Tankekontrol: “Den Rene Ondskabs blik”. Den Nye Verdensordens Værktøj.

Posted By Anders On January 13, 2011 @ 00:05 In Dansk, Euromed | No Comments

ADDENDUM[1] Texe Marr, ekspert i [2] hemmelige selskabers symboler: “Loughner er jødisk satanist. Gennem årene har jeg har undersøgt næsten alle kriminelle sager om massemordere og snigmordere, og i næsten alle tilfælde fandt jeg det samme. Ligesom Jared Lee Loughner var alle morderne er involveret i en form for satanisk tilbedelse udover at være forrykte fans af heavy metal rock musik. Loughner var en hard-core heavy metal musik narkoman. Hans “helligdom”synes at være, hvad jøderne kalder en “Sukkotbod.” Og han er en [3] hjerne-forvirret doper. “

Resumé: D. 8. jan. 2011 skød en tilsyneladende skizofren ung mand, Jared Loughner,  kongreskvinden, den jødiske Gabrielle Giffords gennem hovedet (måske overlever hun),  dræbte 6 og sårede 13 andre. USAs Sikkerhedsministerium har ymtet om påvirkning fra den antizionistiske American Renaissance - men da  Loughner selv er jødisk, er det nok ikke motivet. Derimod har Loughner været stærkt påvirket af klardrømmmeri efter en teknik, der er udviklet af  en Derek Ralston, der har skrevet en lærebog derom og udviklet et meget populært personlighedsudviklingssytem, der går ud på, at man selv skal afgøre, hvad der er godt og ondt - følge sine egne indskydelser og isolere sig helt. Hvis ens grundmoral er ond, kan dette naturligvis få forfærdelige følger. Faktisk fandt politiet efterfølgende et satanistisk alter i Loughners hus. Som en dame, der blev opsøgt af Jared Loughner før massakren, sagde: “Han havde den rene ondskabs blik”! Skizofrene er under ekstrem tankekontrol fra deres “indre stemmer” - og bange for ikke at adlyde dem. Jeg har som læge set forfærdelige følger deraf. Men Loughner er ikke alene om at være tankekontrolleret. Eksperimenter viser, at 65 % af os er villige til at myrde i en autoritær sammenhæng. Hellere end at udsætte os for ubehaget ved at nægte at efterkomme ordre/opfordring eller overtræde gruppens regler og forventninger, accepterer vi at begå grusomheder, ofre andre for ikke at plage sig selv - endog selv om vi intet risikerer ved at sige nej! Ja, mange kan simpelt hen ikke sige nej til en aldrig så tåbelig ordre, som da chefer for fastfood-forretninger foran måbende kunder klædte deres personale af og lod dem jogge nøgne - blot fordi en ukendt havde ringet, præsenteret sig som politimand og beordret fremgangsmåden for at afsløre butikstyveri!! Eksperimentdeltagere, der intet risikerede ved at sige nej,  sagde: “Det var, som om nogen tvang mig!” og “Jeg var ligeglad, med hvad der skete,” da han troede at dræbe en frivillig med 450V strøm. Har vi ikke hørt dette før?
Vi ved alle, hvad der sker når soldater, som er under ekstrem tankekontrol (disciplin), bliver beordret til at begå massakrer og tortur på civilbefolkningen: My Lai, Abu Ghraib, Wounded Knee osv. Manges moral afhænger af  den rolle, de af ydre kommandoer bliver pålagt at spille. Loughner var under absolut tankekontrol - af indre eller ydre kommandoer.
Straks kræver nu FBIs chef., Robert Mueller, at man skal kontrollere det frie internet, idet han mener, at Loughner er blevet hjernevasket, er kommet under tankekontrol  via internettet, hvorved Mueller går John Rockefeller IVs og Obamas mediezars ærinde. Det har fået flere til at ymte noget om en politisk aktion under falsk flag.

Både den slagne milieubevægelse og den britiske regering søger nu gennem tankekontrol at lede menneskeheden ad deres snørklede vejr. Men hvad værre er: Tankekontrol er det værktøj, den Nye verdensorden benytter sig af, for at vi uden vrøvl skal acceptere deres diktatoriske én-verdensstat, de uhyrlige afgifter og chemtrail-forgiftningen, der følger af CO2-klimaløgnen, krigen mod terror, der er baseret på en løgn, Euromediterranien-masseindvandringen  osv. Og hvor det virker!

Tucson-massakren
[4] Tucson-shooting[5] JARED-LEE-LOUGHNER-large[6] D. 8 Jan. skød Jared Lee Loughner i Tucson kongresmedlem Gabrielle Giffords i Tucson, Arizona, i hovedet (men hun synes at overleve) - dræbte seks mennesker og sårede 13 andre. Flere gætter på hans hans motiv, bl.a. på skizofreni, bevidst klardrømmeri - også kaldet bevidst drømmeri – som mange kommentatorer tror Loughton mener, når han gentagne gange taler om sin lidenskab for samvittighedsdrømmeri. Desuden er han besat af tankekontrol. Man kan se hans korte videoer [7] her og [8] her samt [9] her

Han anfører at være fjende  af regeringen.  socialt interesseret og belæst ([9] Mein Kampf, Karl Marx). Han anfører at være revolutionær ateist, anerkender  ikke den amerikanske valuta, fordi den ikke er bakket op af guld eller sølv. Han ønsker en ny valuta. Og han siger, at han er amerikansk militær rekrut på MEPS i Phoenix – hvad han ang. ikkeer. [10] ABC News 9 Jan. 2011: Han lader til at være mentalt “ustabil”, svært forandret i løbet af det sidste år før sin forbrydelse - taler om terrorisme, bomber. Myndighederne  opdagede i et pengeskab i Loughners hjem et takkebrev fra Giffords for at deltage i en kongres i 2007 - samme slags begivenhed, som Loughner overfaldt. På endnu en konvolut stod: “Jeg planlagde det på forhånd”, “Mit snigmord” og “Giffords” og dokumenterne bar, hvad der synes at være Loughners underskrift. En anden besynderlighed er, at [11] Gabrielle Giffords er abonnent på sin snigmorders youtube (nederste venstre hjørne: Classit. Her kunne jeg se linket d. 11. jan - d.12. jan. var det væk!!!)) - som [12] jeg fandt frem til her!

Kommentar: Jared Loughner var under tankekontriol af indre eller ydre stemmer. Han synes ikke at have været autistisk, som skizofrene normalt er. Men hans  [13] sammenblanding af grammatik, ny valuta og tankekontrol på en usammenhængende måde er foruroligende. Han har også beskrevet sig selv i digte som forvirret og isoleret. Han blev meget aggressiv og bortvist fra sin skole, indtil han havde en psykiaterattest på, at han ikke var farlig for sig selv eller andre! Han gik ikke til psykiater. Han er paranoid, har vel storhedsvanvid, tror at han kontrollerer folks tanker.  Han kan være skizofreniker, der hører indre stemmer befale ham at dræbe. Skizofrene er meget bange for sådanne stemmer. Jeg opererede engang en hel nat på en skizofren, hvis indre stemmer befalede ham at skære sine øjne ud. Og han fuldførte det næsten! Sagen kompliceres af, at  [14] Giffords er jødinde. Iflg. [15] Fox News 9 Jan. 2011 formoder Department of Homeland Security, at Loughner kan have været påvirket af en pro-hvid racistisk organisation, der udgiver et anti-indvandringsnyhedsbrev. Ingen direkte forbindelse, men kraftig mistanke rettes mod  American Renaissance. Gruppens ideologi er antiregering, antiimmigration, anti Zog (Zonist Occupational Government), antisemitisk. Imidlertid oplyser Loughner´s ven, at [16] Loughners mor er jøde!! Det synes at udelukke antisemitisme. 8. distrikt i Arizona er et politisk [17] højspændingsområde pga. massiv indvandring – som Giffords støttede. [16] Loughner havde længe været forskruet og nihilistisk iflg. sin ven.
[18] Jared-loughton2

[19] Jared-loughton-altarVenstre:  [20] Jared Loughners Satanistiske helligdom: Et dødningehoved omgivet af rådnende frugt og næsten brændte stearinlys på, hvad der synes at være et improviseret alter i Jared Loughner’s hjem i Tucson. Det øger muligheden for, at han også gav sig af ned sataniske ritualer. Højre: Jared Loughner fotograferet i en retssal i Phoenix.
*
Djævelens ansigt
[20] The Daily Mail 11 Jan. 2010: Da han gik ind i retssalen, kiggede Loughner direkte på tilhørerne. Loughner havde nægtet at give nogen begrundelse for lørdagens drab. Myndighederne overvejer muligheden for, at Loughner stod bag bombepakker, der blev sendt til forskellige steder i Washington og Maryland i sidste uge.
Et par beskrev, hvordan han mødte op i deres hjem sidste sommer og stirrede sig uhyggligt omkring. Hans tidligere bekendt havde boet der. »Det var den rene ondskab s blik,” fortalte Susan Ward New York Daily News. »Alle hår på min krop rejste sig. Han blev bare ved med at stirre på mig og smile. Han var frygtløs.”
Var Jared Loughton under kommando af indre skizofrene eller ydre stemmer mhp. at foretage sit planlagte angreb? Var han besat af Djævelen? Hvorfor interesserede Gabriella Cliffords sig for ham?  Dette er vigtigt pga. de formodentlig vidtrækkende konsekvenser af denne forbrydelse.

Derek Ralston er et aktivt medlem af Den Internationale Sammenslutning for Drømmestudier. Han har skrevet [21] Lucid Dreamimg Starter HandbookKlardrømme beskrives ofte som levende, smukke og stimulerende. Når folk om morgenen vågner fra en klardrøm (drøm, som de ved er drøm, mens de drømmer) beskriver de ofte en fortsættelse af positive følelser i deres vågne verden, nogle gange varende flere dage. Og med hjælp af klardrømme har mange mennesker amg. fundet ud af, hvordan de kan forbedre deres vågne liv på lang sigt.

[22] Lady-gaga3[23] Derek Ralston er grundlægger af Life Evolver Her er hans råd til at ændre dit liv:
1) Vælg dine egne værdier, principper og mål. Det er at praktisere den ultimative form for intellektuel uafhængighed. Dette er meget vanskeligt for det overvældende flertal af mennesker og det, hvorpå deres opvækst har mindst forberedt dem. 2) Følg din egen vision, 3) Accepter at være alene. Mange mennesker frygter selvstændig tænkning og skøn, netop på grund af denne faktor, at man uundgåeligt er alene 4) Vær ærlig overfor dig selv.
Ens gener instruerer én i hvad der føles godt og ondt. For at tage kontrol over sin bevidsthed, skal man være fuldt opmærksom sin på sociale og genetiske programmering, og gøre sig selv uafhængig.

Kommentar: At indoktrinere en galning som Loughner med sådanne opskrifter på begrebet godt og det gode liv er som at hælde benzin på et bål!! Vi ved det alle: Vi bliver manipuleret med henblik på at blive gjort til [24] lydige slaver af en ideologi. Hitler og kommunisterne samt storkoncernerne vidste/ved det. Vi var også i stand til at se deres klodsede fremgangsmåder - bagefter - men ikke desto mindre har de fået en stor del af menneskeheden til at acceptere deres løgnagtige argumenter som sandhed - og sandhed som løgn. The metoder, som de brugte til at hjernevaske os således, var og er så primitive at vi ikke føler eller ser dem. Life Evolver synes at være en modvægt til ideologisk indoktrinering - men nævner ikke ord som ansvar for andre, hensyntagen eller næstekærlighed, bare ren egoisme. Gennemfør dette med den store masse af menneskeheden - og du vil skabe dyb sorg, rodløshed, en[25] Madonna-with-illuminist-pyramid følelse af meningsløshed, desperation, opløsning af sammenhængskraften i samfundet, aggressioner, revolutioner og endda kaos. Hvis et sådant samfundsmæssigt og moralsk vakuum opstår, vil anarki og kriminalitet blomstre - og de fleste mennesker vil være tilbøjelige til at antage eksisterende ideologi eller militære doktriner om hensynsløse drab. Dette kan være motivation for, hvad Jared Lee Loughton gjorde. Det var hvad Hitler havde brug for for at gribe magten.

[26] Lady-gagaPopmusik er en NVO-måde at hjernevaske os på:  [26] [27] Lady Gaga (venstre) and Madonna (højre), “vore” politikere, skuespillere, sågar [28] Tuborg, mv. viser offentligt deres [29] luciferiske symboler for at missionere for deres gud og hans ideologi - og vi elsker dem, køber deres albums, stemmer på dem - og mange efterligner deres tegn.

Har du en fri vilje - eller bestemmer samfundsmæssige regler dit liv?
[30] The Independent 6 Jan. 2011: Stanley Milgram, søn af jødiske immigranter fra Østeuropa, kæmpede for at forstå, hvordan det kunne gå til, at høflige og anstændige tyskere i Anden Verdenskrig blev overtalt til at deltage i barbariske handlinger uden nogen samvittighedskvaler“.
I. Næsten 50 år efter Milgram’s oprindelige eksperiment, mødte jeg endelig en af de få tilbageværende overlevende, Bill Menold. I 1961 gik han ind i en bygning, hvor han mødte en alvorlig ung mand i hvid kittel - eksperimentatoren, - og en midaldrende frivillig.
Eksperimentatoren fortalte Bill, at han skulle være lærer, og den anden frivillige skulle være eleven. Lærerens opgave var at give eleven et simpelt sæt hukommelsesopgaver, som han så ville blive testet på. Hvis eleven svarede forkert, skulle den unge lærer give eleven et elektrisk stød. Hvis han fortsatte med at give forkerte svar, ville stødene blive stærkere. Bill blev anbragt i et rum med en mikrofon og et elektrisk styringsbord. Eleven blev sat i et andet rum, hvor Bill kunne høre, men ikke se ham. Så begyndte eksperimentet. Eleven var langsom.
“Forkert - 150 volt.” På trods af skrigene der kom fra det rummet vd siden af,  fortsatte Bill med at stille spørgsmål og give elektriske stød, da eleven undlod at svare korrekt. “Jeg var ligeglad, med hvad der skete. Når man træffer sin beslutning om, har man truffet sin beslutning.” Menold fik at vide, at 450 volt var dødelige. “Forkert - 450 volt.” Da jeg spurgte ham, om han troede, han

[30] Milgram

havde dræbt eleven, svarede Bill: “Ja. Da han holdt op med at svare.”
Hvad Bill og de andre frivillige, der deltog, ikke fik fortalt, var, at de elektriske stød var falske - og at både forsøgslederen og eleven var skuespillere. Det egentlige formål med forsøget var at se, hvor langt de frivillige ville gå. Bill gav, ligesom 65 % af de frivillige, et tilsyneladende dødelig elektrisk stød, da han fik besked på at gøre det.
[31] Lyndie_England_dog_humiliation-thumb

“De fleste af os ville opføre sig på samme måde under de samme omstændigheder. Ofte domineres menneskelig adfærd af de roller, vi bliver bedt om at spille. ”
II: I 1966 arrangerede en psykiater, Charles Hofling, at 22 sygeplejersker, der arbejder på et stort hospital, blev ringet op hver for sig af en mand, der blot kaldte sig “Dr. Smith”. Dr. Smith fortalte hver af sygeplejerskerne, at han ønskede, at at de skulle give 20 mg af et lægemiddel, der kaldtes Astroten, til en patient, som han nævnede. Dr. Smith fortalte også sygeplejerskerne, at han var på vej til hospitalet og ville underskrive det nødvendige papirarbejde, når han ankom. Medikamentet, et påfund af eksperimentatorerne, var blevet placeret i medicinskabet flere dage før  telefonsamtalen med en tydelig advarsel på siden om, at 10 mg var den maksimale sikre dosis. På trods af dette, og på trods af, at hospitalets protokol udtrykkeligt anførte, at ingen medicin nogensinde bør administreres udelukkende baseret på et telefonopkald, var 21 ud af de 22 sygeplejersker klar til at give 20 mg dosisen, da de blev stoppet. Sygeplejerskerne havde bøjet sig for en indbildt “læges autoritet”:

Milgram tog med sine elever videre til New Yorks undergrundsbane. Deres opgave var at henvende sig til passagerer på toget og venligt sige: “Jeg vil gerne have din plads, tak”. I lidt over halvdelen af alle tilfælde opgav  folk deres pladser, når de blev spurgt.
For nylig besluttede jeg at gentage dette eksperiment i et travlt indkøbscenter i London, med lignende resultater. Jeg var overrasket over, hvor mange mennesker, der efterkom mit helt urimelige krav, men endnu mere overrasket over, hvor ubehageligt jeg fandt det at bede dem om at gøre det.

[32] UnityIII: Der var for nylig et eksempel på den fortsatte tendens til blind lydighed i USA, da en plattenslager, døbt “den moderne Milgram”, fik personalet i i dusinvis af fastfood-restauranter til at opføre sig på rystende vis blot ved at ringe op og lade, som om han var politimand. Han overtalte ledere til at kropsvisitere deres personale i jagt på stjålne varer, fik dem til at jogge nøgne, endda til smide tøjet og således vise sig for forskrækkede kunder. En leder, som strip-undersøgte en medarbejder og  efterfølgende blev fængslet, sagde, “Jeg havde ikke lyst til at gøre det, men det var, som om han fik mig til det”.

[33] Trækker-i-trådeneMilgram skrev engang, at vi er “marionetter, styret af samfundssnorene”.
Men hvad der også er sandt er, at ikke alle marionetter spræller, når der trækkes i deres snore. Mange fast-food-ledere, som blev  ringet op af “politimanden”, nægtede at følge hans ordrer. I Milgram’s eget eksperiment, var ganske vist 65 procent af de frivillige parat til at give tilsyneladende dødbringende elektriske stød, men der var stadig 35 procent, der ikke ville.

[34] The Daily Mail 23 Nov. 2010: I et medicinsk gennembrud har forskerne opdaget, at proteiner kan fjernes fra hjernens frygtcenter med medikamenter, der udsletter traumatiske erindringer for evigt.

Hvorledes den britiske regering manipulerer folks daglige adfærd
[35] The Independent 3 Jan. 2011: Skam, forfængelighed, dovenskab og lyst til at tilpasse sig skal af ministrene bruges som redskaber for regeringens politik efter rådgivning fra en ny psykologiafdeling i Whitehall.  Offentligheden vil få “sociale normer” stærkt understreget.
[36] Spiegel 3 jan. 2011: Miljøfolk forsøger at komme frem med nye måder at gøre “global opvarmning” sexet på og søger efter en ny Messias efter Al Gore ([37] hvis løgne blev afsløret), f.eks. “Bombardering af sjælen” - meget følelsesladede billeder som en video, der viser en [38] lærerinde sprænge 2 elever, der var skeptiske over for at nedskære deres kulstofemissioner, i luften.  Men der er enklere og ældre midler til at få os til at adlyde den Nye Verdensordens vilje: Hitler vidste det! [39] 10 simple regler til at undgå udvikling af individualisme.

Kommentar
Nogle kommentatorer skyder skylden for Arizona-mordene på Sarah Palin og Tea Party for at skabe had mod demokraterne og deres liberale indvandringsregler. Hvad Ralston anbefaler, er besværligt og skadeligt for den enkle gamle måde at styre masserne: Det er meget nemmere at styre en homogen befolkning, som holder sig inden for de snævre rammer, der tildeles af eliten. Folk føler det så ubehageligt at overskride disse grænser, frygter isolation og straf, at de hellere begår grusomheder end ikke at adlyde morderiske ordrer. Det gælder ikke kun for tyskerne - men 2/3 af os som eksperimenterne viser. Sådan en befolkning kan fastholdes ved hjælp af simple ord for hvad der er godt: Fædrelandet i en æra, globalisme i vores tidsalder. Kristendommen i en æra, islam og ateisme i en anden, de 10 Bud i en æra, nu deres modsætning - og det onde: racisme, brugt om patrioter, der forsvarer deres ældgamle kultur; antisemitisme, så snart man siger et eneste ord [40] Wounded-knee2om jødiske forbrydelser og initiativer til at regere verden; konspirationsteori om kritik af globalisternes de facto selverklærede diktatoriske og forræderiske initiativer; klimabøller om ærlige videnskabsmænd. Og hvor har disse ord været effektive – indtil for nylig.
*
Det “glorrige” 7. Kavalleriregiments (Custers gamle regiment)nedslagtning under ledelse af Oberst Forsyth ved Wounded Knee på 300 hjælpeløse Minneconjou Sioux Indianere, mænd, kvinder og børn i 1890 var den sidste i en række US Army massakrer på Amerikas indfødte befolkning (Dee Brown). Enhver soldat vil gøre dette, hvis han kommanderes dertil – for han er under total tankekontrol.

Men den [41] hegelske dialektik er deres værktøj. Jeg har ikke fundet, at Loughner eller Derek Ralston skulle arbejde for nogen, undtagen sig selv. Men bestemt er Ralstons metode til at ændre folks liv til total egoisme en sikker måde til at få ethvert samfund til at smuldre og forfalde i anarki i mangel af de 10 bud. Det var præcis, hvad [42] Adam Weishaupt tilstræbte med sin og Rothschild’s Nye Verdensorden - således at Illuministerne kunne praktisere deres motto: “Orden ud af kaos“. Det betyder diktatur. [43] Fox News 9 Jan. 2011: FBI-direktør Robert Mueller sagde på en pressekonference, at “internettets allestedsnærværende karakter” har gjort hadefulde oplysninger” meget lettere tilgængelige for borgerne, end de var for otte eller 10 eller 15 år siden, og det udgør absolut en udfordring for os, især når de når enlige ulve.” Hvad vi ved er, at [44] Rockefeller har støttet tankekontrol i næsten 100 år, og at den har udviklet sig til den djævelsk raffinerede [45] mentalhygiejne. Samt at [46] John D. Rockefeller IV er leder af e[47] t angreb på det frie internet og [48] her og [49] her - lige som [50] Obamas mediezar, Julius Genachowski. Så vær sikker på, at Arizonamordene vil blive brugt til angreb på internettet. Var Loughton  hjernevasket eller schizofren?  Mon denne hjernevaskede [51] Obama´s ungdomsbrigade er i stand til at gøre lignende ting som Loughton på kommando? SS var! USA-soldater var det i [52] My Lai, og [53] Abu Ghraib etc. Eller hvad med [54] 11. Sept Om skizofren eller handlende på impuls udefra:  Loughton havde alle kendetegn på en person under det ondes tankekontrol – hvad 2/3 af os alle er.

Både den slagne milieubevægelse og den britiske regering søger nu gennem tankekontrol at lede menneskeheden ad deres snørklede vejr. Men hvad værre er: Tankekontrol er det værktøj, den Nye verdensorden benytter sig af, for at vi uden vrøvl og viden derom accepterer deres diktatoriske én-verdensstat, de uhyrlige afgifter og chemtrail-forgiftningen, der følger af CO2-klimaløgnen, krigen mod terror, der er baseret på en løgn, Euromediterranien-masseindvandringen  osv. Og hvor det virker!


Article printed from Euro-med: http://euro-med.dk

URL to article: http://euro-med.dk/?p=19905

URLs in this post:
[1] Texe Marr: http://euro-med.dk http://www.texemarrs.com/012011/jared_loughner_article.htm
[2] hemmelige selskabers symboler: http://www.scribd.com/doc/3870779/Codex-Magica-Texe-Marrs
[3] hjerne-forvirret doper: http://www.infowars.com/arizona-shooter-was-on-powerful-hallucinogens/
[4] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedertucson-shooting.jpg
[5] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederjared-lee-loughner-large.jpg
[6] D. 8 Jan. skød Jared Lee Loughner i Tucson: http://www.huffingtonpost.com/2011/01/08/gabrielle-giffords-shot-c_n_806211.html)
[7] her: http://www.youtube.com/user/Classitup10#p/u/2/PnNx0WThoF0
[8] her: http://www.youtube.com/user/Classitup10
[9] her: http://www.huffingtonpost.com/2011/01/08/jared-lee-loughner-gabrielle-giffords-shooter_n_806243.html
[10] ABC News 9 Jan. 2011: http://abcnews.go.com/Blotter/jared-lee-loughner-suspected-gabrielle-giffords-shooter-school/story?i
d=12575278

[11] Gabrielle Giffords er abonnent på sin snigmorders youtube: http://www.youtube.com/user/giffords2
[12] jeg fandt frem til her: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1316755/pg1
[13] sammenblanding: http://blog.balder.org/?p=1135
[14] Giffords er jødinde: http://en.wikipedia.org/wiki/Gabrielle_Giffords
[15] Fox News 9 Jan. 2011: http://politics.blogs.foxnews.com/2011/01/09/dhs-memo-suggests-shooter-may-be-linked-racist-organiza
tion

[16] Loughners mor er jøde: http://m.motherjones.com/politics/2011/01/jared-lee-loughner-friend-voicemail-phone-message?page=1
[17] højspændingsområde pga.: http://www.nytimes.com/2011/01/11/us/11district.html?hp
[18] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederjared-loughton2.jpg
[19] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederjared-loughton-altar.jpg
[20] Jared Loughners Satanistiske helligdom: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1345895/Tucson-gunman-Jared-Loughner-appears-court.html
[21] Lucid Dreamimg Starter Handbook: http://www.freelucidreamingstarterhandbook.com/?gclid=
[22] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederlady-gaga3.jpg
[23] Derek Ralston er grundlægger af Life Evolver: http://www.freelucidreamingstarterhandbook.com/?gclid=CKCPjLabraYCFQSEDgodhXVb2A
[24] lydige slaver : http://euro-med.dk/?p=16486
[25] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedermadonna-with-illuminist-pyramid.jpg
[26] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederlady-gaga.jpg
[27] Lady Gaga (venstre) and Madonna (højre), : http://paraspiracy.com/home/?tag=madonna
[28] Tuborg: http://www.youtube.com/watch?v=yA6OAqMGHkw
[29] luciferiske: http://www.conspiracyarchive.com/Commentary/Luciferianism.htm
[30] The Independent 6 Jan. 2011:: http://euro-med.dk/billeder/billedermilgram.jpg
[31] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederlyndie-england-dog-humiliation-thumb.jpg
[32] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederunity.jpg
[33] Image: http://euro-med.dk/billeder/billedertr-e6kker-i-tr-e5dene4.jpg
[34] The Daily Mail 23 Nov. 2010: : http://www.dailymail.co.uk/health/article-1332181/experts-make-breakthrough-help-people-forget-traum
atic-past-events.html

[35] The Independent 3 Jan. 2011: http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/nudge-nudge-wink-wink-how-the-government-wants-to-chan
ge-the-way-we-think-2174655.html

[36] Spiegel 3 jan. 2011: http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,737451,00.html
[37] hvis løgne blev afsløret: http://euro-med.dk/?p=12463
[38] lærerinde sprænge 2 elever: http://www.digitaljournal.com/article/298398
[39] 10 simple regler til at undgå udvikling af individualisme: http://www.activistpost.com/2010/12/10-modern-methods-of-mind-control.html
[40] Image: http://euro-med.dk/billeder/billederwounded-knee2.jpg
[41] hegelske dialektik : http://www.womensgroup.org/998NEWLT.html
[42] Adam Weishaupt : http://euro-med.dk/?p=13842
[43] Fox News 9 Jan. 2011: http://www.foxnews.mobi/quickPage.html?page=22995&external=667949.proteus.fma&pageNum=-1
[44] Rockefeller har støttet tankekontrol i næsten 100 år: http://www.crossroad.to/Excerpts/chronologies/mind-control.htm
[45] mentalhygiejne: http://euro-med.dk/?p=143
[46] John D. Rockefeller IV : http://www.infowars.com/rockefeller-internet-is-number-one-national-hazard/
[47] t angreb på det frie internet : https://www.eff.org/deeplinks/2010/07/real-id-online-new-federal-online-identity-plan
[48] her: http://www.myce.com/news/antipiracy-dns-blacklist-bill-passes-through-senate-judiciary-committee-367
77/

[49] her: http://www.realclearpolitics.com/video/2010/11/17/sen_rockefeller_fcc_should_take_fox_news_msnbc_off
_airwaves.html

[50] Obamas mediezar, Julius Genachowski: http://www.forward.com/articles/133806/
[51] Obama´s ungdomsbrigade : http://www.youtube.com/watch?v=wOtGr1JFCnE&feature=player_embedded
[52] My Lai: http://en.wikipedia.org/wiki/My_Lai_Massacre
[53] Abu Ghraib : http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse
[54] 11. Sept: http://euro-med.dk/?p=8105