Resumé: Vladimir Putin er tilbage som chef i Kreml - med en tiltagende opposition på gaden. Han forsøger at skjule sin sande identitet, men iagttagere er ikke i tvivl om, at Putin har store ambitioner: Han vil ikke kun være leder af Rusland - men  efterlade sig tydelige fodspor i historien: Han ønsker en ny verdensorden baseret på Eurasien - hans rige, fra Lissabon til Vladivostok - allieret med Kina med verden i fred som i Sovjetunionen. Dette er netop kernen: Eurasien, hvor Putin støder sammen med USA og NATO, der forsøger at gennemføre Zbigniew Brzezinskis Store-Skakbræt-strategi for at inddæmme Rusland, således at dette multietniske imperium falder hinanden. Putin går i Bismarcks autoritære fodspor - er ikke bare national - men  national-globalistisk! Putin er antithesen til USAs Nye Verdensorden. Det ser ud til, at Putin med Khodorkovsky-sagen bekæmper Rothschilds London City, og det er måske derfor, Rothschild-agenten George Soros, sammen med den amerikanske Kongres, står bag den Hvide Revolution mod Putin.

Mange tror, ​​Putin er en idealist. Men man skal ikke lade sig narre: Han er en farlig og ambitiøs diktatortype.
Ud over beskyldninger om valgsvindel, har præs. Putin en kollektion af armbåndsure, som er 6 gange så værdifuld som hans årsløn. Oppositionen er ikke i tvivl: korruption.

For at verden ikke skal være i tvivl, har Putin netop holdt en indsættelsestale, der åbenbarer hans program. I det taler han som en idealist - men tegner klart fjendtlighed over for USA og NATO. Etableringen af ​​et NATO-missilforsvar ved grænsen til Rusland og yderligere indtrængen ind i den tidligere Sovjetunionens område angives at være et vendepunkt i Øst-Vest-forholdet. Derefter ser Putin Vesten som fjende.

Putin er afgjort modstander af spredning af USA / NATOs Nye Verdensorden gennem lokale krige og kalder denne ekspansion meget farlig. “Retten/Ansvaret til at Beskytte,” kalder han demagogi pga. dens trampen på  menneskerettighederne.

Det “Arabiske Forår” kaldes indblanding fra udlandet for at erstatte en dominerende magt med en anden, endnu mere aggressiv dominerende magt.

Ingen skal have lov til at gentage det libyske scenarie i Syrien. Putin har ingen løsning på den syriske krise - kræver kun forsoning gennem forhandlinger - den samme opskrift gælder for Iran. I denne sammenhæng irriterer det Putin, at Rusland tidligere havde handelsaftaler med de berørte lande - nu går de i stedet til de  vestlige lande, der styrer “foråret” (Libyen, for eksempel).

“Blød magt” er alt for ofte brugt til at udvikle ekstremistiske separatistiske og nationalistiske holdninger og til at provokere for at manipulere offentligheden. Den (vestlige) brug af pseudo-ngo’er, og andre organer, der forsøger at destabilisere andre lande, med støtte udefra, er uacceptabel (f.eks. den Hvide Russiske Revolution  mod Putin).

Ulovlig narkotikahandel er ved at underminere nationers genetiske bank og samtidig skabe grobund for korruption og kriminalitet og fører til en destabilisering af Afghanistan. Langt fra at falde er produktionen af ​​narkotika fra Afghanistan steget med næsten 40% sidste år. Rusland er udsat for en ond cirkel af heroin-relateret aggression, der forårsager enorme skader på russernes sundhed.

Han ønsker at samarbejde med BRICS -landene.  “Beijing deler vores vision om at udvikle en retfærdig verdensorden” og Putin ønsker en overgang fra en unipolær verden til en mere retfærdig verdensorden. Han tror på G-20 mhp. den langsigtede reform af den globale økonomi og finanser.

Putin er utilfreds med den måde, menneskerettighederne håndteres globalt. “For det første dominerer USA og andre vestlige lande og politiserer dagsordenen for menneskerettigheder for derefter at bruge dem som  middel til at udøve pres. Samtidig er de meget følsomme og tåler til og med ikke Kritik.”
Rusland agter at fortsætte med at stå fast på sin sikkerhed og  at beskytte sine nationale interesser.
Den kolde krig synes at være vendt tilbage. Ifølge
nye efterretninger forbereder Putin en militær russisk intervention i Syrien imod de NATO-støttede rebeller til fordel for Assad regimet.

*

Moscow Times 11 June 2012Efterforskere har beslaglagt computere, anti-Kreml materialer og mindst 1 million euro i kontanter, fyldt i snesevis af konvolutter under ransagning af lejligheder tilhørende 4 ledende aktivister fra oppositionen på tærsklen til en anti-Kreml massedemonstration.
De fire oppositionsledere - Alexei Navalny, Sergej Udaltsov, Ilya Yashin og Ksenia Sobchak - blev beordret til at møde til forhør tirsdag, en time før demonstranter har planlagt til at begynde at samles på Pushkin-Torvet. Udviklingen kom, efter at præsident Vladimir Putin
fredag ​​
underskrev en lov, der drastisk øger bøder for illegale protester og syntes at vise en presserende trang fra regeringsside til at trække tænderne ud af oppositionen. Familiemedlemmer og tilknyttede virksomheder viste sig at være frit vildt.

Dokumentation: se her