Tegn i Sol og Måne? Tsunamier Og Strålesyge

Posted By Anders On March 21, 2011 @ 00:40 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: Kristus kom med nogle besynderlige tegn på sin forestående genkomst,  tegn som kristenheden har holdt udkig efter i 2000 år. Han forudsagde  krigslarm og krigsrygter, folk skulle rejse sig mod folk og rige mod rige, at der skulle være hungersnød og store jordskælv både her og der - og at det kun var begyndelsen. Og så noget helt uforståeligt: “Og der skal ske tegn i sol og i måne og i stjerner, og på jorden skal folkene ængstes i rådvildhed over havets og brændingens brusen”.  Men krige, jordskælv og tsunamier er altid forekommet (Syndfloden - som er arkæologisk verificeret - den store tsunami, der ramte Lissabon i 1755). Ja, sågar Platons Atlantis synes nu fundet ved Cadiz af et amerikansk forskerhold. De siger, at byen blev begravet af en tsunami. Så hvad nyt er der i det? For det første at vi i dag hører om dem via massekommunikation. For 100 år siden hørte folk næppe om asiatiske jordskælv og tsunamier. Måske er vi på det sidste gennem medierne ved at blive klar over, hvad Kristus mente med frygt for havets og brændingens brusen: tsunamier der ødelægger og fører til atomkatastrofer. Det sidste er noget afgørende nyt og særligt frygtskabende, som det vil fremgå af denne artikel. Så frygtskabende, at personalet på et plejehjem 9 km fra Fukushima stak af fra 128 hjælpeløse gamle, som dermed var dødsdømte, hvis ikke de var blevet fundet af eftersøgningsmandskab!
Og animerede modeller viser, at vinden vil bringe radioaktivitet ind over hele USA og Europa fra Fukushima. Så alle har grund til at “ængstes for “havets og brændingens brusen” , samt hvad deraf følger.

Kristus forudsatte faktisk massemedierne:” I skal komme til at høre om, at alle disse ting sker både her og der”. Massemedierne hører vor tid til.

Den japanske regering har iflg EU kommissær Günther Oettinger mistet kontrollen over det tsunamibeskadigede Fukushima Daiichi atomkraftværk, der er ved at nedsmelte. Derfor kom han til at sige, hvad ingen af tidens illuminat-politikere må sige: “Atomkrisen i Japan er nu i “Guds hånd” og “Japan står over for en Apokalypse”.  Velgørende at høre en ligefrem mening - for ellers har både japanerne og USA det med at lyve om atomkatastrofers virkelige omfang.
Man får virkelig indtryk af, at videnskabsmænd ikke er andet end fuskere i Skaberens værksted. Man må tænke på Goethes troldmandslærling, der forstod at aktivere kræfterne - men ikke at standse dem. Derved udløste han en katastrofe.

Men er der tegn i sol og måne?  På en måde, ja.. Som led i solens 11-årige cykliske genopvågning, kom der i febr. og igen d. 9. marts - 2 dage før det store Japanskælv men allerede d. 9.  med forskælv -   nogle gigantiske, sk. klasse X eksplosioner i solens korona. D. 15. Febr. udgav Volcano/Earthquake Watch en video, hvor de forudsagde et størrelse 6.3 jordskælv i New Zealand og et størrelse 8.8 jordskælv i Japan. Deres værktøj var  kendskab til de tektoniske spændingslinier og solaktiviteten og de dermed forbundne elektromagnetiske udladninger. At sådanne har meget med jordskælv at gøre, ved man. Man så da også disse typiske elektromagnetiske/HAARP skyer over Japan d. 11. marts. Men i modsætning til Haïti-jordskælvet sidste år er der her intet, der tyder på andet end Guds hånd i Japan. Japanske videnskabsfolk havde længe ret præcist forudsagt stedet for jordskælvet - og der er for tiden en utrolig jordskælvsaktivitet i Stillehavet - især ud for Japan.

Astrofysikeren Piers Corbyn mener, at kombinationen af solaktivitet og supermånens tyngdekraft (nærmest på jorden i 18 år) d. 19. marts var afgørende for Japan-skælvet. Men andre videnskabsmænd udelukker supermånens indvirkning. Artiklen beskriver strålingssyge på baggrund af Hiroshima og Nagasaki-atombomberne, samt den forebyggende rolle, som kaliumjodidtabletter kan spille.

Den amerikanske regering er ved at forberede et dommedagsscenario d. 21 12. 2012 (udløb af  mayakalenderen) gennem en kæmpetsunami. NASA har opdaget et stort hul i magnetfelt-skjoldet omkring jorden - hvilket betyder, at radioaktivitet og impulser fra de gigantiske coronaeksplosioner på solen når jorden uhindret - og kan forårsage katastrofer. Der er i det mindste tegn i solen.

*

Lukas 21: 25: “Og der skal ske tegn i sol og i måne og i stjerner, og på jorden skal folkene ængstes i rådvildhed over havets og brændingens brusen”.

Matth 24:7: “og der skal være [1] hungersnød og jordskælv både her og der.”

[2] Fufushima-chef2Ovenstående Kristus-profetier er mærkelige i og med, at de forudsætter massekommunikation - “både her og der”, og “I skal komme til at høre (Matth. 24:6).”  For 100 år siden hørte folk ikke om tsunamier i Thailand, Japan osv. - og næppe heller om jordskælv i Tyrkiet og hungersnød i Afrika, Kina osv. Men nu bliver vi bombarderet med sådanne begivenheder næsten dagligt. For kristne er de nogle af tegnene på Kristi genkomst - og for Illuminaterne  er de en del af en plan baseret på Bibelens profetier. Men ikke alle “naturkatastrofer” er naturlige. Nogle af dem synes at skyldes [3] HAARP angreb. Er der virkelig tegn i sol og måne - og jorden? Næppe mere end så ofte før - men hvis disse fysiske, cykliske ændringer har [4] Fukushima-victimskonsekvenser, hører vi uundgåeligt om dem som aldrig før – og når det kommer til dermed forbundne atomkatastrofer, står vor tid over for noget helt nyt, som må indjage angst..

Højre:[5] The Mail 18 March 2011Tokyo Electric Power Companys administrerende direktør, Akio Komiri, Fukushimas chief, græd, da han forlod en konference for at informere journalister om situationen i Fukushima. Han indrømmede, at det radioaktive udslip var alvorligt nok til at slå folk ihjel. Højre: [6] Tsunami-ofre. De er heldige: [7] The Express 19 March 2011: Ældre patienter blev opgivet til at dø på et hospital i den lukkede nukleare zone, viste det sig i går aftes. Soldater opdagede 128 pensionister forladt af medicinsk personale i Iwaki, seks miles fra lammet Fukushima kraftværk

D. 11. marts 2011 blev Japan ramt af et gigantisk jordskælv af størrelsesordenen 8.9 efterfulgt af en tsunami. [8] Hør og se kort skælv og tsunami her. Sidstnævnte ødelagde atomkraftværket i Fukushima Diichi, som nu smelter ned og truer alle i Japan, Kina, Korea, Rusland, Hawaii , ja endog Nordamerika og Europa med den værst tænkelige katastrofe - radioaktiv forurening, der gør folk syge og dræber dem og endvidere gør landbrugsområder uanvendelige. Det vil så uvægerligt øge hungersnøden i verden. Og [9] situationen synes langt værre, end medierne fortæller.
[10] The Express Friday March 18 2011: En radioaktiv sky drev fra Japan mod USA i går aftes, og eksperter advarede om, at den endda kan komme til Europa. ” Det er kun et spørgsmål om meget, meget lave aktiviteter, så det er ikke noget for folk at bekymre sig om.” Tro det eller ej. Her er en animeret model [11] fra Meteo France d. 12 Marts over spredning af radioaktivitet fra Fukushima til Europa. Vi har alle grund til at ængstes over “havets og brændingens brusen”

[12] EUObserver 17 March 2011 - Atomkrisen i Japan er nu i “Guds hånd”, har EU’s energi-kommissær, Guenther Oettinger, sagt, hvorved han rystede finansmarkederne. “Kraftværket er reelt ude af kontrol,” sagde den tyske kommissær til EU-parlamentsmedlemmerne, en dag efter, at han beskrev Japan som stående over for over en “Apokalypse”.

Én uhyggelig ting ved atomkatastrofer er, at myndighederne har en tendens til ikke at give offentligheden den fulde sandhed om den deraf følgende stråling og derved udsætter mennesker for langt større fare, end de tror. Det var tilfældet med Tjernobyl og er tilfældet med Japans kernekraftværker. [13] Infowars 17 Apocalypse-620_1846374iMarch 2011: Den amerikanske regering lyver om radioaktivitet, f.eks. på Ground Zero. Denne [14] video viser nedfaldets rækkevidde fra Tjernobyl-katastrofen. Jeg aldrig før hørt om, at  Danmark blev ramt  i 1986. [15] Bloomberg 17 March: Den japanske atomulykke følger efter årtiers forfalskede sikkerhedsrapporter, dødsulykker og undervurderet jordskælvsrisiko i Japans atomkraftindustri.

Højre og venstre: [16] iflg. den tyske udenrigsminister, Westerwelle, og EU-kommissær Günther Oettinger. Den japanske tsunami den 11. marts 2011: … “folkene skal ængstes i rådvildhed over havets og brændingens [17] Tsunami1brusen”. The “Volcano / Earthquake Watch” har 15. febr. offentliggjort denne fantastiske [18] Video på youtube, hvori forudsiges både de seneste [19] Tsunami1jordskælv i Japan og New Zealand ved at analysere solaktiviteten. Det newzealandske [20] Christchurch skælv kom d. 21. febr., størrelsesorden 6,3 som forudsagt af Watch. Den 11. marts, 2011 nåede Japan-skælvet størrelsesorden 8,9 som forudsagt af Watch, et af de største, der nogensinde er målt. Mere på [21] Prison Planet 14. marts.

[22] Straits Times 14 March 2011Det megajordskælv, der ramte Japan i fredags havde ingen forbindelse med “Supermånen”, siger videnskabsfolk, som henviser til en begivenhed den 19. marts, når månen vil være tættest på Jorden i 18 år -
Dr. Paul Walker, en højtstående meteorolog for AccuWeather Inc. Disse månebegivenheder kan få tidevandet til at blive højere end normalt (1 tomme), men jeg har ikke hørt om nogen sammenhæng med ekstreme vejrforhold,”  tilføjede Dr. Walker

Supermoon1

Udtrykket “Supermåne” menes at være opfundet af en astrolog, Richard Nolle, til hans hjemmeside. NASA astronom, Dave Williams, var enig i Dr. Walker’s opfattelse, rapporterede [23] ABC News. I en e-mail til ABCNews.com, sagde hr. Williams, at på tidspunktet for jordskælvet i Japan var månen faktisk tættere på sin længste afstand fra Jorden i kredsløbet, end den var på sin nærmeste afstand (den 19. marts).”

[24] ANSAmed 15 March 2011 - Det mytiske Atlantis ikke kun har eksisteret, men blev oversvømmet af en tsunami nord for den spanske havn Cadiz, på Atlanterhavskysten. Den blev angiveligt begravet af mudder omkring 100 kilometer fra havet, inde i parken i Andalusien i det sydlige Spanien. Richard Freund udtalte til medierne, at “Dette er tsunamiernes magt.
[25] Tsunami-snow 1Den græske filosof, Platon,  beskrev, at byen ”blev slugt af havet på et enkelt døgn” og daterede Atlantis til for ca 2600 år siden og beskrev det som ”en ø beliggende foran strædet, der er kendt som “Hercules´Søjler”, det nuværende Gibraltarstræde.

Højre: Japanske tsunamiofre camperer i sneen. [26] The Daily Mail 16 March 2011

Astrofysiker Piers Corbyn ([27] video) fortæller om effekten af  konstellationen af den kombinerede “supermåne” (Månen tættere på Jorden end på noget tidspunkt siden 1992) og solens opvågnende aktivitet ([28] video) på jordskælv og vulkanudbrud. Solaktiviteten viste d. 9. [25] Sun-flare1marts gigantiske  koronale eksplosioner (den ene en klasse X opblussen)– og igen d. 13.-14.-15. marts med en klasse X eksplosion. Iflg. ABC News mener forskerne ikke, at den “ekstreme supermåne” spillede en rolle i det japanske Jordskælv. Den “ekstreme fulde supermåne” forventes den 19. marts - månen er så kun 1/ 2% tættere på jorden end i de seneste 18 år. “Supermånen” synes at være et astrologisk mere end et videnskabeligt begreb.

Officielle [29] japanske situationsrapporter fra det eksploderende kernekraftanlæg er upålidelige

[30] Preventive DiseaseBestråling kan øge sandsynligheden for at udvikle flere sygdomme, hovedsageligt kræftsvulster, og genetiske skader. Strålingsmængden udtrykkes normalt i en enhed, der kaldes millirem (mrem). Strålingsdoser på mere end 5000 mrem / år  betragtes som risikable, uanset kilden. I USA udsættes en gennemsnitsperson for en effektiv dosis svarende til cirka 360 mrem (hele [31] Zauberlehrlingkroppens udsættelse) om året fra alle kilder. Ekspert i  kerneteknologi, Brad McCarthy, udtalte, at “udsættelse for en atomreaktornedsmeltning kan medføre mellem 100.000 til 1.000.000 mrem, hvilket kan forårsage alvorlig strålingssyge. Her er en [32] video med en japansk læge, der fortæller om erfaringerne fra Hiroshima og Nagasaki

Højre: Når man ser på Fukushima Diichi katastrofen, kan man kan ikke lade være med at tænke på Goethes [33] “Troldmandens Lærling, der havde lært at aktivere kræfterne, gjorde det - og ikke vidste, hvordan han skulle stoppe dem. Derved slap han en katastrofe løs. S. Barths illustration fra omkring 1882. Læg mærke til det [34] luciferiske omvendte pentagram med [35] håndtegnet for heksekunst.

[36] China Earthquake cloud6Venstre: Den 12. maj 2008, blev Sichuan i Kina ramt af et stort jordskælv. Umiddelbart før optog en fotograf [37] billeder af electromagnetiske skyer (muligvis HAARP) over det ramte område. Men elekromagnetisk stråling kan også f[38] rigives [38] fra jorden lige før jordskælv.

Hvordan virker kaliumiodid?
[39] Natural Medicine News 13 March 2011 Stabilt jod er et vigtigt kemikalie, som  kroppen har brug for til at lave skjoldbruskkirtelhormoner. KI som stabilt jod findes i lægemiddelform.

Efter en radioaktiv atombegivenhed kan radioaktivt jod frigives i luften og derefter indåndes i lungerne eller optages gennem mad eller drikke.  I tilfælde af indre besmittelse med radioaktivt jod absorberer skjoldbruskkirtlen hurtigt dette kemikalie, og det kan så beskadige kirtlen. Fordi ikke-radioaktivt KI virker ved at blokere radioaktivt jod fra at optages i skjoldbruskkirtlen, kan det hjælpe med til at beskytte denne kirtel mod skade.

KI kan ikke kurere de sundhedsmæssige virkninger af radioaktivt jod, når skader på skjoldbruskkirtlen har fundet sted. Det kan ikke beskytte kroppen mod radioaktive grundstoffer undtagen radioaktivt jod. Her er en [40] beretning fra et offer, der voksede op som nabo til Tjernobyl.

Diskussion
[41] JordskælvsepicentreNu kommer spørgsmålet, om dette japanske jordskælv kunne være et [42] HAARP angreb, som nogle tror, at Haitis jordskælv sidste år var. Det er meget usandsynligt. Det ser virkelig ud til at være Guds hånd, som EU-kommissær Günther Oettinger siger: Der var  mindre forløbere til skælvet fra den 9. marts (hvor første klasse X-soleksplosion fandt sted), og jordskælvet havde en langt [43] bredere geografisk rækkevidde end det haitianske jordskælv. Desuden havde japanske forskere forudsagt dette gigantiske jordskælv i lang tid. I den sidste uge har der været et [44] utal af store jordskælv i Stillehavet- især ud for Japan.
Som vist i denne [45] video var der elektromagnetiske skyer over Japan den 11. Marts. Men dette beviser ikke et HAARP angreb, da elektromagnetisme er kendt for at strømme ud af jorden lige før skælv. Snarere burde disse skyer  have advaret japanerne.
Det giver sig selv, at [46] klimatisterne påstår, at vi i fremtiden kan forvente flere tsunamier pga. den [47] ikke-eksisterende globale opvarmning.

[48] Mayan_calendar1

Tidligere Minnesota-guvernør, Jesse Ventura, bringer beviser for, at den megen tale om Maya kalenderens udløb kan indebære [49] katastrofer d. 21. dec. 2011. F.eks har NASA-satellitter opdaget et gigantisk [50] hul i magnetfeltskjoldet omkring Jorden - det vil sige intet hindrer de radioaktive udladninger fra de meget stærke solkorona-eksplosioner i at nå og afstedkomme katastrofer på jorden. Hvorfor? Ventura’s interviewpersoner enige om, at d. 21. december 2012 vil betyde verdens ende. 140[51] [51] gigantiske bunkers er ved at blive bygget i USA inden 21. december 2011 for at beskytte eliten mod en gigantisk tsunami, der  forventes at ramme USA. Den amerikanske regering står bag denne byggeaktivitet.
[52] Wikipedia skriver: “[53] New Age fejlfortolkning af den mellemamerikanske Lange Kalender (hvilket blot betyder starten på en ny cyklus) har ført til 2012 Dommedagstænkningen ” Men eliten tror tilsyneladende på dette hokuspokus. Det gør verden til et farligt sted - og solaktiviteten mere farlig end før i historien.
Der synes at være tegn i solen, i det mindste.
Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=21514

URLs in this post:
[1] hungersnød: http://euro-med.dk/?p=
[2] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederfufushima-chef2.jpg
[3] HAARP angreb: http://euro-med.dk../?p=14339
[4] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederfukushima-victims.jpg
[5] The Mail 18 March 2011: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1367684/Nuclear-plant-chief-weeps-Japanese-finally-admit-rad
iation-leak-kill-people.html?ito=feeds-newsxml

[6] Tsunami-ofre: http://www.spiegel.de/international/0,1518,751835,00.html
[7] The Express 19 March 2011: http://www.express.co.uk/posts/view/235429/Japan-tsunami-Patients-left-to-die
[8] Hør og se kort skælv og tsunami her.: http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/20110318/ts_yblog_thelookout/listen-to-japans-massive-quake
[9] situationen synes langt værre, end medierne fortæller: http://theeconomiccollapseblog.com/archives/27-signs-that-the-nuclear-crisis-in-japan-is-much-worse-
than-either-the-mainstream-media-or-the-japanese-government-have-been-telling-us

[10] The Express Friday March 18 2011: http://www.express.co.uk/posts/view/235243/Radiation-cloud-is-heading-for-US
[11] fra Meteo France d. 12 Marts: http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/irsn-meteo-france_19mars.aspx
[12] EUObserver 17 March 2011: http://euobserver.com/9/32003
[13] Image: http://www.infowars.com/u-s-government-cannot-be-trusted-on-radiation-plume/
[14] video: http://www.youtube.com/watch?v=oZ74Rqh7yDE&feature=player_embedded
[15] Bloomberg 17 March: http://www.businessweek.com/news/2011-03-17/japan-nuclear-disaster-caps-decades-of-faked-reports-acc
idents.html

[16] iflg. den tyske udenrigsminister, Westerwelle, : http://blogs.telegraph.co.uk/news/davidhughes/100079891/germanys-panicky-reaction-to-the-japanese-ea
rthquake-is-dangerously-irresponsible/

[17] Image: http://euro-med.dk../billeder/billedertsunami18.jpg
[18] Video : http://www.youtube.com/watch?v=6yubH7KT9TQ&feature=player_embedded
[19] Image: http://euro-med.dk../billeder/billedertsunami17.jpg
[20] Christchurch skælv : http://abcnews.go.com/International/zealand-powerful-earthquake-rocks-city-christchurch/story?id=129
69226

[21] Prison Planet 14. marts. : http://www.prisonplanet.com/both-japan-and-new-zealand-earthquakes-volcanic-eruptions-were-precisely
-predicted-last-month-by-solar-watchers.html

[22] Straits Times 14 March 2011: http://www.straitstimes.com/BreakingNews/TechandScience/Story/STIStory_644964.html
[23] ABC News: http://euro-med.dkabout:abc news
[24] ANSAmed 15 March 2011: http://www.ansamed.info/en/top/ME.XAM58280.html
[25] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedertsunami-snow-201.jpg
[26] The Daily Mail 16 March 2011: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1366746/Japan-earthquake-tsunami-Emperor-makes-rare-TV-appea
rance-face-snow.html

[27] video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tZVOnML1jtE
[28] video: http://www.telegraph.co.uk/science/space/8331316/Brilliant-solar-flare-filmed-by-Nasa.html
[29] japanske situationsrapporter fra det eksploderende kernekraftanlæg er upålidelige: http://abc.az/eng/news_12_03_2011_52313.html
[30] Preventive Disease: http://preventdisease.com/news/11/031411_radiation_health_effects.shtml
[31] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederzauberlehrling-thumb.jpg
[32] video med en japansk læge: http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2011/03/15/nr.hiroshima.survivor.radiation.cnn?hpt=
[33] “Troldmandens Lærling: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sorcerer%27s_Apprentice
[34] luciferiske omvendte pentagram : http://euro-med.dk/?p=204
[35] håndtegnet for heksekunst: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/codex_magica/codex_magica03.htm
[36] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederchina-20earthquake-20cloud6.jpg
[37] billeder af electromagnetiske skyer: http://pinewooddesign.co.uk/2008/05/12/earthquake-cloud-prediction/
[38] rigives : http://euro-med.dk/?p=16684
[39] Natural Medicine News 13 March 2011: http://natmednews.posterous.com/potassium-iodide-ki
[40] beretning fra et offer,: http://www.reuters.com/article/2011/03/17/us-japan-quake-chernobyl-belarus-idUSTRE72G5IX20110317?pag
eNumber=2

[41] Image: http://euro-med.dk../billeder/billederjordsk-e6lvsepicentre1.png
[42] HAARP angreb: http://euro-med.dk/?p=14339
[43] bredere geografisk rækkevidde : http://www.youtube.com/watch?v=F9SxEGA_TY0
[44] utal af store jordskælv i Stillehavet: http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/quakes_all.html
[45] video: http://vodpod.com/watch/5750980-haarp-wave-clouds-over-japan-skies
[46] klimatisterne påstår: http://wattsupwiththat.com/2009/09/07/guardian-global-warming-to-trigger-earthquakes-tsunamis-avalan
ches-and-volcanic-eruptions/

[47] ikke-eksisterende: http://euro-med.dk/?p=17101
[48] Image: http://euro-med.dk../billeder/billedermayan-calendar1.jpg
[49] katastrofer d. 21. dec. 2011: http://www.youtube.com/watch?v=fOWWIDT910I&feature=player_embedded
[50] hul i magnetfeltskjoldet: http://www.youtube.com/watch?v=73dAikiXoOM&feature=player_embedded#at=401
[51] : http://www.youtube.com/watch?v=AFuGBKcyEQw&feature=player_embedded#at=333
[52] Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_calendar
[53] New Age: http://www.sullivan-county.com/nf0/nov_2000/new_age_rel.htm