Bashar Assad har beordret genoptagelse af våbenoverførsler til den libanesiske Hizbollah
Dette blev aftalt med Irans nationale sikkerhedsleder, Saeed Jalilee, der ankom til Damaskus efter Israels rapporterede luftangreb sidste onsdag, 30 januar, bl.a. på syriske lastbiler i færd med at transportere de sofistikerede Iran-leverede våben fra Jamrayas militære kompleks nord for Damaskus til Hizbollah i Libanon.
Ifølge vores kilder mener israelske militære taktikere, at som vinter vejret begynder at klare op, vil Syrien og Iran udtænke snedige metoder til overliste Israel og få våben til Libanon.
I forventning om sådanne tricks har det israelske luftvåben i de seneste dage kastet et tæppe over grænseområdet. Det overvåger konstant færdsel på tværs af grænsen og er klar til at forhindre våbentrafik. Uden at gå igennem nogen formaliteter, har Israel således effektivt indført en flyveforbuds-regime over en stødpudezone på tværs af den syrisk-libanesiske grænse og sat den under kontrol af sit luftvåben. Disse overførsler blev udtrykkeligt forbudt i henhold til FN-Sikkerhedsrådets resolution 1701, som sluttede den israelske-Hizbollah-krig i 2006 (DEBKAfile 4 Febr. 2013).

*
Desperat EU Parlamentsformand: “Når folk vender sig bort fra et projekt eller en idé, så vil den på et tidspunkt være færdig,”

Martin-schultzTysklands Martin Schulz, som også blev valgt til formand for Europa-Parlamentet i januar sidste år, advarede om, at EUs overlevelse var “truet”, i et interview offentliggjort i mandagens udgave af Bonns General Anzeiger avis.
Han tilføjede, at EU havde mistet en stor del af offentlighedens støtte.
Den britiske premierminister, David Cameron, havde simpelthen “gnedet salt i et åbent sår,” sagde Schulz, da han bebudede en folkeafstemning om Storbritanniens fremtid i EU. Hvis briternesudrtæden af EU gik videre, advarede han, ville medlemslandene blive “legetøj for de økonomiske og politiske interesser i andre regioner af verden”, og ville “kaste sig ud i ubetydelighed.” (Deutsche Welle 4 Febr. 2013).

*
Klimatisterne vakler i troen
The New York Times 4 Febr. vil ikke opgive CO2–klimasvindelen - men må indrømme, at CO2 “ikke er sådan en energisk motor for global opvarmning som klimafordkere hidtil har hævdet”.
Mens masser af klimaforskere holder fast i tanken om hele viften af ??mulige udfald, herunder en farlig opvarmning på mere end 4,5 grader C., er der er en voksende masse af revideret, publiceret forskning, der barberer den høje ende af den mulige skøn over opvarmning pga. af  fordoblede kuldioxid-niveauer væk.