Kommissionen skal afsløre en pakke af lovforslag, der i detaljer beskriver hvordan hvert enkelt medlemsland skal bidrage til de ambitiøse grønne mål inden 2020. 

I marts sidste år enedes EU-lederne om, at blokken skulle reducere sit CO2-udslip med 20% og få vedvarende energi sv.t. energiforbruget om 12 år. Vedvarende energi i EU står for 8.5% af produktionen.

I de sidste uger har det været genstand for stærk lobby-aktivitet  fra medlemsstaterne, som er opsatte på at nedtone deres evne til at producere vedvarende energi og det omfang, hvori de kan forventes at reducere deres CO2-udslip. Og imens er Kommissionen ved at finpudse sine dekreter.

Frankrig, Tyskland og Spanien har sendt klagebreve til Bruxelles, mens andre lande siges at støtte Kommissionens kritik.
Desuden siger forretningslobbyen, at europæiske selskaber vil blive forfordelt, hvis de skal rette sig efter strengere milieuregler end deres konkurrenter i Kina og USA. 
Men hvem har det afgørende ord?


For sin del har Kommissionen ved adskillige lejligheder hævdet, at EU ved at handle nu vil få fordelen af at være den første, der optræder på det grønne marked (Hvilket kun har én mening: penge til alle deltagere!). Dets internationale ry for at være flagskib for for milieuvenlige forslag er (for resten) også på spil.

[2] EU-Parlamentet  Dec. 2007

"Barnagtig opførsel": Protest fra magtløse og udstødte EU-skeptikere i EU-Parlamentet, da EUs Menneskeretighedscharter skulle underskrives i dec. 2007. Nu skal deres diæter nedskæres som straf!

"Aktionen, som tiltrak Parlamentsformandens vrede blev fremkaldt af en tale af den portugisiske premierminister, José Socrates, der havde EU-formandskabet og kaldte underskrivelsen af dokumentet "en af de vigtigste begivenheder i min politiske karriere… en skelsættende begivenhed i Europas historie." Euroskeptiske MEPere bar sorte T-shirts med hvide "afstemnings"-tegn, kom med spottende tilråb, buede, svingede bannere i protest og forsinkede og afbrød premierministerens tale adskillige gange.  Efter at have opfordret dem til at lade deres "gæst" tale, bad parlamentsformanden dem om at forlade salen. Men de protesterende blev, og efter den portugisiske premierministers tale buede de ad kommissionspræsidenten også.

Protesten var arrangerert af gruppen Nordic Green Left (GUE/NGL), der ikke ser sig som euroskeptikere, men som ønsker folkeafstemninger om traktaten, men de fik begejstret tilslutning af  UIK MEPere under ledelse af Nigel Farage. Medierne lukkede øjeblikkeligt for fjernsynsdækningen af begivenheden, hvilket fik Farage til at bemærke, at "dette er det nye EU i aktion. Det viser verden et forenet ansigt, idet det tromler hen imod deres egen superstat og helt nægter nogen at udtrykke et afvigende synspunkt." Andre skred mere direkte til værket, og et medlem af Det Europæiske Folkeparti trak en kvindelig iagttager fra "Uafhængigheds- og Demokratigruppen" ud af salen og forlangte hendes kamera, der viste billeder fra protesten".

[3] "EU Referendum" 17.01.2008 

De skyldige, inkl. den østrigske Andrea Moelzer, Storbritanniens Roger Helmer og Jim Allister, skal nu stå skoleret for Parlamentsformanden, Hans-Gert Pöttering, i "personlige møder"… før han tager en "begrundet beslutning" om sagen, hvilket er forløberen for nedskæring i MEPernes diæter."

[4] EU traktaten censureres af Euro-føderalister  (Daniel Hannan 17.01.2008)
"Skal jeg fortælle jer det mest irriterende ved eurokraterne? Det er ikke deres redebonhed til at tilsidesætte ubekvemme folkeafstemningsresultater eller deres intolerance over for afvigende meninger. Nej, det der virkelig gør en gal på dem, er den skamløshed, hvormed de bryder deres egne regler.  

[5]

Denne uge besluttede en lille gruppe MEPere at protestere mod ratifikationen af Forfatnings-Reformtraktaten uden de lovede afstemninger. Metoden, vi enedes om, var forsinkelse af proceduren.

I værste fald kunne vi have holdt MEPerne fra deres frokost i 1/2 time. Men selv det var for meget for parlamentsmyndighederne. Med fræk ligegyldighed for deres egen lovbog afslog de vor anmodning om forklaringer om grunden til, at medlemmer stemte, som de gjorde, og afbrød mødet. Deres handling havde ikke lovhjemmel. Parlamentslovene fastslår, at "når generaldebatten er afsluttet, kan ethvert medlem give mundtlig redegørelse om den sidste afstemning på ikke over 1 minut."  

Nuvel. Vi er bestemt i mindretal: måske 40 ud af 785. Vi kan anrette ringe skade, men vi kan måske gøre dyret så rasende, at det sårer sig selv. Ved at nægte at tolerere nogen opposition har EU Parlamentet taget en moralsk forkert stilling. Og ved ikke at følge sin egen procedure  har det taget lovmæssig forkert stilling.

Autoriteterne truer nu  - næsten utroligt - med at afslå anmodninger om elektroniske afstemninger, trods det, at ingen vil være i stand til at finde ud af, hvordan hans repræsentant stemte. Dermed åbner de sig for retslig anklage, fordi love, der vedtages i strid med parlamentsproceduren, ikke er blevet retmæssigt vedtaget.

Deres afsky er psycho-politisk. De folk, de virkelig afskyr er deres egne vælgere, som stædigt bliver ved med at stemme nej. Men naturligvis kan de ikke optræde med åben foragt over for deres valgkredse. Så de øser al deres frustration ud over os, den lille håndfuld euroskeptikere i Parlamentet. Derfor deres seneste aktion, at de MEPere, som protesterede i salen, skal have deres diæter nedkåret."

[6] Stormuftien af Syrien taler i EU Parlamentet i anledning af "Den interkulturelle dialogs år"
Fuldstændig [7] udeladt af de officielle EU rapporter advarede stormuftien af Syrien, Dr. Ahmad Badr Al-Din Hassoun Holland: "Skulle det komme til uroligheder, blodsudgydelser og vold efter udsendelse af Koran-filmen af PVV-lederen Geert Wilders, så vil Wilders være ansvarlig."
Det sagde han i det Eurpæiske Parlament , hvor han var indbudt til at holde tale for fraktionsformændene.

"Hvis Wilders ituriver eller brænder en Koran i sin film vil dette simpelthen betyde, at han ansporer til krige og blodudgydelse. Og han vil være ansvarlig" iflg. Stormuftien.
Al Hassoun mener, det er "det hollandske folks opgave at stoppe Wilders."

Hvorfor fik denne højtråbende fyr lov til overhovedet at tale i EP? Og hvorfor blev han ikke holdt til ilden om kristenforfølgelserne i Syrien og Mellemøsten?
Det siger kolossalt meget om EUs hengivenhed for frihed - eller snarere afskaffelse deraf - at hele parlamentet klappede begejstret ad en taler, som fremsatte utilslørede trusler mod et af EUs stifterlande." [8] Ingen spørgsmål tilladt. Ingen protester.
Angiveligt var det ikke muligt at stille spørgsmål. Stormuftien langede også ud efter Jyllands-Posten og forlangte indskrænket ytringsfrihed. [9] Hvad EU jo allerede har vedtaget.

[10] Sarkozy synes at være den toneangivende politiske spilfordeler i [11] EU-imperiet. Hvem er han?
Idet hans nærmeste venner ejer mange af de større medier , er der frygt for, at den franske pressefrihed nu er ved at blive kvalt. BBC Paris korrespondent Emma Jane Kirby rapporterer: 

Hvor han end er, og hvad han end gør, sørger Nicolas Sarkozy for, at det aldrig forbliver upåagtet.

Lige fra begyndelsen har han ført sig frem som en stjerne og om hans seneste romance med popstjernen Carla Bruni, tror Colombe Pringle, redaktøren af det glansfulde tidsskrift, "Point de Vue", at det er et smart trick, der skal skjule hans politiske fejltagelser. "Alle taler kun om kærlighedshistorien."  

Han har hermed vist, at han elsker at stille sit privatliv offentligt til skue.
Jean Louis Missika, medieanalytiker, tror, at han med overlæg tvangsfodrer mediemaskinen, indtil den ikke kan tage mere. Hver ny begivenhed, som sker under Sarkozy, begynder før slutningen af den forrige. Dette betyder, at der ikke er plads til modstand og ikke plads for medierne til at kommentere eller analysere eller evaluere, hvad der skete i sidste medie-stunt.  

Den anklage benægtes ikke af præsidentens spin-doktor. 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=325

URLs in this post:
[1] José Barroso President for EU Kommissionen: http://euobserver.com/9/25466
[2] EU-Parlamentet  Dec. 2007: http://eureferendum.blogspot.com/2007/12/why-are-they-surprised.html
[3] "EU Referendum" 17.01.2008 : http://eureferendum.blogspot.com/2008/01/local-authority-in-new-supranational.html
[4] EU traktaten censureres af Euro-føderalister : http://www.telegraph.co.uk/opinion/main.jhtml?xml=/opinion/2008/01/17/do1703.xml
[5] Image: http://euro-med.dk/billeder/eu-flag-med-miskmask-af-stjerner.jpg
[6] Stormuftien af Syrien taler i EU Parlamentet: http://www.plnewsforum.com/index.php?/forums/viewthread/28013/
[7] udeladt af de officielle EU rapporter: http://kleinverzet.blogspot.com/2008/01/grand-mufti-speeches-at-eu-warns.html
[8] Ingen spørgsmål tilladt: http://hoejrebladetkomet.wordpress.com/2008/01/16/eu-parlamentarikere-rystede-over-eu-parlamentet/
[9] Hvad EU jo allerede har vedtaget.: http://euro-med.dk/?p=299
[10] Sarkozy: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/7192638.stm
[11] EU-imperiet: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article2056576.ece