Åbent Brev Til Premierminister Gordon Brown

Posted By Anders On January 7, 2008 @ 03:09 In Dansk, Euromed | 1 Comment

06.01.2008

"Kære øjenoverlæge bruun-laursen. Tak for din meddelelse til premierministeren, som du har sendt via  [1] Downing Street website.
Så snart du har bekræftet din e-mail, vil din meddelelse gå videre til læsning hos Downing Street staben. Skønt premierministeren er ude af stand til at besvare e-mails personligt bliver alle jeres meddelelser læst, og premierministeren får meddelelse om de rejste emner - sammen med et udvalg af meddelelser. Tak."

Nummer 10 Web Team.
Her er den modtagne tekst:
Lov og orden

Hr. Premierminister
Gordon Brown

 
Som jeg ser på adskillige blogs ([2] Gates of Vienna, [3] Politically Incorrect 
and others) er der udstedt arrestordre på en kristen britisk blogger, der bruger pseudonymet "Løvehjerte".  Så vidt jeg kan se ud fra hans blog, er alt, hvad han har bragt, som skrevet i Koran og Hadith. Og som vi hver dag ser det beskrevet i medierne.

Jeg er dansker, og vi danskere har haft en meget høj mening om Storbritannien og dets demokrati lige siden 2. Verdenskrig. Vi blev befriet af britiske styrker efter 5 års tysk nazi-besættelse. 

I dag begynder mange danskere at se Storbritannien som et sidestykke til til et diktatur, som jeres fædre kæmpede så tappert imod.

Undertrykkelsen af ytringsfriheden som vist i tilfældet "Løvehjerte" har udløst dyb forbavselse - endog foragt hos mange danskere. 

Jeg beder Dem om at ændre dette nye britiske image. Stop den vanvittige forfølgelse af Løvehjerte og andre, som siger sandheden om den islamiske besættelse - og om en hvilken som helst anden slags udemokratisk adfærd.

Ærbødigst

Anders Bruun Laursen

Tidligere øjenoverlæge

Toftevej 3

DK-4140 Borup

 Baggrund

 som rapporteret på Gates of Vienna d. [2] 4. jan.  og igen d. [4] 5. jan. og [5] 6. Jan er der udstedt arrestordre mod en britisk blogger, der bruger pseudonymet "Løvehjerte".

Hans forseelse er at have skrevet sandheden om islam som beskrevet i  Koran og Hadith. Og som vi alle ser den hver dag i medierne. Hans familie er sågar blevet overfaldet.

I Storbritannien er det ikke tilladt at kritisere islam - og snart [6] vil det blive svært straffet overalt i Europa. For d. 27 juli, 2005 vedtog EU en lov om Fælles handling for at Bekæmpe Racisme og Fremmedfrygt. Mærk det sidste ord: Det er ikke engang tilladt at frygte det, der overfalder os!! 1-3 års fængsel kræves for en sådan forbrydelse!! Her er en [7] stramning fra[7] 18. juli  2007: En Rammebeslutning blev vedtaget for at fuldstændiggøre den totale undertrykkelse af ytringsfriheden og gøre os forsvarsløse mod tilfældige beskyldninger fra udlændinge, som ikke kan lide os.
Her er nogle forfærdelige "hade-forbrydelser": offentlig omdeling af pjecer, billeder eller andet materiale, der indeholder udtryk for racisme eller fremmedfrygt; at lede en racistisk eller fremmedfrygtende gruppe (ved gruppe menes en struktureret organisation bestående af mindst 2 personer - og etableret i en nærmere angivet periode).

[8] Og her er et link til den forfærdelige baggrund bag dette nye [9] diktatur: Den [10] Euromediterranske Union/Eurabien : Dette nye diktatur ligner mere og mere det 3. Riges "Nyordning Europa". Men det kaldes nu om dage "Den Nye Verdensorden", der styres af illuminister.
Og EU har netop erklæret sig [11] illuministisk.

Løvehjerte” er kun den første, der bliver sat fast.  I flg. Gates of Vienna vil flere følge efter  - over hele Europa. Dette er likvidationen af ytringsfriheden - og den rammer nu også internet blogs, de sidste frie stemmer i Europa. Og naturligvis sker det alt sammen under dække af "terroristbekæmpelse" og "demokrati". Hvor har jeg dog så tit hørt disse fraser på Radio DDR! Nu er det bare sådan,  at vi europæere er blevet terroristerne - og vore regeringer bruger lovene i de nationale EU-provinser imod os - men tillader knivstikkerne og voldtægtsmændene at gå fri. 

Derfor: Støt en kampagne for at redde ikke blot "Løvehjerte" - men ytringsfriheden. Ikke blot i England, men i hele Europa trues diette demokratiets adelsmærke. Kun massiv folkelig protest kan redde disse kostbare værdier, som vore forfædre kæmpede og døde for i 2. Verdenskrig.
Skriv en mail til Gordon Brown om "Løvehjerte"/Lionheart
Linket til premierminister Brown ses i begyndelsen af dette indlæg. 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=265

URLs in this post:
[1] Downing Street website: http://www.number-10.gov.uk/output/Page1.asp
[2] Gates of Vienna: http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/01/first-they-came-for-english-bloggers.html
[3] Politically Incorrect: http://www.pi-news.net/2008/01/lionheart-loewenherz-2008/#more-6181
[4] 5. jan.: http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/01/update-on-lionheart.html#readfurther
[5] 6. Jan: http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/01/if-i-dont-who-will.html#readfurther
[6] vil det blive svært straffet overalt i Europa: http://europa.eu/scadplus/leg/en/lvb/l33058.htm
[7] stramning fra: http://europa.eu/scadplus/leg/en/lvb/l33178.htm
[8] Image: http://euro-med.dk/billeder/dansk-kultur-folder-barcelona-euro-mediterranean1.jpg
[9] diktatur: http://transatlanticconservative.blogspot.com/2007/12/will-eu-and-islam-bring-dark-ages-to.html
[10] Euromediterranske Union/Eurabien: http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler.php
[11] illuministisk: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A6-2007-0356&language=EN
&mode=XML