Mord og Computervirus Bremser Irans Atomprogram. Saudi Arabien Allierer Sig Nu Med Teheran. “USA Vil Lukke Mellemøsten Ned Fordi Så Lukkes Rusland Og Kina Ned”!

Posted By Anders On February 24, 2011 @ 00:05 In Dansk, Euromed | No Comments

Resumé: Bilderbergerne havde planlagt revolutionen mod shahen i 1979 som en Balkanisierung af Mellemøsten - så at den ville sprede sig til og destabilisere Sovjetunionen. Det er netop hvad den Den Russiske Føderation nu frygter
Situationen mellem Israel/USA og Iran var tilsyneladende blevet mere afspændt, efter at Stuxnet viruset, der var udviklet i samarbejde mellem USA og Israel havde lammet det iranske atomporgram ved at accelerere projektets centrifuger til bristepunktet - og samtidig satte sikkerhesalarmen ud af drift, så operatørerne  troede, alt var normalt. Herudover har hemmelige agenter på  raffineret vis dræbt 4 iranske top-atomingeniører, herunder Shahriari, der var cyberkrigsspecialisten. Derved blev atomprogrammet sat 3 år tilbage, forkyndte den afgående israelske spionchef. Men den engelske forsvarsminister mener, Iran har atombomben næste år - og DEBKAfile (den israelske hærs efterretingstjeneste), mener, Iran allerede har den.

Men nu er der en akut forvikling: 2 iranske krigsskibe har for første gang siden 1979-revolutionen fået lov til at gennemsejle Suezkanalen efter at have besøgt Omansk og saudisk havn. Iflg. Debkafile er det største skib ladet med langdistanceraketter til Hizbollah. USA og Israel har iflg. FNs sanktioner mod Iran ret til at borde skibene og gennemsøge dem, hvad Iran har erklæret for en krigserklæring. Den omstændighed, at skibene ikke blev ransaget vil beundrende blive betragtet som et bevis på Irans styrke  i dag i muslimernes øjne - og vil yderligere svække Israels og USAs troværdighed i den muslimske verden. USA mønstrede i det Røde hav 5 krigsskibe, deriblandt hangarskibet Enterprise i en chikaneindsats, der forhindrede de iranske skibes gennemsejling med 48 timer – men de turde ikke entre skibene – eller gjorde de?.

USAs bluffnummer med en voldsom militær og flådeopmarch mod Iran sidste år gik i opløsning, fordi Obama beordrede, at det blot skulle være en trusselsgebærde, som ikke måtte føre til krig. Imidlertid rystede det Saudiarabiens og Emiraternes tillid  til USA, idet de forlangte militærindsats. Også Ægypten har nu skiftet sympati fra USA til Iran - således at USAs og Israels bønner om at nægte de 2 iranske skibe ret til gennemsejling blev afslået. Nogle mener, at Mubarak faldt for det CIA inspirerede oprør, fordi han ikke vill støtte USAs tidligere krigsplaner mod Iran
Og Saudi Arabiens tillid forsvandt helt. da USA ikke reddede sin trofaste allierede, Mubarak, eller Libanons premierminister, Hariri. Kong Abdullah af Saudi Arabien frygtede også at blive svigtet af sin gamle allierede og skældte Obama huden fuld  og allierede sig på stedet med - Iran, hvilket vil få katastrofale følger for Golf- og Suezkanalsejladsen, og dermed for vores olieforsyning. Ikke mindst fordi det olierige Libyen også bryder sammen nu.

Israel føler sig meget utrygt - og kunne handle på egen hånd, idet det heller ikke stoler på den vankelmodige, svage Obama. Det har udelukket Obamas særlige udsending, Dennis Ross, fra den sædvanlige adgang uden om ministre til Israels generaler, som han hidtil har overtalt til at fjerne fingeren fra aftrækkeren mod Iran, Syrien og Libanon. Netanjahu har lovet at indstille sin krigsretorik indtil marts 2011.

Siden [1] min seneste artikel om Israel og Iran d. 30.Sept. 2010  er en ny situation opstået. Ved hjælp af Stuxnet virus er det iranske atomvåbenprogram blevet sat 3-4 år tilbage - i henhold til
den [2] afgående israelske spionchef. Derudover er førende iranske atomvidenskabsmænd blevet myrdet. Og [3] The Telegraph 30 Sept. 2010: Computereksperter har opdaget en bibelsk reference indlejret i koden for computerormen, der peger på Israel som oprindelse til cyberangrebet. Koden indeholder ordet “myrtus”, som er det latinske biologiske navn for myrtetræet. Det hebræiske ord for myrte, Hadassah, var Esthers fødenavn, den jødiske dronning af Persien. I Bibelen fortæller Esters Bog, hvordan dronningen forebygger et angreb på landets jødiske befolkning og derefter overtalte sin mand til at lancere et angreb, før de selv blev angrebet.

[4] Shariari[5] The Telegraph 21 Jan. 2011: Stuxnet computerviruset, skabt for at sabotere Irans atomprogram, var resultatet af et samarbejde mellem mindst én vestlig magt ([6] USA) og den israelske efterretningstjeneste, har en britisk internetsikkerhedsekspert fundet. Den skadelige software var næsten helt sikkert designet til at gøre beskadigende, hemmelige justeringer af centrifuger til brug i Natanz, Irans uranberigelsesanlæg. Særskilte undersøgelser af amerikanske nukleare eksperter har opdaget, at Stuxnet arbejdede ved at øge hastigheden af urancentrifugerne til bristepunktet i korte perioder. Samtidig har det slukket for sikkerhedsovervågningssystemer og narrede således operatørerne til at tro, at alt var normalt. Og Council on Foreign Relations jublede:  [7] CFR 27 jan. 2011: Stuxnet, computereormen, der sidste år afbrød mange af de gascentrifuger, der er centrale til Irans atomprogram, er et stærkt våben i den globale informationskrigsførelses nye tidsalder.
Ikke så mærkeligt: [8] DEBKAfile 29 Nov. 2010: Prof. Majid Shahriari (til højre), der døde, da hans bil blev overfaldet i det nordlige Teheran mandag 29 November, ledede det hold, Iran havde oprettet for bekæmpelse af Stuxnet virus, der hærgede gennem dets nukleare og militære netværk. Prof. Shahriari [9] Ahmedinejad -at-natanzvar det iranske atomprogram’s førende ekspert mhp. computerkoder og cyberkrig.  [10] US Today 1 Dec. 2010 : I november heftede overfaldsmænd på motorcykler magnetiserede bomber til to iranske nukleare videnskabsmænds biler, da de kørte på arbejde i Teheran, dræbte en og sårede en anden. Mindst to andre iranske nukleare videnskabsmænd er blevet dræbt i de seneste år.

[11] Jerusalem, 29 Dec.2010 (AKI): På grund af nedbrydning af de vigtige computere, samt hemmelige agenters drab på de førende atomingeniører er den den iranske atombombe nu 3 år ude i fremtiden – iflg.  - Israels vicepremierminister, Moshe Ya’alon.
sagde, at inden for 3 år vil Iran være i stand til at skabe en atombombe.
Uden at nævne eventuel militæraktion mod Iran, sagde Ya’alon,  han håber, at den amerikanske indsats mod landet er en succes.
Israel har ved en række lejligheder opfordret USA til at gribe hårdere ind mod Irans atomprogram,  presset USA til at sætte en frist for forhandlingerne og til at overveje et militært angreb, hvis det er nødvendigt, ifølge WikiLeaks dokumenter, der blev offentliggjort tidligere på måneden.
Andre lækkede meddelelser afslører, at de arabiske Golf-stater tilskynder Washington til at angribe Iran for at kvæle deres nabos nukleare ambitioner.

Men Israel har brug for truslen om livsfare for at eksistere. Det er grunden til, at holocaust historien bliver præsenteret for os i igen og igen, så ikke-jøder kan ikke holde den ud mere. Derpå [12] Reuters 31 Jan. 2011: Vestmagterne skal arbejde ud fra den antagelse, at Iran kan have et kernevåben til næste år og en israelsk efterretningstjeneste vurdering af 2015 kunne være over-optimistisk, sagde den britiske forsvarsminister Liam Fox. Mr. Fox er medlem af de Konservative Venner af Israel.

[13] DEBKAfile 6 Dec.2010 og [14] Israel Militay Net 6. Dec. 2010: Iran har akkumuleret 23,5 kilo 19,75 procent beriget uran. Dette kan suppleres i januar til de fulde 28,2 kilo, der er nødvendige for våbenkvalitetsproduktion. Så Teheran satte sig til samtaler i en stærk forhandlingsposition. DEBKAfile: Iran har nu produceret en gul kage på 20% beriget uran. Iranerne behøver ikke mere end et par uger, op til begyndelsen af februar senest, for at nå dette mål.

Men selv om Iran ikke har en atombombe, provokerer det sin dødsfjende, Israel. Og mere: Saudi-Arabien synes at have sluttet sig til Iran i stedet for at forblive USA’s allierede – men også Ægypten vakler nu i sin loyalitet.

[15] Kharg18.2.11[16] DEBKAfile 17 Febr. 2011: Cairos godkendelse fredag d. 18. februar af, at to iranske krigsskibe måtte sejle gennem Suez-kanalen på deres vej til Middelhavet, har bragt Israel og Iran tættere end nogensinde før på et flådesammenstød. DEBKAfile rapporterer: Israel har erfaret, at den iranske krydser, Kharg, bærer langtrækkende missiler til Hizbollah, som den planlægger at losse i en syrisk havn eller Beiruts havn. “Hvis skibene bevæger sig gennem kanalen, vil vi evaluere, hvad de rent faktisk gør. US State Department talsmand PJ Crowley sagde, at han var “meget skeptisk” mhp. den syriske påstand om, at formålet med de to skibes besøg var træning. Han indikerede, at USA og alle andre FN-medlemmer var berettigede af FN’s sanktioner mod Iran til at borde og gennemsøge iranske skibe, der mistænkes for at sejle med illegale våben.
Stort amerikansk og israelsk pres kunne ikke afholde Egyptens militære herskere fra at lade den iranske flotille sejle gennem Suez. Så nu er vandvejen åbnet på vid gab for, at Iran kan sende tunge våbenleverancer til Syrien og Libanon - i første omgang, og i sidste ende forsøge at bryde Israels blokade af Gaza-striben og bringe Hamas den tunge ammunition, det var umuligt at transportere gennem smuglertunneler.  Israel holdt nøje øje med den iranske flotille. Åbningen af en saudiarabisk havn for krigsskibe fra Den Islamiske Republik Iran for første gang i deres relationers  historie peger på en fundamental ændring i Mellemøstens tendenser som følge af den egyptiske opstand. Det var også første gang, Cairo har tilladt iranske krigsskibe at gennemsejle Suez fra Det Røde Hav til Middelhavet, selv om israelsk trafik i modsat retning var tilladt. [17] Reuters bekræfter indsejlingen d. 22.febr. 2011 og at skibene undervejs har besøgt Oman og Saudi Arabien!  Den omstændighed, at [18] skibene ikke blev ransaget vil beundrende blive betragtet som et bevis på Irans styrke  i dag i muslimernes øjne - og vil yderligere svække Israels og USAs troværdighed i den muslimske verden. [19] USA mønstrede i det Røde hav 5 krigsskibe, deriblandt hangarskibet Enterprise i en chikaneindsats, der forhindrede de iranske skibes gennemsejling med 48 timer – men de turde ikke entre skibene – eller gjorde de?.

[20] DEBKAfile 10 Jan. 2011En mægtigt vred kong Abdullah af Saudi-Arabien skældte i dag i en telefonsamtale den amerikanske præs. Obama ud for at svigte præs Mubarak og den libanesiske premierminister, Sa’rad Hariri. Han frygter, at Obama vil svigte ham også, så han alliererer sig med Teheran - et meget alvorligt tilbageslag for USA og Israel - samt for sejladsen i Den Persiske Golf og Suez-kanalen. Dette er den værste krise nogensinde mellem USA og Saudi-Arabien.

[21] Virtual Jerusalem 9 Dec. 2010 (artiklen fjernet): Inden Seksmagtsforhandlingerne med Iran blev genoptaget i denne uge, beordrede USA’s præsident, Barack Obama, hangarskibet USS Harry S. Truman  til at trække sig tilbage fra Gulf farvandene ud for Iran og omdirigere skibet til Det Ægæiske Hav. Denne handling signalerede Washingtons skifte til diplomati og søgen efter mådehold i den nukleare strid med Iran gennem engagement, rapporterer DEBKAfiles amerikanske og militære kilder. Obama har således opgivet den militære indstilling, han indtog for kun seks uger siden for at bringe Irans herskere til at vende om gennem opbygning af flådestyrken ud for Irans farvande. Det var dengang, at han afsendte USS Abraham Lincoln til den Persiske Golf og øgede antallet af hangarskibe indsat dér til tre, herunder den franske Charles de Gaulle.
Forsvarsminister Robert Gates besøg i Oman søndag 5. December var en anden forsonende gestus. Gates taler for administrationens fraktion imod amerikansk eller israelsk militær aktion mod Irans atomanlæg. Hans besøg udsender en meddelelse fra Det Hvide Hus om, at den militære løsning var sat til side til fordel for engagement, som der knyttes store store forhåbninger til mht. fremskridt i [22] retning af at løse den nukleare strid.Netanyahu+rocckets-0n-israel

[23] DEBKAfile 16 Dec. 2010: Dennis Ross,  præs. Obamas særlige udsending, blev nægtet sædvanen at omgå israelske ministre for at have direkte møder med de israelske forsvarsstyrker. Dette er den mekanisme USA har brugt til at overtale Israelske generaler til at tage fingeren fra aftrækkeren mod Iran, Syrien og Libanon. Netanyahu har lovet Obama ikke at indlede krigsretorik igen før til marts - men er så frustreret over den amerikanske passivitet, at han kan handle før end senere.

Israels forberedelser til krig
[24] Russia Today 9 Nov. 2010: Netanyahu og Biden mødtes i korridoren til en amerikansk-jødisk konference i New Orleans. Ifølge vestlige medier fortalte den israelske leder Biden, at den “eneste måde at sikre, at Iran ikke vil blive en atombombemagt er at skabe en troværdig trussel om militær aktion … hvis det ikke tæmmer sine ambitioner om at bygge et atomvåben.”
Kommentarerne,  der kommer blot få dage efter at Israel fik sin første forsendelse af GBU-39 Lille-Diameter Bomber (SDB) fra USA, har fremprovokeret [22] GBU-39_SDB_Concept_Color_lgbekymring i Washington.  USA våbeneksperter siger, at bomben er i stand til at trænge gennem mindst 90 cm stål-armeret beton. Det første israelske fly, der udstyres med GBU-39 er F-15I, som er i stand til at montere 20 bomber på sine vinger og skrog, og dermed omdanne flyet til det, forsvarsanalytikere har kaldt en veritabel “dræbermaskine”, rapporterede Jerusalem Post.
Så sent som i sidste  uge, kritiserede Ahmadinejad  Rusland for bakke ud af en kontrakt, iflg. hvilken Rusland skulle forsyne den islamiske republik med de avancerede S-300 missilskjolde.

Men er det nødvendigt? Tilsyneladende mener Obama det ikke: [25] DEBKAfile 8 Nov. 2010: De truende militære træk viste sig som bluff  i denne fase af de praktiske forberedelser til et angreb. Som led i denne strategi anmodede Det Hvide Hus  for to uger siden lederne af NATO til at udarbejde operationelle planer for at angribe Irans nukleare og militære anlæg, der understreger, at disse forberedelser skal stoppe før de fører til krig i fuldt omfang.  Efter at have fortalt os igen og igen, at Iran blot var et par måneder væk fra at producere en atombombe på forskellige mere eller mindre hemmelige steder, skete der pludselig noget:

[26] Haaretz 22 Jan. 2011 USA’s udenrigsminister, Hillary Clinton sagde i denne måned, at sanktionerne havde sat Irans atomprogram tilbage, hvilket giver magterne mere tid til at overtale Teheran til at ændre spor. Hendes bemærkninger var den første offentlige amerikanske påstand om, at Irans nukleare projekt var blevet bremset. Dette signalerede ny tillid til amerikansk ledede sanktioner og andre foranstaltninger, der skal afskrække eller forsinke Irans nukleare ambitioner. Nogle analytikere så det som et tegn på nedsat risiko for, at tvisten vil eskalere til en militær konflikt foreløbig.

Frygten for kommende iranske atombomber har allerede startet et alvorligt atomvåbenkapløb i Mellemøsten
[27] DEBKAfile 30 Dec. 2010: Saudi-Arabien har arrangeret at have rådighed over to pakistanske atombomber eller guidede missilsprænghoveder, afslører DEBKAfile’s militære og efterretningsvæsenskilder . De er sandsynligvis i Pakistan’s nukleare luftbase ved Kamra i det nordlige distrikt Attock. Pakistan har allerede sendt ørkenkongeriget sin nyeste version af Ghauri-II missilet efter at have udvidet dens rækkevidde til 2.300 kilometer.

Kommentar
At Saudi Arabiens og måske Ægyptens sympati skifter fra USA og Israel til  Iran er en meget alvorlig sag for vore olieforsyninger:Saudi Arabien producerer en meget stor del af vor olie – og Ægypten behersker Suezkanalen, som er hovedpulsåren for oliestrømmen til Europa. Hertil kommer så oprøret i Libyen, dom også er en vigtig olieleverandør. Skulle det komme til leverancestop/blokade, er militærindgriben fra stormagterne sikker – med alle de komplikationer, der kan følge deraf, herunder islamistisk terror og mere fundamentalisme. I og for sig en fortjent tak til EU for dens massive leflen for islam gennem den nu døde Middelhavsunion. Der er ingen tvivl om, at den ubeslutsomme Obama har mistet al respekt og tillid blandt arabere på grund af hans krigsforberedelser, som han ikke turde gennemføre alligevel. Det var en taktisk fejltagelse. Den største militære magt i verden kan ikke afsløres som en utroværdig bluffmager - og beholde tilliden. Den [28] gigantiske flåde- og militærkoncentrationer omkring Iran skulle aldrig have fundet sted.
Obama´s og EUs begejstring for de islamistiske revolutioner ([29] for 95% af ægypterne betyder demokrati stærk islam, dvs. sharia) er uforståelig – islamisk styre er blot et nyt diktatur – som i Iran. Den danske udenrigsminister skrev d. 19. febr. i Politiken, at det var rørende at se ægypterne kæmpe for at opnå vore værdier. Sikken en gang vås. Hun ved udmærket, at de ikke kæmper for vore demoratier, der f.ø. forlængst er blevet en ynkelig karrikatur. Nej de vil have shariaen – og den er da endnu ikke blevet til vore værdier – skønt udenrigsministeriet med sit arabiske initiativ – og ikke mindst [30] Dansk Center for Kultur og Udviklings plan for Europas islamisering har gjort sit bedste derfor.[31] Medvedev_and_Vladimir_Putin_edit

[32] Prison Planet 22 Febr. 2011:Vi kunne være vidner til opløsningen af store og tæt befolkede lande,” advarede den russiske præsident Medvedev og tilføjede, at religiøse fanatikere kunne gribe magten  og sætte regionen i brand i de kommende årtier. Rusland er fuldt ud klar over, at protesterne er blevet kapret, og bliver manipuleret af de vestlige bankeliter og det amerikanske militær-industrielle kompleks. Globalisterne håber at styre protesterne, hvis deltagere har reelle klagepunkter, som et redskab, hvorigennem de kan vælte såkaldte slyngelstater, der nægter at spille bold med den Nye Verdensorden. På kort sigt nemlig Iran men i sidste ende Rusland og endda Kina. “Luk Mellemøsten og man lukker ned for Kina og Rusland, så regerer man verden. Den nuværende Mellemøsten-destabilisering er et desperat udspil for at fjerne mellemøsrstødpuden, isolere de to opadstræbende supermagter og tvinge dem til at indse deres plads i en unipolær New York-London centreret verdensorden,” [33] skriver Tony Cartalucci. Bilderbergerne havde planlagt revolutionen mod shahen i 1979 som en [34] Balkanisering af Mellemøsten - så at den ville sprede sig til og destabilisere Sovjetunionen. Det er netop hvad den Den Russiske Føderation nu frygter

Dette lyder som ouverturen til 3. Verdenskrig.


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=21182

URLs in this post:
[1] min seneste artikel om Israel og Iran : http://euro-med.dk/?p=17533
[2] afgående israelske spionchef: http://www.foxnews.com/world/2011/01/07/israeli-spy-chief-iran-wont-nuclear/
[3] The Telegraph 30 Sept. 2010: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/8034987/Israeli-cyber-unit-responsible-f
or-Iran-computer-worm-claim.html

[4] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedershariari5.jpg
[5] The Telegraph 21 Jan. 2011: http://www.telegraph.co.uk/technology/8274009/Stuxnet-Cyber-attack-on-Iran-was-carried-out-by-Wester
n-powers-and-Israel.html

[6] USA: http://www.allvoices.com/s/event-7910717/aHR0cDovL3d3dy50ZWxlZ3JhcGguY28udWsvbmV3cy93b3JsZG5ld3MvZXV
yb3BlL3J1c3NpYS84MjYyODUzL1N0dXhuZXQtdmlydXMtYXR0YWNrLVJ1c3NpYS13YXJucy1vZi1JcmFuaWFuLUNoZXJub2J5bC5
odG1s

[7] CFR 27 jan. 2011: http://www.cfr.org/publication/23901/from_bullets_to_megabytes.html
[8] DEBKAfile 29 Nov. 2010:: http://www.debka.com/article/20406/
[9] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederahmedinejad-20-at-natanz4.jpg
[10] US Today 1 Dec. 2010: http://www.slideshare.net/sinew18/1-usa-todayinternationaledition20101201usaenglish24
[11] Jerusalem, 29 Dec.2010 (AKI): http://www.adnkronos.com/IGN/Aki/English/Politics/Iran-Israeli-deputy-PM-says-Iran-can-have-nukes-wi
thin-3-years_311468830662.html

[12] Reuters 31 Jan. 2011: http://news.yahoo.com/s/nm/20110131/pl_nm/us_iran_nuclear_britain
[13] DEBKAfile 6 Dec.2010: http://www.debka.com/article/20431/
[14] Israel Militay Net 6. Dec. 2010: http://www.israelmilitary.net/showthread.php?t=16753
[15] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederkharg182113.jpg
[16] DEBKAfile 17 Febr. 2011: http://www.debka.com/article/20686/
[17] Reuters bekræfter indsejlingen: http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2011/02/201122244215758692.html
[18] skibene ikke blev ransaget : http://www.reuters.com/article/2011/02/22/us-egypt-iran-suez-idustre71l4d920110222
[19] USA mønstrede i det Røde hav 5 krigsskibe: http://www.debka.com/article/20692/
[20] DEBKAfile 10 Jan. 2011: http://www.debka.com/article/20650/
[21] Virtual Jerusalem 9 Dec. 2010: http://www.virtualjerusalem.com/news.php?itemid=
[22] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedergbu-39-sdb-concept-color-lg6.jpg
[23] DEBKAfile 16 Dec. 2010: http://www.debka.com/article/20461/
[24] Russia Today 9 Nov. 2010: http://rt.com/Politics/2010-11-08/israel-military-threat-iran.html
[25] DEBKAfile 8 Nov. 2010: http://www.debka.com/article/9133/
[26] Haaretz 22 Jan. 2011: http://www.haaretz.com/news/international/u-s-iran-s-nuclear-program-has-slowed-there-is-time-for-di
plomacy-1.338540

[27] DEBKAfile 30 Dec. 2010: http://www.debka.com/article/20505/
[28] gigantiske flåde- og militærkoncentrationer: http://euro-med.dk/?p=16560
[29] for 95% af ægypterne : http://pewglobal.org/2010/12/02/muslims-around-the-world-divided-on-hamas-and-hezbollah/
[30] Dansk Center for Kultur og Udviklings plan for Europas islamisering : http://xrl.us/bera2g
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermedvedev-and-vladimir-putin-edit3.jpg
[32] Prison Planet 22 Febr. 2011:: http://www.infowars.com/medvedev-revolutions-could-lead-to-disintegration-of-middle-east/
[33] skriver Tony Cartalucci: http://landdestroyer.blogspot.com/2011/02/middle-east-then-world.html
[34] Balkanisering af Mellemøsten: http://www.naderlibrary.com/lit.terrorismilluminati.end.htm