"Orden ud af kaos - men først skabe kaos" - illuministisk motto.
Efter at det amerikanske Repræsentanternes Hus i går nægtede at godkende den statslige bankredningsplanplan oplevede New York Stock Exchange sit største styrtdyk nogensinde: 770 points på en dag. Samtidig falder amerikanske og europæiske banker som dominobrikker

Det gigantiske sammenbrud af verdensøkonomien, der blev forudsagt af denne blog den 16 april 2008, nu synes at være virkelighed.

  "U.S. magt er bundet til økonomisk magt" (Council on Foreign Relations 26 september, 2008).
hvad sker der, når USA bliver solgt ud, dvs får sine verdensomspændende kreditter overtaget af sin "modstander" - eller lader de finansielle markeder krakke ?

Først optimisten The Times Online 30. Sept. 2008: I en eller anden form vil pakken helt sikkert blive godkendt inden for det næste par dage, da alternativet ville være kollaps af alle førende banker i Amerika.

Så pessimisterne
Der Spiegel Online 30 Sept., 2008: Den tyske udenrigsminister, Peer Steinbrück: Efter denne krise, vil verden ikke længere være den samme. Den finansielle arkitektur vil ændre sig globalt. 
The Telegraph, Sept. 29, 2008
: "Den måske mest skræmmende udvikling: banker har deponeret omkring € 28 milliarder hos Den Europæiske Centralbank, bange for at overlade dem at gemmes andre steder." ECB er  således ikke længere i stand til at indskyde likviditet, fordi pengene  vender tilbage til ECB igen."
The Guardian Sept. 30, 2008:" Peter Morici, professor i forretning på universitetet i Maryland, sagde: "Det bliver det så slemt, at noget skal ske i det næste par uger. Banker vil synke-, kredit-markeder vil beslaglægge, økonomien vil gå ind til noget langt værre end en recession."

Illuministiske (explanatory statement)  EU sætter vore opsparinger/pensioner på spil: EurActiv Sept. 30, 2008: Bruxelles advarede om, at der ikke ville være nogen overbærenhed i dens tilgang til statslig intervention på trods af spredning krisen. "Hvis der er foranstaltninger, der udgør statsstøtte, vil vi handle hurtigt,"

The Wall Street Journal Sept. 25, 2008: Udenlandske embedsmænd sætter spørgsmålstegn ved det amerikanske økonomiske lederskab og modsætter sig politikker , der følger den amerikanske model.

Council on Foreign Relations Sept. 2008: USA's løbende poster er finansieret ved opkøb fra centralbanker i lande, der ikke deler amerikanske værdier.

Venstre: Hong Kong

USA kan have mere at tabe end sin kreditorer. Dette giver kreditorerne potentiel indflydelse på amerikansk politik.

Gribbene basker med vingerne
Faren mod den internationale finansverden i dag synes at komme fra 2 sider:
1. Den jødiske, talmudiske, internationale Nye Verdensordens "elite" og deres lakajer, der kalder sig illuminater/illuminister.
2. Fra Kina.

Den jødiske Nye Verdensorden
Selv om denne blog igen og igen har omtalt Rockefeller og Rothschild som Den Nye Verdensordens dukkeførere, har jeg bevidst undladt at fremture om deres jødiske baggrund, selv om jeg har nævnt, at Rockefellers er Marano jøder, mens Rothschilds er Talmudjøder, som Manfred og Anne Lehman skriver: "Vi skal være taknemmelige for gamle Meyer, søn af Amschel Rothschild, der gennem sin lærdom i Talmud og hans religiøse fromhed, indgød varige værdier i sine sønner og efterkommere. Må hans minde forblive velsignet!"

Disse talmudiske jøder er de såkaldte elitære jøder centreret omkring Rothschild og Rockefeller, som jeg tidligere har beskrevet som svøben mod os og især mod almindelige, anstændige jøder.

Men jo mere den internationale finansielle krise spreder sig, des mere umuligt bliver det at undlade at gøre opmærksom på den rolle, den talmudisk-farisæiske elite har i vores ulykker.
Den jødiske elitæreLehman Brothers' direktører gik bort med enorme bonusser, der skal betales af aktionærer og skatteyderne, og andre af deres slags køber konkursramte virksomheder for en slik  eller kan bare bestyre dem på vegne af regeringer.

Dette var tilfældet med Northern Rock, Bear Stearns, osv. Nu de gribbene klar med en redningsplan for at sikre deres overordnede plan: De kalder det "global styring", hvilket betyder at de skal overtage økonomi, militær, klima ideologi (CCX, ECX - drives af Rockefeller og Rothschild banker), politik (US og European Councils on Foreign Relations, Bilderberg-gruppen, Club of Rome, den Trilaterale Kommission osv.

The Guardian, Sept. 29, 2008: "Peter Mandelson, EU (jødisk elitær- og her)  handelskommissær, har forlangt en vidtrækkende reform af de globale finansielle og administrative systemer.
Den tidligere Labour minister krævede nye modeller for global styring mhp. omfordeling af den økonomiske magt i verden, og han synes at støtte Europæiske opfordringer til reformer af institutioner som IMF (opsyn).
IMF administreres af den jødiske elitære Bilderberger, Dominique Strauss-Kahn.

Peter Mandelson's bemærkninger kom på en World Economic Forum konference (ledes af Bilderberger 2003 Klaus Schwab) om "nye mestre", og fandt genklang blandt de kinesiske politiske ledere, bankfolk og lovgivere, der alle krævede strengere internationale regler om regulering af finansielle institutioner. Kinas Premier Wen Jiabao lovede, at hans land vil bidrage med vækst på omkring 10% om året og finansielle markedsreformer for at hjælpe med et globalt opsving.
Rockefeller's Trilaterale Kommission holder ikke forgæves møder i Peking!

Så hvordan hastebehandle problemet?
Politiken Sept. 29, 2008: Den jødisk-elitære   præsident og formand for EU, Nicolas Sarkozy, har indkaldt fremtrædende EU-ledere til et uopsætteligt møde for at forberede et internationalt topmøde om et nyt finansielt system. Det vil være lederne af de europæiske G8-lande, ledelsen af EU-Kommissionen og Den Europæiske Centralbank, ECB, samt finansministrene fra eurolandene, der vil blive opfordret til at mødes snart.

Kina dukker op
Dette er endnu en sulten grib, der lurer på det amerikanske fallitbo - eller er det?
Jeg kunne længe ikke forstå  dette video interview med den jødisk-elitære  Bilderberger, US-CFR-medlem, tidligere medlem af  Trilateral Commission, Henry Kissinger, om den Nye Verdensorden: "Jeg har sagt til tidligere, til den nuværende - og jeg siger det til fremtidige amerikanske præsidenter: Vores forbindelser med Kina er den fundamentale udfordring for den amerikanske udenrigspolitik "- indtil for et par dage siden, da jeg fik tilsendt en artikel fra Die Zeit Online.

China State Investment Corporation forhandler med Morgan Stanley om køb af yderligere aktier.

Endnu midt på året var kineserne engageret med senere konkursramte Fannie Mae og Freddie Mac med 376 milliarder amerikanske dollars som lån - det vil sige med en femtedel af deres gigantiske fremmedvalutareserver på lidt over 1,8 billioner dollars.

I Øjeblikket har den amerikanske regering brug for lån, der beløber sig til mindst 20 milliarder US-dollars hver måned til at finansiere de faste udgifter. Pengene kommer hovedsageligt fra Asien. Japanerne er også kreditorer.

Den 22. august meldte kineserne pr. mail på det finansielle nyhedsbureau Bloomberg, at hvis Freddie Mac og Fannie Mae blev overladt til at gå konkurs, ville det have katastrofale konsekvenser ud over menneskers forestillingsevne. Hvorpå den amerikanske regering skyndsomst ilede til hjælp.

Og David tvinger Goliath til at redegøre for en stor del af de private ejendomsselskaber lån i USA og til at drive sin egen gæld yderligere i vejret. De asiatiske centralbankfolk, især kineserne, "går ud af  krisen som vindere," indrømmer det indflydelsesrige amerikanske magasin BusinessWeek Online.

Tre af de fem største banker i verden kommer nu fra Kina. Den mest værdifulde bank i verden er nu Industrial Bank of China (ICBC). 

Oprindelsen til de s.k. "subprime lån" (dvs. mindre eng gode lån) i USA American Thinker 29. sept. 2008, af Abraham H. Miller, emeritus professor i politisk videnskab, University of Cincinnati:
Geninvesteringsloven (CRA) blev presset hårdt igennem af Bill Clinton, selv om den stammer fra Jimmy Carter.

Så landets største pantebrevskøbere blev presset til at sænke kvalifikationerne hos ansøgerne, med henblik på at øge andelen af fattige, der fik realkreditlån (sub-prime lån). Inden 2006 gik 30% af alle realkreditlån til mennesker, der under alle andre omstændigheder ikke ville være kvalificerede.
På kort tid skulle alle slags penge tjenes ved at sænke standarderne og ved at fremme sub-prime lån til de fattige.
Fannie og Freddie blev store bidragydere til Det Demokratiske Parti.

Kommentar
Mistro alle vore politikere og bankfolk. For de har organiseret og gjort deres grådighed så effektiv på en større skala end denne verden nogensinde har set før.

Dette betyder, at disse smarte superrige bankfolk laver en masse farlige, spekulative forretninger med penge, de "låner" fra os, vores opsparing, vore pensioner. De presser ejendomspriserne op, overbyder hinanden. De tømmer deres virksomheder for luftige værdier, inddrager kreditterne, så deres "luftkastelværdier" i private hjem og virksomheder forsvinder som dug før julisolen.

Når folk er ruineret og tvunget til at gå fra hus og hjem, sørger de for, at skatteyderne betaler gælden - til hvem?
Til de kriminelle, der er allerede én gang har tømt kassen.

Hertil kommer, at de er så uforskammede, at bruge denne mulighed, som de har skabt for egen vinding i overmål på vores bekostning til at fremme deres politiske magt, som de kalder "den globale styring af den Nye Verdensorden" - hvilket vil sige, de vil styre vores penge og lave nye tricks på vor omkostning - og til at konsolidere deres diktatoriske magt og utrolige rigdom!!
Mærkeligt nok var Michael Gorbatjov, manden, der påstår, at den blod-tørstige Lenin var en stor præsident, den første, der brugte udtrykket “Ny Verdensorden”  - i december 1988 i FN.  Jeg tror ikke, det er tilfældigt, da illuminaternes Nye Verdensordens 6-punktsprogram, der indførtes af Mayer Amschel Rothschild og Adam Weishaupt den 1. maj 1776, er absolut kommunistisk, og da Friedrich Engels bemærkede, at det Kommunistiske Manifest stammede fra den Franske revolutions  illuminate Babouvisme.

Og Den Nye Verdensordens illuminister som Rothschild agent J.P. Morgan  såvel som  Rockefeller-Federal Reserve System og Tyskland financierede den Russiske Revolution.

Behøver jeg at tilføje, at Rothschild og Bank of China er indbyrdes forbundne?
New York Times Sept. 19, 2008: Bank of China hoster op med 236.3 millioner euro ($341 million) for en 20 % andel i  La Compagnie Financière Edmond de Rothschild. 
Financial Times  15 Aug, 2008: Rothschild Continuation Holdings, en Investment Bank's Holding selskaberne, har købt sig til 5 per % andel i den kinesiske Qingdao City Commercial Bank for €25.4mio.

Intet under, at den jødisk- elitære Henry Kissinger fandt det af afgørende betydning for USA at have gode relationer til Kina, således at jødisk illuminatkapital kan trives.