Nyheder Fra Den Nye Verdensorden 3. Februar 2013

Posted By Anders On February 3, 2013 @ 17:45 In Dansk, Euromed | No Comments

[1] Netanyahu-bomb

[2] DEBKAfile 3 Febr. 2013: På sikkerhedskonferencen i München søndag, 3 februar “, sagde forsvarsminister Barak: … Assads fald “kommer meget snart”, og  “det vil være et stort tilbageslag for iranerne og Hizbollah. Jeg tror, ​​at de vil betale prisen,” mens i Damaskus Irans Nationale Sikkerhedsminister, Saeed Jalili,holdt hasterådslagning med Syriens præsident, Bashar Assad. De drøftede aktivering af den hemmelige gensidige forsvarspagt, som binder Iran, Syrien, Hizballlah og Hamas sammen i  gengældelse for det israelske luftangreb, som angiveligt ramte et militær kompleks nær Damaskus sidste onsdag.

[3] Business Insider 30 Jan. 2013: Ifølge en Maariv rapport sagde Israels ministerpræsident Benjamin Netanyahu, da han talte til en besøgende delegation fra den Amerikanske Jødiske Komité, at Israel simpelthen ikke var stærkt nok til at sætte en stopper for Irans nukleare berigelsesprogram. For at stoppe programmet,  sagde Bibi, at USA skulle slå til, og det skal gøre det i år. Han fulgte dette op ved at sige, at 2013 ville være det sidste år, Amerika effektivt kunne sætte en stopper for Irans atomprogram.

[4] The Jerusalem Post 3 Febr. 2013: IDF stabschef Lt-Gen. Benny Gantz landede søndag i USA, og skal mødes med sin amerikanske kollega, general Martin E. Dempsey, og andre amerikanske embedsmænd under et fem dages arbejdsbesøg i Washington. DC. Gantz og Dempsey vil drøfte fælles sikkerhedsudfordringer, den nuværende sikkerhedsstatus i Mellemøsten og militært samarbejde mellem de to lande.

[5] The Jerusalem Post 3 Febr. 2013: Præsident Bashar Assad beskyldte søndag Israel for at forsøge at destabilisere Syrien ved at angribe en militær forskningsbase uden for Damaskus i sidste uge og sagde, at Syrien var i stand til at konfrontere “aktuelle trusler … og aggression” mod den.

[6] The New American 30 Jan. 2013:  En lækket rapport fra De Forenede Nationers Mellemstatslige Panel om Klimaændringer ([7] IPCC) fremlægger bevis for, at skræmmekampagner over størrelsen af ​​den globale opvarmning kan være lidt for ambitiøst. “Temperaturerne er ikke er steget nær så meget som forudsagt i næsten alle klimamodellerne,” fortalte “Dr. Roy Spencer, klimatolog ved University of Alabama i Huntsville, Fox News 28. januar. Deres forudsigelser er stort set mislykkedes, fire gange i træk hvad det betyder, er, at det er tid for dem at revurdere. “Stefan Rahmstorf, Potsdam, erkender, at drivhusgasser har en mindre indvirkning på klimaændringerne end agenturet har forudset. “Det er bevis på, at CO2 ikke er nær så stærk en klimaændrer, som IPCC har forudsat. Det er den mulighed, de ikke gør det muligt at komme til at se, fordi det ville betyde enden på alle deres mål om politik-ændring.
Der er mange spørgsmål om, hvorvidt WWF og andre tilsvarende grupper, der bidrager til IPCC, kan præsentere objektiv videnskab, da de ofte
vil fremme deres ideologiske dagsordener.

[8] Reuters 3 Febr. 2013: Syriens oppositionsleder fløj søndag tilbage til sit hovedkvarter i Kairo fra Tyskland for at forklare skeptiske allierede sin beslutning om at tale med præsident Bashar al-Assads vigtigste bagmænd, Rusland og Iran, i håb om et gennembrud i krisen.
De russiske og iranske udenrigsministre og den amerikanske vicepræsident, Joe Biden, portrætterede den Syriske Nationale Koalitions leder, Moaz Alkhatib´s, nye villighed til at tale med Assads regime som et stort skridt hen imod en løsning på to års krig.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=29419

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk/bil/netanyahu-bomb.jpeg
[2] DEBKAfile 3 Febr. 2013:: http://www.debka.com/article/22736/Barak-Assad%E2%80%99s-fall-is-imminent-Jalili-Assad-weigh-reprisa
l-for-Israel

[3] Business Insider 30 Jan. 2013:: http://www.businessinsider.com/netanyahu-tells-america-to-bomb-iran-2013-1
[4] The Jerusalem Post 3 Febr. 2013: http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=301947
[5] The Jerusalem Post 3 Febr. 2013: http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=301940
[6] The New American 30 Jan. 2013: http://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/14371-leaked-ipcc-climate-report-shows-un-overes
timated-global-warming

[7] IPCC): http://euro-med.dk/?p=13677
[8] Reuters 3 Febr. 2013: http://www.reuters.com/article/2013/02/03/us-syria-crisis-idUSBRE9100KV20130203