NVO Madforsyningskontrol I: Dødelig E. Coli En Konstrueret Mutation?

Posted By Anders On June 7, 2011 @ 00:05 In Dansk, Euromed | No Comments


OBS! [1] Spiegel 31 May 2011: “Iflg.  “Die Süddeutsche Zeitung”, har Helge Karch, direktør for RKI’s EHEC rådgivende laboratorium på Münster Universitetshospital i Tyskland opdaget, at den meget sjældne O104: H4 E. Coli superbakterie er en kimære med DNA fra forskellige E. Coli bakterier - men også indeholder DNA sekvenser fra pest bakterier, hvilket gør den særdeles sygdomsfremkaldende.” Dette peger i retning af en manipuleret våbenbakterie.

SENESTE: [2] Kopp Verlag bringer d. 7. Juni yderligere en Artikel af Mike Adams:  Superbakterien kunne  skyldes antibiotikamisbrug i husdyrholdene. Grøntsagerne bliver så gødet med og inficeret af dyrenes gødning. Men mærkeligt er, at superbakterien optræder så pludseligt. Kopp-Verlag-artiklen blev offentliggjort d. [3] 2 juni i Natural News - og er således 4 days ældre  end Mike Adams´ artikel nedenfor, som jeg har mere tiltro til.

[4] Henry Kissinger: ”Den, som kontrollerer fødevareforsyningen, kontrollerer mennesker”

[5] Bønnespirer[6] Deutsche Welle 6 June 2011: De dødelige E. Coli infektioner i Europa siges nu at stamme fra bønnespirer fra en gård i Niedersachsen, Tyskland - og så alligevel ikke – men man kan aldrig vide!!!. Iflg.  [7] Deutsche Welle 3 June 2011 siger sundhedsembedsmænd, at en aldrig-før-set stamme af E. coli bakterier er bag udbruddet, der har dræbt 18 (nu 22) mennesker og gjort tusinder syge i hele Europa. Rusland har forbudt al vegetabilsk import fra Den Europæiske Union. Forskere på Beijing Genomics Institute, der samarbejder med Tysklands University Medical Center Hamburg-Eppendorf, afsluttede sekventering af genomet af bakterien og kaldte den nye stamme “meget smitsom og giftig.” Udbruddet har også bevirket, at mere end 1.200 mennesker er blevet bekræftet syge i Europa og adskillige i USA.
Forskerne tilføjede, at den nye stamme har flere antibiotikaresistente gener, der gør antibiotikabehandling yderst vanskelig. Bakterien ligner andre stammer, der forårsager diarré og nyresvigt.

[8] Mike Adams Natural news 6 June 2011: Da forskerne afkodede den genetiske sammensætning af O104 stammen, fandt de, at den var resistent over for alle følgende klasser og kombinationer af antibiotika: • penicilliner • tetracyklin • nalidixinsyre • trimethoprim-sulfamethoxazol • cefalosporiner • amoxicillin / clavulansyre • piperacillin-sulbactam • piperacillin-tazobactam. Derudover besidder denne O104 stamme en evne til at producere specielle enzymer, som giver det, man kunne kalde “bakterielle superkræfter” kendt teknisk som ESBL: “Extended-Spectrum Beta-lactamaser (ESBL) er enzymer, der kan produceres af bakterier og gør dem resistente over for cefalosporiner - som er de mest anvendte antibiotika i mange hospitaler,” forklarer Health Protection Agency i Det Forenede Kongerige. Oven i det har denne O104 stamme to gener - TEM-1 og CTX-M-15 - som “har gjort lægerne bange siden 1990′erne,” rapporterer The Guardian. Og hvorfor får de lægerne til at gyse? Fordi de er så dødbringende, at mange mennesker, der er smittet med disse bakterier, får kritisk organsvigt og bare dør.
Jeg finder det meget uprofessionelt, at tyskerne først skyder skylden for “agurkeinfektionen” på Spanien – og så på Gärtnerhof i Nedersachsen, før de har beviset med den rygende revolver. Hvad håber de at opnå – bortset fra krav om skadeserstatninger?

Så hvordan, præcis, er en bakteriestamme opstået, der er resistent over for over en halv snes antibiotika og er udstyret med to dødbringende genmutationer plus ESBL enzym kapaciteter?
Der er virkelig kun én måde dette sker på (og kun én måde) - man er nødt til at udsætte denne stamme af E.coli for alle otte klasser af antibiotika. Normalt er sker dette ikke på samme tid, naturligvis: Man skal først udsætte bakterien for penicillin og finde de overlevende kolonier, som er resistente over for penicillin. Man kan derefter tage de kolonier, der overlever, og udsætte dem for tetracyklin. De overlevende kolonier er nu modstandsdygtige over for både penicillin og tetracyklin. Man kan derefter udsætte dem for sulfa og indsamle de overlevende kolonier, og så videre. Det er en genetisk udvælgelsesproces, som sker i et laboratorium med et ønsket resultat. Det er primært sådan, nogle biovåben er udviklet af den amerikanske hær i dens laboratorium i  [9] E.coli2[10] Fort Detrick (udviklede AIDS virus).

Beviserne peger nu på, at denne dødbringende stamme af E. coli er konstrueret og derefter enten blevet indsat i fødevareforsyningen eller på en eller anden måde uforvarende undsluppet fra et laboratorium ind i fødevareforsyningen. Hvis man er uenig i denne konklusion - og det er man bestemt velkommen til - så er man tvungen til at konkludere, at denne superbakterie, der er immun over for otte klasser af antibiotika, udvikledes tilfældigt af sig selv… og denne konklusion er langt værre end “biokonstruktions”forklaringen, fordi det betyder, at superbakterier med resistens over for 8 antibiotika simpelthen kan optræde hvor som helst når som helst uden årsag. Det ville være noget af en eksotisk teori.

For resten er den mest sandsynlige forklaring på, hvor denne stamme af E.coli blev biokonstrueret, at lægemiddelgiganter lavede den det i deres egne laboratorier. Hvem ellers har adgang til alle de antibiotika og det nødvendige udstyr til at håndtere de målrettede mutationer af potentielt tusindvis af E.coli kolonier? Medicinalfirmaerne er unikt positioneret til at både at udføre denne intrige og tjene på den.  Med andre ord har de midler og motiv til at engagere sig i netop sådanne aktioner.
Bortset fra medicinalfirmaerne har måske kun tilsynsmyndighederne med den smitsomme sygdom  selv denne slags laboratorium kapacitet. CDC, for eksempel, kunne sandsynligvis iværksætte dette, hvis de virkelig ville.

Beviset for, at nogen biokonstruerede denne E.coli stamme, er skrevet lige i bakteriernes DNA. Det er retsmedicinsk bevismateriale, og hvad det afslører, kan ikke benægtes. Denne stamme gennemgik gentagne og langvarige udsættelser for otte forskellige klasser af antibiotika, og så er det på en eller anden måde lykkedes at få den over i fødevareforsyningen. Hvordan opnår man det, hvis ikke gennem en veltilrettelagt ordning foretaget af slyngelagtige videnskabsfolk? Der er ikke sådan noget som “spontan mutation” til en stamme, der er resistent over for de otte bedste klasser af antibiotka, der sælges af Big Pharma i dag. Sådanne mutationer må nødvendigvis være overlagte.

Det er altsammen problem, reaktion, løsning her (NVO’s metode, den hegelske dialektik ‘tese, antitese, syntese). 1. Skab først et problem (en dødelig stamme af E.coli i fødevareforsyningen). Så vent til den 2. offentlige reaktion (stort [11] ramaskrig, når befolkningen terroriseres af E.coli). Som svar på dette kommer man med løsningen: Gennemfør den ønskede løsning (total kontrol over den globale fødevareforsyning og forbud mod rå spirer, rå mælk og rå grøntsager)
Det er, hvad det hele handler om, selvfølgelig. FDA har påberåbt sig det samme fænomen i USA, når den presser på for sin nylige “Fødevaresikkerheds-moderniseringslov”, som hovedsagelig forbyder små familiebrugs økologiske bedrifter, medmindre de slikker støvlerne på FDA tilsynsmyndigheder.

Kommentar
Som vi skal se i mit næste indlæg, skal nemlig madforsyningen varetages af koncernerne med deres genmodificerede mad – dels for at sikre deres banksterejere enorme indkomster gennem monopol – dels fordi det er, som Henry Kissinger sagde: “Den der kontrollerer madforsyningen, kontrollerer menneskene”.
Mike Adams´ betragtninger forekommer mig rigtige: En bakterie udvikler ikke lige på en gang resistens mod 8 forskellige antibiotika – foruden pludselig  at indeholde lactamase-enzymer og de dødbringende TEM-1 og CTX-M-15. Hvordan skulle superbakterien være havnet af alle steder i grøntsager, der ikke sprøjtes med antibiotika? Men stammer superbakterien overhovedet fra grøntsager?

Desværre er det ikke første gang, at NVO har forsøgt sig med at udsprede dødelige epidemier. Baxter i Østrig udsendte i 2009 [12] til 18 lande vaccine mod [13] sæsoninfluenza indeholdende dødbringende fugleinfluenzavirus. Det opdagedes ved en tilfældighed. Dette menes at være sket med fuldt overlæg, fordi Baxter International overholder noget, der hedder BSL3 (Biosafety Level 3) - et sæt af laboratoriesikkerhedsprotokoller, der forhindrer krydsforurening af materialer. Så kom [14] svineinfluenzasvindelen, der indbragte vaccinefirmaerne enorme summer. [15] WHO og Rockefeller Foundation havde i U-lande “stivkrampevaccinationskampagner” for kvinder – men de viste sig at være sterilisationskampagner.

[16] I Polen stod for 2 år siden 3 læger og 6 sygeplejersker til strafforfølgelse for drab på et antal hjemløse med H5N1 fugleinfluenzavaccine, der var finansieret af USAs regering. Bayer producerede hæmofilimedicin. Desværre var den inficeret med AIDS. USAs FDA afslog at tillade medicinen for USAs marked. Men det afholdt ikke Bayer fra at sælge produktet i Europa og Japan – hvorved tusindvis af blødere blev dræbt -[17] Video.

Den østrigske journalist, [18] Jane Bürgermeister,  har indgivet anklage mod Baxter og WHO pga. sprængning af “bombe” med biologisk kampmiddel til Baxter i et tog i Schweiz d. 27. April 2009. Hun har også [19] anklaget bl.a. WHO og Baxter for fugleinfluenzaskandalen. Notorisk [20] chemtrailing med bakterier foretages på intetanende vestverdensbefolkninger. Hvorfor? Se denne [21] video.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=23251

URLs in this post:
[1] Spiegel 31 May 2011: http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,765777,00.html
[2] Kopp Verlag bringer d. 7. Juni yderligere en Artikel af Mike Adams: http://www.kopp-online.com/hintergruende/deutschland/mike-adams/ausbruch-des-e-coli-supererregers-in
-deutschland-auf-antibiotika-missbrauch-bei-der-fleischprodukti.html;jsessionid=2ED44FCF46EFAB4C8DEB
B80779E1A5AF

[3] 2 juni i Natural News: http://www.naturalnews.com/032590_ecoli_superbugs.html
[4] Henry Kissinger: http://en.wikiquote.org/wiki/Talk:Henry_Kissinger
[5] Image: http://euro-med.dk/bil/billederb-f8nnespirer1.jpg
[6] Deutsche Welle 6 June 2011:: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15133753,00.html
[7] Deutsche Welle 3 June 2011: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15126176,00.html
[8] Mike Adams Natural news 6 June 2011: http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html#ixzz1OT1bzPGT
[9] Image: http://euro-med.dk/bil/billederecoli21.jpg
[10] Fort Detrick (udviklede AIDS virus): http://www.modernhistoryproject.org/mhp/ArticleDisplay.php?Article=FinalWarn08-5&Entity=FrenchRe
v

[11] ramaskrig: http://www.denverpost.com/nationworld/ci_18203616
[12] til 18 lande : http://www.naturalnews.com/025760.html
[13] sæsoninfluenza indeholdende dødbringende fugleinfluenzavirus. : http://euro-med.dk/?p=7130
[14] svineinfluenzasvindelen: http://euro-med.dk/?p=9114
[15] WHO og Rockefeller Foundation : http://euro-med.dk/?p=4201
[16] I Polen : http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14411
[17] Video: http://www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs
[18] Jane Bürgermeister: http://wakenews.net/Microsoft_Word__Anzeige_Schweiz.pdf
[19] anklaget bl.a. WHO og Baxter for fugleinfluenzaskandalen: http://en.wikipedia.org/wiki/User:Pc4235/Jane_Burgermeister
[20] chemtrailing med bakterier : http://euro-med.dk/?p=23155
[21] video: http://www.youtube.com/watch?v=4FqSGXrnudo&feature=related