Rusland Og Det Store Skakbræt. Præs. Medvedev: Arabiske Opstande Begyndelsen Til Ydre Kræfters Undergravning Af Rusland.

Posted By Anders On March 17, 2011 @ 00:08 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: Siden Zbigniew Brzezinski - rådgiver for 5 US-præsidenter  og Obamas mentor - udgav sit værk “Det Store Skakbræt”,  hvormed besættelse af centrum, Centralasien, som en militær indkredsning af Sovjet og nu Rusland/Kina menes, har især Rusland været meget uroligt. Og med god grund. For i 1979 lancerede bilderbergklubben sammen med CIA og det britiske efterretningsvæsen et initiativ til en “krisebue” i Nærøsten og Centralasien: Ved at CIA anstiftede uro blandt muslimerne, håbede USAs regering at kunne få oprøret til at skvulpe over på den daværende Sovjetunion og samtidig styrte shahen af Iran. Det sidste lykkedes ved hjælp af det Muslimske Broderskab. Landet så den fortsatte eksistens af den plan i Georgienkrigen i 2008 - og føler sig nu yderligere bestyrket gennem oprørene i Nordafrika og på den Arabiske Halvø. Præs. Medwedew og Putin ser “en fremmed hånd” bag oprørene - og mener iflg. russiske analytikere USA.  Præsident Dmitrij Medvedev antydede, at oprørene i den arabiske verden var iværksat af ydre kræfter, som også planlagde at undergrave Rusland. “Jeg vil ikke nævne nogle navne, men en række lande, også nogle, vi har venskabelige forbindelser med, har dog været involveret i terrorisme i [russisk] Kaukasus,” sagde han på et nyligt møde med Ruslands sikkerhedschefer. Islamistiske militante i det nordlige Kaukasus har faktisk erklæret, at deres og den arabiske revolte delte samme mål: spredning af islamisk styre i hele verden
Putin har desuden opfordret vestlige nationer til at afstå fra at blande sig oprørene i den arabiske verden.

“De arabiske oprør kan være begyndt som spontan protest, men Vesten er nu gået over til at kontrollere slutspillet,” siger Konstantin Kosachyov, formand for Udenrigsudvalget i Statsdumaen. Analytikere siger, at USA bruger samme teknik i den arabiske orient, som det tidligere brugte ved iscenesættelsen af de “farvede revolutioner” i den tidligere Sovjetunion - i Georgien, Ukraine og Kirgisistan. De noterede den rolle, som CIA-tilknyttede fonde såsom Freedom House og den Kongres-finansierede National Endowment for Democracy (NED), (kaldet CIA 2.) spillede i støtte til og uddannelse af civile aktivister og Twitter- og Facebookarrangører bag protesterne i Egypten og Tunesien. “Vi er vidne til forsøg på at omformatere Stormellemøsten efter en plan, der er udtænkt af de amerikanske neokonservative, som nu kryber tilbage til magten,” siger den tidligere diplomat og ekspert, Vyacheslav Matuzov. Samtidig med at USA er ved at kvæle internetfriheden hjemme, erklærede Hillary Clinton netkrig mod alle “undertrykkende regeringer.” Den 15. februar lovede hun at fremme “internetfrihed” i hele verden“. Fru Clinton meddelte, at ud over lanceringen af Twitter-stof på arabisk og persisk var USA ved at planlægge at “starte lignende tiltag på kinesisk, russisk, og hindi.

Lækkede amerikanske diplomatiske medelelser hævder, at NATO ikke er imponeret af Ruslands militære kapacitet, en undervurdering, der kan udløse et voldsomt russisk præventivt atomangreb under visse omstændigheder. Meget peger frem mod illuminaternes Albert Pike scenario - et skrift, der er kendt siden 1895: indførelse af deres luciferiske verdensregering gennem 3 verdenskrige  bygget op over Bibelens dommedagsscenario, hvilket meget indflydelsesrige jødiske, evangeliske og jesuitersekter arbejder på. Mange peger på udløbet af Maya-kalenderen som det valgte tidspunkt - d. 21. dec. 2012. Vi får se.

*

Matthæus 24: 6 “I skal komme til at høre om krigslarm og krigsrygter. Se til, at I ikke lader jer skræmme: for det må komme således. Dog, det er endnu ikke enden. Thi folk skal rejse sig mod folk og rige mod rige, og der skal være [1] hungersnød og jordskælv både her og der. 8: Men alt dette er kun veernes begyndelse.”

[2] [3] [3] Grand-chessboard[4] Det store skakbræt er en strategisk plan for at sikre USA’s verdensherredømme ved at omringe Rusland/Kina. Til dette formål er dominans af Centralasien nødvendig. Planen blev lanceret af [5] Zbigniew Brzezinski, rådgiver for 5 amerikanske præsidenter, Obamas mentor - eller rettere hans (Ras)putin. Følgende er den russiske opfattelse af projektet - som optager Rusland meget - og som er blevet opfattet som en mulig [6] forløber for 3. Verdenskrig - der muligvis  [7] allerede er planlagt.
Det, der bekymrer Rusland nu, er den britiske plan om at gøre Mellemøsten en til “[8] Krisebue“, en plan, der af den jødiske historiker, Bernard Lewis, blev forelagt på bilderbergmødet i 1979, og som blev godkendt dér. Planen var at starte en kædereaktion i Mellemøsten for at fordrive Shahen af Iran ved hjælp af [9] Det Muslimske Broderskab. Optøjerne skulle derefter skvulpe over på Sovjetunionen. Kræfterne bag denne plan, der langtfra er død,er stadig de samme: [10] Bilderbergere, og [11] Club of Rome, Brzezinski, [9] CIA, og [12] her.

[13] Prison Planet 22 Febr. 2011: ”Vi kunne blive vidner til opløsningen af store og tæt befolkede lande,” advarede den russiske præsident Medvedev og tilføjede, at religiøse fanatikere kunne gribe magten og “sætte regionen i brand i de kommende årtier.” Rusland er fuldt ud klar over, at protesterne er blevet kapret, og bliver manipuleret af den vestlige bankier-elite og det amerikanske militær-industrielle kompleks. Globalisterne håber på at styre protesterne, som et køretøj, hvormed de kan vælte såkaldte slyngelstater, der nægter at danse efter den nye verdensordens pibe: på kort sigt nemlig Iran, men i sidste ende Rusland og endda Kina. “Luk Mellemøsten, og man lukker Kina og Rusland ned, og så regerer man verden. Den nuværende mellemøstendestabilisering er et desperat udspil for at fjerne nærøstbufferen, isolere de to opadstigende supermagter, og tvinge dem til at indrømme at deres plads i en unipolær New York-London centreret verdensorden,” skriver Tony Cartalucci.

[14] NED[15] Global Research 11 March 2011 by Vlsadimir Radyuhin:: “De arabiske oprør kan være begyndt som spontan protest, men Vesten er nu gået over til at kontrollere slutspillet,” siger Konstantin Kosachyov, formand for Udenrigsudvalget i Statsdumaen. Analytikere siger, at USA bruger samme teknik i den arabiske orient, som det tidligere brugte ved iscenesættelsen af de “farvede revolutioner” i den tidligere Sovjetunion - i Georgien, Ukraine og Kirgisistan. De noterede den rolle, som CIA-tilknyttede fonde såsom [16] Freedom House og den Kongres-finansierede [17] National [17] Endowment for Democracy (NED), (kaldet [18] CIA 2.) spillede i støtte til og uddannelse af civile aktivister og Twitter- og Facebookarrangører bag protesterne i Egypten og Tunesien.[19] Maloney

Højre: Globalismens centrum: [20] Brookings Institutions Suzanne Maloney på besøg i Freedom House. Brookings Institution er meget [21] globalistisk. Den [22] finansieres af Carnegie Corporation samt regeringerne i USA, Japan, Qatar, Taipei, District of Columbia, og Storbritannien. Den udarbjdede FN og Marshall Planen, bl.a. Den er blandt de 3 mest politisk indflydelsesrige tænketanke i USA.

-Nogle russiske analytikere er overbeviste om, at USA forsøger at udnytte bølgen af folkelige oprør i den arabiske orient til omarbejde verdensordenen og opnå global dominans.
-Russiske eksperter har advaret om, at USA nu vil kunne gå videre med sin plan om at skabe et større Centralasien, som er en del af større projekt, Stormellemøsten. Rusland mener, at de igangværende opstande i Vestasien og Nordafrika også røber en fremmed hånd – skønt der er interne rødder. Advarsler mod fremmed indblanding har domineret Moskvas reaktion på krisen siden de første demonstrationer i Egypten mod Hosni Mubarak.
“Vi er vidne til forsøg på at omformatere Stormellemøsten efter en plan, der er udtænkt af de amerikanske neokonservative, som nu kryber tilbage til magten,” siger den tidligere diplomat og ekspertr, Vyacheslav Matuzov, der er leder af Ruslands arabiske venskabsforening. “Begrebet Storcentralasien opfordrer til udtynding af grænserne mellem de fem postsovjetiske stater [Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan], og deres fusion med Afghanistan og Pakistan,” forklarede Dr. Knyazev i et interview for nylig. I dag udvikler det sig som en plan kaos på tværs hele Centraleurasien.”

[23] Freedom-house-map-of-freedom-2010“Vi mener ikke, at det at påtvinge nogen opskrifter eller at give ultimata vil tjene noget formål,” sagde udenrigsminister Sergei Lavrov i den første officielle kommentar i Moskva om det igangværende folkelige oprør i Egypten den 2. februar. Udenrigsministeriet fulgte op på denne erklæring med gentagne advarsler mod udenlandsk indblanding. I et telefonopkald til Den Arabiske Liga’s generalsekretær, Amr Moussa, den 23. februar, afviste Mr. Lavrov forsøgene på at udøve pres udefra på begivenhederne i regionen.

De grå zoner på dette  [24] Freedom House kort viser lande uden frihed. Nedenfor til højre står skrevet: “Et ikke frit land er et land, hvor politiske rettigheder mangler, og grundlæggende frihedsrettigheder nægtes borgerne bredt og systematisk. Freedom House er en uafhængig NGO, der støtter udvidelsen af  frihed i hele verden.”  [25] Brzezinski har været i dens bestyrelse og den finansieres bl.a. af George Soros og Ford Foundation. Freedom House er vævet sammen med CIA: D. 3. jan. 2003, [26] meddelte Freedom House: R. James Woolsey er blevet valgt til at tjene som organisationens nye formand. Han har fungeret som direktør for Central Intelligence (CIA). Bemærk [27] oplysningens bekendte [28] illuminat-fakkel. Illuminatgrundlæggeren, Adam Weishaupt, sagde, at ordet “[29] Illuminatus”stammer fra Lucifer og betyder: “lysbærer.

Rusland har også modsat sig vestlig militær indblanding i borgerstridighederne i Libyen.
“Forsøg på at gennemføre militær-politiske indgreb kan kun forværre problemerne, som det libyske folk står over for,” sagde Udenrigsministeriet i et kommuniké om et møde mellem russiske og saudiske diplomater i Moskva i sidste uge.

Præsident Dmitrij Medvedev antydede, at oprørene i den arabiske verden var iværksat af [12] ydre kræfter, som også planlagde at [9] undergrave Rusland. “Jeg vil ikke nævne nogle navne, men en række lande, også nogle, vi har venskabelige forbindelser med, har dog været [30] involveret i terrorisme i [russisk] Kaukasus,” sagde han på et nyligt møde med Ruslands sikkerhedschefer.
[31] Biden-putinPremierminister Vladimir Putin har desuden opfordret vestlige nationer til at afstå fra at blande sig oprør i den arabiske verden.
Selv om russiske ledere ikke har navngivet noget som helst land, har eksperter og politikere peget fingre ad USA.

På højden af den arabiske krise erklærede USA’s udenrigsminister, Hillary Clinton, netkrig mod alle “undertrykkende regeringer.” I en tale på George Washington University den 15. februar, lovede hun at fremme “internetfrihed” i hele verden ved at matche “vores diplomati med teknologi, sikre distributionsnet som værktøj, og direkte støtte til dem i frontlinien. “Fru Clinton meddelte, at ud over lanceringen Twitter stofpå arabisk og persisk, var USA ved at planlægge at “starte lignende på kinesisk, russisk, og hindi.” Kommentar: USA er i fuld gang med at planlægge[32] indskrænkning af internetfriheden hjemme.

Moskva er bekymret over, at uroen i den arabiske verden, der forværres af vestlige indblanding, kan destabilisere Ruslands urolige nordlige Kaukasus og det tidligere sovjetiske Centralasien. Præs. Medvedev sagde, at det arabiske oprør ville øve “direkte påvirkning” på Rusland.”

Islamistiske militante i det nordlige Kaukasus har faktisk erklæret, at deres og den arabiske revolte delte samme mål: spredning af islamisk styre i hele verden. “Vi beder om, at jeres kamp vil bidrage til at sætte Allahs love på plads i hele verden,” sagde Doku Umarov, selvudnævnt “Emir over Kaukasisk Mujahidin,” som påtog sig sig ansvaret for de blodige selvmordsbomber på Moskvas metro i 2010, og Domodedovo lufthavnen i sidste måned. Rusland ruster sig også til et eventuelt nedfald fra den arabiske uro i Centralasien. “I de sidste 20 år har Moskva måttet beskæftige sig med en blodig borgerkrig i Tadsjikistan, to ‘tulipanrevolutioner” i Kirgisistan, og en pludselig udskiftning af en despot i Turkmenistan, men de var alle lokale udviklinger med begrænsede konsekvenser for den bredere region eller for Rusland. Hvad der nu truer i horisonten kunne være meget større og vigtigere, “skriver politolog Dmitry Trenin.

Moskva har givet udtryk for sin vilje til at stramme sit greb om Centralasien for at forebygge eventuel afsmitning af ustabilitet fra den arabiske krise. En unavngiven embedsmand i det russiske “militær-diplomatiske kvarter” fortalte regeringens nyhedsbureau, Itar-Tass, i sidste uge, at den Moskva-ledede forsvarsblok af tidligere sovjetiske stater, den Kollektive Sikkerhedstraktats Organisation (CSTO), planlægger at afholde høringer om Situationen i Kirgisistan og Tadsjikistan. Han så de sandsynlige fokuspunkter med uro i Centralasien. CSTO forener Rusland, Kasakhstan, Usbekistan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Belarus og Armenien.

Hollywood 2o12[33] AP 14 Febr. 2011: Lækkede amerikanske diplomatiske medelelser hævder, at NATO ikke er imponeret af Ruslands militære kapacitet, fordi dens styrker er afhængige af aldrende udstyr, mangel på strategisk transport og lider mangel på arbejdskraft.
Fortrolige meddelelser fra USAs NATO-mission frigivet af WikiLeaks sagde, at de russiske væbnede styrker kun er i stand til at reagere i små til mellemstore lokale konflikter i landets vestlige regioner. Men de var ude af stand til at klare to små konflikter samtidigt eller at udføre konventionelle operationer i større skala. Dokumenterne hævdede også, at russernes hær og flyvevåben ikke kunne samarbejde ordentligt.

Kommentar
NATOs undervurdering af den russiske krigsmagt er meget farlig: I en underlegenhesposition kunne russerne under visse omstændigheder føle sig fristet til et massivt atomart præventivt angreb.
Uhyggeligt ja, men måske vi stadig har et par dage til at overveje, hvad der skal komme og betydningen deraf: [34] Prison Planet 10 March 2011: “Da cyklusprofeten, Charles Nenner, fortalte Fox Business nettet i går, at Dow Jones ville kollapse til 5.000 mærket på bagsiden af en “større krig”, der vil ryste verden i slutningen af 2012”, sad værterne lamslået i tavshed. Nenner, en tidligere teknisk analytiker for Goldman Sachs, er leder af Charles Nenners Research Center, der foregiver at være i stand til at forudsige markedsudviklingen med et edb-program baseret på mønsterprognoser og værdipapiranalyse. Desuden kommer Nenner fra [1] Rothschilds illuminati-bank, Goldman Sachs, med insiderviden. Nenner forudsagde kollaps af aktie og boligmarkedet mere end to år før Lehman Brothers´fald.”

[35] Illuminati-pyramidsHistorikeren [36] Wolfgang Eggert´s har konstateret, at middelalderlige jødiske sekter er rådgivere for den israelske premierminister Netanjahu samt den amerikanske regering og militær - sammen med evangeliske sekter og jesuiter. Deres opgave er udelukkende at fremme deres [37] luciferiske Illuminat-Messias´ komme - nøjagtigt ved at sørge for opfyldelsen af Bibelens profetier – f.eks. Ezekiel 35–39)! Men disse profetier er også de forudsagte tegn (bl.a. Matth. 24, Lukas 21, Habakkuk 3) på Kristi Genkomst – ham, som skal gøre en ende på illuminaterne, [38] farisæerne og [39] her som dræbte og [40] fortsat spotter hamog hylder hans modpol, Lucifer.  Og [41] Rothschilderne dækker op til Lucifer ved deres bord - iflg. Fritz Sprimgmeier. Mærkeligt!

Nu kommer det springende punkt: Den 21. december 2012 udløber mayaernes kalender - helt. Da jeg først hørte om det, var min første tanke: Nå, hvad hvad betyder det for mig? Nu har jeg læst så mange steder om, at illuminaterne har antaget denne kalender og planlægger at skabe [42] Albert Pikes Dommedagsscenario, 3. Verdenskrig, på netop denne dato! Mere i denne [43] diskussion mellemJeff Rense og David Icke. Jeg har ikke taget det alvorligt, naturligvis - men så så jeg denne [44] video, hvor den tidligere Minnesota-guvernør, Jesse Ventura, interviewer arkitekten til nogle af de 140 bunkers, der skal være afsluttet inden. 21 dec 2012 på foranledning af eliten. Disse kæmpebunkers kan modstå atomangreb, jordskælv, oversvømmelser! Hvorfor bygger de dem? Måske gav den amerikanske vicepræsident, [45] Joe Biden, og tidligere US-udenrigsminister, [46] Colin Powell, svaret. Måske Præs. Medvedev har givet grunden ovenfor.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=21468

URLs in this post:
[1] hungersnød: http://euro-med.dk/?p=21005
[2] : http://euro-med.dk/billeder/billederapocalypse-620-1846374i4.jpg
[3]
: http://euro-med.dk/billeder/billedergrand-chessboard-thumb4.jpg
[4] Det store skakbræt : http://euro-med.dk/?p=6904
[5] Zbigniew Brzezinski: http://euro-med.dk/?p=13577
[6] forløber for 3. Verdenskrig: http://www.ag-friedensforschung.de/regionen/USA/nach-bush.html
[7] allerede er planlagt: http://www.hintergrund.de/20080826235/politik/welt/die-welt-als-schachbrett-der-neue-kalte-krieg-des
-obama-beraters-zbigniew-brzezinski.html

[8] Krisebue: http://www.naderlibrary.com/lit.terrorismilluminati.23.htm
[9] Det Muslimske Broderskab: http://euro-med.dk/?p=20603
[10] Bilderbergere: http://euro-med.dk/?p=20256
[11] Club of Rome: http://euro-med.dk/?p=1044
[12] her: http://euro-med.dk/?p=21261
[13] Prison Planet 22 Febr. 2011: http://www.infowars.com/medvedev-revolutions-could-lead-to-disintegration-of-middle-east/
[14] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederned-thumb2.jpg
[15]
Global Research 11 March 2011 by Vlsadimir Radyuhin: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23640
[16] Freedom House : http://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=1
[17] National : http://www.ned.org/
[18] CIA 2: http://therealnews.com/t2/interact/jomsocial/videos/67-The+CIA+and+the+National+Endowment+for+Democr
acy?userid=18978

[19] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermaloney1.jpg
[20] Brookings Institutions Suzanne Maloney på besøg i Freedom House.: http://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=387
[21] globalistisk: http://www.brookings.edu/foreign-policy/about.aspx
[22] finansieres: http://en.wikipedia.org/wiki/Brookings_Institution
[23] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederfreedom-house-map-of-freedom-20102.jpg
[24] Freedom House kort : http://alexandravaliente.files.wordpress.com/2011/03/freedom-house-map-of-freedom-2010.jpg
[25] Brzezinski har været i dens bestyrelse og den finansieres bl.a. af George Soros og Ford Foundation. : http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Freedom_House
[26] meddelte Freedom House: http://www.freedomhouse.org/template.cfm?page=70&release=124
[27] oplysningens: http://euro-med.dk/?p=13842
[28] illuminat: http://euro-med.dk/?p=511
[29] Illuminatus”stammer fra Lucifer og betyder: “lysbærer.: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_3.htm
[30] involveret i terrorisme i [russisk] Kaukasus,: http://euro-med.dk/?p=17842
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederbiden-putin1.jpg
[32] indskrænkning af internetfriheden hjemme: http://euro-med.dk/?p=18464
[33] AP 14 Febr. 2011: : http://news.yahoo.com/s/ap/eu_wikileaks_nato_russia;_ylt=AtUBh2CbUGFK2_WGK2U1.9us0NUE;_ylu=X3oDMTNzb
mZrYjAyBGFzc2V0A2FwLzIwMTEwMjE0L2V1X3dpa2lsZWFrc19uYXRvX3J1c3NpYQRjY29kZQNtb3N0cG9wdWxhcgRjcG9zAzYEc
G9zAzMEcHQDaG9tZV9jb2tlBHNlYwN5bl9oZWFkbGluZV9saXN0BHNsawN3aWtpbGVha3

[34] Prison Planet 10 March 2011: http://www.infowars.com/ex-goldman-sachs-analyst-%E2%80%9Cmajor-war%E2%80%9D-coming-end-of-2012/
[35] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederilluminati-pyramids9.jpg
[36] Wolfgang Eggert´s: http://www.youtube.com/watch?v=44MH_z1FDsg&feature=related
[37] luciferiske: http://www.conspiracyarchive.com/Commentary/Luciferianism.htm
[38] farisæerne: http://www.come-and-hear.com/dilling/chapt01.html
[39] her: http://www.cuttingedge.org/news/n2032.cfm
[40] fortsat spotter ham: http://www.biblebelievers.org.au/factindx.htm#II
[41] Rothschilderne dækker op til Lucifer: http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/rothschild.htm
[42] Albert Pikes Dommedagsscenario, 3. Verdenskrig: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
[43] diskussion mellemJeff Rense og David Icke: http://www.youtube.com/watch?v=j3wNLbC0dLY
[44] video: http://vodpod.com/watch/3181036-jesse-ventura-conspiracy-theory-2012-part-4-of-6
[45] Joe Biden: http://blogs.abcnews.com/politicalradar/2008/10/biden-to-suppor.html
[46] Colin Powell: http://www.youtube.com/watch?gl=US&hl=uk&v=_LDBOPcHpeo