Modets Profil: Interview med “Lionheart,” Den Britiske Blogger , Der Er Gået Under Jorden.

Posted By Anders On January 11, 2008 @ 00:30 In Dansk, Euromed | No Comments

 [1] Interview på Phyllis Cheslers, forfatterinde, hjemmeside 09.01.2007

Først kom de efter den [2] saudiske blogger - alright, han bor i Saudi-arabien, en barbariets fæstning styret af Shariaen. Faktisk, før den saudiske blogger (og også en ægyptisk) blev arresteret, var en saudisk milliardær allerede kommet efter den amerikanske forfatter, Rachel Ehrenfeld, og havde sagsøgt hende i London, hvor fri tale eller sandhed ikke beskyttes af lovgivningen. Det er grunden til, at Storbritannien er velegnet for for sådan “smædeturisme” – men endda er Storbritannien ikke styret af Shariaen .

Eller er det?

Islamistisk styre i Storbritannien kan foruroligende nok være på vej. I dag vil politiet forhøre/og eller arrestere den britiske blogger, der er kendt som [3] Lionheart. Hans forbrydelse?  Han har ændret sit liv fra at være gået ud af skolen og at være narkohandler på gadeniveau til at være troende kristen, der sætter sig imod narko-plagen i sin hjemby, Luton, og ser den pakistanske, islamistiske  Al-Kaeda kontrol med narkohandelen i Luton som både kriminel og politisk farlig. Af den grund er Lionheart blevet beskyldt for at ”anstifte racehad” – hvilket er en forbrydelse i Storbritannien.

Ja, Luton , hvor selvmordsbombemændene og Omar Bakri og Abu Hamza med kroghånden alle kom fra. Faktisk er en af Lionhearts støtter i flg. ham selv Glen Jenvey, manden, som hjalp med at få Abu Hamza i fængsel og hjalp til med at få Omar Bakri udvist fra Storbritannien

Interessant nok blev dr. Ehrenfeld stævnet, fordi hun dokumenterede, at den saudiske milliardær gav penge til terrorisme, og at islamiske terrorister financierer deres djævelske gerninger ved at sælge narkotika. Udtrykket “narko-terrorisme” er Ehrenfelds.

Lionheart, hvis rigtige navn er Paul, påviser den udstrækning, hvori dette er sandt. Han skriver om det massive antal pakistanske muslimske narkotikahandlere i hans hjemby Luton. Den afhængige britiske ungdom og narkoprofitterne sætter gang i dyre levevaner, paramilitære organisationer, selvmordsterrorisme og religiøs hadetale mod jøder, kristne og Vesten. Ironisk nok er det, der siges i moskeerne og madrassaerne ud over hele Storbritannien og på protestmarcher aldrig blevet anset for “racistisk begrundet hadetale”. Som George Orwell skrev: ”Ikke alle grise er lige”!

Åh, ja. Disse islamistiske grupper rejser også penge ved at gøre piger og kvinder til sex-slaver. De største opiumsfelter i verden er stadig i Afghanistan. Al-Kaeda, Taliban og pakistanske islamister sælger det, der bliver heroin og ”crack-cocaine”, til Vesten. 

Paul/Lionheart startede med at samarbejde med politiet og at arbejde med udsatte børn. Han vidnede om det, og det førte et års fængsel for en sådan narkotikahandler. Fordi nogle politifolk angiveligt er korrupte, blev Pauls navn videregivet som ”stikker” til narkotikahandleren. Paul flygtede efter at have modtaget troværdige dødstrusler. Nu står han selv over for mulig arrestation.

Paul-Lionheart startede en blog. Han beskrev, hvad der var sket med ham og hvad han så ske på gaderne i sin hjemby. En ukendt bestemte, at Pauls anmeldelse af Al-Kaeda og terrorisme var ”hadetale”. Måske stødte Pauls kristendom både muslimer og ”politisk” korrekte diktatorer, som styrer medierne, universiteterne og måske overhuset i England

Efter min mening skulle Paul slås til ridder af dronningen, og hele London skulle give ham en æresparade.

JEG TILSKYNDER Dem til at besøge [4] hans blog HER  , hvor al hans "anstiftelse" og særdeles informative artikler kan findes. Og jeg foreslår, at De besøger Pamela Geller hos Atlas Shrugs, der havde et radio-interview med ham for næsten et år siden

Her er det interview, jeg lige har haft med ham:

INTERVIEWET

Phyllis: Voksede du op i London? 

Lionheart: Nej, jeg voksede op i Luton & Dunstable, der er ca  30 minutter nord for London.

P: Hvor længe har du blogget?

L:Nøjagtigt 1 år.

P: Hvor gammel er du?

L: Jeg er 31 år.

P: Siden du muligvis står over for en retssag, evt fængsel har du en god sagfører?

L: Jeg er gennem en ven blevet tilbudt en af de bedste  Barristers, som Britannien kan byde på.  Og jeg har Tony Bennett, som er sagfører med meget høj profil, til de indledende procedurer  (lige som for at bekræfte , at jeg ikke lyver, som nogle formørkede hjerner tror), og en amerikansk sagfører er trådt frem for at råde mig omkring amerikansk jura

P: Er dette overgået nogen anden i England hidtil?

L: Nej. Jeg er den første blogger.

P: Hvad skrev du om islam, som har ført til din arrestation?

L: Jeg har skrevet udførligt om, hvad der sker i marken i Luton & Dunstable, hvor jeg bor,  i forhold til det store, overvejende pakistanske muslimske samfund, som bor her. Som du husker var Luton udgangspunktet for 7/7-bombemændene og har  mange flere forbindelser til international terrorisme. Det er afdækket på min blog.  

Mit liv blev truet af pakistansk-muslimske narkohandlerbander, der kontrollerer gaderne, og jeg måtte flygte. Nogen oprettede bloggen for mig, så jeg kunne skrive om mine erfaringer. Siden da har jeg været hjemløs og er draget fra sted til sted og har brugt internetforbindelser hos venner og på biblioteker for at holde min blog i gang

P: Hvem står bag beskyldningen om racisme? Hvilke kræfter fik den britiske regering til at reagere på denne beskyldning?

L: Jeg har ingen anelse derom, men jeg er sikker på, at det alt sammen  senere vil komme for dagen. Denne anklage for racisme bruges for at prøve på at gøre mig tavs. Jeg kan fremføre et stort antal venner af anden etnisk herkomst, som kender mig, og som ville gendrive sådanne latterlige beskyldninger. En af mine nærmeste venner er en sort mand. Jeg har jødiske venner, og jeg vil sætte mit liv ind for Israel.  Glenn Jenry, der var involveret I Omar Bakri og Abu Hamza sagerne støtter mig.

P: Hvor forfriskende, at du forstår, at jødehad eller antisemitisme er en form for racisme! Hvad ser du på spil her?

L: Min frihed, mit liv, frihed til at sige sandheden om det, der er overgået mig personligt og hvad, der sker med mit nærsamfund, mit land og den civiliserede verden i forhold til islams hellige krig mod Vesten. Ud over det er hele vor civilisation på spil, den islamiske verden forlanger tilintetgørelsen af den jødiske race og den vestlige verdens totale ødelæggelse.  

P: du taler virkelig om en fundamentalistisk religion og om kriminel jihad kultur og ikke om race. Og dog har det politisk korrekte, multikulturelt opmærksomme politi blandet det hele sammen og ved ikke hvordan de skal færdes på, hvad de kunne kalde ”glatis” og danser efter de intolerante fanatikeres og virkelige racisters fløjte

L: Kendsgerningerne taler klart for sig selv for dem, der gider se efter. Vor civiliserede verden vil blive ødelagt og islam vil knægte hele Jorden under islamisk lov. Det er deres mål, som det er befalet dem af Muhammed og nedfældet i Koranen. Hvis vi ikke rejser os for fremtidige generationers skyld – hvem vil så? Ingen. Vi vil efterlade dem i en langt farligere situation.  

P: Hvordan kan folk hjælpe dig? Er der nogen, som hjælper dig?

L: Folk kan hjælpe mig ved at bruge deres muligheder for at få dette budskab ud til verden. Hvis den uret, der er overgået mig,  bringes dem for øje , så vil budskabet om islam og dens globale jihad nå masserne. Mange gode mennesker hjælper lige som du.
Det drejer sig lige så meget om dem som om mig. Det er blot mig, der får lukket munden.  

P: Må jeg spørge dig om din kristne tro?

L: Jeg har en simpel tro på den almægtige Gud, at han lever og altid er med mig, og at han sendte sin søn til verden for at dø for mig. Han er lige så virkelig for mig som du, der læser mine ord. Jeg går ikke ind i diskussionen om trosretninger. Jeg tror blot på Gud og prøver at gøre godt i mit liv, fordi jeg har den viden. Det er nok for mig.

P: Du, som har prøvet at hjælpe børn til holde sig fra og komme ud af narkotikabrug, er på flugt og i fare. Hvad leder dig og holder dig så stærk?

L: Ja, dette år har været forfærdeligt, men det er den vej, Gud har givet mig for at gøre mig stærkere i ham og for at gøre mig stærkere i mit kendskab til ham. Der er intet mægtigere end det. At gå med Gud er er ikke let, når man har tilbragt 21 år af sit liv med at leve uden ham. Men jeg holder fast i mit kendskab til Gud. Alligevel synes det næsten umuligt at ændre tingenes tilstand. Kun Herren, Israels Gud, kan hjælpe os. Situationen med islam er for stor en mundfuld for menneskeheden.

Vi lever i en kritisk tid. For dig som jøde må det jo vække forfærdelige minder om en ikke alt for fjern fortid. Derfor må vi for ingen pris tillade historien at gentage sig. Først lørdagsfolket (jøderne), så søndagsfolket (kristne). Hvad jeg ikke kan fatte er, hvordan de venstreorienterede tænkende mennesker ikke kan se, hvordan de hjælper til med ødelæggelsen.

Mht. mig: “Skønt jeg vandrer I dødens dal, vil jeg ikke frygte noget ondt, for du er ved min side, din hyrdestav trøster mig.”
Tak for din hjælp. Gud velsigne dig.

 

 

 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=288

URLs in this post:
[1] Interview på Phyllis Cheslers, forfatterinde, hjemmeside 09.01.2007
: http://pajamasmedia.com/xpress/phyllischesler/
[2] saudiske blogger : http://euro-med.dk/?p=280
[3] Lionheart: http://lionheartuk.blogspot.com/
[4] hans blog HER: http://lionheartuk.blogspot.com