Resumé: Italien og EU fik sig en ordentlig forskrækkelse, da der for nylig på én dag på øen Lampedusa landede 4000 flygtnige fra det Tunesien, der lige under EUs jubel havde befriet sig fra tyrannen Ben Ali, der havde været EU´s feterede euromediterrane støtte gennem mange år,  og netop var lovet en avanceret EU-status! Efter, at der nu er oprør mod EU-partneren, Libyens Moammar Gaddhafi,  er EU hunderæd for, at der skal komme måske op til 300.000 flygtninge fra den kant. EU-ministrene vil pludselig og for første gang nogensinde ikke tage imod de flygtende muslimske folkemasser, hvis og når de kommer - men vil overlade til Italien at klare de ærter. Underligt, i betragtning af, at det officielt er kommet frem, at vore politikere nu i næsten 40 år har fremmet muslimsk masseindvandring til Europa for at ødelægge vor gamle kristne verdensorden i bund og grund. Også mærkeligt i betragtning af, at EU har åbnet hvervekontorer i Afrika for inden 2050 at hente 56 mio. muslimske “arbeidere” + deres familier til Europa. Ja, EU politikerne har reageret med vrede på udsigten til al denne multikulturelle berigelse – tilsyneladende enige med os “racister og fremmedhadere”, de har skældt ud på i årevis for at have advaret mod multikulturalismen. I stedet planlægger politikerne en “Ny Marshall Plan”, der inden for rammerne af NVOs selvbestaltede globale omfordeling af vor velstand ud over CO2-omfordelingsplanen skal overføre store summer af vore skattemidler til disse u-landes sorte huller, som Cameron siger – men først og fremmest i globalisternes bankers store sorte huller. Oven i købet truer franske muslimer med ballade, fordi de ikke har det bedre!

I denne situation kommer der nogle halvhjertede udsagn fra Merkel, Cameron og Sarkozy om, at multikulturalismen er død, at muslimerne skal have samfundsrammer, de kan lide, så at de gerne vil lære vore sprog og lade være med at være muslimer, dvs. med alle midler at kæmpe som den morderiske Koran (f. eks. sura 9:5) befaler. De ved, at deres vælgere er ved at gennemskue dem, hvorfor de nu reagerer. Cameron gjorde muslimerne rasende ved at advare muslimske grupper om, at hvis de undlader at støtte kvinders rettigheder eller at fremme deres integration, vil de miste alle offentlige midler. Alle indvandrere til Storbritannien skal tale engelsk og skoler forventes at undervise i landets fælles kultur. Han gav med rette den forrige regering skylden for den kuldsejlede multikulturalisme. Cameron skød skylden på en doktrin om “statsmultikulturalisme”, som hjælper de forskellige kulturer til at leve adskilte liv.

Storbritannien oplevede den største tilstrømning siden sakserne under den sidste regerings 13 år – med indvandrere, der ankommer til Storbritannien med en hastighed på næsten en i minuttet – i dag kaldt “Labour´s Store Forræderi”. Omkring 80 procent af dem kom fra lande uden for EU - i alt ca. 5.5 mio.
David Cameron var den første udenlandske leder, der besøgte Cairo (med dets gamle militærdiktatur minus Mubarak). Han tilbragte tre dage med at turnere i de udemokratiske Golfstater med otte af Storbritanniens førende våbenproducenter. De våben, som nordafrikanerne bruger til at slå hinanden  ihjel med, stammer især fra EU-lande. Det kan ramme Ægypten også, hvor der nu slås hårdt ned på nye demonstrationer, der mener, at deres revolution er forrådt, uden resultat!

Fokus i Euromediterranien-regionen er nu på Libyen, hvor en regelær borgerkrig foregår - og en bølge af flygtninge forventes til Europa. Resignation, vrede, hjælpeløshed og fortvivlelse har grebet europæiske ledere - selv om de i de sidste 38 år (Bat Ye´or Eurabia 2005)  bevidst og bevisligt har fremmet muslimsk masseindvandring for at ødelægge vores samfund i bund og grund. De synes Gaddhafis-40-jomfruvagterat være på udkig efter amerikansk lederskab i forbindelse med forebyggende foranstaltninger.
Men en afgørende, helt ny forandring har fundet sted: EU-landene vil ikke aftage en evt. libysk flygtningestrøm fra Italien. Dette er første gang, at EU-landene siger nej til at tage imod muslimsk masseindvandring (Deutsche Welle 24. febr. 2011).

Libyens leder,  Moammar Gadhafi, bliver godt bevogtet af en garde af de 40 smukkeste jomfruer i landet!

International intervention undervejs mod Libyen?
Channelnewsasia: FN’s generalsekretær Ban Ki-moon krævede onsdag international indsats mod angreb på civile i Libyen, der har dræbt hundreder af mennesker . Ban sagde: “De ansvarlige for brutalt at udgyde uskyldiges blod skal straffes.”
Deutsche Welle 25 Febr. 2011: En højtstående EU-diplomat sagde torsdag, at EU overvejer militær intervention.
DEBKAfile 25 Febr. 2011: Hundredvis af US, britiske og franske militærrådgivere er ankommet til Cyrenaica, Libyens østlige, løsrevne provins, meddeler Debkafiles militære kilder.
Det CIA-skabte skeæmmebillede, Al Qaida, er dukket op i det østlige Libyen. Lokale siger, at det er ikke sandt. Alt for sent og virkningsløst kommer dette: Deutsche Welle 25 Febr. 2011: USA og EU er enedes om at pålægge Libyen sanktioner, incl. en våbenembargo og indefrysning af Gadhafi’s aktiver.

EU Business 23 Febr. 2011: Den 27-nationer store EU blok planlægger en massiv tilstrømning af flygtninge fra den sydlige side af Middelhavet. Den italienske udenrigsminister Franco Frattini afventer en “bibelsk” udvandring på 200.000 til 300.000 mennesker.
Inquirer. net 22. Febr. 2011: Europa gav mandag udtryk for frygt for en ny bølge af ulovlig indvandring, efter at Libyen truede med at bryde sit samarbejde om kontrol med flygtningestrømmen, og flere tunesere landede på italienske kyster. Med tusindvis af flygtende fra Tunesien til Italien i de seneste 10 dage, efter at en revolution fortrængte Zine El Abidine Ben Ali, reagerede de europæiske regeringer med vrede og rædsel, efter at Libyen advarede om, at det kunne suspendere sit samarbejde som gengældelse for EU’s fordømmelse af angreb på demonstranter. Europa-Kommissionen tilbød i oktober Libyen op til 50 millioner euro i støtte for at stoppe strømmen af illegale indvandrere til Europa samt for at bistå flygtninge fra hele regionen, der bruger det nordafrikanske land som en afsats til Europa.

Europaportalen 22. feb. 2011EU’s udenrigsministrene er næsten magtesløse over for uroen i Libyen, indrømmede Carl Bildt (Bilderberger og svensk udenrigsminister) i dag på vej ind til mødet med sine kolleger. Den italienske udenrigsminister advarer om, at et “islamisk emirat” vil forekomme i Libyen. Seks sydeuropæiske lande kræver i et brev til baronesse Ashton, at EU sætter flere ressourcer af til deres sydlige naboer end til deres østlige. De seks lande, Frankrig, Spanien, Cypern, Grækenland, Malta og Slovenien har regnet ud, at EU bruger 1,50 svenske kroner per person i Egypten, mens moldovere få 220 per person, skriver online-magasinet EUobserver.

Men endnu værre: Globalisterne planlægger en “ny Marshall-plan” for Euromediterranien og postrevolutionære nye magthavere - uanset hvem og hvad de er - den største overførsel af skatteydernes penge siden 2. Verdenskrig. Infowars 23 febr. 2011: Mens USA og Europa beordrer deres egne offentlige udskud til at acceptere massive offentlige besparelser sammen med højere skatter oven i stærkt stigende inflation og fødevarepriser, forbereder de sig samtidig på at bestikke efter-”revolutionsregeringerne” i Mellemøsten og Nordafrika med milliarder i “støtte” (skatteydernes penge) for at indsætte nye marionetter, der allernådigst vil købe store mængder våben fra det USA- EU-israelske militær-industrielle kompleks. Sorte penge, stjålet fra skatteyderne, der allerede arbejdede under de hårdeste økonomiske forhold i flere generationer, vil blive brugt til at bestikke hvem som helst, der tilriver sig magten efter de globalistisk-manipulerede ghaddafi+ frattinirevolutioner, der nu har nået Libyen og truer med at opsluge Saudi-Arabien. Se denne video fra Russia Today.

Stratfor 22 Febr. 2011 Tripoli lempede sin visumpolitik i 1990′erne for borgere i afrikanske lande syd for Sahara, gjorde Libyen til en transitstat for indvandrere til Italien. Ghaddafi anvendte derefter spørgsmålet om indvandrere - og energiindrømmelser - til at få Rom til at lobbye EU til at lempe sanktionerne mod Libyen i 2003. Den politik blev realiseret, da EU’s våbenembargo blev fjernet i 2004, i vid udstrækning takket være lobbyindsats fra Rom.
Rom og Tripoli har siden samarbejdet om at dæmme op for strømmen af indvandrere. Den væsentligste fordel ved Libyen for Italien har været bistand til Roms “push-back”-politik. Den politik indebærer at opsnappe flygtninge og indvandrere i de internationale farvande og transportere dem tilbage til Libyen. Indenrigsminister Roberto Maroni hævder i begyndelsen af 2010, at politikken har ført til en 96% nedgang i antallet af turister i de første tre måneder af 2010 sammenlignet med samme periode i 2009.

Gadhafi+berlusconiUden Ghaddafi i Libyen til at holde sin del af tilbagestødningsaftalen, kunne Rom stå uden en levedygtig partner. Desuden kunne kaos og borgerkrig i Libyen skabe et sikkerhedstomrum, som forskellige organiserede kriminelle grupper kunne søge at drage fordel af ved at udvide allerede eksisterende smuglerruter fra Afrika syd for Sahara.

Frimurerhåndtryk

Den græske ø Kreta er kun 530 km fra Benghazi i det østlige Libyen, hvor meget af uroen har fundet sted. Både Grækenland og Italien ville have grund til at overveje sammenbruddet i regeringen i Libyen som et nationalt sikkerhedsproblem. I sidste ende er det værste mareridt for Rom og for resten af Europa et efter-Gaddafi Libyen, der afspejler Somalia efter fordrivelse af den militære diktator Mohamed Siad Barre, et land, der har set to årtier med lovløshed og blive grobund for pirateri og islamistisk terrorisme.

Herald Online 23 Febr. 2011: “Alle disse problemer, der førte til revolutioner i den arabiske verden, er også dagligt liv i Frankrig og er mere og mere uudholdelige,” siger Yacine Djaziri, hvis Bondy Blog skriver om livet i indvandrer-tunge forstæder til Paris, der eksploderede i optøjer i 2005. Han skrev for nylig: “Hvordan kan vi ordne det? Har vi brug for at sætte ild til os selv? Være resignerede? Blive vrede? gøre oprør?” Europæerne spørger: hvem kommer til at betale, når de opsluges af en gældskrise, der truer med at gøre fremtiden mørk for en hel generation? “Tyskland pumper penge nok ud til fremmede lande allerede,” sagde Marcel Mueller, 27, der arbejder i servicebranchen.
Tyskerne kan godt forestille sig den byrde, de kan komme til at skuldre for at hjælpe med at finansiere en Marshall-plan for den arabiske verden: 20 år efter genforeningen, bliver de stadig afkrævet et ekstra “solidaritetsbidrag” til at støtte genopbygningen i det tidligere kommunistiske Østtyskland - anslået til ca euro 1.3 milliarder.

CameronThe Independent 5 Febr. 2011: David Cameron lancerede et ødelæggende angreb i dag på 30 års multikulturalisme i Storbritannien og advarede om, at den fremmer ekstremistisk ideologi og direkte bidrager til egen avl af islamisk terrorisme.
Mens han signalerede en radikal afvigelse fra de strategier, tidligere regeringer har fulgt, sagde Cameron, at Storbritannien skal vedtage en politik med “muskulær liberalisme” for at håndhæve  værdier om lighed, retsstat og ytringsfrihed i alle dele af samfundet. Han advarede muslimske grupper om, at hvis Angela-Merkel--006de undlader at støtte kvinders rettigheder eller at fremme integrationen, vil de miste alle offentlige midler. Alle indvandrere til Storbritannien skal tale engelsk og skoler forventes at undervise i landets fælles kultur.

Venstre: DavidCameron , højre: Angela Merkel –begger under voldsomt vælgerpres for at stoppe multikulturalisme og indvandring

Hans bemærkninger har allerede gjort muslimske grupper rasende, idet de kommer, mens det, der forventes at være den  hidtil største demonstration af anti-muslimske følelser – planlagt af den engelske Defence League - løber af stabelen. De antydede, at hans tale var en del af et samordnet angreb på multikulturalismen fra centrum-højre europæiske regeringer og påpegede, at han gjorde det i Tyskland - hvor kansler Angela Merkel for nylig fremsatte et lignende angreb – ligesom Sarkozy senere.
“Vi har undladt at give en samfundsvision, som unge muslimer føler, de ønsker at tilhøre,” sagde han. “Vi har endda tålt, at parallelsamfund opfører sig på en måde, der strider mod vores værdier. Alt dette efterlader nogle unge muslimer, der føler sig rodløse. Og søgen efter noget at tilhøre og tro på kan føre dem til ekstremistisk ideologi.”

Cameron skød skylden på en doktrin om “statsmultikulturalisme”, som hjælper de forskellige kulturer til at leve adskilte liv. Dette, siger han, har ført til, at ”nogle ikke har konfronteret tvangsægteskabsrædslerne”. Men han tilføjede, den er også årsagen til radikalisering, som kan føre til terrorisme. “Mens beviser fremkommer omkring baggrunden for de dømte i terrorhandlinger, er det klart, at mange af dem oprindeligt blev påvirket af, hvad nogle har kaldt  “ikke-voldelige ekstremister” og derefter tog mange de radikale overbevisninger op på det næste niveau ved at omfavne vold. Dette er en anklage mod vores tilgang til disse spørgsmål i fortiden. Og hvis vi skal bekæmpe denne trussel, tror jeg, det er tid til at vende siden om den fejlslagne politik fra fortiden.

Gordon-brown-clawThe Telegraph 22 Febr. 2011: Storbritannien oplevede den største tilstrømning siden sakserne under den sidste regerings 13 år med indvandrere, der ankommer til Storbritannien med en hastighed på næsten en i minuttet.
Nok udenlandske statsborgere til at fylde Birmingham tre gange flyttede til Storbritannien i en politik, som kritikere har døbt “Labours store forræderi”. Op til en million frygtes at være her ulovligt (Tænketanken Migrationwatch). Den har betydet pres på den offentlige service, veje, boliger, skoler og hospitaler.

Rapporten viser også::: tre ud af fire nye jobs siden 1997 skyldtes vandrende arbejdstagere:: Et ud af fire børn er født af en udenlandsk mor:: En tredjedel af de fremtidige ekstra husstande vil skyldes indvandring:: en halv million ekstra udenlandsk fødte børn ankom til en folkeskole:: den britiske befolkning kunne nå 70 millioner i løbet af to årtier, i høj grad drevet af indvandringen:: forskning af den førende demograf, professor David Coleman fra Oxford University, konkluderede, at hvis indvandringen fortsætter på sit nuværende niveau kan de »hvide briter blive en minoritet i Storbritannien i de sene 2060ere.

Undersøgelsen kommer, mens en uafhængig undersøgelse afslørede, at tre ud af fire briter mener, indvandring er et “stort problem” med voksende bekymring, især voksende blandt yngre mennesker, der står over rekordstor arbejdsløshed.
tony blair.fjongDe officielle tal på torsdag ventes at at vise, at op til 5,5 millioner ikke-britisk-fødte kom til landet som langtidsindvandrere mellem 1997 og 2010. Omkring 2,3 millioner udvandrede i samme periode, deriblandt 1 mio hvide briter, hvilket betyder, at den britiske befolkning er steget med 3,2 millioner som et direkte resultat af udenlandske indvandrere.
Omkring 80 procent af dem kom fra lande uden for EU hvilket bryder myten om, at landets evne til at kontrollere tilgangen blev begrænset af retten til fri bevægelighed i medlemsstaterne.

“Alene omfanget af, hvad der er sket, er ved at ændre Storbritannien fundamentalt og uigenkaldeligt og på måder, de fleste af befolkningen ikke har bedt om, ikke har hørt om og ikke ønsker at se.”
I 2009 hævdede Andrew Neather,tidligere rådgiver for Tony Blair, Jack Straw og David Blunkett, at den kraftige stigning i indvandrertallet løbet af de seneste 10 år til dels skyldtes et politisk motiveret forsøg fra ministre på radikalt ændre landet og “gnide højrefløjens næse i mangfoldighed “.

Kommentar
Den muslimske masseindvandring er en politisk forbrydelse mod europæerne i et omfang, der  aldrig er set før. Det er en etnisk udrensning af befolkninger, der er dybt forrådt af deres politikere. Når disse politikere siger, hvad deres folk  ønsker at høre imod multikulturalisme: Vær skeptisk. Når de taler om demokrati - mener de at forsvare deres diktaturer. Men deres vælgere er ved at gennemskue ”deres” ledere, lægger pres på dem: The Guardian 26 Febr. 2011: 48% af den britiske befolkning ville overveje at støtte et nyt anti-immigrationsparti, der er forpligtet til udfordre islamistisk ekstremisme. 43% af asiatiske briter, 63% af hvide briter og 17% af de sorte briter er enige i udsagnet, at “indvandring til Storbritannien har været dårligt for landet.”

Som jeg tidligere har skrevet, er Middelhavsunionen døende. Må den aldrig genopstå, men forblive under jorden for evigt, amen.
Dansk-Kultur-Folder-Barcelona-Euro-MediterraneanDet var et unaturligt og hemmeligholdt, uanstændigt misfoster med foragt for europæerne fra starten af. Her er er dens nekrolog ved den britiske premierminister, UK Prime Minister, David Cameron, The Express 24 Febr. 2011: “Statsministeren langede ud efter de enorme summer af skatteydernes penge, der er blevet udbetalt til diktaturer som Libyen og Syrien i mere end 10 år. Andre lande omfattet af kontanthjælpen omfatter Jordan, Libanon, Syrien, Libyen, Marokko, Egypten og Israel, Den Palæstinensiske Myndighed. Og han opfordrer eurokraterne at “være modige og slukke for kontanthanen”, hvis de arabiske regimer fortsat ikke gør fremskridt hen imod demokrati og frihed. En Downing Street kilde siger: “Der er meget få solide eksempler på fremskridt. Alle de store ting, såsom demokrati og menneskerettigheder, har oplevet meget få fremskridt overhovedet.” I Ægypten anvendes der atter  voldmod protesterende, der hævder, at deres  revolution blev forrådt uden at give dem “Democrati”

EU og dets ledere forsøger nu meget for sent at fortælle os, at vores “fremmedfjendske og racistiske” protester mod deres multikulturelle undergravning af vores samfund - som det nu er blevet bekræftet var/er deres mål - var korrekt, og meget berettiget. Dog forbliver man skeptisk, så længe deres ord ikke bliver fulgt op af handling. De har ikke standset den ubegrænsede indvandring af muslimer - og de befaler ikke muslimerne at “gøre, som romerne gør”, når de er i Rom - og ellers at forsvinde tilbage til deres fundamentalistiske, kristen-forfølgende muslimske lande og her. Og værst af alt: Disse politikere tror stadig at vi – ikke muslimerne – er skyld i den manglende integration - og at der blot behøves lidt flere bestikkelsespenge! For illuministerne har ubetinget brug for den muslimske verdens støtte til EUs ambitioner som supermagt. Men naturligvis er afslaget om at tage libyske flygtninge da en god begyndelse. De hører hjemme hos dere brødre i Muhammed og Allah.

Arven, ånden i Euromed Projektet er: Alle muslimske krav skal opfyldes: indvandring, stigende sociale ydelser til gengæld for ingenting, retten til at håne og overfalde de vantro på deres egne gader, der hastigt bliver til erobrede no-go-zoner for hvide i Europa, straffe protesterende europæere for racisme gennem NVO domstole mv

Nu har herskende Illuminister (explanatory statement, s. 29) indladt sig på det kommunistiske NVO-omfordelingsprogram gennem CO2–svindelen. Revolutionerne i de muslimske u-lande giver Illuministernes endnu mulighed for at stjæle vores skatteyderpenge, mens vi betaler med de sidste rester af vores sociale velfærd, og smider pengene under navnet en “Ny Marshall-plan” i de i muslimske landes eller snarere NVO-bankernes store sorte huller, og her og her - som statsminister Cameron udtrykker det. Men selvfølgelig har han han bare gjort sig til Bruxelles´ vasal, hvor NVO tyvene har det sidste ord.
Krigen i Libyen kæmpes med massive våbenleverancer til Gadhafi fra EU-lande! Gaddhafi falder sikkert snart – men hvad, der følger efter, kan let blive en blodrus i kaos og hævn på kryds og tværs.