"Den Store fælles sag", Cosa Nostra, og nu "Common Purpose" (Fælles Sag): Nazismen, mafiaen - og Ny Verdensorden: 3 alen ud af samme stykke.

Her er en tankevækkende sammenhæng, som jeg gerne vil høre mere om, hvis nogle af jer  ved  noget mere om sammenhængen mellem Common Purpose og EU.

Deutsche Welle 18. Sept.2008: Den tyske regerings egen bank, KfW, suspenderede to af sine øverste direktører fra deres hverv efter fejl, som har kostet KfW 536 millioner dollars i forbindelse med Lehman Brothers fiasko.
I den værste fejl deponerede KfW 350 millioner euro ($ 503 millioner) hos Lehman Brothers, Rothschilds nære venner, få timer før Lehmann erklærede sig insolvent, selvom Lehmans fallit var søndagens topnyhed verden over.

KfW/Kreditanstalt for Genopbygnings hjemmeside (Kreditanstalt für Wiederaufbau Website): "Siden 2005 støtter KfW bankgruppen under sin sponsorering af lokale foreninger Common Purposes Program Frankfurt."

På denne multikulturelle video (Klik på Our Mission) får vi at vide, at Rockefellerpartneren Morgan Stanley er med, og at "Common Purpose" er en "katalysator for en voldsom social omdannelse".

Vi ville kun udelukke organisationer eller enkeltpersoner, hvis de bevidst fremmer brugen af vold, ansporer til race- eller religiøst had."

"Der er ingen nemme svar - og Common Purpose er ikke nogen dans på roser. Den udfordrer enhver professionel og privat fordom (citaterne skifter), du har. Det er bekymrende."

"Engager personer fra alle dele af samfundet og inspirer dem til omdannelse af samfundet (citaterne skifter)."

Hvordan kan de katalysere dette?
Her får vi at vide "Vores deltagere ikke blot sidder i mødelokaler og studerer abstrakte ledelsesmæssige problemer eller brydes med intellektuelle øvelser. De går ud i deres egne samfund og tumler med det virkelige livs problemer på første hånd, besøger fængsler, byggepladser, virksomheder, hospitaler og fabrikker for at finde inspiration."

Mangfoldighed er grundlaget for alt, hvad vi gør.
Siden 1989 har mere end 120.000 mennesker har været involveret i Common Purpose på verdensplan og over 23.000 ledere har afsluttet en eller flere af vores programmer."

Hvad er Common Purpose?
Jeg vil råde enhver, der forstår engelsk, til at se denne chokerende video (54 min), hvor tidligere flådeofficer og byrådsmedlem, Brian Gerrish, Plymouth, præsenterer sin forskning om denne hemmelige organisationen.
Han gør det ved at fremlægge kopier af originale dokumenter, der viser dette monster i aktivitet.

"Organisationen præsenterer sig selv som velgørende" - har ikke desto mindre truet Mr. Gerrish på livet flere gange. "Den fremturer med mangfoldighed, kræver paritet mellem indfødte og indvandrere i råd mv. samt raceblanding som deres forudsætning for deres nye samfund.

De har infiltreret overalt i samfundet, i kirker, skoler, i politi, hospitaler, blandt parlamentsmedlemmer, lokale politikere - men mest af alt blandt deres medarbejdere. De rekrutterer især 12-14-årige skoleelever med føreregenskaber -  udpeget af lærere med de "rigtige" hoveder til at "træne" dem.

                                                                      Hjernekræftceller

På alle lederuddannelser bliver folk hjernevasket til at mene, at deres loyalitet over for "Common Purpose" står over loyalitet mod deres virksomheder, samfundet osv.

Mr. Gerrish er blevet kontaktet af mange mennesker og pårørende til sådanne personer, der har været psykisk meget syge efter deres "lederuddannelse", dvs hjernevask.

Common Purpose lover at fjerne deres lederes "fordomme", hvorunder vi alle synes at lide (nationalisme, kristendom etc).

Bedrageri, løgne, korruption, politisk infiltration, social engineering, sindelagskontrol, selv pædofili og homoseksualitet er en del af "Common Purpose", ifølge Mr. Gerrish.

Hvis man protesterer hos de lokale myndigheder eller medier møder man en mur af tavshed og løgne. DET ER EN SAMMENSVÆRGELSE - Man kan roligt udelade ordet teori," siger Gerrish!

Common Purpose blev startet i 1989 af Julia Middleton, der er en nær allieret til Geoff Mulgan fra "Demos", en kommunistisk organisationen under kontrol af Council on Foreign Relations, Chatham House og Tavistock Institute (hjernevask), hvor de undertiden mødes iflg. Gerrish.

Demos UKs hjemmeside: Mellem 1997 og 2004 havde Geoff Mulgan haft forskellige roller i den britiske regering herunder som direktør for regeringens strategiafdeling og politisk leder i premierministerens kontor.
Før det var han grundlægger og leder af tænketanken Demos, beskrevet af Economist som UK's mest indflydelsesrige tænketank samt ledende konsulent for Gordon Brown, MP.
Julia Middleton er medstifter af DEMOS.

Ms Middleton har skrevet en bog "Beyond Authority", som er stærkt anbefalet af Jürgen Moog, Politidirektør i Frankfurt am Main (citaterne skifter)!!

Mulgan arbejder tæt sammen med Tony Blair, Gordon Brown og Ed Miliband, som er bror til den britiske udenrigsminister, David Miliband. Selv regeringens sikkerheds-og efterretningstjenesters leder, Mottram, er med." 

Den 28 juni 2008, holdt Gerrish samme tale, dog med nogle nye oplysninger.   Her viser han, at de administrerende direktører i NM Rothschild & Sons, Morgan Stanley, Vodafone, BBC samt Matthew Taylor - et højtrangerende stabsmedlem i Downing Street 10, såvel som den europæiske direktør for Lehman Brothers er involveret (og det var 3 måneder før KfW-skandalen), og at de britiske skatteydere betaler 721.000 pounds årligt for denne "velgørenhed", som siges - oven i købet af Common Purpose selv - at nedbryde og ødelægge det gamle samfund for at bane vejen for den Nye Verdensorden.

"De manipulerer med Vore hjerner- og der er kun en måde at modvirke denne usynlige fjende på: Tal om det." (Brian Gerrish.)

Efterhånden er Common Purpose i Storbritannien repræsenteret i 45 byer. 72 af FTSE - 100 - virksomhederne og tusindvis af mindre virksomheder har allerede samarbejdet med Common Purpose. Over 25.000 ledere har deltaget i Common Purposes programmer.

Tyske Common Purpose tilholdssteder er: Essen, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Leipzig, Mellemtyskland,

Common Purpose International kører opførelsen af nye Common-Purpose-organisationer og-programmer uden for Storbritannien. Sir David Bell, formand der Financial Times Group, er Formand for fælles formål International.

"Din tur" udfordrer meget unge til at tænke på nye måder om deres region og deres verden".

Common Purpose er i tiltagen på verdensplan og er aktiv i øjeblikket uden for UK i Tyskland, Irland, Sverige, Holland, Sydafrika, Ghana, Indien og Ungarn. I Spanien, Tyrkiet, Schweiz og Frankrig er programmer er ved at blive bygget op.

Om os
Vi udvider lederskabskompetencer hos nuværende og kommende bærere af ansvaret. Vi støtter civilsamfundet og giver ledere fra alle områder i samfundet de værktøjer, de har brug for at bidrage til effektiv funktion af deres by.
"Byer og regioner trives bedst, når alle aktører erkender, hvordan deres handlinger er indbyrdes afhængige, og når de samarbejder på tværs af områderne ansvar og kultur.

360 Website forbinder "kandidater", det vil sige dem, der har gennemgået Common Purposes fulde lederuddannelse.

Vore programmer fremmer målrettet samarbejde mellem de forskellige sektorer i samfundet og viser vejen til en mere effektiv, samarbejde ud over de enkelte felter. I alt har allerede mere end 60.000 været involveret med Common Purpose aktiviteter som deltagere eller undervisere.

Mangfoldighed inden for et fællesskab er et tegn på styrke.
Ud af det "opstår et væld af ideer, perspektiver og ressourcer, der er nødvendige i ethvert samfund for dens videre udvikling."

Kommentar
I betragtning af de de oplysninger, der gives af Brian Gerrish er det  ikke så mærkeligt, at de tyske direktører i Kreditanstalt für Wiederaufbau sendte 500 mio dollars til Lehman Brothers lige før de gik konkurs:
Loyalitet over for Common Purpose tilsidesætter loyaliteten over for Kreditanstalt, for de tyske skatteydere - og Europa-direktør i Lehman Brothers er i Common Purpose!!
Man kan undre sig over, hvor mange flere penge de trækker ud af  europæerne.
Vi har at gøre med en meget undergravende bevægelse i forbindelse med og sandsynligvis styret af den Nye Verdensordens Council on Foreign Relations og Chatham House samt Tavistock Instituttet for hjernevask.

Naturligvis, afviser EU Kommissionen samarbejde med Common Purpose: Her er en del af et svar på dette spørgsmål fra britiske MEP, David Martin: "Jeg kan konkludere, at kontakten er begrænset til oplysningbesøg, og der er bestemt ingen" igangværende alliance eller gensidig forståelse "mellem Kommissionen og Common Purpose". Jeg har dog konstateret, at ud over oplysningsbesøgene, der er beskrevet, har Generalsekretariatet ingen kontakt med Common Purpose".

Men er det nu helt rigtigt?
Common Purposes hjemmeside anbefaler et lederprogram kaldet Power Dynamic (Magtens Dynamik):
"Den dag vil give deltagerne mulighed for at bygge videre på deres eksisterende viden i forbindelse med et nyt nationalt eller internationalt landskab. Den imponerende række af tidligere talere omfatter bl.a.: Charles Tannock, MEP for London.

Der vil også være et unikt sæt af besøg på centrale politiske, finansielle og medieinstitutioner i hele London, Bruxelles og Edinburgh.
Tidligere besøg har omfattet:
UKs Permanente Representation ved EU
BBC (London og Bruxelles)

HSBC (Storbank)
Downing Street
10
Den Europæiske Kommission
De Konservative Partis hovedkvarter.

Kiggede de bare på lokalerne? Nej.
7. Dec.  2006 mødtes CP-kursisterne med:
Graham Watson, MEP, Sydvest England og Gibraltar og Diana Wallis, MEP for Yorkshire og Humber, Kommissionen,   Rådet.

Her kan man se deres engelske sponsorer. Og her kan man se tyske sponsorer (til sidst - inclusive  Rothschild partnerne Goldman Sachs og Deutsche Bank - gennem Morgan Grenfell).

Så - selv om Gerrish kun kan bevise, at organisationen har konsolideret sig ind i den britiske regering og kun formoder den har bredt sig til EU - er der flere grunde til at tro, at det sidste er tilfældet:
1.EU kalder sig illuministisk, (explanatory statement), betegnelsen for medlemmer af Rothschilds Nye Verdensorden.
2. De britiske premierministre Blair og Gordon Brown er blot vedhæng til Bruxelles og kan ikke føre en uafhængig politik mere. De kan kun handle for Common Purpose, hvis EU giver dem lov.
3.Gerrish mener, Common Purpose er en naziorganisation.
På sin video, viser Gerrish også, at nazisterne bliver stadig mere populære i britiske medier! Men naturligvis blev nazisternes  Nye Verdensorden også finansieret af Wall Street  - lige som Europas samling.