Al Qaida I: Genopstandne Bin Ladens 2. Død Lige Så Nyttig Til Krig For Det Store Skakbræt, Folkeforførelse Og Politistat Som hans 1. Liv

Posted By Anders On May 17, 2011 @ 00:05 In Dansk, Euromed | 2 Comments

Resumé: Et bekræftet , autentisk interview med Usama Bin Laden i The Daily Ummat 28. sept. 2001 er aldrig blevet kendt i vesten. Ikke så mærkeligt: Mens terrorister plejer at prale af deres ugerninger, fralægger Bin Laden sig al ansvar for d. 11. sept - siger at han ikke har noget imod amerikanerne - men derimod nod USAs tiltag for at underlægge sig verdens folk som slaver. Og han fortsætter: De vestlige medier udløser sådan en grundløs propaganda, som overrasker os, men det afspejler, hvad der er i deres hjerter, og gradvist bliver de selv fanget af denne propaganda. De bliver bange for den og begynder at skade sig selv. Terror er det mest frygtede våben i moderne tidsalder, og de vestlige medier bruger nådesløst terror mod deres egne befolkninger. Den kan tilføje frygt og hjælpeløshed i psyken for befolkningen i Europa og USA.”. MedTaqija/islams “legale” løgn i tankerne må man alligevel kalde denne udtalelse nærmest profetisk. For se her - Paul Craig Roberts 12. maj 2011: “Vesten kan kun se sig selv og andre med deres egen propagandas øjne”.

D. 13 maj meddelte The Independent, at Taliban havde dræbt 80 pakistanere på et paramilitært akademi som hævn for Bin Laden - og at meget mere terror ville følge. Et mærkelig hævnmål i betragtning af, at Pakistan ikke havde noget med “drabet” at gøre - og i betragtning af at det er tvivlsomt, om der overhovdet d. 1. maj fandt noget binLaden drab sted. Talibankilder erklærer da også, at det ikke var hævn for Bin Laden - men for den pakistanske hærs fremfærd mod ( den CIA-skabte og finansierede)  Taliban jihadisme. Bevisligt  er den pakistanske efterretningstjeneste, ISI, en “fløj af CIA”. Og ISI var grundlæggeren af den radikale muslimske jihadisme, incl. Al Qaida, i CIA-ISI træningslejre. Yahoo News meddelte d. 12. maj 2011: CIA-agenter har infiltreret og trænet den pakistanske Taleban og Al Qaeda, samt oprettet en særlig Tehrik-e-Taliban Pakistan styrke udstyret af CIA med våben for at angribe den pakistanske hærs personale, de væbnede styrkers installationer, markeder, hospitaler, skoler og offentlige steder for at destabilisere Pakistan og give Pakistan skylden for denne terror. En tidligere ISI (Pak.efterretnings-) leder sagde: “Under mit besøg i USA, erfarede jeg, at det israelske spionagentur, Mossad, i forståelse med det indiske agentur, RAW, under direkte tilsyn af CIA planlagde at destabilisere Pakistan for enhver pris”.

Ikke desto mindre har dette så straks foranlediget USA til mere politstatsovervågning. Bin Laden er en fabel, som USA og den Nye Verdensordens-følgesvende har benyttet til at indlede d. 3. Verdenskrig, som de kalder “Krig mod Terror” - en terror som USA og en af dens allierede iscenesatte d. 11. sept. 2001. Som Prof. Chossudovsky skriver: Den islamiske “jihad” blev støttet af USA og Saudi-Arabien med en væsentlig del af finansieringen. Siden Den Kolde Krig sluttede, har Washington bevidst støttet Osama bin Laden, mens det på samme tid udråbte ham som verdens førende terrorist. En artikel i The Times 8 May 2003 afslørede allerede hykleriet: Gennem Carlyle Group fik bin Laden familien besøg af George Bush Sr, (tidligere udenrigsminister) James Baker og andre Carlylenotabiliteter (Rothschild agenten, George Soros) i de seneste år. Faktisk sad om morgenen den 11. sept. Osama bin Ladens bror, Shafiq, i Washington til møde i Carlyle med præsident Bush Sr om våbenleverancer!

D. 1. maj ([1] Illuminat-dagen) dræbte iflg Præs. Obama US specialtropper Bin Laden i Pakistan i et boligkompleks. For at slippe for pinlig efterforskning dumpede man ang. liget i havet for - ligesom 11. sept med blok 7 - at fjerne beviserne for påstanden. Helt usandt hævdede USA at havbegravelse er islamisk skik! Naboerne til komplekset mener ikke, at der boede fremmede i komplekset - og da slet ikke Bin Laden. En video ang med Bin Laden i komplekset blev lanceret fra Pentagons filmforfalskningsværksted, SITE, forestillende en gammel mand, der zapper på et TV-apparat. lejligheden er rodet og alt andet end sv. til den luksusvilla, som det Hvide hus fortalte, at Bin Laden levede i. En nabo har genkendt den gamle mand som en navngiven nabo. Den officielle heroiske erklæring fra det Hvide Hus er pillet fra hinanden som det rene opspind. Og der er i denne artikel mange stærke indicier for, at Bin Laden ikke blev dræbt d. 1. maj.

Ikke så mærkeligt, for der er utallige udsagn  - også fra højtstående personer i USAs administration - der allerede for 9 år siden erklærede Bin Laden død. Iflg. [2] Veterans Today (16. maj) er der ubekræftet meddelelse fra et pakistansk nyhedsbureau om, at helikopteren med U.S. special-styrkerne faldt ned, og at Bin Laden aktionen derfor ikke har kunnet finde sted!! (taqija?)

Hvad enten Obama blev dræbt eller ej d. 1. maj   er der løjet kraftigt om Bin Laden - enten for 10 år siden eller nu. Bin Laden er blevet et påskud til  militært at erobre den del af verden, der ikke vil underkaste sig USAs Nye Verdensorden (kaldet slyngelstater, medmindre de er for store og stærke som Rusland og Kina) og til at udvikle NWO-politistaten til fuldkommenhed - idet de egentlige terrorister ikke er det [3] harmløse Al Qaida (iflg Council on Foreign Relations), men os, der ikke ønsker NWO. Hidtil har jagten på Bin Laden kostet 3 billioner dollar. Altsammen til ingen nytte: Der synes at have været et vidt forgrenet  [4] netværk, som i forvejen vidste, hvad der skulle ske d. 11. sept. - og som jublede derover !! Og netværket var ikke Bin Ladens!

*

[5] Global Research 9 maj 2011 - et bekræftet , autentisk interview med Usama Bin Laden i The Daily Ummat 28. sept. 2001: Jeg er ikke involveret i terrorangrebene den 11. september i USA. Som muslim forsøger jeg mit bedste for at undgå at fortælle en løgn (Taqija, Koransura 9:1, f.eks.). Jeg havde intet kendskab til disse angreb, heller ikke mener jeg, at drab på uskyldige er handling, der skal værdsættes. Jeg har allerede sagt, at vi ikke er fjendtligt indstillet over for USA. Vi er imod det system, der gør andre nationer til USAs slaver. De vestlige medier udløser sådan en grundløs propaganda, som overrasker os, men det afspejler, hvad der er i deres hjerter, og gradvist bliver de selv fanget af denne propaganda. De bliver bange for den og begynder at skade sig selv. Terror er det mest frygtede våben i moderne tidsalder, og de vestlige medier bruger nådesløst terror mod deres egne befolkninger. Den kan tilføje frygt og hjælpeløshed i psyken for befolkningen i Europa og USA.”

[6] Paul Craig Roberts 12. maj 2011: “Vesten kan kun se sig selv og andre med deres egen propagandas øjne”.

[7] cia afp+[8] The Independent 13. maj 2011: “Pakistanske Taliban selvmordsbombere dræbte mindst 80 mennesker på et paramilitært akademi i Nordvestpakistan i dag og svor yderligere blodsudgydelser som gengældelse for drabet på Osama bin Laden.” Men [9] Talibankilder siger,at motivet ikke var drabet på Bin Laden men hævn mod den pakistanske hær for dens krigsførelse mod Taliban, hvilket bedre forklarer målet. Nu er den pakistanske efterretningstjeneste, ISI, en “[10] fløj af CIA”. Og ISI var grundlæggeren af den radikale muslimske jihadisme, incl. Al Qaida, i CIA-ISI træningslejre

[11] Yahoo News on 12 may 2011: CIA-agenter har infiltreret og trænet den pakistanske Taleban og Al Qaeda, samt oprettet en særlig Tehrik-e-Taliban Pakistan styrke udstyret af CIA med våben for at angribe den pakistanske hærs personale, de væbnede styrkers installationer, markeder, hospitaler, skoler og offentlige steder for at destabilisere Pakistan og give Pakistan skylden for denne terror. En tidligere ISI (Pak.efterretnings-) leder sagde: “Under mit besøg i USA, erfarede jeg, at det israelske spionagentur, Mossad, i forståelse med det indiske agentur, RAW, under direkte tilsyn af CIA planlagde at destabilisere Pakistan for enhver pris”.

*

“Krigen mod terror” er et begreb, som den muslimske [12] Obamas administration har afskaffet for at behage muslimerne - men det bliver stadig brugt. Denne krig har en høj pris: [13] Spiegel 3 May 2011: På amerikansk side har der været omkring 6.000 døde soldater, for ikke at nævne de 1.3 billioner dollars i ny gæld, der tilskrives krigene i Afghanistan og Irak. USA har ophobet en samlet gældsbyrde på over 14 bilioner dollar, selv om det havde et budgetoverskud for bare 10 år siden. Det tilsyneladende mest magtfulde land i verden må være bekymret over udsigten til officielt at skulle erklære konkurs inden alt for længe. [14] KOPP Nachrichten 12. Mai 2011: Jagten på Bin Laden har hidtil kostet 3.0 billioner dollars.
Det følgende viser, hvordan man holder  den kanal åben, der bruges til at nære evig krig mod terror som en undskyldning for at håndhæve stadig mere “beskyttende” politistater i Vesten - og for at skabe nye undskyldninger for at [15] forfølge Brzezinskis [16] store skakbræt strategi.

[17] Bin-laden-death511. sept. angrebene bragte Osama Bin Laden ind i rampelyset, idet han såvel som Mohammad Atta og andre amatører straks blev anklaget for det interne og meget koordinerede job d. 11 sept. , skønt det var et job, som afghanske Mujahedeens / Talibanere og en amerikansk finansieret gruppe kaldet al-Qaeda, en fløj af Det Muslimske Broderskab og [18] her, aldrig har været i stand til at iscenesætte i historien. [19] FBI-chefen måtte endog indrømme, at han ingen anelse havde om, hvilke terrorister, der var om bord på Boeing-flyene d. 11. sept. - efter at de store britiske medier inkl. [20] BBC  rapporterede, at mange af flykaprerne var i live og havde det godt efter 11. sept.[21] Brzezinski + bin laden

[22] Global Res. 11 Sept. 2008:: Allerede Kl. 11 om formiddagen d. 11. sept. havde Bush administrationen meddelt, at Osama stod bag angrebene. Den følgende dag blev “krigen mod terror” lanceret. Mediernes misinformationskampagne gik i fuldt gear. Også den 12. september, mindre end 24 timer efter angrebene, påberåbte NATO sig for første gang i sin historie “Artikel 5 i Washington-traktaten.” Dette tyder på grundig forudgående forberedelse.
[3] US Council on Foreign Relations beskriver al-Qaeda som en harmløs flok på 200 forvirrede mennesker på flugt i Pakistan - og der er ikke fundet  bare en eneste celle uden for Asien!

Hvem var Bin Laden

[23] Prof. Michel Chossudowsky 11 May 2011: Osama bin Laden, USA’s bussemand, blev ansat af CIA i 1979 i starten af den amerikansk sponsorerede jihad mod Sovjetunionen. Han var 22 år gammel og blev uddannet i en CIA-sponsoreret guerilla-træningslejr (Sammen med Brzezinzki i den lejr - til højre).  [24] Global Research 5 May 2011: “Al-Qaeda” er en skjult operation, en “database” af efterretningslegender, udtømmende detaljeret i Chaim Kupferbergs arbejde (del 1 og del to). Pakistans ISI, en faktisk filial af CIA, var central for 11. sept. og medspiller i de efterfølgende “terror”-operationer.
[25] Prof. Michel Chossudowsky 12. sept. 2001Den islamiske “jihad” blev støttet af USA og Saudi-Arabien med en væsentlig del af finansieringen. Siden Den Kolde Krig sluttede, har Washington bevidst støttet Osama bin Laden, mens det på samme tid udråbte ham som verdens førende terrorist.

[26] Bin-laden-deadFølgende vil vise, at den amerikanske NWO regering desperat lyver omkring drabet på Osama Bin Laden den 1. maj 2011 og hvorfor.

Bin Laden blev erklæret død i 2001
[27] The Guardian 1 Nov. 2001: To måneder før 11. september fløj Osama bin Laden til Dubai til en 10 dages behandling på urologisk afd. på det amerikanske hospital, hvor han blev besøgt af 2 CIA-agenter, ifølge den franske avis Le Figaro. Bin Laden er ofte blevet rapporteret at være ved dårligt helbred. Nogle kilder hævder, at han kun kan forvente at leve i to år mere.
I [28] 2002 blev Bin Laden erklæret for død. Nogle siger, Bin Laden er død af [29] nyresvigt. Her ses han i USAs behandlingssystem! [30] Fox News meddelte d. 26 dec. 2001, at bin Laden døde af en lungekomplikation i Tora Bora-bjergene i Afghanistan den 13. december 2001. [31] American Spectator marts 2009 mente, at han var død.

[32] Infowars 4 May 2011: Den højtrangerende amerikanske regeringsinsider, Dr. Steve R. Pieczenik, en mand, der har haft mange forskellige indflydelsesrige stillinger under tre forskellige præsidenter og stadig arbejder i forsvarsministeriet, fortalte chokerende Alex Jones Show i går, at Osama Bin Laden døde i 2001 (det sagde han allerede i [33] [33] 2002 ) og at han var parat til at bevidne foran en storjury, hvordan en topgeneral fortalte ham direkte, at 11. sept. var et insider falsk -flag-job. “Han døde af Marfan syndrom. Bush jr. vidste om det, de amerikanske efterretningstjenester vidste om det,” sagde Pieczenik, og bemærkede, hvordan CIA-læger havde tilset Bin Laden i juli 2001 på American Hospital i Dubai.

Følgende
[34] Alex Jones video dokumenterer bl.a. hvor ofte Bin Laden er blevet erklæret død af den amerikanske regering for 10 år siden. [35] Korrigeret-historie-om-bin-ladens-død

Den officielle amerikanske erklæring er blevet totalt pillet fra hinanden
1. Ovenstående [34] Alex Jones video opsummerer Bin Laden-svindelnummeret fortræffeligt, og punkterer den amerikanske erklæring om Bin Ladens død.[26]

2. [36] Prison Planet: Tidligere Colin Powell-stabschef, Lawrence Wilkerson: [37] Video. “Man kunne være meget kynisk og sige at præsident Bush ikke ønskede at få ham for retten, fordi når de havde fået ham, var krigen forbi, og så ville alle politiske fordel være væk,” tilføjede han.

3. [14] KOPP Nachrichten 12. Mai 2011: Bin Ladens sønner tror ikke, at Bin Laden blev dræbt af amerikanske tropper og spørger, hvorfor han ikke blev fanget og stillet for retten.

4. [38] Activist Post 7 May 2011: Det Hvide Hus har i dag frigivet en række tvivlsomme Bin Laden “hjemmevideoer”, der angiveligt blev beslaglagt fra hans kompleks under razziaen søndag aften. Det påstås, at de viser Bin Laden på kamera i 2010, men båndene er næsten identiske med optagelser, der blev udgivet for næsten fire år siden af en berygtet Pentagon frontgruppe, (SITE), der fungerer som kanal for amerikansk efterretningstjeneste ved regelmæssigt at frigive falske Al-Qaeda videos. Manden, der ser tv, ser ud til at være meget ældre end den Bin Laden, der ses på andre bånd.[26] [39] Prison Planet 9 May 2011: En nabo siger, han er ikke Bin Laden, men en identificeret mand - og naboer tror ikke, at Bin Laden nogensinde har levet på eller blev dræbt i det angivne kompleks ([40] BBC video). Vi gjorde en billedsammenligning, der viser, at en anden optagelse, der blev kaldt “ny” i 2007 faktisk blev filmet i 2001.
SITE’s hjemmesidedomæne er hostet af servere, som er placeret i Washington DC, mellem Department of Homeland Security og den israelske ambassade.[26] Osama-bin-laden-dead3

[41] The Atlantic 4 May 2011: John Brennan, præsidentens rådgiver for indenlandsk sikkerhed og terrorbekæmpelse, udtalte på TV: “Her er bin Laden, der har opfordret til disse angreb, og som bor i en luksusvilla i et område, der er langt fra fronten, gemmer sig bag kvinder, der blev sat foran ham som skjold. Jeg synes, det egentlig bare viser hvor falsk hans budskab har været i årenes løb.” Men Atlantic´s forskningsbaserede fremstilling er en helt anden – se ovenstående billede. “Der var en ildkamp og al-Qaeda lederen blev “dræbt i den ildkamp,” sagde Brennan. “Og bin Laden blev dræbt, fordi han gjorde modstand. Hvis vi havde haft mulighed for at tage ham i live, ville vi have gjort det.”
[42] DEBKAfile 4 May 2011Siden præsident Barack Obamas triumferende meddelelse om, at Osama bin Laden blev dræbt 1. maj 2011, kæmper det Hvide Hus med et alvorligt troværdighedsproblem. Nye oplysninger, der viser, at de første historier er forkerte, kommer ikke bare fra en defensiv pakistansk regering, men også fra amerikanske embedsmænd.
Washington var tvunget til at trække oplysningerne fra præsidentens terrorismerådgiver, John Brennan, tilbage. Pakistanske kilder udfordrede andre dele af den oprindelige fortælling, og onsdag, 4 maj fortalte Bin Ladens datter Al Arabiya tv som det mest skadelige, at hendes far blev taget til fange i live og derefter skudt af amerikanske styrker. Det Hvide Hus talsmand´, Jay Carney,
[43] Bin-laden-faketilstod tirsdag aften: “Selv jeg er forvirret.” Der er en begyndende ordkrig på vej mellem Zardari-Ghilanis regering/[44] chefen for det pakistanske militær, det [45] pakistanske parlament, og Obama administrationen på den anden side.

5. [46] Global Research 11 may 2011: A: Pakistanske embedsmænd sagde, at der hverken var internet- eller telefonforbindelse til komplekset, hvor familien og tilsyneladende andre boede, men det blev nævnt som et “kommando- og kontrol center”, af USA, som også havde oplyst at beboerne heller ikke havde brugt mobiltelefoner - af frygt for, at deres opholdssted skulle blive opdaget. Der var  tilsyneladende heller ingen elektricitet, fik verden oprindeligtat vide, men triumferende tog soldaterne tilsyneladende en “guldgrube” af computere og mobiltelefoner med sig!
B: Tilbage til videoen. Der sidder han, på gulvet, i en tilsyneladende nedslidt bolig, zapper væk på fjernbetjeningen (ingen elektricitet).

[39] Prison Planet 9 May 2011: A: I løbet af sit 60 minutters interview med CBS News i går aftes indrømmede Barack Obama, at USA’s efterretningstjeneste kun var 55/45 overbevist om, at bin Laden var i komplekset, hvor der var razzia ([47] video ved 10:21 mærket).
Hvordan kunne soldaterne straks vide, at den tilstedeværende og likviderede mand var Bin Laden – og ikke en uskyldig?
B: Det store flertal af naboer, der boede omkring huset i Abbottabad er stadig overbevist om, at både manden, der boede der, og han, der bliver ser tv på båndet, som er frigivet af amerikanske embedsmænd lørdag, ikke var Bin Laden.
C: Påstanden om, at begravelse på havet er en muslimsk tradition, er [48] ligefrem usand.

[49] Obama_situation_ro_1885495c6. [50] The Telegraph 5 May 2011: Leon Panetta, CIA-direktør, afslørede, at der var 25 minutters strømafbrydelse, hvor optagelse fra kameraer monteret på hjelmene af de amerikanske specialstyrker var afbrudt. Af et fotografi offentliggjort af Det Hvide Hus fremgik, at præsidenten og hans hjælpere i situationsrummet ser aktionen, som den udfoldede sig. Så hvad ser præsidenten på? (Den døde mand ser yngre ud end Bin Laden). Mærkeligt nok så bin Laden før sin død meget yngre ud, end han gjorde i 2001. Nå,  CIA har indrømmet at have skabt forfalskede bin Laden fotos[51] og videoer før ([52] The Washington Blog 25 maj 2010).[53] Bin-laden-killed

7. [24] Global Research 5 May 2011: ”Da det påståede lig er blevet dumpet i havet, har vi kun den amerikanske regerings ord, og den har løjet om mange begivenheder i fortiden, incl.irakiske masseødelæggelsesvåben og 11. sept. Og pludselig fortæller regeringen os så sandheden om bin Ladens død?

8. [54] ThePeoplesVoice 25July 2009: Osama bin Ladens rolle i begivenhederne den 11. september 2001 er ikke nævnt på FBI’s “10 mest eftersøgte” plakat. Rex Tomb, Chef for FBIs efterforskningspressetjeneste: “Grunden til, at 11. sept. ikke er nævnt på Osama bin Laden’s side over mest eftersøgte er, at FBI ikke har nogen håndfaste beviser, der forbinder bin Laden med  11.sept.” Tomb fortsatte, “Bin Laden er ikke blevet formelt sigtet i forbindelse med 11. sept.”

9. [55] Global Research 7 May 2011: Det mest oplagte bevis på, at Obama-administrationen lyver, kan fås hos en hvilken som helst mikrobiolog med erfaring i DNA sekventering ([56] sammenlignet med en ikke navngivet afdød søsters DNA!). Her er hvad en mikrobiolog i verdensklasse skrev: En ting, jeg ved om DNA, er, at man ikke kan - gentager KAN IKKE … .. lave en positiv identitetsbestemmelse … i løbet af 12 timer..

[57] Bin-laden-410. [58] The Guardian 2 May 2011: Billeder (midten og til højre), der  tilsyneladende viser en død Osama bin Laden, blev udsendt på pakistansk tv og samlet op af britiske aviswebsites – men det er en forfalskning. Det blodige billede af en mand med sammenfiltret hår og et halv-åbent øjenlåg har været i omløb på internettet i de seneste to år. Billedet er baseret på et ægte fotografi af bin Laden taget i 1998 og brugt af Reuter’’s nyhedsbureau. Dette “grusomme” foto kunne [59] ses på The PeoplesVoice d. 29 April 2009.
Skæg og hår er begge mærkbart [60] mørkere end de har været på tidligere videos med Bin Laden. Og [61] Prison Planet d. 25 maj 2010 bragte bevis for en syndflod af forfalskede Bin Laden videoer og beskeder. Tidligere [62] CIA agent, Terry Gross in 2008: “Selvfølgelig er Bin Laden død. Han ville aldrig farve sit hår eller skæg. Sådanne ting kan manipuleres.”

Hvad er formålet med Bin Laden mordfabelen?
[63] Global Research 9 May 2011: “Der har aldrig været sådan en mulighed for den amerikanske regering til at iscenesætte et falsk flag arrangement med henblik på at starte endnu en krig, som der er i dag. Alt er gået galt for USA. Hvilken bedre grund så for en begivenhed til styrke masserne, og gøre dem vagtsomme over for det nu kommende “terrorist”-angreb på grund af bin Ladens død? Polictiet har i nogle distrikter allerde forhøjet sikkerhedsberedskabet, og efterretningsvæsenernes indsamling af oplysninger er intensiveret. Hillary Clinton: “Overalt i verden, vil vi fare frem,…. og ubønhørligt forfølge mordere, der tager sigte på uskyldige mennesker” Disse begivenheder er udformningen af den fremtidige udenrigspolitik, og mulighedernes vindue er efter min mening kort. Alt, hvad der nu er nødvendigt for at US-imperiet sætter den næste krig i gang, er et angreb eller trussel om et angreb. Vi bør kun frygte vor egen regering, fordi den trussel kommer indefra.”

Hvorfor frigiver de denne Bin-Laden drabsfup nu?
[32] Infowars 4 May 2011: Dr. Steve Pieczenik sagde, at beslutningen om at iværksætte fuppen nu var lavet, fordi Obama havde nået et lavpunkt med faldende vælgertilslutning og det faktum, at [64] fødselsattest-spørgsmålet blæste ham ind i ansigtet. Men [65] efter en kort popularitetsstigning hos vælgerne er Obama nu atter ved februars lavpunkt.

[66] Foreign Affairs 5 May 2011: Ødelæggelsen d. 11. sept. og den deraf følgende vrede hos USAs præsident og folk skræmte regeringer, der ikke tidligere havde samarbejdet med den USA-ledede indsats mod terror, til at gøre det. To-vejskommunikation af efterretninger mellem Washington og mange forskellige hovedstæder tiltog dramatisk. Dette afvigende årti i den globale politik, hvor de nationale regeringer samarbejdede som aldrig før, går nu måske sin afslutning i møde..

[67] Infowars 3 May 2011: Barack Obama forsøger at bruge samme trick, som bragte George Bush popularitet under påberåbelse af “enhed som 11. sept.” og har travlt med at komme til Ground Zero i morgen for på det skammeligste at udnytte Bin Laden eventyret, som hans administration har lavet. Annonceringen af Bin Ladens død har straks ført til, at skruerne bliver strammet [68] Osama-bin-laden dead-enthusiasmendnu mere om vores frihedsrettigheder. Den politiske strateg, Robert Shapiro, en tidligere højtstående rådgiver for Bill Clinton, mente sidste år, at kun “en 11. sept. begivenhed eller et Oklahoma City bombe kunne genoprette Obamas position som en troværdig leder. Et par måneder senere, fortalte clintonit- og demokratagenten, Mark Penn, at Obama havde brug for en oklahoma-bombe for at genvinde sin popularitet og forbindelse med det amerikanske folk.

Kommentar
Altså har der været intime amerikanske bånd til Bin Laden siden 1979. [69] The Times 8 May 2003: Gennem Carlyle Group fik bin Laden familien besøg af George Bush Sr, (tidligere udenrigsminister) James Baker og andre Carlylenotabiliteter (Rothschild agenten, George Soros) i de seneste år. Faktisk sad om morgenen den 11. sept. Osama bin Ladens bror, Shafiq, i Washington til møde i Carlyle med præsident Bush Sr!

Hvad “krigen mod terror” virkelig drejer sig om, fremgår det af denne [70] video, hvor den tidligere amerikanske forsvarsminister, Donald Rumsfeld, i 2006 siger: Vi skal udsætte folk for terror, et overfald,  så vi kan få muntret dem op til at sætte sig ind for Præsident Bush´s krigspolitik! De er i øjeblikket alt for trygge! Der synes at have været et vidt forgrenet[4] netværk, som i forvejen vidste, hvad der skulle ske d. 11. sept. - og som jublede derover !! Og netværket var ikke Bin Ladens!

Ovenstående viser det centrale element i den Nye Verdensorden: Løgnen, hvadenten Bin Laden nu døde for 10 år siden eller ej. Dette Bin Laden drab er et lige så forvirrende sammenkog som den fiktive fare det [3] harmløse Al Qaida (iflg Council on Foreign Relations) , CIAs partner, som dække over amerikanske falsk-flagsoperationer. Dette er USA’s undskyldning for mere politi stat.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=22847

URLs in this post:
[1] Illuminat-dagen: http://euro-med.dk/?p=13842
[2] Veterans Today (16. maj) : http://www.veteranstoday.com/2011/05/16/unconfirmed-american-deaths-helicopter-crash-bin-laden-captu
re-aborted/

[3] harmløse Al Qaida (iflg Council on Foreign Relations): http://www.foreignaffairs.com/articles/64932/john-mueller/how-dangerous-are-the-taliban
[4] netværk, som i forvejen vidste, hvad der skulle ske d. 11. sept.: http://www.youtube.com/watch?v=bXoLqOrGgAM&feature=player_embedded
[5] Global Research 9 maj 2011 - et bekræftet , autentisk interview med Usama Bin Laden : http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24697
[6] Paul Craig Roberts 12. maj 2011: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24725
[7] Image: http://euro-med.dk/bil/billedercia-20afp-2b.jpg
[8] The Independent 13. maj 2011: http://www.independent.co.uk/news/world/asia/pakistan-bomb-attack-revenge-for-bin-laden-2283528.html
[9] Talibankilder siger: http://www.csmonitor.com/world/terrorism-security/2011/0513/pakistanis-cast-doubt-on-taliban-s-role-
in-bin-laden-revenge-attack

[10] fløj af CIA: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7746
[11] Yahoo News on 12 may 2011: http://my.news.yahoo.com/cia-created-own-taliban-wreak-terror-havoc-pakistan-091621821.html
[12] Obamas administration har afskaffet : http://www.foxnews.com/politics/2010/04/07/obama-bans-islam-jihad-national-security-strategy-documen
t/

[13] Spiegel 3 May 2011: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,760344,00.html
[14] KOPP Nachrichten 12. Mai 2011: http://www.youtube.com/watch?v=40tGnMTLnPo&feature=player_embedded
[15] forfølge : http://euro-med.dk/?p=13577
[16] store skakbræt: http://euro-med.dk/?p=6904
[17] Image: http://euro-med.dk/bil/billederbin-laden-death5.jpg
[18] her: http://www.foxnews.com/world/2011/01/31/just-muslim-brotherhood/
[19] FBI-chefen måtte endog indrømme, at han ingen anelse havde om, hvilke terrorister, der var om bord på Boeing-flyene : http://www.youtube.com/watch?v=HgkkeTZWZuU
[20] BBC  rapporterede: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1559151.stm
[21] Image: http://euro-med.dk/bil/billederbrzezinski-20-2b-20bin-20laden.jpg
[22] Global Res. 11 Sept. 2008:: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=3198
[23] Prof. Michel Chossudowsky 11 May 2011: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24717
[24] Global Research 5 May 2011: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24654
[25] Prof. Michel Chossudowsky 12. sept. 2001: http://www.globalresearch.ca/articles/CHO109C.html
[26] Image: http://euro-med.dk/bil/billederosama-bin-laden-dead3.jpg
[27] The Guardian 1 Nov. 2001: http://www.guardian.co.uk/world/2001/nov/01/afghanistan.terrorism
[28] 2002 blev Bin Laden erklæret for død: http://www.welfarestate.com/binladen/funeral/israel-intel.txt
[29] nyresvigt: http://www.welfarestate.com/binladen/funeral/laden-dialysis.txt
[30] Fox News meddelte d. 26 dec. 2001: http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html
[31] American Spectator marts 2009 mente, at han var død: http://spectator.org/archives/2009/03/13/osama-bin-elvis
[32] Infowars 4 May 2011: http://www.infowars.com/top-us-government-insider-bin-laden-died-in-2001-911-a-false-flag/
[33] : http://freedomwatch.uservoice.com/forums/16626-freedom-watch-guest-suggestions/suggestions/1789259-s
teve-r-pieczenik

[34] Alex Jones video : http://www.youtube.com/watch?v=7ksatFd8gkY&feature=player_embedded
[35] Image: http://euro-med.dk/bil/billederkorrigeret-historie-om-bin-ladens-d-f8d.jpg
[36] Prison Planet:: http://www.prisonplanet.com/former-colin-powell-chief-of-staff-bush-didn%E2%80%99t-want-to-get-bin-l
aden.html

[37] Video: http://www.youtube.com/watch?v=S4oUlgA4GNM&feature=player_embedded
[38] Activist Post 7 May 2011:: http://www.activistpost.com/2011/05/hoax-white-house-claims-4-year-old-bin.html#more
[39] Prison Planet 9 May 2011: http://www.prisonplanet.com/obama-we-could-not-say-definitively-that-bin-laden-was-there.html
[40] BBC video: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=26195
[41] The Atlantic 4 May 2011: http://www.theatlantic.com/politics/archive/2011/05/the-slippery-story-of-the-bin-laden-kill/238261/
[42] DEBKAfile 4 May 2011: http://www.debka.com/article/20902/
[43] Image: http://euro-med.dk/billeder/bin-laden-fake_thumb.jpg
[44] chefen for det pakistanske militær: http://www.nytimes.com/2011/05/13/world/asia/13pakistan.html?hp
[45] pakistanske parlament: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15075803,00.html
[46] Global Research 11 may 2011: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24700
[47] video ved 10:21 mærket: http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=7365396n
[48] ligefrem usand: http://www.prisonplanet.com/the-osama-deception.html
[49] Image: http://euro-med.dk/bil/billederobama-situation-ro-1885495c.jpg
[50] The Telegraph 5 May 2011: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/al-qaeda/8493391/Osama-bin-Laden-dead-Blackout-during-raid
-on-bin-Laden-compound.html

[51] : http://www.washingtonsblog.com/2011/05/bin-laden-home-videos-released-why-does.html.
[52] The Washington Blog 25 maj 2010: http://www.washingtonsblog.com/2011/05/bin-laden-home-videos-released-why-does.html
[53] Image: http://euro-med.dk/bil/billederbin-laden-killed.jpg
[54] ThePeoplesVoice 25July 2009:: http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2009/07/25/no-hard-evidence-connecting-bin-laden-to-1
1

[55] Global Research 7 May 2011: : http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24674
[56] sammenlignet med en ikke navngivet afdød søsters DNA!: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/pakistan/8488004/Osama-Bin-Ladens-body-identified-by-
sisters-brain.html

[57] Image: http://euro-med.dk/billeder/bin-laden-4_thumb.jpg
[58] The Guardian 2 May 2011: http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/02/osama-bin-laden-photo-fake
[59] ses på The PeoplesVoice d. 29 April 2009. : http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:HhEh-2wPwVMJ:www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voice
s.php/2009/04/29/osama-bin-laden-believed-dead-by-pak-int+osama+bin+laden+believed+killed+by+pak+int
el&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk&source=www.google.co.uk

[60] mørkere end de har været på tidligere videos med Bin Laden: http://www.prisonplanet.com/media-runs-fake-photo-to-illustrate-bin-laden-death-propaganda.html
[61] Prison Planet d. 25 maj 2010 : http://www.prisonplanet.com/flashback-former-cia-officials-admit-to-faking-bin-laden-video.html
[62] CIA agent, Terry Gross in 2008: http://www.prisonplanet.com/flashback-former-cia-operative-of-course-bin-laden-is-dead.html
[63] Global Research 9 May 2011: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24690
[64] fødselsattest-spørgsmålet : http://euro-med.dk/?p=14902
[65] efter en kort popularitetsstigning hos vælgerne er Obama nu atter ved februars lavpunkt: http://latimesblogs.latimes.com/washington/2011/05/obama-afghanistan-osama-bin-laden-poll.html
[66] Foreign Affairs 5 May 2011: http://www.foreignaffairs.com/articles/67831/richard-a-falkenrath/was-bin-laden-the-easy-part
[67] Infowars 3 May 2011: http://www.infowars.com/obama-shamefully-exploits-bin-laden-fairytale-in-transparent-pr-stunt/
[68] Image: http://euro-med.dk/billeder/osama-bin-laden_20dead-enthusiasm_thumb.jpg
[69] The Times 8 May 2003: http://business.timesonline.co.uk/tol/business/columnists/article881598.ece
[70] video: http://www.youtube.com/watch?v=7b3CtawQdOg&feature=player_embedded