Teatret Efter Arabiske Revolutioner I: Muslimsk Broderskab Allieret med Samme Militærdiktaturer. “Krig Mod Terror” I Alliance Med Al Qaida!

Posted By Anders On April 8, 2011 @ 00:19 In Dansk, Euromed | No Comments


Resumé: De nordafrikanske “revolutioner” blev lovprist af “vore” medier og politikere, der nærmest havde tårer i øjnene over, at disse brave mennesker så tappert kæmpede for vore “værdier”. De vidste åbenbart ikke, at CIA via Google og direkte træning af partisaner samt via CIA- MI6 partnerne i Det Muslimske Broderskab stod bag oprørene - og dygtigt fik dem til at virke som lynafledere, så folket troede, at de havde fået demokrati - hvilket på de kanter ikke er vestligt - men islamisk sharia. Så dygtigt var teaterforestillingen lavet, at man kunne nøjes med at skille sig af med mangeårige trofaste vestlige marionetter - men så bevare disses basis, militæret, som magthavere. Hurtige valg i Egypten betyder nu, at militærets allierede, det Muslimske Broderskab og dets vedhæng, endelig kan indføre shariaen, idet kun de har et partiorgan. De sekulære kræfter fik lov til at lege helte en stund - men er nu helt uden indflydelse - også i Tunesien.
I Libyen er der i øjeblikkket en pat-situation. Rebellerne er først og fremmest det CIA-trænede Libyens Islamiske Kampgruppe (LIFG) og Al Qaida-styrker, der er veteraner fra Irak -nu støttet af af det CIA, der skabte dem i 1981-82,  af nuværende   US-forsvarsminister Robert Gates. Siden da har Al Qaida trofast tjent CIA som syndebuk for de lyssky gerninger, CIA og deres allierede har lavet - f.eks. 11. sept. Dvs. som led i “krigen mod terror” støtter USA nu i Libyen de organisationer, som USAs regering officielt fører krig imod! Ikke nok med det - USA bruger dem også i deres efterretningsaktioner i Asien!
Et formål med krigen mod Libyen er at jage Kina bort fra Libyens oliefelter - 50 projekter og 30.000 kinesiske arbejdere er nu fordrevet. Det huer ikke Kina, hvis energiforsyning afhænger af Afrika. Paul Craig Roberts ser samme økonomiske konfiskeringtaktik anvendt over for Kina, som USA, Storbritannien og Holland i 1930´erne anvendte over for Japan - hvilket førte til Stillehavskrigen. Rusland ser denne aggressivitet som en gentagelse af  “Krisebue-taktikken” fra 1979, som førte til Shahen af Persiens fald - og til uro og undergravning af Sovjetlydstaterne  i Kaukasus. Præs. Medvedev advarer Vesten mod en gentagelse. Manden bag “krigen mod terror”, Zbigniew Brzezinski, der lagde strategien med sin “Store Skakbræt-plan”, gik ind for Libyen-invasionen.  “Krigen mod terror” er gennemførelsen af denne plan om at beherske Centralasien med inddæmning af Rusland.
Han mener nu, at islamisterne får frit spil - og at tiden er ved at løbe fra USA. Derfor forlanger han omgående grænsedragning mellem Israel og Palæstina for at vinde muslimerne . Dette pres på Israel kan blive meget farligt for verdensfreden.

*

[1] Cia

Urolighederne i den arabiske verden er ikke tilfældige men nøje planlagt og orkestreret af [2] CIA,  hjulpet af [3] civilsamfund og det CIA-MI6 støttede [4] Muslimske Broderskab og [5] her. De har globale perspektiver - også for islams verdenskalifat. Efter at vore naïve medier og politikere jublede over de ”rørende” modige massemanifestationer for “vores demokratiske værdier”, synes disse naive sjæle at være ved at blive ædru til en helt anden virkelighed. Men så har de bidraget til at [3] ændre “lukkede” samfund til “åbne” - som plyndres af bankierejede koncerner.

Det Muslimske Broderskabs og islams opstigning
[6] The New York Times 24 March 2011: I Egypten er religion  efter revolutionen nu en stærk politisk kraft, efter en opstand, der var baseret på verdslige idealer. Det Muslimske Broderskab er på forkant, omdannet til en stiltiende partner med den militære regering, hvilket mange frygter vil forpurre grundlæggende ændringer. Det er også klart, at de unge, veluddannede sekulære aktivister bag den ikke-ideologiske revolution ikke længere er den drivende politiske kraft - i hvert fald ikke i øjeblikket.
Da den nye premierminister, Essam Sharaf, talte til mængden på Tahrir-torvet i denne måned, stod Mohamed el-Beltagi, et prominent Broderskabsmedlem, ved hans side. Omkring seks grupper fra den ultrakonservative islamiske Salafist-skole er også opstået i tiden efter præsident Hosni Mubaraks fjernelse, samt et parti kaldet Al Wassat, tænkt som et mere liberalt alternativ til Broderskabet.
Men det mest oplagte og følgesvære eksempel var den nylige folkeafstemning om ændringerne i landets forfatning i den første afstemning efter Mubarak. Disse ændringer opfordrer hovedsagelig til at fremskynde valgprocessen, så at parlamentsvalget kan holdes inden september, hurtigt efterfulgt af en præsidenvalgkamp. Denne fremskyndede kalender ses som givende en fordel til Broderskabet og resterne af Mubaraks Nationale Demokratiske Parti, der har etablerede nationale netværk. Det næste Parlament vil overvåge udarbejdningen af en ny forfatning.

[7] MUSLIM-BROTHERHOOD3-large300[8] Muslim -Brotherhood2Det[8] Muslimske Broderskab er både fodsoldater og den muslimske frimurer-bankelite, der er så  tæt sammenflettet med Londons bankier-elite. Det [9] samarbejder med CIA og de britiske efterretningsvæsener – tidligere med nazisterne.

[10] Brookings 12 March 2011: Som Abdelrahman Ayyash, en velkendt islamistisk blogger, fortalte mig: “Hvis det nogensinde kommer frem, at denne revolution er en islamisk revolution, vil USA og andre være i stand til at begrunde et indgreb”. Af denne grund har Broderskabet med vilje underspillet sin deltagelse i protesterne. Men bag kulisserne spillede det en stor støtterolle ved at levere mad og lægehjælp til demonstranterne, og det beskyttede dem mod regimets bøller og holdt generelt orden.
I dag er Broderskab den mest magtfulde gruppe i landet. Den sekulære opposition mangler stærke partier og organiseret tilstedeværelse uden for Kairo og Alexandria overhovedet. Med andre ord, hvis valget blev afholdt i morgen ville de ikke have en chance.

[11] Ahram Online 24 March 2011: Det egyptiske kabinet godkendte i går en lov per dekret, der kriminaliserer strejker, protester, demonstrationer og sit-ins, der afbryder private eller statsejede virksomheder eller påvirker økonomien på nogen måde.
Lovdekretet tildeler også alvorlige straffe til dem, der opfordrer eller tilskynder til aktion med maksimal straf på et års fængsel og bøder på op til en halv million pund. Siden tidligere præsident Hosni Mubarak gik af den 11. februar, har Egypten været vidne til eskalerende landsdækkende arbejderstrejker og politiske protester.

[12] Egyptian-veiled-speaker[13] EUObserver 21 March 2011: Tunesisk flygtning: Det er stadig Ben Alis gamle garde, der regerer landet (Tunesien).

[14] Muslim Women´s News: Egyptiske TV-værter med slør er efter afslutningen af den afsatte præsident Hosni Mubaraks regime tilbage på skærmen efter mange års udelukkelse fra officiel radio og tv.

[15] Novinite.com 15 March 2011: Mellemøsten-ekspert Prof. Vladimir Chukov: Libyen og den Den Arabiske Verden vil se tiltagen og rehabilitering af politisk islam.
De slogans, som dagens opposition bruger er - nej til stammekultur, nej til partipolitik, som for det libyske samfund symboliserer deling af nationen. Det er derfor, jeg ville blive meget overrasket, hvis vi ser skabelsen af politiske partier og et liberalt demokrati af den type, du taler om.

Oppositionen mod Gaddafi er i øjeblikket meget forskelligartet. Jeg må understrege den magtfaktor, som Det Muslimske Broderskab for øjeblikket er. Det vil være en væsentlig faktor, som filtrerer medlemmer af den kommende regering i den libyske stat. Vi ser en øget indflydelse fra en del af Det Muslimske Broderskab, ikke blot i Libyen, men også i Egypten, Jordan, Irak. Hvad der sker, er en rehabilitering af  islamistiske politiske kræfter, og der vil komme en mere tolerant vurdering af den politiske model, som de tilbyder (sharia). Der er også andre islamistiske enheder.

[16] Global Res. 4 April 2011 (Paul Craig Roberts): I 1930′erne satte USA, Storbritannien og Nederlandene kurs mod Anden Verdenskrig i Stillehavet ved at konspirere mod Japan. De tre regeringer inddrog i deres lande Japans bankkonti, som Japan behøvede til at betale for importen og afskar Japan fra olie, gummi, tin, jern og andre vitale materialer. Var Pearl Harbor Japans svar? Nu er Washington og dets NATO-marionetter ved at anvende den samme strategi over for Kina.
The People’s Daily Online (marts 23) oplyste, at Kina har 50 store projekter i Libyen. Udbruddet af fjendtligheder har standset disse projekter og resulterede i, at 30.000 kinesiske arbejdere bliver evakueret fra Libyen. Kina er afhængig af Afrika, hovedsagelig Libyen, Angola og Nigeria, for sit fremtidige energibehov. Som reaktion på Kinas økonomiske engagement i Afrika, er Washington  militært engageret på  kontinent med USAs afrikanske Kommando (Africom). 49 afrikanske lande indvilgede i at deltage med Washington i Africom (2007), men Gaddafi nægtede. En anden grund til at tage  Libyen i visiret er, at Libyen og Syrien er de eneste to lande med middelhavskyster, som ikke er under Washingtons kontrol eller indflydelse.

De vestlige magters dobbeltspil: Hvordan der skabes totalt kaos, før det “internationale samfund” får sin egen diktatoriske orden
[17] Global Res. 3 Apr. 2011, Prof Michel Chossudowsky: Begreberne er vendt på hovedet: Den USA-NATO’s militære alliance støtter et oprør der er integreret med islamiske terrorister (kaldet Al Qaida), på vegne af “Krigen mod terror”. Hvad, der sjældent er erkendt af de vestlige medier er, at Al-Jamaa al-Islamiyyah al-Muqatilah bi Libyen, Libyens Islamiske Kampgruppe (LIFG), er en integreret del af den libyske oppositionen.
Libyens Islamiske Kampgruppe (LIFG),  som er på linje med al-Qaeda, er i frontlinjen for den væbnede opstand. I 2009 etablerede den libyske efterretningstjeneste og CIA et fælles terrorbekæmpelsesprogram, hvor libyske efterretningsofficerer ville modtage terrorbekæmpelsestræning af CIA. Det gjorde det muligt for CIA, sammen med den britiske Secret Intelligence Service (MI6), at yde skjult støtte til LIFG i forventning om et væbnet oprør i marts 2011.
Hvem er terroristerne? Den islamiske jihad er af den amerikanske regering (med rette) betegnet som “en trussel mod den vestlige civilisation.” I en bitter fordrejning  udgør disse samme islamiske [18] the grand chessboardorganisationer, herunder Libyan Islamic Fighting Group (LIFG) et centralt instrument i amerikansk militær efterretning i Centralasien, Mellemøsten, Nordafrika for ikke at nævne de muslimske republikker i den tidligere Sovjetunion.

Den russiske præs. [19] Medvedev ser optøjerne i det nordlige Afrika og Mellemøsten  som endnu ([20] sidst i 1979) en begyndelse på en iværksat bølge, der igen (sidst 1979) forsøges spredt ind Ruslands Kaukasusregioner -for at  [19] undergrave Rusland. Dette er en fortsættelse af  “[21] Krisebuen“ fra 1979 som en del af [22] Brzezinskis berygtede [23] Store Skakbræt og gennemført af CIA og [23] Bilderbergerne.

Kommentar
“Revolutionerne” i Mellemøsten er en del af den amerikanske imperialistiske [24] hjemmelavede krig mod terror, der er gennemførelsen af Brzezinskis Store Skakbræt-plan. “Krigen mod terror” er [25] gennemførelsen af denne plan om at [26] beherske Centralasien med inddæmning af Rusland. Og Brzezinski, der var talsmand for den libyske intervention og nu ser USA’s rolle som  [27] aktivitet fra bagsædet, anser de nye islamistiske regimer som meget mere fjendtlige over for USA og Israel end de afsatte marionetter. han mener det israelsk/palæstinensiske spørgsmål hurtigst muligt skal afklares nu for at vinde muslimerne for USA  - hvilket formentlig betyder krig med eller af eller om det uforsonlige Israel. Forudsætningen for “Krig mod Terror” er d. 11. sept. 2001:
[28] Infowars 5 Apr. 2011: “Den tidligere Minnesota-guvernør, Jesse Ventura, har gennemgået bl.a. [29] Formanden for  Overkommandoen -Instruktion CJCSI 3610.01A (dateret 1. juni 2002). Se Art. 4 i særdeleshed. Blot to måneder før 11. sept. førte forsvarsminister Donald Rumsfeld tilsyn med en væsentlig ændring af Forsvarsministeriets procedurer for behandling af kaprede fly, hvilket gør det til personligt ansvar for forsvarsministeren at udstede ordrer til at opfange fly. Evnen til at reagere på en flykapring med opfangningsordre blev frataget chefer i felten.
Naturligvis blev en sådan opfangningsordre ikke givet d. 11. sept til NORAD, og tre af fire kaprede passagerfly var derfor i stand til at ramme deres mål præcist
hvilket banede vej for  moderne militære korstog i Mellemøsten og nu i Afrika.”
[30] Webster Tarpley 4 April 2011: ”To ingredienser kommer fra CIA. Disse er Al-Qaeda selv, grundlagt som CIA’s egen arabiske Legion mod USSR af daværende CIA-vicedirektør Robert Gates - den nuværende forsvarsminister - i Afghanistan i 1981-82. Den anden er Libyens Nationale Frelsesfront, der er baseret i det nordlige Virginia.”
Nu er det Muslimske Broderskab  ved at overtage magten i Mellemøsten og Nordafrika - CIAs og det britiske MI6s samt London Bankiernes partner. Kina bliver sågar drevet ud af de libyske oliefelter, og Rusland ser, at urolighederne er ved at spredes til Kaukasus. Dette skaber alvorlige øst-vestspændinger. For baggrunden: [31] Se her.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=22109

URLs in this post:
[1] Image: http://euro-med.dk../bil/billedercia.jpg
[2] CIA: http://www.informationclearinghouse.info/article4332.htm
[3] civilsamfund: http://euro-med.dk/?p=21261
[4] Muslimske Broderskab : http://euro-med.dk/?p=20603
[5] her: http://www.terrorism-illuminati.com/content/muslim-brotherhood
[6] The New York Times 24 March 2011: http://www.nytimes.com/2011/03/25/world/middleeast/25egypt.html?_r=
[7] Image: http://euro-med.dk/bil/billedermuslim-brotherhood3-large300.jpg
[8] Image: http://euro-med.dk/bil/billedermuslim-20-brotherhood2.jpg
[9] samarbejder med CIA og de britiske efterretningsvæsener : http://www.naderlibrary.com/lit.terrorismilluminati.19.htm
[10] Brookings 12 March 2011: http://www.brookings.edu/opinions/2011/0308_egypt_muslim_brotherhood_hamid.aspx
[11] Ahram Online 24 March 2011: http://english.ahram.org.eg/NewsContent/1/64/8484/Egypt/Politics-/Egypt-to-protest-against-antiprote
st-law-.aspx

[12] Image: http://euro-med.dk/bil/billederegyptian-veiled-speaker.jpg
[13] EUObserver 21 March 2011: http://euobserver.com/9/32026
[14] Muslim Women´s News: http://www.muslimwomennews.com/n.php?nid=6236
[15] Novinite.com 15 March 2011: http://www.novinite.com/view_news.php?id=126276
[16] Global Res. 4 April 2011 (Paul Craig Roberts):: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24146
[17] Global Res. 3 Apr. 2011, Prof Michel Chossudowsky: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24096
[18] Image: http://euro-med.dk/bil/billederthe-20grand-20chessboard.jpg
[19] Medvedev ser optøjerne: http://www.infowars.com/medvedev-revolutions-could-lead-to-disintegration-of-middle-east/
[20] sidst i 1979): http://www.netnative.com/news/06/mar/1090.html
[21] Krisebuen: http://www.naderlibrary.com/lit.terrorismilluminati.23.htm
[22] Brzezinskis : http://euro-med.dk/?p=13577
[23] Store Skakbræt : http://euro-med.dk/?p=6904
[24] hjemmelavede krig mod terror: http://euro-med.dk/?p=8105
[25] gennemførelsen af denne plan : http://euro-med.dk/?p=19698
[26] beherske Centralasien med inddæmning af Rusland.: http://euro-med.dk/?p=21468
[27] aktivitet fra bagsædet: http://www.youtube.com/watch?v=6hrnim6fmI4
[28] Infowars 5 Apr. 2011: http://www.infowars.com/jesse-ventura-exposes-911-stand-down-order/
[29] Formanden for  Overkommandoen -Instruktion CJCSI 3610.01A (dateret 1. juni 2002).: http://911research.wtc7.net/planes/analysis/norad/docs/intercept_proc.pdf
[30] Webster Tarpley 4 April 2011: http://www.infowars.com/al-qaeda-pawns-of-cia-insurrection-from-libya-to-yemen/
[31] Se her: http://euro-med.dk/?p=21709