Middelhavsunionen/Euromediterranien og Danmark: Muslimsk Rebellion, Integrationsløgn og Dansk Dekadence

Posted By Anders On August 24, 2012 @ 00:03 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: I 2008 blev Euromediterranien-processen erstattet af Middelhavsunionen, hvis mission er at fusionere EU med den muslimske verden omkring Middelhavet, økonomisk, politisk og kulturelt, for at danne en region i verdensstaten. I 2003 lovede EUs udenrigsministre deres muslimske “partnere” de 4 EU frihedsrettigheder, herunder fri bevægelighed i euromediterranien-området. Siden  arbejder EU ntenst på at fremme denne bevægelighed - returnerer næsten aldrig selv illegale indvandrere til deres naturlige miljø. Siden den første forventede integration af de muslimske indvandrere ikke sker, er parallelsamfund opstået. Fra muslimske samfund udgår stigende fjendtlighed mod deres velgørere, med daglig vold og drab, kriminalitet, gradvis erobring af byområder med “no go zoner for hvide” og kriminalitet. Enorme summer er blevet investeret i forgæves forsøg på integration: I 2001 blev 30% af de danske og svenske statsbudgetter brugt på indvandring. I Vollsmose i Odense er der alene i dette unge århundrede forgæves givet 250 millioner DKK ud på Integration (plus et ukendt beløb til sociale udgifter). Taknemmelighed er ukendt - kun had mod de vantro. Dette er ikke overraskende, da disse unge er et produkt af en religion, hvis Koran kalder os aber og svin (Koranen, 2:65, 5:60). Politikeres og mediers løgnagtige strategi var og er stadig at gøre os ansvarlige for den mislykkede integration, der vil gøre us til mindretals-ghettobeboere i løbet af dette århundrede.

Sådanne hjernevaskede unge kan ikke bestikkes med penge til at slutte sig til vores “afskyelige” kultur. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at 60-70 af dem stormede Odense Universitetshospital med køller for at gribe en fjende, som de tidligere havde skudt og stukket ned. Da de ikke fik deres offer udleveret, truede de personalet, ødelagde vinduer og billeder på væggen og knuste en ambulance og en politibil udenfor. Derefter truede de med oprør, hvis politiet ikke frigav de arresterede 6 mistænkte syndere.

Efter utallige scener med vold i og omkring ghettoen i Vollsmose er endelig medierne vågnet. Da det skete, vågnede NVO-politiker—lejesvendene pludselig også. De havde altid skældt ud på eller ignoreret kritikere af den muslimske indvandring, forklædt som forkæmpere for menneskerettigheder (for indvandrere - mod indfødte), og blev voldsomt chokeret. Oppositionen, der i 10 år var ansvarlig for masseindvandringen, anklagede regeringen og omvendt. Faktum er, at begge sider er lige skyldige ved at arbejde længe for den multikulturelle én-verdensregering imod Danmarks interesser. De har tilsluttet sig EUs Rammeafgørelse om Racisme og Fremmedhad i forbindelse med 3 års fængsel for højrøstede indvandringskritikere. De har længe vidst gennem os, at islam opfordrer til had og drab på vantro (f.eks Sure 9:1-5). De ved, gennem erklæringer fra  danske, britiske politikere og tidligere EU-kommissær Peter Sutherland, nu FN-embedsmand i flygtningespørgsmål, at ”EU bør gøre sit bedste for at underminere sine nationalstaters homogenitet ” gennem masseindvandring - at ødelægge vores religion, kultur og nationalstat.

Uden en hjernevasket, lullet befolkning og en overmæt velfærdsstats-befolkning, der for længst har kastet sin åndelige arv overbord, ville denne nu hastigt voksende katastrofe ikke finde sted.

Denne artikel er en oversigt over de mange danske mediers beskeder i uge 15-23. August 2012 i Danmark om muslimske hændelser.

*

[1] Der Spiegel 23 Aug. 2012: Unge muslimske mænd (Hisb-ut-Tahrir salafister) i Tyskland  forsøger systematisk at rekruttere deres jævnaldrende til jihad ved hjælp af avanceret retorik og psykologi og ved at tage sigte på sårbare unge, der søger efter retning i livet. To mænd, der har forladt scenen fortæller deres historie til SPIEGEL, hvilket giver et sjældent indblik i en farlig undergrund.

*

Dokumentation

[2] Dansk-Kultur-Folder-Barcelona-Euro-MediterraneanVirkningerne af [3] Den Euromediterrane Proces, der i 2008 blev [4] til Middelhavsunionen og [5] her (alle EU lande samt alle lande omkring Middelhavet undtagen Libyen), uden at vore medier og politikere har fortalt os derom, bliver stadig tydeligere. [6] I 2003 lovede EU “Partnerlandene” EUs 4 friheder, herunder fri bevægelighed i Euromediterranien-området – til gengæld for demokratiske og økonomiske fremskridt i “partnerlandene” – der dog aldrig leverede deres del af aftalen.  Det gør derimod EU. Grunden er iflg. det færøske [7] Folketingsmedlem, Johannes Nielsen 1975 og Tony Blairs Taleskriver, Andrew Neather, et erklæret politisk ønske om at ændre vores kultur radikalt og afskaffe nationalstaten med multikulturalisme som erstatning. Dette er for nyligt blevet bekræftet af tidligere EU-Kommissær, [8] Peter Sutherland (I bestyrelsen for Bilderberg og Trilateral Commission), FNs Specialrepræsentant for indvandring: “EU skal gøre sit bedste for at undergrave nationalstaternes homogenitet” (med multikulturalisme).

[9] Cecilia Malmström, EU Kommissær for Indre Anliggender, kan slet ikke få nok indvandrere, betragter dem som chance – ikke som en trussel! Hun får  tilslutning af bl.a. den tyske rødglødende grønne [10] Claudia Roth. Når indvandringen ikke går stærkt nok, laver vi gennem NATOs angrebskrige regulære folkevandringer til os – og naturligvis kommer muslimerne så til lande, der har den bedste socialforsorg.

Den massive indvandring var baseret på den naturgivne integration af indvandrende muslimer. Da dette mislykkedes,  gav man os indfødte skylden: [11] Racisme, fremmedhad – med 3 års fængselsstraf. Muslimerne fik offerrollen, som naturligvis berettiger deres optræden.
Men efterhånden er disse indvandreres adfærd  så aggressiv, at den ikke kan bortforklares. Nu hedder det bare: Vi er nødt til at acceptere det. For stop for den stigende indvandring og returnering af de kriminelle til deres naturlige kultur er udelukket i Den Nye Verdensorden/Det Internationale Samfund.

I Danmark er der stor forargelse. Her er hvad jeg har fået tilsendt i ugen 15. – 22. august 2012:

[12] DR  23. Aug. 2012: Indvandrerbander afpresser pubs på Nørrebro.  Politikerne rasende.

[13] Jyllands-Posten 21 Aug. 2012: 60-70 mænd stormede ind på Odense-hospital og ville have fat i knivoffer. Et stort antal mænd har hærget skadestuen på Odense Universitetshospital i forsøget på at få udleveret en patient, der forinden var blevet skudt i Vollsmose. - En del af dem havde slagvåben med. De rev billeder ned fra væggene og ødelagde vaser med mere, siger han. Personalet måtte springe til side, og nogle af mine kolleger måtte trækker pistoler, fordi de blev truet, fortæller vagtchefen.
Betjent ramt En betjent blev ramt af slag med mindre skader til følge. Balladen skyldes et opgør mellem to grupperinger, oplyser vicepolitikommissær Jack Liedecke til fyens.dk.
Derefter gik den store gruppe mænd udenfor, hvor de smadrede ruden på en ambulance. En patruljevogn fik stukket hul på flere dæk og knust ruder med køller, siger vagtchefen.

[14] Politi-i-odense[15] Ekstrabladet 21 Aug. 2012 En journalist fra Danmarks Radio måtte tirsdag sammen med sin fotograf flygte ud af Odense-bydelen Vollsmose efter at være blevet truet af flere beboere med kniv.

[16] Jyllands-Posten 21 Aug. 2012:  - Vi har foreløbigt anholdt seks personer, som vi mener har tilknytning til det, der skete i Vollsmose og på sygehuset mandag aften, siger Jesper Feldt, vagtchefen ved Fyns Politi, til Ritzau
De forsamlede vrede beboere med indvandrerbaggrund kræver, at de seks anholdte bliver løsladt inden kl. 18:00 i dag.
- Hvis de ikke bliver løsladt i dag, så garanterer vi ikke for, hvad der sker i Vollsmose. Vi kan ikke styre 3-400 ophidsede unge mennesker i området, siger Ahmed Mohammed som er forældre og bosat i området ved Vollsmose.

[17] BT 22. Aug. 2012Et flertal af muslimer i Tyskland er drømmescenariet for op mod halvdelen af de 2.7 mio. tyrkiske indvandrere.
Den nye undersøgelse viser også, at der er stor intolerance blandt de tyrkiske indvandrere over for enkelte befolkningsgrupper.  - Det er meget betænkeligt, at vi oplever en stigning af religiøse fordomme blandt indvandrerne, siger lederen af meningsmålingsinstituttet Holger Liljeberg til Die Welt. For eksempel mener 25 procent af indvandrerne med tyrkisk baggrund, at ateister er »mindreværdige«, og den samme holdning har 18 procent over for jøderne. 72% betegner islam som den eneste religion.[18]

[19] Ekstrabladet 19 Aug. 2012 Et opslag i Palads-biografen i København har skabt forargelse blandt ekstrabladet.dks læsere. I opslaget står der blandt andet følgende: Lørdag, søndag og mandag (18-19-20 august) slutter den muslimske fastemåned ramadan, og derfor fester alle muslimer. Det sker med mad, drikke men blandt andet også biografture, hvilket gør, at man som biografgæst i landets biografer måske kan forvente et højere antal gæster og støjniveau end normalt. Der vil blive sat vagter ind. Straks fulgte en stor undskyldning til muslimerne.

[20] Ekstrabladet 19 Aug. 2012: - Palads er faktisk en af de mest vidtfavnende arbejdspladser vi har, hvor der eksempelvis er bederum til de medarbejdere, På de sociale medier raser debatten og en sms-kæde er sat i gang, der opfordrer boykotte biografen på grund af formuleringen i opslaget.

[21] Ekstrabladet 20 Aug. 2012Danmarks udviklingsbistand til Somalia har været med til at træne og udstyre pirater og terrorister. Et dansk-støttet politi-træningsprogram i Somalia stoppede i længere tid lønudbetalingerne til betjentene, og det fik flere politifolk til at bruge deres træning og udstyr som pirater og krigere for den Al-Qaida relaterede Al Shabab-bevægelse i stedet.

[22] Jyllands-Posten: I aften skal 200 gæster til ramadanmiddag i Snapstinget på Christiansborg arrangeret af SF’s Özlem Cekic. Gæstelisten er nu kommet ud og omfatter blandet andre ministre som Morten Bødskov (S), Karen Hækkerup (S) og Morten Østergaard (R). Folketingets formand, Mogens Lykketoft, lægger ud med en videotransmitteret velkomst til middagen. [18] Behead-those-who-say

[23] Jyllands-Posten 17 Aug. 2912Hvorfor skal Danmarks Radio fejre en muslimsk højtid? (Eid). Det spørger en gruppe af danskere sig selv, efter Ramadan Radio er blevet til på P3. Tre timer hver dag har lytterne i denne uge kunnet høre mere om islam, ramadan og muslimske traditioner.

Kommentarer på facebook: Føj hvor skulle I skamme jer! Hyldede I også Nazismen i 30´erne ?? Av, hvor er I ulækre - Jeg trækker mig hermed som licensyder, og kræver den ansvarlige ledelses afgang! en anden skriver om studieværten: Landsforræder og perkerluder

[24] Jyllands-Posten 22 aug. 2012 Mehmet Ümit Necef, lektor ved Syddansk Universitet siger:  “Når formanden for integrationsrådet i Odense, Mahmoud Daoud, på TV2 Fyn fortæller, at han håber, politiet … holder op med at diskriminere, så tager han ansvaret fra dem, der løb ind på skadestuen,” siger han.

Når drengene føler sig som ofre for en racistisk politik, føler de ikke, de har pligt til at indgå i det danske samfund og respektere det. De har fået en grundlæggende offermentalitet
Mange af dem venter bare på den første og bedste mulighed for at eksplodere
. Og det har ifølge gjort nogle af de unge indvandrerdrenge til tikkende bomber.”

[25] BT 23 Aug. 2012: Byfester, koncerter, klubhus og morgenvækning er blot en lille håndfuld af de projekter, som har været på programmet i Vollsmose for at hjælpe de udsatte unge på rette vej.
I løbet af de sidste fire år er der blevet postet intet mindre end 58.482.281 kr i Vollsmose for at lave en social og forebyggende indsats via en såkaldt Helhedsplan fra 2008 til 2012 for Vollsmose.  I en ny helhedsplan fra sommeren 2012 og frem til 2016 er der afsat 40 millioner kroner. - Igennem årene (til 2007) havde kommunerne brugt omkring 150 millioner kroner på Vollsmose, som ikke havde virket.

Kommentar
Og det er netop sagen. Vesten er under angreb fra [26] hadefulde orientalske ideologier – og angriberne er inviteret af “vore egne” politikere, der igen er Håndlangere med deres anviste plads i [27] NVO-magtpyramiden.

Disse ideologier er opdraget til fjendtlighed over for vantro, som de anser som undermennesker – ja de kalder os aber og svin (Sure 2:65, 5:60 og [28] Talmud). Skudepisoder og knivstikkeri er dagligdags foreteelser. De er ikke integrerbare, men danner med politikernes velsignelse stærkt voksende sågar voldelige parallelsamfund - og vil i løbet af dette århundrede med demografien til hjælp udgøre flertallet i Europas lande. Altså: først har politikerne indført fri abort (15.000 om året i Danmark) og gjort det skændigt for kvinder at gå hjemme - selv når der er arbejdsløshed - alt med faldende fødselstal til følge. Derpå lukker politikerne muslimske indvandrere uden den slags demografiske hæmninger ind med revl og krat - for at ødelægge vor kultur.

Og så fremmer deres medier sågar de stakkels muslimers offerrolle – for at bortforklare deres kulturs foragt for os, som har givet dem husly, betaler for deres mange velfærdsydelser, tilbyder dem ofte forgæves uddannelse. Hvem har betalt for alle de biler de kører i? Næppe socialkontoret.

[29] Danske politikere fordømmer nu all Odense-opførslen. Opposionnen giver regeringen skylden og omvendt. Til overfaldet på skadestuen i Odense siger statsminister [30] Helle Thorning-Schmidt hyklerisk iflg. DR 22. aug. 2012 - “Det er nogle meget voldsomme, nærmest groteske scener, vi har set fra Odense. Det er en absurd og meget truende adfærd over for personale og patienter. Jeg opfatter det som en grov kriminel handling.” Denne bilderberger og medstifter af George Soros [31] European Council of Foreign Relations (en arm af USAs egentlige udenrigsministerium, [32] The Council on Foreign Relations, der vil regere verden v.hj. a David Rockefellers Studieprogram) har et stort ansvar for masseindvandringen af uintegrerbare muslimer – og har ikke tænkt sig at løfte en finger for at hindre fremtidig masseindvandring i den [33] Nye Verdensordens navn (se videoer i højre margin af denne blog – og bemærk EU-Rådspræsident, van Rompuys, video nedenfor, hvori han erklærer, at vi siden 2009 lever under en verdensregering. Og [34] EU er modellen.

Efter [35] mentalhygiejnens sammensmeltning med [36] Frankfurtskolens kommunistiske revolution og raffineret [37] hjernevask gennem NWO-elitens medier ([38] 6 store medier kontrollerer 90% af markedet) er europæerne afgået ved en hjernedød, der har medført fysisk selvmorderisk galskab: [39] WND 23 Aug. 2012 fortæller om, at det Muslimske Broderskab i Cairo korsfæster dissidenter.  Dette Broderskab har til opgave at [40] islamisere Europa. For sådant sikrer jo plads i Allahs Paradis (f.eks. koransure 2:218, 3:195). [41] The Examiner 24 July 2012: Iran tillader ægteskab med 9-årige og Saudiarabien 10-årige piger.   Denne kultur lefler politikerne for,  mens de i foragt vender kristus ryggen.

Naturligvis skal verdensstaten være multikulturel. Da alle vore politikere arbejder for den, er de lige skyldige. Affind jer med, for I vil jo ikke engang protestere mod de [33] uhyrligheder, der kun er i deres vorden – selv om I hver dag i TV ser, hvordan Mellemøsten skaber sig i kampen for Sharia.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=27895

URLs in this post:
[1] Der Spiegel 23 Aug. 2012:: http://www.spiegel.de/international/germany/how-german-islamists-recruit-young-men-for-jihad-a-85139
3.html

[2] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederdansk-2dkultur-2dfolder-2dbarcelona-2deuro-2dmediterranean13.jpg
[3] Den Euromediterrane Proces: http://euro-med.dk/?p=8949
[4] til Middelhavsunionen : http://euro-med.dk/?p=1226
[5] her : http://euro-med.dk/?p=4409
[6] I 2003 lovede EU “Partnerlandene: http://euro-med.dk/?p=1212
[7] Folketingsmedlem, Johannes Nielsen 1975 og Tony Blairs Taleskriver: http://euro-med.dk/?p=11344
[8] Peter Sutherland (: http://euro-med.dk/?p=27278
[9] Cecilia Malmström, EU Kommissær for Indre Anliggender: http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=SPEECH/12/417&format=HTML&aged=0&
;language=EN&guiLanguage=en

[10] Claudia Roth: http://www.freiepresse.de/NACHRICHTEN/DEUTSCHLAND/Gruene-fordern-Aufnahme-von-syrischen-Fluechtlinge
n-artikel8075277.php

[11] Racisme, fremmedhad – med 3 års fængselsstraf: http://euro-med.dk/EU-Documents/Framework-Decision-On-Racism-And-Xenophobia-93739.pdf
[12] DR  23. Aug. 2012: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/08/23/0823145212.htm?rss=true
[13] Jyllands-Posten 21 Aug. 2012: : http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article4813972.ece
[14] Image: http://euro-med.dk/bil/billederpoliti-i-odense.jpg
[15] Ekstrabladet 21 Aug. 2012: http://ekstrabladet.dk/112/article1811535.ece
[16] Jyllands-Posten 21 Aug. 2012: http://jyllands-posten.dk/indland/article4814818.ece
[17] BT 22. Aug. 2012: http://www.bt.dk/udland/halvdelen-af-tyrkerne-oensker-et-muslimsk-tyskland
[18] : http://euro-med.dk../bil/billederbehead-those-who-say.jpg
[19] Ekstrabladet 19 Aug. 2012: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1810056.ece
[20] Ekstrabladet 19 Aug. 2012: : http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1810107.ece
[21] Ekstrabladet 20 Aug. 2012: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1810288.ece
[22] Jyllands-Posten: http://jyllands-posten.dk/politik/article4809750.ece
[23] Jyllands-Posten 17 Aug. 2912: http://jyllands-posten.dk/kultur/article4811063.ece
[24] Jyllands-Posten 22 aug. 2012: http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article4815787.ece
[25] BT 23 Aug. 2012: http://www.bt.dk/danmark/millioner-og-atter-millioner-til-vollsmose-boeller
[26] hadefulde orientalske ideologier: http://euro-med.dk/?p=24959
[27] NVO-magtpyramiden: http://euro-med.dk/?p=27858
[28] Talmud: http://www.biblebelievers.org.au/factindx.htm#II
[29] Danske politikere fordømmer nu all Odense-opførslen: http://www.bt.dk/politik/ups-thorning-vollsmose-kriminelle-gik-i-boernehave-under-nyrup
[30] Helle Thorning-Schmidt hyklerisk iflg. DR 22. aug. 2012 : http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/08/22/122855.htm?rss=true
[31] European Council of Foreign Relations : http://euro-med.dk/?p=123
[32] The Council on Foreign Relations, der vil regere verden: http://euro-med.dk/?p=9774
[33] Nye Verdensordens : http://euro-med.dk/?p=24294
[34] EU er modellen: http://euro-med.dk/?p=5141
[35] mentalhygiejnens : http://euro-med.dk/?p=143
[36] Frankfurtskolen: http://euro-med.dk/?p=156
[37] hjernevask: http://euro-med.dk/?p=27003
[38] 6 store medier kontrollerer 90%: http://www.businessinsider.com/these-6-corporations-control-90-of-the-media-in-america-2012-6
[39] WND 23 Aug. 2012: http://www.wnd.com/2012/08/video-report-confirms-egyptian-crucifixions/
[40] islamisere Europa: http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=4476
[41] The Examiner 24 July 2012: http://www.examiner.com/article/iran-moves-to-legalize-marriage-for-girls-under-10-yrs-old