"Sammen kan vi to manipulere de intetanende europæere  ind i Euromediterranien  imperiet! Tak, Nicolas!"

Spekulationerne om, hvem der skal udnævnes som den første ikke-valgte præsident for EU-diktaturet i 2. halvdel af 2008 under det franske EU-formandskab tager til.  Den danske statsminister, Anders Fogh Rasmussen nævnes som kandidat - lige som Luxembourgs Jean-Claude Juncker.  Men nu fører en tilsyneladende stærk kandidat sig frem, støttet af Frankrigs præsident, Sarkozy: Den forhenværende britiske premierminister , Tony Blair! 
Men naturligvis kan der være forhindringer for Blair , idet Storbritannien ikke er med i euroen og har mange undtagelsesbestemmelser. Desuden har Blairs rolle i Irakkrigen skaffet ham fjender. 

Lad os alligevel for sjovs skyld se lidt på de personlige kvalifikationer, som en stærk kandidat til posten som EUs præsident skal have. Hvad kvalificerer en mand til den post? 

1.1993 deltog Blair i det illuministiske Bilderberg møde i Athen. Et år senere blev han udnævnt til leder af det britiske Labour Party.

2. Blair priser islam "Det, som falder mest i øjnene, når man læser Koranen - for så vidt som den kan oversættes fra det oprindelige arabiske - er at forstå, hvor fremskridtsvenlig den er.

Jeg taler som medlem af en anden tro med stor spagfærdighed og ydmyghed. Jeg er ikke kvalificeret til at dømme. Men for en udenforstående slår Koranen mig som en reformerende bog, der forsøger at føre jødedom og kristendom tilbage til deres oprindelser, snarest lige som reformatorerne forsøgte med den kristne kirke. Den er inklusiv (dvs. udelukker ikke). Den hæver videnskab og viden til skyerne og afskyr overtro. Den er praktisk og mht. regeringsførelse, kvinder og ægteskab langt forud for sin tid," sagde Blair.

Han tilføjede, at under Koranens vejledning var udbredningen af islam og dens herredømme over tidligere kristne lande "betagende".

"Igennem århundreder grundlagde den et imperium, som førte verden an i udvikling, kunst og kultur. Når vi ser tilbage på middelalderen, var tolerancens bannerbærere i hin tid meget mere sandsynlige at finde i muslimske end i kristne lande," erklærede Blair i marts 2006. 

3. 
Blair vil gerne have en musimsk premier minister - samt se sine børn muslimsk gifte! sagde han til Anila Baig i dec. 2006

4. Blair har tilpasset sit sprog til “Earth Charter” af Michael Gorbachev, Stephen Rockefeller und  illuministen Maurice Strong. Sammenhold den engang med Blairs "A Global Alliance for Global Values": globale værdier, global interdependens, multikultur, tolerance, demokrati, bæredygtighed, retfærdighed osv. Og samme ordskat finder man i Anders Fogh Rasmussens folketingsåbningstale 2006

5. Efter sin tilbagetræden som premierminister har Blair nu som  politisk rådgiver for J.P. Morgan et deltidsjob til 500.000 pund årligt.  

I dag er J.P. Morgan Chase & Co. et førende globalt Financieringsfirma med Aktiver på  1.5 trillioner dollars og opererer i mere end 50 lande.  Chase har overtaget David Rockefellers Chase Manhattan Bank. Morgan var/er en af de  mest indflydelsesrige Rothschild agenter i  USA . Rothschild er ophavet til tanken om en udemokratisk verdensstat under hans herredømme.

Mayer Amschel Bauer fra Frankfurt ændrede sit navn til Rothschild efter den 6-takkede røde stjerne, hans far havde hængt op som butiksskilt på sin vekselererforretning. Mayer ville regere verden og pålagde Adam Weishaupt til det formål at grundlægge illuminismen (1. Mai 1776) med dens 6-Punkts- program, "Den Nye Verdensorden", som hurtigt bredte sig til USA gennem frimurerne. Han sagde:"Giv mig kontrol med en nations penge, så er jeg lige glad med, hvem der giver lovene!" Og hans hus synes at have haft succes med den opskrift :EU har 24.10.2007 erklæret sig illuministisk (nederst på siden).

 J.P. Morgan anses for USAs største industrifinansmand . I 1913 stiftede hans håndgangne mand Nelson Aldrich, der var gift med  John D. Rockefellers datter, det private Federal Reserve Bank System (FED)  - og så stod i 1921 igen disse samme kræfter sammen med illuministen Edward Mandel House bag grundlæggelsen af Council on Foreign Relations (CFR)USAs usynlige regering/Rockefeller udenrigsministeriet, der siden 1940 har nomineret alle USAs præsidentkandidater , udenrigs, forsvars- og finansministre.

FED
 
trykker illegalt så mange dollarsedler, man har lyst til og låner dem ud til regeringen mod renter, hvis størrelse den selv fastsætter for de amerikanske skatteborgeres regning - for tiden 600 milliarder dollars per år!! Udlånsforretningen går bedst i krigstid. Gennem CFR har FED stor indflydelse på krig og fred. J.P. Morgans General Motors datterselskab, Opel, tjente store penge for Morgan i Nazi-Tyskland  og Morgan lånte penge til den russiske kommunistiske revolution.

Det illuministiske CFR-Medlem, Bilderberg-,Trilateral Commission og Club of Rome Grundlægger,David Rockefeller, Rothschilds forlængede arm er også medlem af "The J.P. Morgan international Council", Tony Blairs arbejdsgiver.

Det var  J.P. Morgan i forening med John D. Rockefeller, der iscenesatte Wall  Street Krakket i 1929 ved at smide alle deres aktier ud på højt kursniveau, hvorpå kurserne styrtdykkede. Derpå fulgte den verdensomspændende depression, der blev Hitlers chance. Efter at aktiekurserne var helt i bund  kunne disse hensynsløse spekulanter tilbagekøbe aktier og ejendomme til 1/10 af deres reelle værdi, hvorved de styrtede mange i ruin.

Det kunststykke kan de når som helst gentage.

Selv i dag er J.P. Morgan repræsenteret ved ethvert Bilderberg møde - af David Rockefeller, der også er medlem af J.P. Morgan International Council ist.  David Rockefeller skriver på s. 405 i sine erindringer:, … "nogle … siger, at min familie og jeg konspirerer med andre Verden over for at bygge en mere integreret globalpolitisk og -økonomisk struktur - en verden, om man vil. Hvis det er anklagen, er jeg skyldig. Og jeg er stolt af det!"

Så en globalist,Tony Blair, Rothschilds og Rockefellers mand, har alle kvalifikationer til posten som EU præsident.
Glemte jeg hans vigtigste kvalifikation? Han holdt sin tale til det franske regeringsparti på fransk. Gud ske lov: Det bliver svært at gøre det af med den naturlige nationalisme.
Blairs rival, Anders Fogh Rasmussen? Åh nej. Han er ikke Rothschilds mand. Han er Rockefellers mand! han deltog 2000 und 2003 i Bilderbergmøderne!