Shariaen På Vej Ind I Vore Retssale

Posted By Anders On January 3, 2008 @ 23:03 In Dansk, Euromed | 1 Comment

[1] Judge Isah (Nigeria) siger, at islam og Sharia er uadskillelige Nigerianerne synes at elske den.

Først vedtog EU en d. 12.12.2007 resolution ((<NoDocSe>B6‑0512/2007</NoDocSe> } af 12.12.2007 om en række indskrænkninger i ytringsfriheden og lovede at straffe dem hårdt, som gjorde sig skyldige i racisme, islamofobi og fremmedhad.
Og nu viser Århus vejen:  [2] HASSAN KOMMER IND I RETSSALEN SOM DOMSMAND OG SKAL DØMME OS FOR OVERTRÆDELSE AF EUs DIKTATORISKE, MULTIKULTURELLE, KOSMOPOLITISKE OG [3] ILLUMINISTISKE SPILLEREGLER. Mon han dømmer efter dansk lov eller shariaen?  Og det skal han indtil videre sammen med repræsentanter for de progressive, multikulturelle unge kvinder, der åbenbart ikke kan få voldtægter nok, og som er ved at overtage alle magtpositioner her i landet.
D. 29.03. 2007 meddelte tyske [4] Der Spiegel OnLine International, at der allerede toges hensyn til shariaen i tyske retssale: "Sidste uge midt under (kritik)stormen var Christa Datz-Winter, dommer ved Frankfurts familieret, stum. En 26-årig tysk kvinde af marokkansk oprindelse var forfærdet over sin marokkanske mand, der var fortsat med at true hende, skønt han havde polititilhold om at holde sig borte fra hende. Han havde slået sin kone og havde angiveligt truet hende på livet. Dommeren hævdede, at kvinden burde have “forventet”, at hendes mand , der var vokset op i islamisk tradition, ville udøve sin revselsesret, som hans religion tilstår ham. Dommeren gik endog så langt som til at citere Koranen som grund til sin afgørelse. "I sura 4, vers 34," skrev hun, "står der i Koranen om både “ ægtemandens ret til at bruge korporlig revselse af en ulydig kone og at håndhæve ægtemandens overlegenhed over konen”.

Denne mand havde stjålet 3 cykler og fik sin højre hånd hugget af. I  [5] interviewet udtrykker han sin taknemlighed for det og for shariaen !!

Tysklands eneste integrationsminister på delstatsniveau, Armin Laschet (CDU), Nordrhein-Westfalen, ser Frankfurt-dommen som ”det seneste led i en kæde af rædsomme domme, der er afsagt i tyske retter" – domme hvori f.eks. de såkaldte æresdrab er blevet behandlet som vold med døden til følge og ikke som mord. ”Dette”, siger den berlinske familieretssagfører og fremtrædende kvinderetsaktivist, Seyran Ates, ”er en del af grunden til, at man næsten skal være taknemlig for, at dommer Datz-Winter så klart henviste til Koranen. Alt hvad hun gjorde, var at bringe en understrøm, som allerede eksisterer i vore retssale, op til overfladen. Ud fra en følelse af misforstået tolerance behandler dommerne de muslimske subkulturers værdier  som formildende omstændigheder og hjælper derved med til at bane vejen for gradvis overgriben af den fundamentalistiske islam på Tysklands muslimske parallelsamfund. I Frankfurt har én nu for første gang åbent sagt, hvad mange allerede tænker”, siger Ates. Det er et problem, Ates ofte er oppe imod i sine sager.

Men måske er shariaen en løsning på vor stigende narkomani, alkoholisme og kriminalitet. Nigerianerne elsker den – og den har tilsyneladende virkelig mindsket kriminaliteten!! Her er en interessant [5] BBC-video film  om shariaen

F.ø.: Shariaen forbyder lån mod renter. Men danske finansfolk er villige til at fremme shariaen i Danmark. Der er nu [6] muslimske lånemetoder på vej, så muslimerne med deres rigelige børnepenge kan medvirke til opførelse af moskeer og overtagelse af danske medier - som i Sverige.
J-P. bliver ved med at angive, at der i Danmark bor 200.000 muslimer – skønt det rigtige tal er [7] 500.0000-600.000      
 


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=250

URLs in this post:
[1] Judge Isah (Nigeria): http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/this_world/7021676.stm
[2] HASSAN KOMMER IND I RETSSALEN SOM DOMSMAND OG SKAL DØMME OS: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/01/02/232909.htm
[3] ILLUMINISTISKE: http://xrl.us/bctmu
[4] Der Spiegel OnLine International: http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,474629,00.html
[5] interviewet: http://www.youtube.com/watch?v=6eiBIyhPCUY&feature=PlayList&p=CED24A22840EDCC1&index=5&a
mp;playnext=6&playnext_from=PL

[6] muslimske lånemetoder på vej: http://epn.dk/erhverv_samfund/article1218589.ece
[7] 500.0000-600.000: http://informationomdanmark.blogspot.com/