Husk, hvad Lenin sagde: “stik  en bajonet ind: hvis I møder stål, så træk jer tilbage. Hvis I møder grød, så stød til.”

Følgende er en anmodning om at protestere mod et snigende totalitært statskup i EU nu.
Jeg ved, at nogle mennesker er skeptiske over for Avaaz (se nedenfor)

Hvis du er bange for at underskrive Avaaz ‘ anmodning - så brug den nedenanførte danske protestindsamling fra danske journalister og gennemsborgere. Udfyld formularen nederst på blanketten.
En e-mail vil blive sendt til dig efter din underskrift. Klik på linket deri for at bekræfte din underskrift.

Democracy-barred

Avaaz (en global protesthjemmeside): Dele af et nyt lovforslag (§ 22, 24 og 27), med navnet “Offentlighedsloven” truer Danmarks, og potentielt andre landes, demokrati i kernen.

Hvis lovforslaget bliver vedtaget, vil den danske offentlighed, medierne og endda oppositionens folketingsmedlemmer ikke længere have lov til at overvåge vitale dele af regeringens papirtrafik, hvilket lægger et effektivt røgslør om den danske  regering. Ulovlige aktiviteter inden for administration vil derved frit kunne skjules for offentligheden, medierne og endog den parlamentariske opposition. Dette vil sætte scenen for en ukontrolleret regering og det danske demokratis død.
Danmark er allerede kendt inden for Skandinavien for sine hemmelighedsfulde traditioner og praksis inden for statsapparatet. Regeringen indrømmer åbent, at de seneste skandaler ikke ville være blevet afsløret under det foreslåede nye lov.

Førende internationale vagthunde er allerede berørt. IPI (International Press Institute) advarer om, at denne nye udvikling kan tilskynde andre lande til at gøre det samme. Det internationalt anerkendte Canadiske Center for Lov og Demokrati kalder loven “uacceptabelt svag for et land, der  roser sig af at være et åbent demokrati.” Danmark har brug for din hjælp til at stoppe dette direkte angreb på demokratiet, før den tredje og endelige afstemning for at vedtage lovforslaget, og før denne farlige lov spreder sin demokrati-fjendtlige dagsorden til andre lande.

Baggrund

En dansk underskriftsindsamling har samlet underskrifter i månedsvis - og har nu opnået 83.000 underskrifter mod den danske “offentlighedslov”.

Journalisten.dk (organ for danske journalister) skriver: Regeringen modtager alvorlig kritik fra professor Tim Knudsen, Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet, for sin “Offentlighedslov”. Han mener, at den kontroversielle § 27, stk 2, viser, at “de ikke forstår, hvad et parlament er eller den respekt, man skylder et parlament.”
“På nogle punkter vedrørende kontrol af de perifere dele af den offentlige sektor giver den nye lov øget indsigt. Men det virker, som om de kun har øget indsigten i alt, hvad der er langt væk fra Parlamentet. På denne måde kan vi alle hjælpe Parlamentet med holde alle de andre i stramme tøjler. Men når det kommer til Parlamentet selv, er der øget hemmelighedsholdelse. Professor Tim Knudsen kaldte tilføjelsen af ​​§ 27, punkt 2, »fuldstændig idiotisk”.Dette er den klausul, der undtager dokumenter fra aktindsigt,” når de udveksles mellem ministre og folketingsmedlemmer i forbindelse med sager om lovgivning eller anden tilsvarende politiske proces.

Det er ikke kun almindelige borgere, der bliver modløse, det er også dine (journalist-) kolleger fra pressen. Det forværres endog ved, at der er tavshedspligt-bestemmelser på en række andre love, der ikke vises i offentlig ret.

Så er der sådan en ting, som at de kan lukke sagen, hvis man betragter sagen som  ​​chikane og (indbragt af) urostiftere.

De vil være i stand til at afvise anmodninger om informationsfrihed, hvis det fører til uforholdsmæssigt stort arbejde, og hvis de tror, det er chikane mod en myndighed. Det åbner en ladeport for fortolkning. Faktisk har jeg forståelse for, at de ikke ønsker at sende det til (offentlig) høring. “Selvfølgelig kan man sige, at det bekræfter, at de ikke er stærke fortalere for åbenhed.”

Kommentar:
Jeg beder jer underskrive protestindsamlingen af hensyn til vort demokrati. Danmark er bare prøveklud. Hvis dette attentat på demokratiet lykkes, er vejen åben for vilkårlig behandling af Europas borgere.

Jeg er ligeglad med, hvem der ser min protest. Jeg ønsker blot at skille mig af med en moralsk skyld. Vi har ikke nogen alternativ protestform. Vi har tiet alt for længe.

Wikipedia: Ifølge The Guardian: ” Avaaz er kun fem år gammel, men er eksploderet til at blive klodens største og mest kraftfulde online aktivist-netværk”. I 2008 brandmærkede den konservative canadiske minister, John Baird,  Avaaz som en “tåget udenlandsk organisation”, knyttet til milliardærfilantropen, George Soros.

En anden konservativ canadier, Ezra Levant, forsøgte at lave forbindelse mellem Soros som  indirekte støtte af  Avaaz.org  gennem MoveOn, men artiklen blev senere trukket tilbage som grundløs, og en undskyldning blev givet til Soros.