Bilderberg 2011: “Selvbestaltet Elitistísk Én-Verdens A/S. Gigantkartellernes Globale Netværk, Mægtigere End Nogen Nation, Vil Kontrollere Menneskehedens Livsnødvendigheder Og Menneskenes Antal Gennem Blodige Krige”

Posted By Anders On June 24, 2011 @ 00:05 In Dansk, Euromed | 2 Comments

Resumé: Bilderbergmøderne afholdes 2-3 dage om året - af én grund: forat skabe en verdensregering af multinationale selskabers ejere og direktører til at trælbinde menneskeheden. I år mødtes de elitære bankfolk, deres politiker- og korporative håndlangere samt et par journalister i St. Moritz, Schweiz den 9-10 juni - alle blev taget i ed på at tie om de drøftede spørgsmål. Men bilderbergjægerne, Jim Tucker og Daniel Estulin, har pålidelige muldvarpe inde på mødet - så at vigtige punkter altid siver ud. Dette år var krig var på programmet. Elitisterne ønsker en stor og blodig krig i Mellemøsten - blot Israel skal skånes. Syrien og Iran er ved at blive taget på kornet - men en anden historie er, hvordan NATO kan håndtere så stor en krig i betragtning af alle fiaskoerne i Irak, Afghanistan, Pakistan, Libyen etc. Invasion af Libyen og intervention i Syrien rapporteres at være under planlægning. Hvorfor? Jim Tucker, sagde, at eliten mener, verden er overbefolket, og at krig er en delvis løsning. “De er enige i deres krigsprojekt,” sagde Tucker, der citerede sin Trilateralist-Bilderberg kilde. De tror, “de er nødt til at begrænse befolkningstilvæksten, og den ene måde at gøre det på, er med vores krige. Det har de understreget hele dagen.” Derfor havde de inviteret både NATOs generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, og den fungerende amerikanske forsvarsminister, Robert Gates. Elitisterne er bekymrede over den stigende modstand i den amerikanske Kongres mod endeløse krige for de elitære ønskedrømme - så eliten er fast besluttet på at handle hurtigt - før oppositionen bliver for stærk. Derfor vil de have USA til at blive i Irak. “Når man tænker på Irak, tænk stort,” sagde en amerikansk Bilderberger under debatten, hvilket tyder på, at landet kun vil blive brugt som afsæt for en bredere regional krig, der vil “inkludere alle nationer i Mellemøsten med undtagelse af Israel.”

Også de alternative medier er til stor bekymring for eliten. Så de lovgiver nu om ophavsrettigheder - hvilket betyder, at de vil slå ned på enhver blogger, der har overtrådt ophavsrettigheder en smule med nogle fotos - får så uønskede blogs stemplet som kriminelle, og får dem udelukket fra søgemaskiner som Google. Deres formål er at få folk fyldt med elitær massemedie-krigspropaganda, klimaløgne osv. LulzSec og Anonymous baner vejen, sandsynligvis i samarbejde med den amerikanske regering, som nu erklærer, at deres hackninger er en væsentlig grund til kontrol af internettet.

Selvfølgelig var flere EU-kommissærer og ECB chefen, Trichet, også blevet indbudt - samt Robert Zoellick, Verdensbankens chef.
Grækenland blev diskuteret - og ligeledes afskaffelsen af euroen. En krise må aldrig gå til spilde. Det er derfor, at disse bankstere skabte den i første omgang: De scorede masser af vores skattepenge på finanskrisen - og nu ønsker de at slå politisk mønt af den også. EU-embedsmænd diskuterede behovet for, at EU foretager en “massiv magttilrivelse” i lyset af den massive økonomiske krise i Europa og verden. Uden en sådan magttilrivelse ville euroen og ja, Unionen selv, sandsynligvis bryde sammen. Et scenarie der bandlyser alt, hvad Bilderberg-gruppen har forsøgt at opnå i sin 57-årige historie. Målet ville være at styre EU-nationerne i EU, med mulighed for at straffe nationer for ikke at følge reglerne. Som en Bilderberger udtalte på mødet, “Hvad vi er på vej mod, er en form for reel økonomisk regering.” Forud for mødet sagde Den Europæiske Centralbanks formand, Jean-Claude Trichet, “ at regeringer bør overveje at oprette et finansministerium for den 17-nationer store valutaregion, mens blokken kæmper for at holde hele regionens statsgældskrise i tømme.”

Ligesom den græske krise har optrappet opfordringer til dannelsen af en »europæisk økonomisk regering,” en idé, som der er arbejdet på i meget længere tid, end Grækenland har været i krise, så er også den globale økonomiske krise en undskyldning for at fremme sagen om “global økonomisk styring.” Den afgående administrerende direktør for IMF, Dominique Strauss-Kahn, erklærede i maj 2010, at “krise er en mulighed,” og han opfordrede til “en ny global valuta, udstedt af en global centralbank, med robust regeringsførelse og institutionelle funktioner”, og at den” globale centralbank også kan tjene som sidste lånemulighed”.
Men Rothschilds Bank for International Settlements (BIS) forbliver den sande overordnede autoritet mht. verdensregering. Som IMFs magasin, Financing and Development, stiftet i 2009,skriver, er “Bank for International Settlements (BIS), etableret i 1930, det centrale og den ældste omdrejningspunkt for koordinering af de globale styringssystemer.”

*

Bilderberg er et medium til at samle de finansielle institutioner, som er verdens mest kraftfulde og mest aggressive finansielle interesser, den værste fjende af menneskeheden. Ideen bag hvert eneste Bilderberg-møde er, at et formålstjenligt aristokrati skal…. styre planeten. Med andre ord, oprettelsen af et globalt netværk af gigantiske karteller, mere kraftfuld end nogen nation på jorden, til at styre resten af menneskehedens livsfornødenheder. Bilderberg-gruppen er midlet til et fremtidig én-verdens aktieselskab. Denne organisation er vokset ud over sin hemmelighedsfulde begyndelse til at blive et afgørende accept af elitens beslutningsproces. Det ultimative mål med dette fremtidsmareridt er at forvandle Jorden til en fængselsplanet ved at skabe en enkelt globaliseret markedsplads, kontrolleret af én-verdensaktieselskabet, økonomisk reguleret af Verdensbanken og befolket af en forsimplet befolkning, hvis livsbehov vil blive flået ned til materialisme og overlevelse - arbejde, indkøb, sex, søvn - [1] alt forbundet med en global computer, der overvåger alle vores bevægelser. Og det bliver nemmere på grund af …. nye metoder mht. adfærdsteknik til at manipulere individuel adfærd. Hver ny måling set for sig selv kan virke som en afvigelse, men en lang
række ændringer derimod som en del af en igangværende proces, et skift i retning af trælbinding af alle. (
[2] Daniel Estulin 14 June 2011 (Domas Jefferson)

*
Jeg har tidligere skrevet om [3] Bilderbergerne og [4] her og [5] her og [6] her og [7] her og deres [8] møder, og [9] her.

[10] Liste over deltagere i Bilderbergmødet i Schweiz, 9-10 juni 2011. Infowars reporterne Aaron Dykes og Paul Joseph Watson har modtaget bekræftelse fra en indvendig kilde om, at [11] 5 andre indflydelsesrige personer, der ikke var navngivet på den officielle deltagerliste, er deltagere i Bilderberg-konferencen 2011.
[10] Disse navne er… Anders Fogh Rasmussen - nuværende generalsekretær for NATO, Angela Merkel - Tysklands kansler, José Luis Zapatero - spansk premierminister, Bill Gates - tidligere Microsoft-[12] Georgia_guidestonesdirektør, leder af Gates Foundation, Robert Gates – amerikansk forsvarsminister.

[13] Infowars 10 June 2011: Den mangeårige Bilderberg-detektiv, Jim Tucker, sagde, at eliten mener, verden er over-befolket og krig repræsenterer en delvis løsning. “De er enige om deres krigsprojekt,” sagde Tucker, der citerede sin Trilateralist-Bilderberg kilde. De tror, “at verden er alt for overfyldt alligevel, og at de er nødt til at begrænse befolkningstilvæksten, samt at den ene måde at gøre det på er med vores krige. De har understreget det hele dagen. ”
Eliten er oprørt over tilstedeværelsen af aktivister uden for porten til det eksklusive feriested, hvor de er isolerede i St. Moritz, Schweiz, sagde Tucker.

Venstre: De elitære [14] Georgia Guidestones´ 1. befaling er at holde menneskehedens antal under 500 millioner.

[15] Prison Planet 17 June 2011: De fleste bilderberg-medlemmer ser en amerikansk tilbagetrækning fra Irak som et usandsynligt scenario, hvilket tyder på, at et medieshow kan dannes omkring tropper, der trækker sig ud, men at en signifikant reststyrke vil blive tilbage. Talrige militære baser og[16] Iraq-Us-troops tusindvis af private sikkerhedsvagter og lejesoldater vil forblive i Irak, om de amerikanske tropper trækkes ud eller ej. “Når man tænker på Irak, tænk stort,” sagde en amerikansk Bilderberger under debatten, hvilket tyder på, at landet kun vil blive brugt som et afsæt for en bredere regional krig, der vil “inkludere alle nationer i Mellemøsten med undtagelse af Israel. “

Som vi har dokumenteret i de seneste dage, er - i overensstemmelse med Jim Tuckers kilder, der fortalte ham, at angrebet på Libyen vil blive intensiveret -amerikanske landtropper ved at blive gjort klar til at invadere Libyen i oktober, mens amerikanske krigsskibe også er ved at blive flyttet til Middelhavets kyst ud for Syrien som forberedelse til en intervention. Helt hvordan Obama-administrationen planlægger at betale for denne enorme udvidelse af imperiet er et mysterium i betragtning af, at USA er på randen af at miste sin AAA-kreditværdighed på grund af sin manglende evne til at afdrage sin egen gigantiske gæld. Barack Obama svævede til magten på løftet om, at han “øjeblikkeligt” ville trækker tropper ud af Irak.

Som Jim Tucker rapporterede i 2002, var det Bilderberg, der traf beslutningen om at udsætte angrebet på Irak indtil 2003, mens langt de fleste militære analytikere var sikre på, at bombardementet ville begynde i slutningen af sommeren eller efteråret 2002.

[17] Infowars 16 June 2011: Sidste uge afslørede interne kilder på Bilderberg-mødet i St. Moritz, Schweiz, at globalisterne arbejder på at sprede krigen til hele regionen. Eliten ønsker en “stor blodig krig i Mellemøsten, som vil involvere alle lande undtagen Israel, som er beskyttet,” fortalte veteran bilderbergjægeren, Jim Tucker, Alex Jones den 9. juni. En stor krig, bemærkede han, vil virke hen mod elitens indsats for at drive oliepriserne op og lægge yderligere økonomisk pres på en svindende middelklasse i Amerika.
Ifølge Bilderberg insidere, vil eskalerende gas-og oliepriser i sidste ende få det amerikanske folk  til at støtte krige i Mellemøsten, hvor en stor del af verdens olie produceres.

Bilderberg insidere afslørede i sidste uge, at den globale elite er bekymret over kongressens tiltagende modstand mod endeløse krige, og de er bange for, at skridt kan tages til at nedtrappe den militære indsats i regionen. CIAs planer om at udvide krigen i Yemen og i sidste ende til Somalia og Afrika viser et frækt forsøg på at sætte sig op imod den stigende tendens i Kongressen vendt imod forfatningsstridige militære handlinger. Eliten er fast besluttet på at handle, før den stækkes af lovgivere og det amerikanske folk.

På trods af denne forudsigelse meddelte en tværpolitisk gruppe af Husets medlemmer onsdag, at de er ved at indlede en retssag mod Obama for hans ulovlige og forfatningsstridige omgåelse af Kongressen, da han godkendte amerikansk militær aktion mod Libyen.
Ud over udvidelsen af krigen mod terror - og den svækkende effekt, den fortsat har på den amerikanske og globale økonomi - afslørede Tuckers muldvarp i sidste uge, at eliten er bekymret over [18] Pyramidespilde alternative medier og deres voksende indflydelse på de etablerede mediers indhold - læs pro-krig propaganda.

Den globale elite indser, at der skal mundkurv på de alternative medier for at tvinge det amerikanske folk tilbage til de etablerede mediers propagandakredsløb, hvis de vil lægge en dæmper på modstanden mod deres planer om at få orden i kaos gennem krig og også få økonomien til at bryde sammen samt indføre en globalistisk økonomisk ordning med en global valuta og en højteknologisk autoritær politistat. De nuværende koncernstyrede mediers besættelse af hacking er del af en propagandaindsats for at overbevise amerikanerne om, at et ureguleret internet. der ikke kontrolleres og overvåges af regeringen, er en trussel mod den moderne civilisation med dens elnet og infrastrukturnetværk. De dunkle og mystiske grupper [19] LulzSec og Anonymous er på forkant med denne indsats for at skræmme den amerikanske befolkning, hvoraf de fleste ikke forstår, at et sådant “hackerkollektiv” egentlig ikke udgør en alvorlig trussel mod virksomheders og de offentlige netværk, i hvert fald ikke mod dem med tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger på plads.

Den nye tendens er at begrænse internetadgang under henvisning til loven om ophavsret. I USA ville loven om “Bekæmpelse af Online Hacking og Forfalskning” give Justitsministeriet adkomst til at lukke eller blokere for adgang til hjemmesider, der viser sig at være “helliget ulovlige aktiviteter.” Dette efterlader døren åben for, at regeringen kan lukke ned andre steder, der ikke er forbundet med kriminelle eller opfattes som kriminel aktivitet. I februar lukkede regeringen flere hjemmesider for at linke til ophavsretligt beskyttet materiale, således at der skabes en farlig præcedens. Lovforslagets tvetydighed kan skræmme internetudbydere og hosting-tjenester fra at levere tjenester til enhver virksomhed, der bedømmes af en regeringsbureaukrat at bryde loven [20] Rockefeller1-450om ophavsret. Lovforslaget vil også nægte søgemaskineadgang og online kreditkort samt betalingsløsninger for hjemmesider, som regeringen hævder er “skurke” og kriminelle.

En vifte af cybersikkerhedslovgivning er designet til at behandle krænkende hjemmesider som terroristiske virksomheder. Langsomt men sikkert strammer regeringen på foranledning af den herskende elite, som mødtes i sidste uge i Schweiz, løkken rundt om internettet og vil snart gøre mediet uholdbart for alternative medier.

[21] Andrew Gavin Marshall Global Research 16 June 2011: Will Hutton, den tidligere redaktør af The Observer, som var inviteret til Bilderberg-møderne i fortiden, og som engang så berømt henviste til gruppen som “Globaliseringens Ypperstepræster“,  har sagt, at “mennesker deltager i disse netværk for at påvirke den måde, verden fungerer. “Hvis Bilderberg-gruppen repræsenterer”  globaliseringens ypperstepræster, “så er David Rockefeller Paven“. I sin bog fra 2002, Erindringer, skrev David Rockefeller: “Nogle mener endda, vi er en del af en hemmelig klike, der arbejder mod de De Forenede Staters bedste interesser og karakteriserer min familie og mig som “internationalister” og for at have konspireret med andre rundt om i verden for at opbygge en mere integreret global politisk og økonomisk struktur - én verden, om man vil. Hvis det er anklagen, er jeg skyldig, og jeg er stolt af det. [67]

Som det fremgår af lækager fra det seneste Bilderberg-møde i Schweiz i 2011, er euro-zonen i en alvorlig krise, og Bilderberg-medlemmer kæmper for at hindre glashuset i at splintres i stumper og stykker. Som et hovedemne på dette års møde drøftede Bilderberg-mødet  ifølge den Bilderberg-undersøgende journalist, Daniel Estulin (som efter sigende på møderne har interne kilder, der lækker oplysninger, som har vist sig ganske præcise i fortiden) situationen i Grækenland, som sandsynligvis kun bliver værre, samt en eventuel opgivelse af euroen. Problemerne i Grækenland, Irland og den bredere globale økonomi som helhed blev præsenteret i dette års diskussioner. [30] Repræsentanter fra Grækenland i år inkluderede George Papaconstantinou, den græske [22] Athens-protestorsfinansminister, blandt flere bankfolk og forretningsmænd. [31]

Blandt EUs magtlegesyge, som deltager i dette års møde, var den første præsident for Det Europæiske Råd, [5] Herman Van Rompuy, der blev udnævnt som præsident efter en invitation til et privat Bilderberg-møde i november 2009. Van Rompuy, der tidligere har udtalt, at “[23] 2009 også er det første år med verdensregering,” er ingen overraskende gæst på Bilderberg. Andre vigtige EU-embedsmænd, der deltog i dette års møde var Joaquín Almunia, vicepræsident for Europa-Kommissionen, Frans van Daele, stabschef for Det Europæiske Råds præsident, Van Rompuy, Neelie Kroes, vicepræsident for Europa-Kommissionen, og selvfølgelig, Jean-Claude Trichet, præsident for Den Europæiske Centralbank [33].[24] Babel-tower-europe-many-tongues-one-voice-150

På det seneste møde diskuterede EU-embedsmænd behovet for, at EU foretager en “massiv magttilrivelse” i lyset af den massive økonomiske krise Europa og verden. Uden en sådan magttilrivelse ville euroen og ja, Unionen selv,  sandsynligvis bryde sammen. Et scenarie der ville bandlyse alt, hvad Bilderberg-gruppen har forsøgt at opnå i sin 57-årige historie. Sagt ganske enkelt, ville målet være at [25] få EU til at styre Unionens nationer i EU, med mulighed for at straffe nationer for ikke at følge reglerne, og som en Bilderberger sigende udtalte på mødet, “Hvad vi er på vej mod, er en form for reel økonomisk regering. “[37]. Forud for mødet sagde Den Europæiske Centralbanks præsident, Jean-Claude Trichet, at “regeringer bør overveje at oprette et finansministerium for den 17-nationer store valutaregion, mens blokken kæmper for at holde hele regionens statsgæld krise inden for rammerne.”

Bilderbergerne har længe været fortalere for global styring og ‘[26] verdensregering’, og ‘krise’ er altid et glimrende middel  til at fremme deres dagsordener. Ligesom den græske krise har optrappet opfordringer til dannelsen af en »europæisk økonomisk regering,” en idé, som har verseret i meget længere tid, end Grækenland har været i krise, sådan er også den globale økonomiske krise en undskyldning for at fremme ‘global økonomisk styring. Den afgående administrerende direktør for IMF, Dominique Strauss-Kahn, erklærede i maj 2010, at “krise er en mulighed,” og han opfordrede til “en ny [27] global valuta udstedt af en global centralbank, med robust regeringsførelse og institutionelle forhold,” og at den “globale centralbank også kan tjene som sidste lånemulighed”.

Efter [28] G20-topmødet i april 2009 [29] Trichet-i-cfr-2blev “planer  annonceret om at gennemføre oprettelsen af en ny global valuta for at erstatte den amerikanske dollars rolle som verdens reservevaluta.” Punkt 19 i kommunikéet, der blev offentliggjort af G20 ved afslutningen af topmødet, erklærede: “Vi er blevet enige om at støtte en generel SDR-tildeling, idet vi vil indskyde $ 250bn (£ 170bn) i verdensøkonomien og øge den globale likviditet.” SDR, eller Special Drawing Rights, er “en syntetisk papirvaluta udstedt af Den Internationale Valutafond (IMF).” Som The Telegraph rapporterede: [30] “G20-lederne sætter en de facto global valuta i spil. Den er uden for kontrol af enhver suveræn forsamling “[59] The Washington Post rapporterede, at IMF er klar til at omdanne sig til en veritabel FN for den globale økonomi“. Det ville få kraftigt udvidet myndighed til at handle som en global bank for rige og fattige regeringer. Mens IMF er skubbet frem i forgrunden af den globale valutadagsorden, forbliver [31] Bank for International Settlements (BIS) - til venstre - stadig den sande autoritet mht. verdensregering. Som IMFs blad, Financing and Development, udtalte i 2009: “Bank for International Settlements (BIS), etableret i 1930, er det centrale og det ældste omdrejningspunkt for koordinering af verdensregeringsarrangementer.” [61]

Venstre: Baselstårnet - BIS

Jean-Claude Trichet, præsident for Den Europæiske Centralbank (ECB) - nederst til højre – [32] taler i 2010 til US Council on Foreign Relations, den amerikanske korporative regering, der sigter mod global styring. Trichet er mangeårig [33] Bilderberg-deltager og Trilateral Commissionist Han forklarede, at “den betydelige omdannelse af den verdensregering, som vi konstruerer i dag, illustreres med tre eksempler”: 1. fremkomsten af G20 som den primære gruppe for global økonomisk regering på minister-, guvernør– og stats-og regeringschefniveau. 2. etableringen af det globale økonomimøde for centralbankchefer i BIS-regi, som den primære gruppe for styring af centralbanksamarbejdet. Og 3. udvidelse af [34] Financial Stability Board medlemskabet (herunder [35] Rothschilds BIS, Verdensbank og IMF) til at omfatte alle de systemiske vækstøkonomier. [62].

Kommentar
Dette er ren selvudråbt verdensregering. Disse mennesker og deres håndlangere[36] regerer verden ved hjælp af penge, for længst har de afskaffet demokratiet, ser det som deres ret som guder / luciferianere at reducere vores antal efter deres syge ideer - og det betyder blodige store krige, chemtrails, og udplyndring af os  gennem klimaløgn og finaskrise. Vores behov og ønsker skyr de som pesten


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=23439

URLs in this post:
[1] alt forbundet med en global computer: http://www.realityzone.com/prp.html#prporder
[2] Daniel Estulin 14 June 2011 (Domas Jefferson): http://www.domasjefferson.com/news/bilderberg-2011-discussions-leaked-via-moles-inside
[3] Bilderbergerne: http://euro-med.dk/?p=20256
[4] her: http://euro-med.dk/?p=1278
[5] her: http://euro-med.dk/?p=11825
[6] her : http://euro-med.dk/?p=11852
[7] her: http://euro-med.dk/?p=12029
[8] møder: http://euro-med.dk/?p=15804
[9] her: http://euro-med.dk/?p=8614
[10] Liste over deltagere i Bilderbergmødet : http://www.infowars.com/bilderberg-2011-full-official-attendee-list/
[11] 5 andre indflydelsesrige personer: http://www.infowars.com/exclusive-unnamed-bilderberg-attendees-revealed/
[12] Image: http://euro-med.dk/bil/billedergeorgia-guidestones5.jpg
[13] Infowars 10 June 2011: http://www.infowars.com/elite-at-bilderberg-confab-war-is-solution-for-over-population/
[14] Georgia Guidestones: http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/
[15] Prison Planet 17 June 2011: http://www.prisonplanet.com/globalists-want-permanent-occupation-of-iraq.html
[16] Image: http://euro-med.dk/bil/billederiraq-us-troops3.jpg
[17] Infowars 16 June 2011: http://www.infowars.com/insider-leaks-reveal-full-bilderberg-agenda-on-war-and-alternative-media/
[18] Image: http://euro-med.dk/bil/billederpyramidespil2.jpg
[19] LulzSec og Anonymous : http://www.infowars.com/are-lulzsec-hacker-attacks-the-work-of-military-intelligence/
[20] Image: http://euro-med.dk/bil/billederrockefeller1-4504.jpg
[21] Andrew Gavin Marshall Global Research 16 June 2011: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25302
[22] Image: http://euro-med.dk/bil/billederathens-protestors4.jpg
[23] 2009 også er det første år med verdensregering: http://www.youtube.com/watch?v=l1qTPvugqgg&feature=player_embedded
[24] Image: http://euro-med.dk/bil/billederbabel-tower-europe-many-tongues-one-voice-1508.jpg
[25] få EU til at styre Unionens nationer: http://euro-med.dk/?p=
[26] verdensregering’: http://euro-med.dk/?p=5141
[27] global valuta: http://www.imf.org/external/np/pp/eng/2010/041310.pdf
[28] G20-topmødet i april 2009: http://euro-med.dk/?p=7794
[29] Image: http://euro-med.dk/bil/billedertrichet-i-cfr-24.png
[30] Image: http://euro-med.dk/billeder/BIS%20in%20Basel.jpg
[31] Bank for International Settlements (BIS): http://euro-med.dk/?p=8191
[32] taler i 2010 til US Council on Foreign Relations: http://www.scribd.com/doc/52282699/The-Harold-Pratt-House
[33] Bilderberg-deltager og Trilateral Commissionist : http://euro-med.dk/?p=3470
[34] Financial Stability Board : http://www.financialstabilityboard.org/
[35] Rothschilds BIS, Verdensbank og IMF: http://www.financialstabilityboard.org/members/links.htm
[36] regerer verden: http://euro-med.dk/?p=21709