SENESTE: DEBKAfile 11 June 2012: Den amerikanske præsident, Barack Obama, har beordret den amerikanske flåde og flyvevåben til at fremskynde forberedelserne til en begrænset luftkrig mod Assads regime samt indførelsen af ​​flyveforbudszoner over Syrien, rapporterer DEBKAfile (den israelske efterretningstjeneste kanal). Dens opgave bliver at slå Assad-regimets centrale og militære kommandocentraler ud. Washington er ikke sikker på, hvordan Moskva ville reagere.

SENESTE: The Independent 11. Juni 2012: Israel forlanger øjeblikkelig militær intervention i Syrien for at styrte Assad.

*

Resumé: USA er verdens eneste supermagt - og dets præsident tilsyneladende verdens mægtigste marionet. Ikke desto mindre må denne mand forventes at være i mental balance, når han træffer afgørelse om krig eller fred - ja, han kan endog erklære 3. Verdenskrig uden at spørge Kongressen. Imidlertid synes US Præs. Obama til tiderat være  ude af psykisk balance - hvad enten det så er på grund af stress, træthed eller stofmisbrug - som det fremgår af videoen her:

Hans baggrund og miljø er kommunistisk iflg. ny forskning.

Ligeledes kunne man forvente, at den amerikanske præsident ville følge den amerikanske forfatning. Men  Obama gør sit værste for at komme uden om den amerikanske forfatning, der kræver, at præsidenten er født i USA. Obama er tydeligvis britisk født statsborger, født i Kenya. Han har forsøgt at få fødselsattester frem, som skulle vise, at han er født på Hawaii - men sådanne certifikater blev afsløret som forfalskninger. Han har underskrevet en lov om undtagelsestilstand i USA og den berygtede NDAA, der bemyndiger militæret til at tilbageholde folk på ubestemt tid uden rettergang.

Obama er fanget i en nådesløs “Krig mod terror” - mod “Al Qaeda” - en magtesløs organisation, der er grundlagt af USA i 1979, og som anvendes regelmæssigt som en trofast samarbejdspartner eller påskud v.hj. a falske flagoperationer af CIA og den britiske efterretningstjeneste til at retfærdiggøre USA- / NATO-intervention i Afghanistan, Libyen, Syrien osv.

Denne krigs moral er: Skyd først - spørg senere. Ugentlig samles et 100-mandsudvalg i Det Hvide Hus for at diskutere, hvilke “terrorister”, der skal dø. Herefter går Obama i enrum med og bestemmer som politi, dommer og bøddel på samme tid, hvem der dræbes. Det gjaldt f.eks. den amerikanske statsborger, Awlaki, der blev anset for at være næstkommanderende for Al Qaida - skønt han kort efter 11. sept. var inviteret til middag med FBI i Pentagon. Disse personer er derefter dødsdømte på en hemmelig drabs-liste - til at blive dræbt af en af ​​de mange ubemandede droner til USAs rådighed (alene i USA 30,000 endnu spiondroner). På det sidste bliver folk dræbt som fluer af droner i Pakistan og Yemen.
Enhver mand i den våbenføre alder, som ved et uheld er til stede i samme zone som en formodet terrorist, er også dødsdømt. Dog kan han posthumt frikendes for mistanke!

CIA og det amerikanske militær udøver konstant pres på  Obama for at dræbe amerikanske fjender.
Da Obama accepterede Nobels fredspris i december 2009 havde han tilladt flere droneangreb end George W. Bush. Droner har erstattet Guantánamo som rekrutteringsværktøj for militante.
Obamas uadskillelige partner og onde ånd er John Brennan, en 25-årig veteran i CIA hvis arbejde som top- agentur-embedsmand under  Bush administrationens brutale afhøringer gjorde ham til et mål for hård kritik fra venstrefløjen. Han var blevet tvunget til at trække sit navn tilbage med hensyn til at lede CIA under Obama men blev kontraterrorismechef i stedet.

Med dronespionage af amerikanske statsborgeresom som en realitet kan næste skridt følge i kølvandet på Obamas lovgivning: drabs-Lister for USA og EU. For terrorister er folk, der der gør modstand mod Den Nye Verdensorden, ikke vil underkaste sig eller afslører de falske-flag-operationer. Er du den næste?

Dokumentation: Se her eller her.

*

“For hvad gavner det et menneske,om han vinder sig den hele verden, når han derved mister sin sjæl? Eller hvad kan et menneske give som vederlag for sin sjæl? (”Matth. 16:26).